Günaydınn bebelaklaarrr
Herkess nasıll?
Sibeliiimmm cok sevindimm canım coookkk hayırlısıylaa kavuşun inşallahhh:132:
Ezgitoommm 3 sene sonra mı diploma veriyorlarcanım o nasıl bişey ole saçmalık mı olur ya hu :26: aaa ne ilginç.. bazı okulların prensiipleri gercekten bana ters yani
Yağmurcum geçmiş olsun...
Yeni gelen arkadaşlar var sanırım aramızaa hepsi de hoşgelmişlerr.. 2013 yaklaştıkça nufusumuzda artıyorben yetişemiorum ama artıkk
günaydınnn
pastacıım yaaa rüyanı yiyerimmm inşallah atıcız sıkıntıları diorum.... bugun cok heycanlı ve stresliyim zaten bana dua edin nolur... kitabımın edisyonuna baslandı yani bitirebildigim kadarına yetişmeyen kısmını burayı bitirince yapıcak
cok tırsıyorum inşallah begenilir cevirim cok ugrastım kalkıp da bi laf ederlerse cok uzulurum
Günaydın herkeslere ve Dualarımız seninle cookie
Bugün benimde keyfim yok ve üzgünüm:44:
Hoş bulduk Telomerhoşgeldiiin
neden üzgünsün?
çok teşekkür ederim kızlarrrr...
orkideciiiiiiiiiiimmm beraber dövelimzaten uyuz oluyorum şahsa... güzel stres atarız diomusum
beynelminel ne oldu canımmm neden keyifsizsin :44:
Hoş bulduk Telomer
Bende dövebilir miyim ancak o zaman biraz moralim düzelir.
Evlilik meselesi ve ailevi sorunlar canım. Zaten bir derdim var başlığına yazdım.
Sevdiğimle dün buluşacaktık "canım buluşacağımız yerde 2 saat bekledi ve ben ona gelemeyeceğimi söyledim. Bugün yine yazmış istersen gelip beklerim gelebilme ihtimalin azda olsa beklerim seni" diyor.Bense eve gitmeden bilmiyorum. Spora gidiyorum diye çıkacağım evden haftanın 5 günü gidiyorum zaten ama şansızlık buki karışmayan abim şimdi annemi yalnız bırakmamamı istiyor. Evli abimle yengem kavga ettiği için annem biraz üzgün onunla ilgilenmem gerekiyormuş.:44:
çok teşekkür ederim kızlarrrr...
orkideciiiiiiiiiiimmm beraber dövelimzaten uyuz oluyorum şahsa... güzel stres atarız diomusum
beynelminel ne oldu canımmm neden keyifsizsin :44:
Sağ ol nurayımm bende çok iyiyim.. yoğunum fazlasıyla o kadar
Haklısınn kuzumm.. Hayırlı olsun belgen tatlişkomPelintomm banada ters ama yapcak bişy yok malesef. olsun en azından mezuniyet belgemi aldım o yeter bana. onu veriyorlar hemen ama ben gidipte alamamıştım işte:26:
allah yardımcın olsun canım, birsürü emek harcadın karşılığını alıcaksın inanıyorum..
peluşum ben iyiyim canım.. sen nasılsııın
günaydın siboşş çoook mutlu oldum güzel haberineekavuş sevdiceğine hemencikk
ben diplomayı değil geçici mezuniyet belgemi aldım.diplomayı 3sene sonra verceklermişş
beynelminelcim orkideye katılıorum belki de gercekten yalnız kalmasın istemiştir :26: ortalık durulunca rahat edebilirsiniz heralde onceden de karısıyomuydu?
ezgicimmm hayırlı olsun belgen kusum diplomamı o? ben de hala aslını alamadım yerine gecen bi belge verdiler
bu arada nuray kuzusuuu sanırım sen de benle beraber spring i merak edenlerdendin bernordadaaaben baktım dün ona arkidişlerle
sanırım bir dev sülalesi olursak o tabaklara ihtiyacımız olabilir kuzum aksi takdirde yaptıgın butun yemegi tenceresiyle sadece bir tabagına dokup ancak doldurursun
o tabaklarda kim yemek yicek anlamadım ben kocamanlargulliver gibi hissettim kendime elime alınca
aaa
iyiki görmeden internetten almamışız. niye o kadar büyükmüş onlar yahu çok zarif duruyolardı oysa :)
sağol kuşumm.yaklaşık 1 yıl sonra yeniden o sevinci yaşadım
Haklısınn kuzumm.. Hayırlı olsun belgen tatlişkom
Sağ ol nurayımm bende çok iyiyim.. yoğunum fazlasıyla o kadar
saoll bebekimmmmmmmm
yaa neden bu diplomaları geç veriolar ben anlamıyorum bende martta aldım mezuniyet belgemi diplomanız 2 sene sonra dedi
saçma bence neden böyle olduğunuda bilmiyorum yani ben
beynelminelcim orkideye katılıorum belki de gercekten yalnız kalmasın istemiştir :26: ortalık durulunca rahat edebilirsiniz heralde onceden de karısıyomuydu?
ezgicimmm hayırlı olsun belgen kusum diplomamı o? ben de hala aslını alamadım yerine gecen bi belge verdiler
bu arada nuray kuzusuuu sanırım sen de benle beraber spring i merak edenlerdendin bernordadaaaben baktım dün ona arkidişlerle
sanırım bir dev sülalesi olursak o tabaklara ihtiyacımız olabilir kuzum aksi takdirde yaptıgın butun yemegi tenceresiyle sadece bir tabagına dokup ancak doldurursun
o tabaklarda kim yemek yicek anlamadım ben kocamanlargulliver gibi hissettim kendime elime alınca
kızlar herkese selamlar biraz yoğunum dün pek giremedim
ezgim diplomanı olmasada belgeni aldığına sevindim ayyy ne zormş ben sevglme zor derken sizin okul dahada zormuş vallla canım olsun ama işindesin gücündesin erkekler için belki zor olabilir askerlik açısından
sibelim canım çok ama çok sevindim inşallah güzel olurrr biraz vakit geçirin hasretini gider hayatım
orkide canım iyisindir inşalllahhhhhh
minnnağım merak etmişsin çok seviyorum seniiii iş günlerini güzel güzel geçsin emi
çağlammm inşalllah çok ama çok beğenrler beğenceğni biliyorm emeğnin karşılını en kısa süre içinde al inşallah canım
2 gündür çok heycanlıyım bugün iş çıkışında gidiyorum ailesi beni bekliyor bana dua edin ve şans dileyin kızlar
bende boş durmadım westwingden çeyizler aldım paşabahçeden karaf aldım 2 tane kalpli vardı çok hoşuma gittti
sağol gizimm. çeyizlerini güle güle kullan canım. Allah yardımcın olsun çok ama çok güzel geçsin inşallah. zaten eminim ki seni çok sevicekler.senin gibi gelini bulmuşlar kaçırmazlarrrr
kızlar herkese selamlar biraz yoğunum dün pek giremedim
ezgim diplomanı olmasada belgeni aldığına sevindim ayyy ne zormş ben sevglme zor derken sizin okul dahada zormuş vallla canım olsun ama işindesin gücündesin erkekler için belki zor olabilir askerlik açısından
sibelim canım çok ama çok sevindim inşallah güzel olurrr biraz vakit geçirin hasretini gider hayatım
orkide canım iyisindir inşalllahhhhhh
minnnağım merak etmişsin çok seviyorum seniiii iş günlerini güzel güzel geçsin emi
çağlammm inşalllah çok ama çok beğenrler beğenceğni biliyorm emeğnin karşılını en kısa süre içinde al inşallah canım
2 gündür çok heycanlıyım bugün iş çıkışında gidiyorum ailesi beni bekliyor bana dua edin ve şans dileyin kızlar
bende boş durmadım westwingden çeyizler aldım paşabahçeden karaf aldım 2 tane kalpli vardı çok hoşuma gittti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?