selam kızlarr keyifler nasıll
slm yağmur keyifler süper nişanı da atlattık çok şükür şimdi sıra düğün hazırlıklarında 20 mayıs 2013 pazartesi:107:
ben geldimmm ben geldimmmmm aşklanıp da geldim hemi deeee
sevdiğimle başbaşa kalmayı özlemişim, çok güzel geçti haftasonmuz
balayımız için daha çok sabırsızlanmaya başladımmmm
iyi ki var benim sevgilim
sizleri de özledim kiii
herkesler iyidir umarımmm
bu akşam sevdiceğin ailesi bize yemeğe gelicek yine beraberiz yani
Nuraycım bizim buralarda genelde isteme-söz aynı gün/gece olur canım. Orda farklı mı oluyo kiiii? :26:
giiiizeeeem canım tepsi 'polyester tepsi' olarak satılıyo.. bak boyanmamış halleri böyle oluyo
Eki Görüntüle 465987
sağolsunlar tepsimi yapan yerdeki bayanlar çok ilgilendiler. istediğim gibi oldu tam da.. aynı zamanda kurs merkezi orası, ben bayramdan sonra kursuna gidicem ahşap boyama :)
dikiş kutusu, çay tepsisi, çay kutusu falan boyamak istiyorum..
ayrıca sandığımı da eskitme ahşap boyama yaptırmayı düşünüyorum..
istediğim boyutlarda sandık gelince haber verecekler bana, kalmamıştı ellerinde.
aşklanıp geldim bugün bende
canım tepsinin beyaz halide güzel nerelerde bulabilirz bu tepsiyi bide dekopajda yapılabilinir herhalde güllü desen peçetelerle tutkalla beraber
ayyy ahşap bohama keşke bende gidebilsem harika olur nurayım mutlaka gitmelisin
ben halk eğitim merkezindeki kadınlarla iletişime geçsem yaparlarmı babamın yaşında bir amca bize çok güzel bir tepsi hazırlamıştı cam altı işlemeli öyle birşey bile olabilir
senin tepsine bayıldım kıyafetnlede uyum içinde olcak canım
nazlım hayatım neredesin iş kadını gelinim nasıldı ilk gün herşey güzelmiydi
ezgicim canım bursa iyi gelecektir sana ahhh ahhh insan üniyi okuduğu yeri özlüyor ve bağlanıyor ahhhh benimde gidemediğim 1 sene olcak keşke gidebilsem bende
özgem kuzum herşeyin güzel geçmesine çok sevindim ihtiyacın vardı buna artık 1 senelik depoyu doldurdun kuzum hazirana kadar yeter
bizde asker dönüşü kış tatiline gidicez sözü aldım günübirlik değilde 2 günlük gidelim dedi karı özledim soğuk havayı özledim böyle hislerde olcağım hiç aklıma gelmyordu sıcakkkk
çağlam sana araba kesinlikle şart evlennce o yolda harab olcan yada işten çıkcan hayatım çünkü gittiğin yol kötüüüüüü benim gittiğim yoldan bir farkı yok kıyamam sana işin içinde otobüs olmasa herşey iyide o ter kokulu otobüsler offff offf
pelincim bu ailelerin durumuna göre değişiyo. yani isteme oluyo bazen o gün nişan tarihi konuşuluyo düğüne 1 yıl gibi bi zaman varsa nişan yapılıyo. eğer düğün tarihi yakınsa bi söz keselim deniyo yüzükler o zaman takılıyo.
söz-nişan aynı şey gibi sanki. arkadaşımı da cumartesi istediler, pazar günü nişan yaptılar işte. ekimde düğünü var. ankaraya gelin gidiyo
burcucum saate gore değişiyor biz bikaç yerden fiyat aldık cekimlere de bizle gelirse nerden baksan 10-12 saat bizde kalıcam ve 1000 lirayı gözden cıkardık... bir de süslemesi var... plakaya içinde yazı olan mini celenk istiyorum bakalım umarım onunla beraber daha da fırlamaz
ayy beyneminel kız valla anlamadım o olayı benneden tırsıosun minnak olmaktan kiii enişte seni alıp havalara fırlatır die mi bizimki öle yapacagını sölüo cunku de.. tek koluyla kaldırıp benle agırlık calıscakmıs... hadi ordan pabucum diyorum ben de
sorma gizommmm ah gizomm napcam ben yaaa.... dedigin gibi bana bir düdüt sartaskım arabasına düldül diodu bana da lazım bi düldül
yoksa eriyip gidecegim aha da bu istanbul yollarında yahu.... bogazıda kapatcaklarmıs dedigin gibi... ikinci kopru acılsa ne fayda bogazın trafigi oraya cokucek.. yine cile yine cile...
gülistan sofrasına gittim ben ama taaa 5-6 sene onceydi galba yamulmuyorsam
bildigin restorandı o zaman pek dugun konsepti yoktu.. şimdi varmıymıs aaa cok sasırdım
Allah razı olsun canım. Allah hepinize bu acıyı gecinden yaşatsın. İnsan hep yokluğunu hissediyor.beynelminel babana Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...
gizim araştırma içerisindeyim bakalım artık bi resmileşsin herşey ciddi ciddi bakacağım
buarada siboş yazamadım ama okudum çok sevindim haber alabilmene canımm
özgecanımmm hoşşgelmişşşşş özledimm seniioh ne güzel çok sevindim iyi geçmesine
bende yarın için izin aldım kızlarr bursaya gidiyorum yupppiiiiiiiigeçen sene ağustos ayından beri hiç gitmemiştimm bir türlü kısmet olmadı.mezuniyet belgemi bile alamadım düşünün yani.o sebepten izin aldım zaten patrondan.artık almam gerek belgemi.üniversiteden arkadaşımla beraber gitcez.ohh nasıl özledimm havasını suyunuuu yerim ben orayı yaa.öpüyorum hepinizi güzelliklerimmm
Günaydın yağmur.günaydın bebekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmnasılızzz bugunnn
kızçelerimmm
ben geldimmmmmm gönaydınnnnnnnn
Nurayım merak etmişssin cumartesi pazar şirketleydik heybeliada da canım pazar akşam döndüm dün izinliydim doktora gittim kalp damar giremedim bugün işteyim geldim.Sağol kuzum düşündüğün için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?