ayyy içimm bi tuhaf oldu bu ne allahım etme yarabbimm şükürler olsun tabii çağloşumm ayy şok oldumm
sevgilim direk kaçarr gider heralde ben böle olsam
(Allah göstermesinnn ayol ne bu ciddn )
Allah korusun.
Canım benimkisi kansızlık, protein eksikliği vs. çıkmıştı. Düşük tansiyonlu biriydim ve bağışıklık sistemim çökmüştü. Yoksa sadece zayıflık değildi. Bir süre hastanede serumla beslemek zorunda kalmışlardı. Düşün adımı bile hatırlamam mucizeymişKandaki demir miktarı 0,04 gibi birşeydi. Gerçi evi falan hatırlamıyordum. Neyseki atlattım.
aynı seylere ben d maruz kalıodum... annem kızım evlencek nişanlı falan diyince bu kızın mı? ayol bu kac yasında biz bunu liseye gidio sanıoduk diolardı sanki annemin baska kızı var
şimdi sacları kestirip rofle yaptırınca biraz daha yasımı gostermeye basladım ohh canıma degsin
beynelminel ben de 40 kilo falanım ve boyum senden uzun.. 1.60, bu durumda bitik duurumdayım sanırımbenim protein degerleri iyi cıktı cok sukur yoksa daha kotu olcaktı ama daha da zayıflarsam sonumun iyi olmadıgını soledi diyetisyen...
ama sunu solıyım eger bu kız yasıosa... kimse olmez zayıflıktan
Zayflk Saplants Bu Hale Getirdi ZAYIFLIK SAPLANTISI BU HALE GETRD zayflk saplants bu hale resim galeri
çok şükür halimize siboş
Canım bendeki iştahsızlık sorunu hala tam olarak çözülmedi. O yüzden hiç bir zaman tam çözümü yok benden söylemesi. Çok şanslıymışsın bendeki tüm değerler yerle birdi. Doktorlar organlarla alakalı sıkıntı olacağından endişeliydi bende yediğimi kusuyordum. Normal beslenemiyordum. Yavaş yavaş düzenebiniyor ama öncelikle kafanın rahat olması gerekiyor. Gittiğin doktor iyi değilse uğraşma değiş.Allah korusun amin... ama sanırım anoreksia bu kız... kendi bu hale getirmiş kendini, psikolojik bi rahatsızlık malesef benim arkadasımda anoreksianın köşesinden döndü...
kız iplik gibi olmustu ama hala kendini sisman sanıyodu... aglıyodu krizlere giriodu aynalara bakamıodu ama kemikleri sayılıodu dusun... sonra tedavi oldu da kurtuldu kotu bi hastalık :26:
düşük tansion ve bagısıklık sistemi cokusu bende de var ... değerlerim normal ama cok sukur, vitamin mineral ve yag eksik sadece onlarda ciddi eksiklikler ne yazık ki ama ben iştahsızım sorunum o
sen diyetle almıssın bak banada verdi diyet ama ben yapamıorum cunku yiemiorum o kadar seyi malesef keske liste vermeden once iştahıma care bulcak bişe verseydi ki o kadar söledim iştahsızım sorunum bu diye zayıflıktan sikayet edenlerde en buuk sorun bu zaten dedi, dedi de eee hani ? derdime care olcak bişe vermedi
bu gidişimde basına ekşicem
saana da cok gecmiş olsun darrısı basımıza ben de bi 48-49 olsam yeter
Evet genellikle avantajlı yaşlanınca da geriye kalan kısmı öyle değil işte ):40 kilo mu? Miniciksin sen :) Ben 40 kiloyu en son ilkokul 5 teyken gördüm:) Yazdıklarınızı görünce kendimi çok hantal hissettim :)Minyon olmak çoğu zaman avantaj olmalı.Hiç yaşlanmayacaksınız.
Tünaydınnnnnn angeragünaydınnn çağlam siboşum gizemimm nurayımm özgem pelinimmmmmmm ve ismini hatırlayamadığımmmmm pek çok arkadaşşş
çok mutluyummmm çnükü pazartesiye kadar evden calıscammm hihihihiih
Özgem yok hasta değilim galiba iyiym çok şükür bakalım pazartesi ne olacak öğlen doppler çekilcem:18:
Nazlım tşk.ederim sağolasın inş.kötü bişi yoktur yaa bende hep onu düşünüyorum ayaklarımı diktim havaya öle uzanıyorum yarım saattir duramıyorumda annem hemen gelio tekrar dikio ayaklarımı bakalım ne çıkıcak sonuç dualarınızı esirgemeyin
bu arada hayırlı olsun işin 2.günün de bitti oh maşallah aksarayın neresindesin şimdi?
günaydınnnnnnnlarr
nası mutluyumm nasııı nasııı aşkımı uyuoo sanıorumm bi aradı yoldayımm geliorummm sanaa dediii yupyyycikkk
ezgcimm günaydın diplomanımı aldın sen ?
günaydınnnnnnnlarr
nası mutluyumm nasııı nasııı aşkımı uyuoo sanıorumm bi aradı yoldayımm geliorummm sanaa dediii yupyyycikkk
ezgcimm günaydın diplomanımı aldın sen ?
günaydınnn
pastacıım yaaa rüyanı yiyerimmm inşallah atıcız sıkıntıları diorum.... bugun cok heycanlı ve stresliyim zaten bana dua edin nolur... kitabımın edisyonuna baslandı yani bitirebildigim kadarına yetişmeyen kısmını burayı bitirince yapıcak
cok tırsıyorum inşallah begenilir cevirim cok ugrastım kalkıp da bi laf ederlerse cok uzulurum
bende öptümmm bendeee ohhhh misssssgünaydın kuzularım
sibelcim çok sevindiiim, ne güzel bi haber
ezgim seni de öperiim
günaydınnn
pastacıım yaaa rüyanı yiyerimmm inşallah atıcız sıkıntıları diorum.... bugun cok heycanlı ve stresliyim zaten bana dua edin nolur... kitabımın edisyonuna baslandı yani bitirebildigim kadarına yetişmeyen kısmını burayı bitirince yapıcak
cok tırsıyorum inşallah begenilir cevirim cok ugrastım kalkıp da bi laf ederlerse cok uzulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?