şükür aradı sonunda nasıl rahatladım anlatamam kızlar ya
o sesini duymak bile yetti göremesem bile oda çok özlemiş ağlaştık biraz telefonda her an gelebilirim dedi
gel dedim lanet olsun işine gücüne
rahatladım ama sonunda ayy allahım şükürler olsun
benimki de uzun benden sanırım 28cm falan kadar... üstelik ben yapı itibariyle cok ufacıgım o bildigin bir dev... ama komik durmuyoruz hiç ben topuklu giymesem bile garipsemiolar yani nedense
tesekkur ederimmm ezgicimmmevet pastam da iş bebeği oldu bugun
gizom ben buraya baktımmm sanırım sadece menu fiyatıyla 500 kişi için 16000 civarıydı... bizi yine astı haliyle... eger bu kadar verebilirim diosanız duduzarda var
dedigim gibi bizi astılar malesef... kişi bazlı oldumu hesaplı olmuyor
o sesini duymak bile yetti göremesem bile oda çok özlemiş ağlaştık biraz telefonda her an gelebilirim dedi
kuzum ben nişan için bakıyorum düğüne karışmam kendiler bulsunlarama nişanı annemler yemekli istersede mani olcam ben ya kokteyl yaparım yada yemek ama kardeşimin sünneti kokteylidi gerçi herşey vardı 300 400 kişi gelmişti nişanda akrabaları çağrıcam zaten az kişi gelir eğer çok yemekli isterlersede mani olmam herhalde annem herkeste göryor kendide istiyor veredebilir onlar ama bilmiyorum o kadar paraya gerek yok ya çağlam inan annemi anlıyorum diyorki millet borçla harçla yemekli düğün yapıyor ben neden yapamıyım borcum yok diyor haklıda bu yarış değil ona verceği 20000 bana verir demi
birde düğün işi karışık belki 2 düğün bile olabilir benimkinin abisinin salon 500 kişilikmiş o yüzden 2 tane yapadablnr, oda şaşırdı bizim aileyide biliyor kalablığız şimdiden mekanlara bakıyoruz onunla
duduzar çok güzeldi ama çok üşüdüm ben orada bizim adadkler hep pendik te felan evlenyorlar bakalım ben bu meknda nişan yapablrm yada yazı beklicem çağlam çünkü evlilik 2013 kasımda olur 3 4 ay arayla eğlenceli şeyler olmasına karşı olsamda yapcak bişi olmucak gibi geliyor
ümraniyede sizin tututtğnuz yeride çok beğendim onun maltepedeki yeride güzel hep not alıyorum çağlam inşallah bizde buluruz güzel biryer
off çağlamm bi bitmiyo işte gitmeleri ya ne kadar zormuş gün geçtikçe çok daha iyi anlıyorum yaniçok sevindim bebegimmmm
4 ay sonra ben de böle olcamagustosun ortasında da gidio bayramda yok...
ne güzel dimi
ayyyy kıyamam canımmm benimmmmm yaa çok şükür ulaştın birinize moral verin canım
tayin işi ne olcak ne kadar daha kalacak orada canım
nişan nispeten daha az kişiyle oluyo kuzum ama bence de ona o kadar vercegine sana versin araba alırsınız valla
ben arabaya taktım bu ara... bakalım düğünden sonraki durumumuz inşallah kurtarırsa araba istiyorum hemen bitane.. ben de trafige cıkma korkusu var onu yenmem gerek onu da bi mini cooper ya da new beetle'la yapmak istiyorum....
su an gözüm onlarda inşallah alabiliriz... hiç olmadı bi micra alıcam... taktımmm
benimki de uzun benden sanırım 28cm falan kadar... üstelik ben yapı itibariyle cok ufacıgım o bildigin bir dev... ama komik durmuyoruz hiç ben topuklu giymesem bile garipsemiolar yani nedense
tesekkur ederimmm ezgicimmmevet pastam da iş bebeği oldu bugun
gizom ben buraya baktımmm sanırım sadece menu fiyatıyla 500 kişi için 16000 civarıydı... bizi yine astı haliyle... eger bu kadar verebilirim diosanız duduzarda var
dedigim gibi bizi astılar malesef... kişi bazlı oldumu hesaplı olmuyor
kuzum ben nişan için bakıyorum düğüne karışmam kendiler bulsunlarama nişanı annemler yemekli istersede mani olcam ben ya kokteyl yaparım yada yemek ama kardeşimin sünneti kokteylidi gerçi herşey vardı 300 400 kişi gelmişti nişanda akrabaları çağrıcam zaten az kişi gelir eğer çok yemekli isterlersede mani olmam herhalde annem herkeste göryor kendide istiyor veredebilir onlar ama bilmiyorum o kadar paraya gerek yok ya çağlam inan annemi anlıyorum diyorki millet borçla harçla yemekli düğün yapıyor ben neden yapamıyım borcum yok diyor haklıda bu yarış değil ona verceği 20000 bana verir demi
birde düğün işi karışık belki 2 düğün bile olabilir benimkinin abisinin salon 500 kişilikmiş o yüzden 2 tane yapadablnr, oda şaşırdı bizim aileyide biliyor kalablığız şimdiden mekanlara bakıyoruz onunla
duduzar çok güzeldi ama çok üşüdüm ben orada bizim adadkler hep pendik te felan evlenyorlar bakalım ben bu meknda nişan yapablrm yada yazı beklicem çağlam çünkü evlilik 2013 kasımda olur 3 4 ay arayla eğlenceli şeyler olmasına karşı olsamda yapcak bişi olmucak gibi geliyor
ümraniyede sizin tututtğnuz yeride çok beğendim onun maltepedeki yeride güzel hep not alıyorum çağlam inşallah bizde buluruz güzel biryer
Selam yağmurselam kızlarr keyifler nasıll
Gözün aydın canım sana demiştim yakında alırsın haberini diye
sen nişanı yemekli yapacaksın öyle mi? aşağı yukarı fiyatları söyleyebilir misin? madem araştırma yapıyorsun bu konuda oldukça bilgili olmuşsundur. Eğer ekim ayında yaparsak nişanı yemekli olmasını istiyoruz. Aslında başta sinanla ben evde aile arasında küçük birşey istiyorduk ama şimdiden bizimkiler düzgün birşey olsun diyor. bakalım kısmet. Umarım her şey gönlünce olur
Selam yağmur
canım aslında 10 15 milyar yemekli olunca o civarda oluyor ama dışarda yapılcaksa ben maksimum 8000 lira verdirrm yoksa diğer aile düğün çıtasınıda yükseltir ben öyle çok paralar verilsin istemiyorum anneminde gönlü olsun ya ayrı düğün yapcak yada nişanı güzel yapcak kardeşimin sünneti çok güzeldi müzikler yeri yemeği herşeyi güzeldi annemde istiyor güzel olsun herşey bıraksam uçarlar ama mani olcam canım yani fiks güzel ve kaliteli bir yerde 10000 den başlıyor canım
kızlar selamlar mekan araştırması yapıyorum pendikte ada tesisleri var sorusturcam fiyatlarda uygun geldi bana nuraycım bir bak istersen canım havuz başı 700 kişi kapasitesi var galibaa fiyatlarda uygun :))))) ezgicim pendik tarafında çok güzel mekanlar varimiş
En Güzel Manzaralı Mekan | Düğün Organizasyonları | Ada Tesisleri
canım mekanı çok beğendim babamda seneye senin doğum gününde evlendirriz demeye getirdi şok oldum gözlerim böyle oldubabamdan hiç beklemezdim ama biraz içmiştide onun etkisi olmuş olabilirmi diye düşüncelerdeyim ama inanırmısın hep ben dede olmak istiyorum diyor kedilermiz var yavru diyor ki torunum bunlar galiba torun göremicem diyor geçen yılda kuzenm köpek almştııı bende istemiştim ben köpek dedesi olmak istemiyorum torun sevmek istiyorum bunlarla avutma beni demişti , dayımlarda giz getirsin birini o vakit canım sen bakarsın dedğndede ne var yani kızım için çalıştım getirsin başım üstünde taşırım dediii
gizimmm senin baba süpermişşş. süper baba :) senden çok istiyor gibi. bilmeye hakkı var cnmm paylaşmalısın babişle
ezgim benle böyle muhabetler ederken ya istemzse ters teperse diyorum korkuyorummmmmm yani korkulcak bir babam yok ama işte
o arabalar çoooooooooooook şeker çooooook ne kadardır acaba ki kiralasak?herkese selamlaaaaaaaaaaarr umarım bütün gelincikler iyidir...
dün tam 5 bucuk saat kuaför sefasındaydım... saclarıma yeniden röfle yaptırdımm sevgili kuaforum artık tam anlamıyla sarısın oldun dediayrıca omuz hizasında da kestirdimmmm
evet beliiiimee gelen o sacları omzuma kadar kestirdimmm
ilk basta icim gitti ama suan ohh dunya varmıs diorum... hem farklı bi hava kattı hem de su sıcak yaz günlerinde yanmaktan kurtuldum biraz daha... askım da cok begendi...
aksam da düğündeydik tabiki en yakın arkadası evlendi paşamın... cok keyifli bi düğün oldu, yalnız gelenlerin yarısından cogu askerler, eşleri ve nişanlılarıydı kimileri de kız arkadaslarıyla gelmişlerdi, restoranı onlar doldurdu resmen
dogal olarak da dugun sonuna kadar asker muhabbeti dinleyeceğimiz anlasılınca hanımlar olarak kendimizi piste attık... ben oynamayı bilmem ama muhabbeten sıkılınca hanımlara takıldım mecburen bi kenarda el cırptım... ve oynamanın bana gore olmadıgını bikez daha anladım
tatlım güle güle kullannn :) kanımca biz birbirimize benziyoruzz hem zayıfız hem saçlar röfleli bi de aynı hizada oluncaaaaa :)
bir de damat nikah kıyılırken TÜM KALBİMLE SONSUZA KADAR EVEEEEEEEEEEEEEEET diye bagırdı... arkadasları bu duruma cok güldüler tamam artık gemiye doner donmez dalga geceriz demeye basladılar... benimki de beni durttu bak gordun mu bana sunu yapalım bunu yapalım, superman kıyafeti giy falan diosun adamların dilinden kurtulamam bir ömür boyu dedi
elbisem de tam not aldıiyi ki almısımm
ivit benden havadisler bu kadar....
gecmişe cok bakamadım resimleri gordum sadece...
nurayım 1. çiçek...
pelimimmm biz de böyle ve pembiş bir araba begendik hatta salonla gorusmeye gittigimizde kapının onundeydi... süslemede arkasına ve onune koycagımız seyleri bile begendik... bikaç yer var kiralama için askım onlarla goruscek
şimdiden arabada on koltuk benim ona gore demeye baslayanlar oldu arabayı gordukten sonra ben de olmaz ole sadece biz ve sofor olcaz dedim...
kimsecikler yok muuuu
dün istenen arkadaşımın bugün sözü var.. ekimde de düğünü .. çok hızlı çıktılar :)
gizemim baban bence de biliyor ve ağzından laf almak istiyor, sen de artık tanıştır babanla sevgilini bence baban hiç tepki vermeyecek konuşmalarından anladığım kadarıyla. çoook mutlu ol gizooom
çağlam saçlarını da güle güle uzat :)
Canım toplu taşımalarda uğradığımız tacizler işimize yarıyor. Müstakbel eşler bu durumdan pek hoşlanmadığı için araba alma taraftarıyaaa gizotummm Allah söletmiş olsun ya valla...
inşallah borcsuz harcsız evlenirsek ben de alırız diye dusunuyorum valla İstanbul da arabalı da arabasız trafik cekmek zor ama toplu tasıma kullanmak tam bir İŞKENCE.
resmen bezdim kliması calısmayan otobüslerden birbirine yapısan insanlardan... insan mı tasıolar patates mi belli deil
ugradıgımız tacizler de cabası... askım da cok rahatsız bu durumdan arabasız olmaz inşallah alırız askım sana ögretirim veririm cesaret merak etme diyo bakalım hayırlısı su dugunu bir atlatalım da
haha beynelminelcim cok guldum Allah da seni guldursunkuzum boy pos her sey değil ki hem bazı erkekler minnak kadın seviyor ki benimki de onlardan biri güler yüzlü sıcakkanlı biraz da işveliysen bitmiştir zaten güzel oldugunu dusunmese senle olmazdı
ay basım catlıo yaaa toplantılar düzeltmeler eneeeemm bu yeni yer cok yorucu ya :44: fazla sorumluluk fazla iş demek oluyomus resmen
siboşummm kuzummm sıkma hiç canını gececek bu gunler.... moral partisi yapalım sana hadiii oynak bişeler calın
Valla benle sevdiğime kalsa aile arasında küçük birşey istiyoruz. Düğünde yapmayacağız yemekli bir nikah olacak. Annem nişanın güzel olmasını istiyor bu sebeple dışarıda olacak bende fazla masrafa girmelerini istemiyorum. Babam vefat ettiği için annem masrafların altından kalkamaz küçük bir maaşla ne yapabilir ki? Bu yüzden sevdiğimle anlaştık ailelerden yardım almadan herşeyi tek başımıza yapalım diye.İlerde benim ailem yaptı seninki yapmadı denirse sinirle onu boşayacağımı bile biliyorum. Bu sebeple herşeyin makul ölçüde elimizden geldiğince yapmaya çalışmak istiyorum. 10 bin tl ise iyi takı falan düşününce ben düğün tarihini uzatayım en iyisi mi?
gizim güzel mekanlar var ama pahalı işte birazcık. ada tesisleride güzel farklı boyutta salonları var.ama geçen bir kınaya gitmiştim(sanırım en küçük salonuydu orası) müzik falan çok kesik kesik oldu çok başarılı değildi yani. yemeklerde idare ederdi.ama düğünü nasıl olur bilmiyorum canım.
duduzar aslında bizim gönlümüzde yatan ama orasıda çok pahalı işte kişi başı fiyatlar.
ada tesislerine ek seçenek olarak Gülistan Sofrası burayıda düşünebilirsin tatlım.hem sahile çok yakın burası
yaaa gizotummm Allah söletmiş olsun ya valla...
inşallah borcsuz harcsız evlenirsek ben de alırız diye dusunuyorum valla İstanbul da arabalı da arabasız trafik cekmek zor ama toplu tasıma kullanmak tam bir İŞKENCE.
resmen bezdim kliması calısmayan otobüslerden birbirine yapısan insanlardan... insan mı tasıolar patates mi belli deil
ugradıgımız tacizler de cabası... askım da cok rahatsız bu durumdan arabasız olmaz inşallah alırız askım sana ögretirim veririm cesaret merak etme diyo bakalım hayırlısı su dugunu bir atlatalım da
haha beynelminelcim cok guldum Allah da seni guldursunkuzum boy pos her sey değil ki hem bazı erkekler minnak kadın seviyor ki benimki de onlardan biri güler yüzlü sıcakkanlı biraz da işveliysen bitmiştir zaten güzel oldugunu dusunmese senle olmazdı
ay basım catlıo yaaa toplantılar düzeltmeler eneeeemm bu yeni yer cok yorucu ya :44: fazla sorumluluk fazla iş demek oluyomus resmen
siboşummm kuzummm sıkma hiç canını gececek bu gunler.... moral partisi yapalım sana hadiii oynak bişeler calın
Allah razı olsun canım. Maddiyat değilde manevi desteğine çok ihtiyacım var. onu çok özledimcanım öncelikle baban için allah rahmet eylesin canım
annen haklı anneler hep güzel isterler imkanları dahilinde güzel şeyler yapmak isterler , benm arkadaşımın ailesi nişan yapmadı ama düğünde yardım edicez dediler çok güzel bir kır düğünü oldu kuru pastalar ikramlıklar vardı masalarda müzikli hoş bir şölen oldu kızın ailesi özellikle istediler böyle olmasını özellikle nişan yapmadılar ama benim ailem illlada istiyor görüyorlar etraftan onlarda özeniyorlar kıyamam
siz çok iyi birşey yapcaksınız canım ne yazıkki ben ailemden yardım alcam yatak odası beyaz eşyalar için özellikle benim birikmişim olsa bile annemler beyaz eşyaları yatak odasını hallederken ben çeyizimi bitirmiş olcam ve sevgilime takviye yapcam onun alcağı şeylerde zor durumda kalmasın
bende bezdim bıktım hatta çığlık atmak istiyorum boğaziçi köprüsüde onarıma gircekmiş nefret ediyorum kışın mahfolcam metrobstü trendi harab hale gelcek iyice zaten evlennnce sen nasıl gidip nasıl gidicen inşallah alırsınızda sen kullanırsın hayatım yoksa çok zor olcak koşullar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?