kymtd bizimkide hemen yapalım yoksa ben seni beklemekten öleceğim diyor. Bense birbirimizi tanımak için zaman istiyorum. İlk defa bir ilişki yaşadığım için duygularımdan emin değilim. Sorunlar konusunu konuşarak hallettik. Söyledim eğer evlenincede böyle olursa nasıl mutlu oluruz diye hak verdi. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur canım her ikimiz içindebende 2014 mayıs olabilir aslında demiştim hazırlıklarımız herşeyimiz tam olur sıkışmayalım diye ama aşkım istemiyor sıkışalım biraz ama kavuşalım diyorufak tefek sorunlar oluyor canım bazen onları beraber çözdükçe daha da aşık oluyorum ben ona. hepsi öğretici birer olay benim için. sende öyle düşün. ama çözün mutlaka anında biriktirip patlamayın.
hayırlı uğurlu olsun canımcım, darısı başıma :)) topiğin tek çalışmayanı ben kaldım galiba(
miniğim çok sevindim öyle artık eskisi gibi gece oturmaları yok erken yatıp erken kalkıp işe marşmarş kuzum kapitelist düzen seni çağrıyor
çağlammmm 2. yatak odasıııı açılmamıştı şirkette ama şu anda gördüm ve aramızda aşk başladııı vuhu nereden buluyosun sen bunları ben bunu isterim kiiiiii çok ciciiiiii
beynelminel yeni gelinimiz hoşgelmişssin daha çok yeni bir ilişkin var bence tadını çıkarıp tanımalısın canım yaşınız kaç sizin
özgem iyi tatilller canım benim
bende aşklandım yoldayım dnüyorum yarın sabahın körü vakti buluşcazzzzzzz bugün bu kadar yeter dedik çok yorgunum ve gbitkin sıcak felaket
Geçmiş olsun.pazartesi diş implantı yaptırmıştım ağzımda dikişler vardı pazartesi alınacaktı, açılmış sinir oldum. ilk defa yaptırmıyorum ilkinde yüzüm morarmıştı her konuda tecrübelendim diyordum şimdi de dikiş açıldı. moralim bozuldu durduk yere. şimdi yarın gidip bir daha anestezi ol, bidaha dikiş, bidaha dikiş alımı bir sürü zırvalık.
günaydınlrr herkes ne güzel vakit geçirmiş
bende 3. gün bugün huzursuzum 3. gün bugün ve hiçbi haber alamıyorumm aşkımdan
ve onun olduğu bölgede 2 şehit oldu çatışma var vs. ilk defa habersiz kaldım buraya gelicekti son anda aşkım planlar ,iptal operasyona gidiyorum ddi ve gitii yana yana haber bekliyorum ondan
günaydınnn canlaarr
çağlam güle güle uzat saçlarını
gizimm çok beğenmişsin mekanı belli nasıl hevesle anlatıyosunn yavrum yaaa kıyamam inşallah gönlüne göre olurrr ve ayrıcaaaa babann hazırr konuşabilirsin bencee
sibelcim dua ettim inşallah tez zamanda iyi haberlerini alırsın aşkının
Canımm Allah yardımcınn olsun inşallah en kısa zamanda iyi haberlerini alırsınn... İyi düşünnn, iyi olsun kuzumm. Kıyamam sanaaagünaydınlrr herkes ne güzel vakit geçirmiş
ve onun olduğu bölgede 2 şehit oldu çatışma var vs. ilk defa habersiz kaldım buraya gelicekti son anda aşkım planlar ,iptal operasyona gidiyorum ddi ve gitii yana yana haber bekliyorum ondan
Canıııım mailini bekliyorummm.günaydın kızlarr
pelinimmmm canım sana mail atcam 5 dakkada olsa gir yoğun olcağnı biliyorum
nurayım arkadaşının adına çok ama çok sevindim inşallah mutlu olur, babamla konuşamadm ama biliyor herhalde ki birşey demiyor bakalım ne olcak
sibelcim merakını anlıyorum çokta haklısın yerinde olsam hissetklerni hissederdm ki sevglmde gidiyor askere şu her anlamda sıcak olan günlerde onu göndermek istemesemde gidicek askerlğn ne oldğnu şimddien hissediyorm benim olamıcak en başında özgür olamıcak hep biryere bağlı olcak ne iş ne normal çok anormal olcak bırakıpta gelemicek her dakka konuşamıcaz beni nelerin bekledğne hiç hazır hissetmesem bile hazırım tedirginim o yüzden seni heleki bulunduğu yer açısından çok iyi anlıyorum hiçbirşyden tad alamıyorsundur ama dua et canım bugünlerde geçicek bugün sen yarın bir başkası beklicek o bölgede alllah bizi koruyan askerlerimize yardım etsin onları amaçsız insanlardan korusun inşallah
kıymet canımmm inanmıyorum ablan adına çok sevindm ama erken bir karar değilmi kiiiii ama çok çok mutlu olsunlar ablan önden gidiyor o zaman bide geçenlerde 2 ablamdan önce ben gidicem diyen gelin senmiydin yoksa ballım
orkide canım sen kendini nasıl hissediyorsan öyle yap emi aslaaa kendini üzüp yıpratma varya istnblda ailenle olman çok büyük şans oldu sana bu arada kardeşinin sınav sonçlarnda beklyorsunuz sanırsam benm kardeşmde girdi onlar inşallah güzel yerleri kazanırlar, ve ramazanda burda olman çok iyi oldu ailenden enerji depolarsın
canım mekanı çok beğendim babamda seneye senin doğum gününde evlendirriz demeye getirdi şok oldum gözlerim böyle oldubabamdan hiç beklemezdim ama biraz içmiştide onun etkisi olmuş olabilirmi diye düşüncelerdeyim ama inanırmısın hep ben dede olmak istiyorum diyor kedilermiz var yavru diyor ki torunum bunlar galiba torun göremicem diyor geçen yılda kuzenm köpek almştııı bende istemiştim ben köpek dedesi olmak istemiyorum torun sevmek istiyorum bunlarla avutma beni demişti , dayımlarda giz getirsin birini o vakit canım sen bakarsın dedğndede ne var yani kızım için çalıştım getirsin başım üstünde taşırım dediii
ezgim benle böyle muhabetler ederken ya istemzse ters teperse diyorum korkuyorummmmmm yani korkulcak bir babam yok ama işte
annen biliyorsa babana çıtlatmıştır. Dolayısıyla babanda resmiyete dönşmesini istemiştir. Sen yinede temkinli ol canım iyice nabzını yokla sonra canın sıkılmasın. Öğrendiklerinde eskisi kadar rahat olamıyorsun. Arkadaşlarınla bile çıksan akıllarına hep o geliyor ve seni aramayan ailen arkadaşlarının yanında 2de 1 arıyorlar.
canım ben askere gidiceği zamanı kolluyorum zaten gitmiş olcak gelincede ailesi isteriz nişan olur demiş ocak gibi ama hemen olmamalı babam idrak etmeli o yüzden 6 7 ay önce söyliymde alışssın bakalım
beni çok aradıklarında kızarsam aramıyorlar sonra yine aramaları başlıyor ve hatırlatıyorum o zaman durmaları gerekn yerde duruyor ailemi böyle alıştırmıştım çocuklktan beri özgürlüğüme müdahallet edilmemesi gerektiğini onlar öğretti ama annem geçen yaz bilmiyordu ayrıydık sanıyordu senelerdir o yüzden geçen yaz sıkıcı günler geçirdim canım bu yaz allah şükür iyi herşey
günaydınnnnnn
gizommm saçlarım açıktı zaten omzumdalar artık topuz biraz zor olurteşekkür ederim bebeklerim hepinize güle güle uzatırım inşallah
ay pastoşum iş bebeeem benimm valla cırt cırt gitti saclar nası cesaret ettim bilmiorum bendefuturaflarım bir ara ama cok biir esprisi yok omuzda düz kesim yaptırdım dogru uzasın die... biri bi tarafa biri bitarafa kaykılıo sonra
Günaydın Cookie;
helal olsun benim saçlarımda çok uzun kırıklarını aldırmaya giderken bile yüreğim cız ediyor.
Sıkıntı yapma inşallah dönecek dualarımız onlarlasaolun iyi dileklernizz içinn bebiklerimmm
hala ses yok vallaa kapalı teli nasıl mutsuzumm huzursuzum ya çokk kötü valla şu durum
dualarım bütün askerlere saten allahım hepsini korusun
bu sefer giderken bide hakkını helal et bebğim dedi içimden birşey koptu gitti saten öff
Bende gelinbaşı yaptırana kadar kestirmek istemiyorum.Benimde kalçamdan aşağıdaydı kestirdim belime kadar (gerçi kırıkları toplatırken kesildi) Şimdi spora yazıldım. 50 kiloyum ama vücudumu formda tutmak istiyorum.Ne kadar olsa boyu uzatamayacağım bari fizik kurtarsın diye düşünüyorum.ben de öyleydim sanırım 5 yılda falan uzattım o sacları ole belime kadar.... ama artık ucları yasamıyodu canım saclarımın kuaforumle de konustuk saolsun kendisi 35 yıldır bu meslekte ve gercekten derdimi iyi anlayan biridir... gelin sacımı simdiden konusmaya basladık ve bana saglıklı bir sacla calısırsak cok daha guzel sonuclar alıcaz keselim bakımını yapmaya baslayalım 10 ayda istedigimiz kıvama gelicek dedi ben de yıllardır cok sıkılmıstım zaten artık değişiklik istiodum o da öyle deyince kararttım gozumu...
kuzum benim sibelim kıyamammmm dualarımız onlarla gelicek inşallah biitirip gecse hepimize su zaman
artık biraz daha yogunum kızlar bugun yeni bölümümdeki ilk gunum... arada ugramaya calısırım
günaydınlrr herkes ne güzel vakit geçirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?