'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben geldimmm ben geldimmmmm aşklanıp da geldim hemi deeee
sevdiğimle başbaşa kalmayı özlemişim, çok güzel geçti haftasonmuz
balayımız için daha çok sabırsızlanmaya başladımmmm
iyi ki var benim sevgilim
sizleri de özledim kiii
herkesler iyidir umarımmm
bu akşam sevdiceğin ailesi bize yemeğe gelicek yine beraberiz yani

beynelminel babana Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...
gizim araştırma içerisindeyim bakalım artık bi resmileşsin herşey ciddi ciddi bakacağım
buarada siboş yazamadım ama okudum çok sevindim haber alabilmene canımm

özgecanımmm hoşşgelmişşşşş özledimm senii oh ne güzel çok sevindim iyi geçmesine
bende yarın için izin aldım kızlarr bursaya gidiyorum yupppiiiiiiii geçen sene ağustos ayından beri hiç gitmemiştimm bir türlü kısmet olmadı.mezuniyet belgemi bile alamadım düşünün yani.o sebepten izin aldım zaten patrondan.artık almam gerek belgemi.üniversiteden arkadaşımla beraber gitcez.ohh nasıl özledimm havasını suyunuuu yerim ben orayı yaa.öpüyorum hepinizi güzelliklerimmm

bebeklerıııımmmmm ben geldımmm iş bebişiniiizz gelldiii ılk ıs gunune gore gayet guzel gectı gunum alışıverdim hemen herkese sizz naposunuzz bakalımmmmmm

selam kızlarr herkesler iyi gördüğüm kadarıyla :)) Allah muhabbetimizi artırsın

trafik hakkaten bir çile bugün bi kaç saat süründüm bende yollarda. ben araba kullanıyorum, çekinmeyin hiç ne odunlar ne trafik canavarları sürüyor siz de sürersiniz. hepiciğinize öğretirim isterseniz hiç korkmayın :))) yollar çiçek açsın kurtulsun şu erkek egemenliğinden

Nuraycım bizim buralarda genelde isteme-söz aynı gün/gece olur canım. Orda farklı mı oluyo kiiii? :26:

pelincim bu ailelerin durumuna göre değişiyo. yani isteme oluyo bazen o gün nişan tarihi konuşuluyo düğüne 1 yıl gibi bi zaman varsa nişan yapılıyo. eğer düğün tarihi yakınsa bi söz keselim deniyo yüzükler o zaman takılıyo.
söz-nişan aynı şey gibi sanki. arkadaşımı da cumartesi istediler, pazar günü nişan yaptılar işte. ekimde düğünü var. ankaraya gelin gidiyo

nazlıcım ilk iş günün hayırlı uğurlu olsun..

herkes iyi sanırım, sibelim allaha emanet sevgiliciğin

özgem maşallah çok sevindim güzel geçmesine tatilinizin..
ben de tepsimi aldııım fotoğrafını albümüme koyuyorum bakın çiçeklerim

giiiizeeeem canım tepsi 'polyester tepsi' olarak satılıyo.. bak boyanmamış halleri böyle oluyo

sağolsunlar tepsimi yapan yerdeki bayanlar çok ilgilendiler. istediğim gibi oldu tam da.. aynı zamanda kurs merkezi orası, ben bayramdan sonra kursuna gidicem ahşap boyama :)
dikiş kutusu, çay tepsisi, çay kutusu falan boyamak istiyorum..
ayrıca sandığımı da eskitme ahşap boyama yaptırmayı düşünüyorum..
istediğim boyutlarda sandık gelince haber verecekler bana, kalmamıştı ellerinde.

aşklanıp geldim bugün bende

canım tepsinin beyaz halide güzel nerelerde bulabilirz bu tepsiyi bide dekopajda yapılabilinir herhalde güllü desen peçetelerle tutkalla beraber

ayyy ahşap bohama keşke bende gidebilsem harika olur nurayım mutlaka gitmelisin

ben halk eğitim merkezindeki kadınlarla iletişime geçsem yaparlarmı babamın yaşında bir amca bize çok güzel bir tepsi hazırlamıştı cam altı işlemeli öyle birşey bile olabilir

senin tepsine bayıldım kıyafetnlede uyum içinde olcak canım

nazlım hayatım neredesin iş kadını gelinim nasıldı ilk gün herşey güzelmiydi

ezgicim canım bursa iyi gelecektir sana ahhh ahhh insan üniyi okuduğu yeri özlüyor ve bağlanıyor ahhhh benimde gidemediğim 1 sene olcak keşke gidebilsem bende

özgem kuzum herşeyin güzel geçmesine çok sevindim ihtiyacın vardı buna artık 1 senelik depoyu doldurdun kuzum hazirana kadar yeter

bizde asker dönüşü kış tatiline gidicez sözü aldım günübirlik değilde 2 günlük gidelim dedi karı özledim soğuk havayı özledim böyle hislerde olcağım hiç aklıma gelmyordu sıcakkkk

çağlam sana araba kesinlikle şart evlennce o yolda harab olcan yada işten çıkcan hayatım çünkü gittiğin yol kötüüüüüü benim gittiğim yoldan bir farkı yok kıyamam sana işin içinde otobüs olmasa herşey iyide o ter kokulu otobüsler offff offf

evet canım dekopaj yapılıyo, ahşap ürünler satan yerden de alabilirsin tepsiyi veya halk eğitim merkezinde de satılıyodur bence. üstelik evet sana yardımcı olurlar onlar da istediğin gibi yaparlar..
ben bi tepsi daha aldım hevesle onu da kendim boyayacağım inşallah

nurayımm senin tepsini yerim benn cok datluuuu kii

ay gizom valla sorma yol zaten çile bir de daha cok cile haline getiriolar hele ki su sıcak kavurucu yaz gunlerinde...

son gelen arkadas da karsıdan geliodu 1 ayda ben artık dayanamıyorumm dedi ve bugun ayrıldı işten...

nasıl bir azimmiş bizdeki arkadasım 1.5 yıldır orda mesela benim o da bizim hemen 2 durak ötemizde oturuyor... her yigidin harcı değil yani ben de perisan oluyorum her sabah allahım gitmek istemiorum işeeee istemiorum o yolları görmek diye sızlana sızlana gidiorum... işyerine gidene kdr tabi işte gittim mi de kalıyım burda eve gitmiyim o yolu kim cekicek oluyorum...

ama ideallerim icin katlanmak zorundayım... zafere giden yolda cekilen çile kutsaldır... dımdırırımdıdııımmmm gaza geldim

özgecimmmm oh ne güzel yaaa bizde bayram sonrası kararlastırdık gunu birlik de olsa kacıcaz... havuzlu villalar varmıs havuzu size ozel olan bulabilirsek onlardan kiralamak istiyoruz... cıbıdık cıbıdık yapamadık nişanlucumla bu yaz

ezgicim sana da ii gezmeler kuzum

sagol nurayıım

gizimm cok yogun kendımı bı curcunanın ıcınde buldum, bılerek bu donemde cagırmıs sana yurumeden kosmayı ogretıcem dıyo ve eger bu hafta kaçmazsan dahada gitmezsın gorup gorebılıcen en fazla yogunluk ve sorunlar bu donemlerde olucak dıyo 1 2 ay kadar aksarayda olucaz bayramdan sonra tasınıcaz hadımkoye burası zaten daha yakın daha ıyı oldu. dun whatsaptan peloşada soledım kendımı ferıha dızısınde gıbı hıssedıyorum etraftakı muhabbetler aynen oyle günübirlik fransaya gıtmekten falan bahsedıolar işede yavas yavas alışıcam cok zorlayıcı gıbı gelmedı gozumee ama hersey cok karısık iş görüşmeleri falanda var sureklı bı karısıklık bide en sevındıgım konulardan bırı dugune canını sıkma en azından beraber calıstıgımız 120 otel var aralarından oralardan en taban fıyata hallederız dedı veee kınamı dusundugum otellede calısıyoruuuzz aydan aya görüşmeye gid,iliyomus sorun varmı falan gibisinden ben gidicem oraya bölece gormus olucam neysem gec kalmiim orda pc var ama sabit oturmuyoruz ıpadle maillere bakabılıoruz sadece oda cok sık degıll öptüm hepiniziiiiii

pastaaammm unutmadan senide yerım yuzumde gulucukler acırttın dunn mailinle balım beniimm o an en yanlız hıssettıgım andı iyikii varsınnn ve varsınız bebeklerımm

Günaydııınnn canikolarıımmm

Ne kadar cahilim bu konularda ben Bi de gitmiş evlenicem diyorum Çok sağ ol lokumumm açıklaman için Tepsine bayıldım bu arada bayıldımmmm! Çok şık tatlım mutlulukla gelsin yüzükleriniz o güzel tepsinin içinde inşallah canım benim

Nazlimommm aşkıımm bizde yarın bruncha venedik'e gidelim ne dersin bebeğiiimm

Angera'cım pembiş arabanın fiyatını sormuşsun canım tam bilmiyorum ama 1000 küsürdü sanırım kınanın olduğu akşam gece 1 de teslim edilip, düğünden sonra araba direk iade edildi. 1000-1200 TL olması lazım.

Cookie tamda ondan korkuyorum. Bizimki "seni öyle bir sıkıştıracağım beni bırak diye yalvaracaksın" dedi. Spora başladım. "boşuna uğraşma kollarımın arasından kaçamayacaksın" diyor. Bende haliyle tırsıyorum.:18:

Allah razı olsun canım. Allah hepinize bu acıyı gecinden yaşatsın. İnsan hep yokluğunu hissediyor.

günaydın bebekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm nasılızzz bugunnn
Günaydın yağmur.

Cee diyen kaçanlardan mısın gül?

günaydııııııııııııııııınn

oyyy pasta kuzusuuuuu yirim seniiii iş bebeeem benimmm oralarıda fethetcen yavrum bikaç güne kalmaz diyim

güldeniiiiiiiiimmmmiii gördüm cok özledim kiiiiii

beynelminelcim.. korkma yahu zamanla alısırız ona da.. ki benimkinin bir de böle sıkarak bogarak ısırarak sevme huyları var ilk zamanlar cok garipsiodum onu da ama simdi alıstım...

yanına gittim mi kollarımı kurtaramıorum kesinlikle oldugu gibi diş izi...

ayı yavrusunu severken oldururmus o hesap olcaz bigun diorum bişey olmaz alıstırıorum seni dayanıklısın dio

ben geldimmmmmm gönaydınnnnnnnn
Nurayım merak etmişssin cumartesi pazar şirketleydik heybeliada da canım pazar akşam döndüm dün izinliydim doktora gittim kalp damar giremedim bugün işteyim geldim.Sağol kuzum düşündüğün için

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım. unutmuşum şirketin yemeği vardı doğru ya söylemiştin

güldeeeennn mailimi aldın mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…