'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

geçmiş olsun canım. unutmuşum şirketin yemeği vardı doğru ya söylemiştin

güldeeeennn mailimi aldın mı canım?

hmm..bu yoğunluğunda nerede oldugumu unutmussun ama olmayısımı hemen farketmişssin kuzum tşkederim.canım
sağol cnm baakalım haftaya pazartesi yine yokum doppler çekilcekmişim:44:

Demekki tek tuhaf benimki değilmiş. Benimkisi hala elimi bile tutamıyor. Nikahı kıyana kadar sabret diyorum. Ondan şimdi çok şükür morarmış, ısırılmış yerim yok. Lakin evlenince göreceksin sen gününü diyor.

Hoş geldin Günaydın

günaydınnn herkeseeee tümm bebiklereee
Günaydınnnnnnnn

naber bebişimmm kilo calısmaları nası gidio hala uyutuo mu ilac

yagmurcum gecmiş olsun cok

evet çağlamm yaa çok uyutuo dün içtim ilacı yarım saat sonra yemek yedim aşkıma bekle gelcem dedimm uyuya kalmışımm yine
nası kızmış ben günlerdir bu anı bekliyorum konuşmak için uyuyosun falan yazmış aramış aramış hiç duymadım bile sabah gönlünün aldım artık
ama dün tartıldım evde ben 42 çıktım 40 tım ben anneme diyorum nereme aldım ki kiloyu fark etmedi hiç ne zaman aldım onuda bilmiyorum :26:

hoşbuldum beynelcim
çağlacım sağol canım.
hayır boynumla ilgili değil 1 senedir ayaklarımda şişme oluyor zaman zaman bileklerde damarlarım gözüküyor ağrı olmasada yürüyüşüm ağırlaşıyor ya nebiliyim çok vahim değil ama damarlarda problem olabilirmiş o yüzden dahiliye kalp daara yönlerdirdi gittim oda onu çekicek ayrıntılı damar için tırsıyorum inş.kötü bişi çıkmaz ya

uyku ilacı resmennnn o yuzden alamıorummmm... aslında 2 kilo farkeder hemen kuzum popişe bak... benim direk ordan farkediyo meesela ilk etapta...

arkadasım o yuzden aldıgıımı soluyo hatta... diyetisyene git de bak bakalım bence aldın die baskı yapıo ama bakalım ben hiç sanmıyorum cunku uymadım hiç listeye ya

Pantera bende eskiden 39 kiloydum şimdi 50 oldum. Hatta biraz daha kilo verseydim o dönemde ölüm riski taşıyacaktım. Sporla birlikte yaptığım diyetle kilo aldım. Belki seninde işine yarar. Ben hep zayıftım ama geçirdiğim bir depresyon sonucunda afrikalılara benzemiştim.

Geçmiş olsun

Son düzenleme:

gerçekten uyku ilacı gibi bu kadar beklemiyodum ben ya
bakmam mı kuşum akşam herbiyerimi inceledim ama yok yani göremedim valla keşke popişime alsamda giydiğim otursa şöleee popişee bide annemin 10 yıldır görüşmediği arkdaşı gelmiş dün biizde kaldılar eve gittiğimde küçük kızınmı nuray dedi anneme
nasıı sinir oldum annem yok o benim en büyük kızım dedi çıtırızda okadarda değil yaa

spora hiç vaktim yok canım yaa çalıştığım için.
bende ölücekmişim gibi hissediyorum kendimi saten bu aralar
ay allah korusun tabi. ilaç takviyelerle almaya çalışıyorum bakalım canım

aynı seylere ben d maruz kalıodum... annem kızım evlencek nişanlı falan diyince bu kızın mı? ayol bu kac yasında biz bunu liseye gidio sanıoduk diolardı sanki annemin baska kızı var

şimdi sacları kestirip rofle yaptırınca biraz daha yasımı gostermeye basladım ohh canıma degsin

beynelminel ben de 40 kilo falanım ve boyum senden uzun.. 1.60, bu durumda bitik duurumdayım sanırım benim protein degerleri iyi cıktı cok sukur yoksa daha kotu olcaktı ama daha da zayıflarsam sonumun iyi olmadıgını soledi diyetisyen...

ama sunu solıyım eger bu kız yasıosa... kimse olmez zayıflıktan

Zayflk Saplants Bu Hale Getirdi ZAYIFLIK SAPLANTISI BU HALE GETRD zayflk saplants bu hale resim galeri

çok şükür halimize siboş

ayyy içimm bi tuhaf oldu bu ne allahım etme yarabbimm şükürler olsun tabii çağloşumm ayy şok oldumm
sevgilim direk kaçarr gider heralde ben böle olsam
(Allah göstermesinnn ayol ne bu ciddn )

spora hiç vaktim yok canım yaa çalıştığım için.
bende ölücekmişim gibi hissediyorum kendimi saten bu aralar
ay allah korusun tabi. ilaç takviyelerle almaya çalışıyorum bakalım canım
Allah korusun.

Canım benimkisi kansızlık, protein eksikliği vs. çıkmıştı. Düşük tansiyonlu biriydim ve bağışıklık sistemim çökmüştü. Yoksa sadece zayıflık değildi. Bir süre hastanede serumla beslemek zorunda kalmışlardı. Düşün adımı bile hatırlamam mucizeymiş Kandaki demir miktarı 0,04 gibi birşeydi. Gerçi evi falan hatırlamıyordum. Neyseki atlattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…