'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayyy içimm bi tuhaf oldu bu ne allahım etme yarabbimm şükürler olsun tabii çağloşumm ayy şok oldumm
sevgilim direk kaçarr gider heralde ben böle olsam
(Allah göstermesinnn ayol ne bu ciddn )

Allah korusun amin... ama sanırım anoreksia bu kız... kendi bu hale getirmiş kendini, psikolojik bi rahatsızlık malesef benim arkadasımda anoreksianın köşesinden döndü...

kız iplik gibi olmustu ama hala kendini sisman sanıyodu... aglıyodu krizlere giriodu aynalara bakamıodu ama kemikleri sayılıodu dusun... sonra tedavi oldu da kurtuldu kotu bi hastalık :26:

düşük tansion ve bagısıklık sistemi cokusu bende de var ... değerlerim normal ama cok sukur, vitamin mineral ve yag eksik sadece onlarda ciddi eksiklikler ne yazık ki ama ben iştahsızım sorunum o

sen diyetle almıssın bak banada verdi diyet ama ben yapamıorum cunku yiemiorum o kadar seyi malesef keske liste vermeden once iştahıma care bulcak bişe verseydi ki o kadar söledim iştahsızım sorunum bu diye zayıflıktan sikayet edenlerde en buuk sorun bu zaten dedi, dedi de eee hani ? derdime care olcak bişe vermedi

bu gidişimde basına ekşicem

saana da cok gecmiş olsun darrısı basımıza ben de bi 48-49 olsam yeter

40 kilo mu? Miniciksin sen :) Ben 40 kiloyu en son ilkokul 5 teyken gördüm:) Yazdıklarınızı görünce kendimi çok hantal hissettim :)Minyon olmak çoğu zaman avantaj olmalı.Hiç yaşlanmayacaksınız.

günaydınnn çağlam siboşum gizemimm nurayımm özgem pelinimmmmmmm ve ismini hatırlayamadığımmmmm pek çok arkadaşşş
çok mutluyummmm çnükü pazartesiye kadar evden calıscammm hihihihiih

Canım bendeki iştahsızlık sorunu hala tam olarak çözülmedi. O yüzden hiç bir zaman tam çözümü yok benden söylemesi. Çok şanslıymışsın bendeki tüm değerler yerle birdi. Doktorlar organlarla alakalı sıkıntı olacağından endişeliydi bende yediğimi kusuyordum. Normal beslenemiyordum. Yavaş yavaş düzenebiniyor ama öncelikle kafanın rahat olması gerekiyor. Gittiğin doktor iyi değilse uğraşma değiş.

40 kilo mu? Miniciksin sen :) Ben 40 kiloyu en son ilkokul 5 teyken gördüm:) Yazdıklarınızı görünce kendimi çok hantal hissettim :)Minyon olmak çoğu zaman avantaj olmalı.Hiç yaşlanmayacaksınız.
Evet genellikle avantajlı yaşlanınca da geriye kalan kısmı öyle değil işte ):

günaydınnn çağlam siboşum gizemimm nurayımm özgem pelinimmmmmmm ve ismini hatırlayamadığımmmmm pek çok arkadaşşş
çok mutluyummmm çnükü pazartesiye kadar evden calıscammm hihihihiih
Tünaydınnnnnn angera

merhaba güzelliklerrr
yağmurcum hasta mısın kuzum geçmiş olsun çok
nurayım tepsine öldüm bittimr resmen, gerçekten harika yapmışlar canım benim
ezgim de gitmiş bursaya ona da iyi gezmeler
nazlım iş bebeği olmuş ilk gününün iyi geçmesine çok sevindim kuzum
ben de büroya yeni geldim ama tatilimi geri istiyorummmmm
ama buna şükür tabi ki..resmen gizomun dediği gibi 1 sene idare eder bu beni

merhaba güzelliklerrr
yağmurcum hasta mısın kuzum geçmiş olsun çok
nurayım tepsine öldüm bittimr resmen, gerçekten harika yapmışlar canım benim
ezgim de gitmiş bursaya ona da iyi gezmeler
nazlım iş bebeği olmuş ilk gününün iyi geçmesine çok sevindim kuzum
ben de büroya yeni geldim ama tatilimi geri istiyorummmmm
ama buna şükür tabi ki..resmen gizomun dediği gibi 1 sene idare eder bu beni

bebeeekllleeerriim beniiimmm yaa hepınız cokmu yogunsunuzzzz yoohhsaaaammmm kımse yazmamııss bişiiiii:/ topiiimiizz pek sessiz kalmıss, günboyuu özlüyoorum hepinizii muhabbet etmeyiii ama işide sevdiiim bugünde çok koşturduk ama zevkli iş Yağmur geçmiş olsun sana umarım önemli bi sorun yoktur.

Pelmiiğiim yaa yarın öğlee yemeğinde newyork yapalım diyooruuummm ben seni jetimle aldırırım keşandan aşkım telefonu bile elime alamıyorum varya yoksa ne bıdı bıdılar yapıcaam sanaa
Giziikomm nirelerdesiiinn seenn denk gelemiyooruuz pastavillam gecede rüyamda seni gördüüm ya sen saçını kestin benim içime oturdu nedense nasıl üzülüyorum kesmenee ama sıkıntıların hafiflemesiymiş rüyada saç kesilmesi ama rengini farklı gördümm karamel gibiydii

Özgem yok hasta değilim galiba iyiym çok şükür bakalım pazartesi ne olacak öğlen doppler çekilcem:18:
Nazlım tşk.ederim sağolasın inş.kötü bişi yoktur yaa bende hep onu düşünüyorum ayaklarımı diktim havaya öle uzanıyorum yarım saattir duramıyorumda annem hemen gelio tekrar dikio ayaklarımı bakalım ne çıkıcak sonuç dualarınızı esirgemeyin
bu arada hayırlı olsun işin 2.günün de bitti oh maşallah aksarayın neresindesin şimdi?

herzaman hepimize dua ediyoruuumm zaten, aksaray tramvay duragına cok yakın işyeri ama pek oturmuyoruz ya sureklı kosturmaca var inş devamıda böyle güzel geçer bakalım

Hayatım ıns yarında senın ıcın cok guzel gecer aksam haberlerını beklıyo olucaam artık uyiim bebikleer sabah erken vakitte kargalarlaa kahvaltı randevum var minnak kaçaarr

günaydın bebetolarımm
herkesler iyidir umarımm sanırım yağmuş hasta canım inşallah bişe çıkmaz çook geçmiş olsunn
dün bursa süper geldiiiii nasılda özlemişimmm çok yoruldum ama belge için çok koşturdum ama 1 yıl gecikmelide olsa aldım sonundaa
işler yoğunn hepinizii öperimm
buarada özgeeee nerdesinnn çok uzak kaldık kuzum senlennn

günaydınnnnnnnlarr
nası mutluyumm nasııı nasııı aşkımı uyuoo sanıorumm bi aradı yoldayımm geliorummm sanaa dediii yupyyycikkk
ezgcimm günaydın diplomanımı aldın sen ?

günaydınnnnnnnlarr
nası mutluyumm nasııı nasııı aşkımı uyuoo sanıorumm bi aradı yoldayımm geliorummm sanaa dediii yupyyycikkk

günaydın siboşş çoook mutlu oldum güzel haberinee kavuş sevdiceğine hemencikk
ben diplomayı değil geçici mezuniyet belgemi aldım.diplomayı 3sene sonra verceklermişş

günaydın kuzularım
sibelcim çok sevindiiim, ne güzel bi haber
ezgim seni de öperiim

günaydınnn

pastacıım yaaa rüyanı yiyerimmm inşallah atıcız sıkıntıları diorum.... bugun cok heycanlı ve stresliyim zaten bana dua edin nolur... kitabımın edisyonuna baslandı yani bitirebildigim kadarına yetişmeyen kısmını burayı bitirince yapıcak

cok tırsıyorum inşallah begenilir cevirim cok ugrastım kalkıp da bi laf ederlerse cok uzulurum

günaydınnnnnnnlarr

ayyy çok sevindim gözün aydın

İnşallah emeğinin hakkını alırsın kuzum seni mi beğenmiceklermiş. döverimm bak onları

Günaydınn bebelaklaarrr

Herkess nasıll?

Sibeliiimmm cok sevindimm canım coookkk hayırlısıylaa kavuşun inşallahhh:132:

Ezgitoommm 3 sene sonra mı diploma veriyorlar canım o nasıl bişey ole saçmalık mı olur ya hu :26: aaa ne ilginç.. bazı okulların prensiipleri gercekten bana ters yani

Yağmurcum geçmiş olsun...

Yeni gelen arkadaşlar var sanırım aramızaa hepsi de hoşgelmişlerr.. 2013 yaklaştıkça nufusumuzda artıyor ben yetişemiorum ama artıkk

günaydın kuzularım
sibelcim çok sevindiiim, ne güzel bi haber
ezgim seni de öperiim
bende öptümmm bendeee ohhhh misssss

inşallah alıcaksın emeklerinin karşılığını canım oh kurtul artık şu çeviridenn rahatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…