'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

benimki de uzun benden sanırım 28cm falan kadar... üstelik ben yapı itibariyle cok ufacıgım o bildigin bir dev... ama komik durmuyoruz hiç ben topuklu giymesem bile garipsemiolar yani nedense

tesekkur ederimmm ezgicimmm evet pastam da iş bebeği oldu bugun

gizom ben buraya baktımmm sanırım sadece menu fiyatıyla 500 kişi için 16000 civarıydı... bizi yine astı haliyle... eger bu kadar verebilirim diosanız duduzarda var

dedigim gibi bizi astılar malesef... kişi bazlı oldumu hesaplı olmuyor

şükür aradı sonunda nasıl rahatladım anlatamam kızlar ya
o sesini duymak bile yetti göremesem bile oda çok özlemiş ağlaştık biraz telefonda her an gelebilirim dedi
gel dedim lanet olsun işine gücüne
rahatladım ama sonunda ayy allahım şükürler olsun

çok sevindim bebegimmmm

4 ay sonra ben de böle olcam agustosun ortasında da gidio bayramda yok...

ne güzel dimi

kuzum ben nişan için bakıyorum düğüne karışmam kendiler bulsunlar ama nişanı annemler yemekli istersede mani olcam ben ya kokteyl yaparım yada yemek ama kardeşimin sünneti kokteylidi gerçi herşey vardı 300 400 kişi gelmişti nişanda akrabaları çağrıcam zaten az kişi gelir eğer çok yemekli isterlersede mani olmam herhalde annem herkeste göryor kendide istiyor veredebilir onlar ama bilmiyorum o kadar paraya gerek yok ya çağlam inan annemi anlıyorum diyorki millet borçla harçla yemekli düğün yapıyor ben neden yapamıyım borcum yok diyor haklıda bu yarış değil ona verceği 20000 bana verir demi

birde düğün işi karışık belki 2 düğün bile olabilir benimkinin abisinin salon 500 kişilikmiş o yüzden 2 tane yapadablnr, oda şaşırdı bizim aileyide biliyor kalablığız şimdiden mekanlara bakıyoruz onunla

duduzar çok güzeldi ama çok üşüdüm ben orada bizim adadkler hep pendik te felan evlenyorlar bakalım ben bu meknda nişan yapablrm yada yazı beklicem çağlam çünkü evlilik 2013 kasımda olur 3 4 ay arayla eğlenceli şeyler olmasına karşı olsamda yapcak bişi olmucak gibi geliyor

ümraniyede sizin tututtğnuz yeride çok beğendim onun maltepedeki yeride güzel hep not alıyorum çağlam inşallah bizde buluruz güzel biryer

ayyyy kıyamam canımmm benimmmmm yaa çok şükür ulaştın birinize moral verin canım

tayin işi ne olcak ne kadar daha kalacak orada canım

nişan nispeten daha az kişiyle oluyo kuzum ama bence de ona o kadar vercegine sana versin araba alırsınız valla

ben arabaya taktım bu ara... bakalım düğünden sonraki durumumuz inşallah kurtarırsa araba istiyorum hemen bitane.. ben de trafige cıkma korkusu var onu yenmem gerek onu da bi mini cooper ya da new beetle'la yapmak istiyorum....

su an gözüm onlarda inşallah alabiliriz... hiç olmadı bi micra alıcam... taktımmm

çok sevindim bebegimmmm

4 ay sonra ben de böle olcam agustosun ortasında da gidio bayramda yok...

ne güzel dimi
off çağlamm bi bitmiyo işte gitmeleri ya ne kadar zormuş gün geçtikçe çok daha iyi anlıyorum yani

ayyyy kıyamam canımmm benimmmmm yaa çok şükür ulaştın birinize moral verin canım

tayin işi ne olcak ne kadar daha kalacak orada canım

evett gizimmm yaa moral vermeye çalışıyorum işte pskolojım gidik diyo gözümün önünde şehit oldu arkdşlaırm diyo ay ürperiyorum çok zor ya hiçbişi belli değil cnm valla o şark illaki biticek ama daha bilmiyorum belli bişey yok ortada anca gel-gitler

aaaaaaaa benm istedklerme takmışssın biz evlennince micra almak istiyoruz bende çıkamam trafiğe ama işte almak istiyoruz çağlam

siz kesin alın zaten kuzum sizin ev borcu rahatça ödenir araba çok rahat yaaaaaa

dur bunu bir düşüneyim sorayım o yemekli yapcağın yerde bana ver yada bize hediye araba all diyim en iyisimi

canım ben minyonum 151-152 oda orta 175 falan topuklu giyiyorum hep yinede oldukça yakışıklı, iyi bir işi ve durumu varken neden beni seçti anlamış değilim. Bazen söylüyorum aşkım senin gözün kör diye oda sen nasıl bir mucize olduğunun farkında değilsin diyor. Sanırım bizimkinin aklına durmadan karpuz kabuğu getiriyorum. Korkarım bu gidişle kendi elimle kız bulup evlendireceğimden

Gözün aydın canım sana demiştim yakında alırsın haberini diye

sen nişanı yemekli yapacaksın öyle mi? aşağı yukarı fiyatları söyleyebilir misin? madem araştırma yapıyorsun bu konuda oldukça bilgili olmuşsundur. Eğer ekim ayında yaparsak nişanı yemekli olmasını istiyoruz. Aslında başta sinanla ben evde aile arasında küçük birşey istiyorduk ama şimdiden bizimkiler düzgün birşey olsun diyor. bakalım kısmet. Umarım her şey gönlünce olur

selam kızlarr keyifler nasıll
Selam yağmur

Son düzenleme:

canım aslında 10 15 milyar yemekli olunca o civarda oluyor ama dışarda yapılcaksa ben maksimum 8000 lira verdirrm yoksa diğer aile düğün çıtasınıda yükseltir ben öyle çok paralar verilsin istemiyorum anneminde gönlü olsun ya ayrı düğün yapcak yada nişanı güzel yapcak kardeşimin sünneti çok güzeldi müzikler yeri yemeği herşeyi güzeldi annemde istiyor güzel olsun herşey bıraksam uçarlar ama mani olcam canım

yani fiks güzel ve kaliteli bir yerde 10000 den başlıyor canım

Valla benle sevdiğime kalsa aile arasında küçük birşey istiyoruz. Düğünde yapmayacağız yemekli bir nikah olacak. Annem nişanın güzel olmasını istiyor bu sebeple dışarıda olacak bende fazla masrafa girmelerini istemiyorum. Babam vefat ettiği için annem masrafların altından kalkamaz küçük bir maaşla ne yapabilir ki? Bu yüzden sevdiğimle anlaştık ailelerden yardım almadan herşeyi tek başımıza yapalım diye.İlerde benim ailem yaptı seninki yapmadı denirse sinirle onu boşayacağımı bile biliyorum. Bu sebeple herşeyin makul ölçüde elimizden geldiğince yapmaya çalışmak istiyorum. 10 bin tl ise iyi takı falan düşününce ben düğün tarihini uzatayım en iyisi mi?

Son düzenleme:

gizim güzel mekanlar var ama pahalı işte birazcık. ada tesisleride güzel farklı boyutta salonları var.ama geçen bir kınaya gitmiştim(sanırım en küçük salonuydu orası) müzik falan çok kesik kesik oldu çok başarılı değildi yani. yemeklerde idare ederdi.ama düğünü nasıl olur bilmiyorum canım.
duduzar aslında bizim gönlümüzde yatan ama orasıda çok pahalı işte kişi başı fiyatlar.
ada tesislerine ek seçenek olarak Gülistan Sofrası burayıda düşünebilirsin tatlım.hem sahile çok yakın burası

yaaa gizotummm Allah söletmiş olsun ya valla...

inşallah borcsuz harcsız evlenirsek ben de alırız diye dusunuyorum valla İstanbul da arabalı da arabasız trafik cekmek zor ama toplu tasıma kullanmak tam bir İŞKENCE.

resmen bezdim kliması calısmayan otobüslerden birbirine yapısan insanlardan... insan mı tasıolar patates mi belli deil

ugradıgımız tacizler de cabası... askım da cok rahatsız bu durumdan arabasız olmaz inşallah alırız askım sana ögretirim veririm cesaret merak etme diyo bakalım hayırlısı su dugunu bir atlatalım da

haha beynelminelcim cok guldum Allah da seni guldursun kuzum boy pos her sey değil ki hem bazı erkekler minnak kadın seviyor ki benimki de onlardan biri güler yüzlü sıcakkanlı biraz da işveliysen bitmiştir zaten güzel oldugunu dusunmese senle olmazdı

ay basım catlıo yaaa toplantılar düzeltmeler eneeeemm bu yeni yer cok yorucu ya :44: fazla sorumluluk fazla iş demek oluyomus resmen

siboşummm kuzummm sıkma hiç canını gececek bu gunler.... moral partisi yapalım sana hadiii oynak bişeler calın

o arabalar çoooooooooooook şeker çooooook ne kadardır acaba ki kiralasak?

cnm arakadasın için hayırlı olsun gitmen çok iyi olmuş

Canım toplu taşımalarda uğradığımız tacizler işimize yarıyor. Müstakbel eşler bu durumdan pek hoşlanmadığı için araba alma taraftarıbenim direksiyonum iyi olmadığı için nişanlıyken ben sana öğretirim evlenirkende alırız bir tane dedi. Bakalım zaten buluştuğumuzda metrobüse falan binince dibime kadar sokulan erkekleri hemen postalıyor. minik olmamız beni bir konuda endişeli kılıyor. Onun da ne olduğunu aşağı yukarı tahmin ediyorsundur. Hiç sorma bazen diyor "sen kimden yanasın diye müstakbel eşim. Sayende soğuyacağım bu gidişle senden" o zamandan beri tırstım susuyorum.

Son düzenleme:

canım öncelikle baban için allah rahmet eylesin canım

annen haklı anneler hep güzel isterler imkanları dahilinde güzel şeyler yapmak isterler , benm arkadaşımın ailesi nişan yapmadı ama düğünde yardım edicez dediler çok güzel bir kır düğünü oldu kuru pastalar ikramlıklar vardı masalarda müzikli hoş bir şölen oldu kızın ailesi özellikle istediler böyle olmasını özellikle nişan yapmadılar ama benim ailem illlada istiyor görüyorlar etraftan onlarda özeniyorlar kıyamam

siz çok iyi birşey yapcaksınız canım ne yazıkki ben ailemden yardım alcam yatak odası beyaz eşyalar için özellikle benim birikmişim olsa bile annemler beyaz eşyaları yatak odasını hallederken ben çeyizimi bitirmiş olcam ve sevgilime takviye yapcam onun alcağı şeylerde zor durumda kalmasın

ada tesislerinde büyükada salonuda varmış yahu ne güzel çok beğendim müzik zaten en olmadı getirrim arkdşmn babasının ekibi var bide fasıl ekibide olsun istiyorum belki buluruz bişiler fasıl çok eğlendiriyor vallla haftasonu test ettim :))))))))))

gülistan sofrası sahildeymiş bir gideyim oraya çok yakın olur insanlar motorlarla gelir ayarlanır birşeyler ben her iki tesiside beğendim canım

bence sen oralara bak ezgim düğün için bile çok güzel yerler var pendikte gerçekten sonuçta yemeksiz olcak ki uyguna bulunur canım

canım araba ihtiyaç hele sizin evin orayada ihtiyaç bence azcık şehirden uzak metro açılsa bile uzaklık payı var arabayı her dakka kullanmasnda haftasonu harika olur gezersiniz

bende bezdim bıktım hatta çığlık atmak istiyorum boğaziçi köprüsüde onarıma gircekmiş nefret ediyorum kışın mahfolcam metrobstü trendi harab hale gelcek iyice zaten evlennnce sen nasıl gidip nasıl gidicen inşallah alırsınızda sen kullanırsın hayatım yoksa çok zor olcak koşullar

Allah razı olsun canım. Maddiyat değilde manevi desteğine çok ihtiyacım var. onu çok özledim

Canım bende beyaz eşyaları ve mutfak için gerekli olan herşeyle birlikte sandık içini çeyiz olarak götüreceğim. Geriye kalanı aşkım halledecek. Tabi ebnde yardımcı olacağım bu arada evin krediside var. Allah yardımcımız olsun.

Herşey gönlünce olsun umarım istediğin gibi olur.

burcucum saate gore değişiyor biz bikaç yerden fiyat aldık cekimlere de bizle gelirse nerden baksan 10-12 saat bizde kalıcam ve 1000 lirayı gözden cıkardık... bir de süslemesi var... plakaya içinde yazı olan mini celenk istiyorum bakalım umarım onunla beraber daha da fırlamaz

ayy beyneminel kız valla anlamadım o olayı ben neden tırsıosun minnak olmaktan kiii enişte seni alıp havalara fırlatır die mi bizimki öle yapacagını sölüo cunku de.. tek koluyla kaldırıp benle agırlık calıscakmıs... hadi ordan pabucum diyorum ben de

sorma gizommmm ah gizomm napcam ben yaaa.... dedigin gibi bana bir düdüt sart askım arabasına düldül diodu bana da lazım bi düldül

yoksa eriyip gidecegim aha da bu istanbul yollarında yahu.... bogazıda kapatcaklarmıs dedigin gibi... ikinci kopru acılsa ne fayda bogazın trafigi oraya cokucek.. yine cile yine cile...

gülistan sofrasına gittim ben ama taaa 5-6 sene onceydi galba yamulmuyorsam

bildigin restorandı o zaman pek dugun konsepti yoktu.. şimdi varmıymıs aaa cok sasırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…