'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Pelintomm banada ters ama yapcak bişy yok malesef. olsun en azından mezuniyet belgemi aldım o yeter bana. onu veriyorlar hemen ama ben gidipte alamamıştım işte:26:

allah yardımcın olsun canım, birsürü emek harcadın karşılığını alıcaksın inanıyorum..

peluşum ben iyiyim canım.. sen nasılsııın

çok teşekkür ederim kızlarrrr...

orkideciiiiiiiiiiimmm beraber dövelim zaten uyuz oluyorum şahsa... güzel stres atarız diomusum

beynelminel ne oldu canımmm neden keyifsizsin :44:

hoşgeldiiin
neden üzgünsün?
Hoş bulduk Telomer

çok teşekkür ederim kızlarrrr...

orkideciiiiiiiiiiimmm beraber dövelim zaten uyuz oluyorum şahsa... güzel stres atarız diomusum

beynelminel ne oldu canımmm neden keyifsizsin :44:

Bende dövebilir miyim ancak o zaman biraz moralim düzelir.
Evlilik meselesi ve ailevi sorunlar canım. Zaten bir derdim var başlığına yazdım.
Sevdiğimle dün buluşacaktık "canım buluşacağımız yerde 2 saat bekledi ve ben ona gelemeyeceğimi söyledim. Bugün yine yazmış istersen gelip beklerim gelebilme ihtimalin azda olsa beklerim seni" diyor.Bense eve gitmeden bilmiyorum. Spora gidiyorum diye çıkacağım evden haftanın 5 günü gidiyorum zaten ama şansızlık buki karışmayan abim şimdi annemi yalnız bırakmamamı istiyor. Evli abimle yengem kavga ettiği için annem biraz üzgün onunla ilgilenmem gerekiyormuş.:44:

buluşmalarınız hep böyle sekteye uğruyor mu yoksa abinin karışacağı mı tuttu dün.
çünkü annen eğer üzgünse geçici bi durum olarak değerlendirebiliriz, belki de abin gerçekten annenin yalnız kalmasını istememiştir. karışmak amaçlı değildir.

Pelintomm banada ters ama yapcak bişy yok malesef. olsun en azından mezuniyet belgemi aldım o yeter bana. onu veriyorlar hemen ama ben gidipte alamamıştım işte:26:
Haklısınn kuzumm.. Hayırlı olsun belgen tatlişkom
allah yardımcın olsun canım, birsürü emek harcadın karşılığını alıcaksın inanıyorum..

peluşum ben iyiyim canım.. sen nasılsııın

Sağ ol nurayımm bende çok iyiyim.. yoğunum fazlasıyla o kadar

beynelminelcim orkideye katılıorum belki de gercekten yalnız kalmasın istemiştir :26: ortalık durulunca rahat edebilirsiniz heralde onceden de karısıyomuydu?

ezgicimmm hayırlı olsun belgen kusum diplomamı o? ben de hala aslını alamadım yerine gecen bi belge verdiler

bu arada nuray kuzusuuu sanırım sen de benle beraber spring i merak edenlerdendin bernordadaaa ben baktım dün ona arkidişlerle

sanırım bir dev sülalesi olursak o tabaklara ihtiyacımız olabilir kuzum aksi takdirde yaptıgın butun yemegi tenceresiyle sadece bir tabagına dokup ancak doldurursun

o tabaklarda kim yemek yicek anlamadım ben kocamanlar gulliver gibi hissettim kendime elime alınca

günaydın siboşş çoook mutlu oldum güzel haberinee kavuş sevdiceğine hemencikk
ben diplomayı değil geçici mezuniyet belgemi aldım.diplomayı 3sene sonra verceklermişş

saoll bebekimmmmmmmm
yaa neden bu diplomaları geç veriolar ben anlamıyorum bende martta aldım mezuniyet belgemi diplomanız 2 sene sonra dedi
saçma bence neden böyle olduğunuda bilmiyorum yani ben

Son düzenleme:

aaa
iyiki görmeden internetten almamışız. niye o kadar büyükmüş onlar yahu çok zarif duruyolardı oysa :)

aaa
iyiki görmeden internetten almamışız. niye o kadar büyükmüş onlar yahu çok zarif duruyolardı oysa :)

bilsemm

ama desenler cidden cok zarif keske boyutları da kucuk olsaymıs... buna karsılık Jardin'in boyutları normal, insanımsı

spring de güzel aslında ama herkes boyutu yuzunden kaba buldu... ne kdr yemek yedini anlamaz insan bunda diye dusunduk

Jardinle diğer siyah pembe olana butun kızlar bayıldı bense hala kararsızım... en azından günlük yemek takımım bari gülsüz ve pembesiz olabilsin diye dusunmekteyım...

bernardonun yeni tasarımlarını beklicem sanırım

Haklısınn kuzumm.. Hayırlı olsun belgen tatlişkom

Sağ ol nurayımm bende çok iyiyim.. yoğunum fazlasıyla o kadar

sağol kuşumm.yaklaşık 1 yıl sonra yeniden o sevinci yaşadım

saoll bebekimmmmmmmm
yaa neden bu diplomaları geç veriolar ben anlamıyorum bende martta aldım mezuniyet belgemi diplomanız 2 sene sonra dedi
saçma bence neden böyle olduğunuda bilmiyorum yani ben

ay hemde ne saçma.belgeyi bile dün zor aldım.2gün sonra çıkar evrakalrı tamamla bırak dedi. neeeeeeeeeeee dedim aynı böyle. sonra anlattım durumu başka izin alamam falan dedim tamam dedi akşam 4-5 gibi gel al dedi. şükürler olsun ki alabildim.

çağlacıkım sağol canım.diploma değil geçici mezuniyet belgesi.diploma 3 yıl sonraymışş:44:

Canım Sevdiğimle buluştuğumu duyduğu günden itibaren hergün biraz geç kalsam eve anında ya arıyor ya da anneme aratıyor. Haftanın 5 günü spora gidiyordum normalde 2 gündür gidemiyorum.

kızlar herkese selamlar biraz yoğunum dün pek giremedim

ezgim diplomanı olmasada belgeni aldığına sevindim ayyy ne zormş ben sevglme zor derken sizin okul dahada zormuş vallla canım olsun ama işindesin gücündesin erkekler için belki zor olabilir askerlik açısından

sibelim canım çok ama çok sevindim inşallah güzel olurrr biraz vakit geçirin hasretini gider hayatım

orkide canım iyisindir inşalllahhhhhh

minnnağım merak etmişsin çok seviyorum seniiii iş günlerini güzel güzel geçsin emi

çağlammm inşalllah çok ama çok beğenrler beğenceğni biliyorm emeğnin karşılını en kısa süre içinde al inşallah canım

2 gündür çok heycanlıyım bugün iş çıkışında gidiyorum ailesi beni bekliyor bana dua edin ve şans dileyin kızlar

bende boş durmadım westwingden çeyizler aldım paşabahçeden karaf aldım 2 tane kalpli vardı çok hoşuma gittti

sağol gizimm. çeyizlerini güle güle kullan canım. Allah yardımcın olsun çok ama çok güzel geçsin inşallah. zaten eminim ki seni çok sevicekler.senin gibi gelini bulmuşlar kaçırmazlarrrr

sağol gizimm. çeyizlerini güle güle kullan canım. Allah yardımcın olsun çok ama çok güzel geçsin inşallah. zaten eminim ki seni çok sevicekler.senin gibi gelini bulmuşlar kaçırmazlarrrr

canım inşallah iyi geçer çok heyecanlıyım anneme söylememiştim kaç zamandır annnemide arayıp söyledim bilsin diye evde misafir var 2 gündür pek söleme fırsatım olmadı aradım söledim daha iyi oldu sanki

tatlım hiççç kasma kendini rahat ol emi.
bunlar tatlı güzel heyecanalr, çok güzel anılar olacakalr ilerde.
zaten seni sevecekelerine şüphem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…