'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tatlım hiççç kasma kendini rahat ol emi.
bunlar tatlı güzel heyecanalr, çok güzel anılar olacakalr ilerde.
zaten seni sevecekelerine şüphem yok

canım içimi rahatlatıyorsunuz inanın bilmiyorum şu smiley halimi anlatır :18::18::18::18: ama böyle olmak istiyorum

inşallah ben bugünü iyi atlatır güzel güzel dönerim buraya canım

beynelminel canım bence bunlara hemen moral bozma... cok can sıkıcı evet ama evlenene kadar hepsi... keşke aileler biraz daha rahat olabilseler...

benim de kardeşim yapar bazen öle abilik taslar...biraz da kıskanıo beni nişanlımdan onun da etkisi var... yıllardır onun biricik ablasıydım şimdi hiç bilmedigi birinin gelip hayatımın merkezi olmus olması durumuna alısamadı haliyle ki nişanlımı cok sever aslında nişanlım da onu... ama o kıskanclık illaki oluyor sizde de durum bu olabilirr

gizolettaaammmm gizolettaaaaaaaamm inanmıyorummmm çok sevindim yaaa demek buyuk gun buguuuunnnnn

kuzum hiç meraklanma sana bayılacaklar eminim ben hem de yüzde yüz

canlarım benimmm özledim siziii
ezgim seni önce kocaman bi öpeyimmm ben gittim sen burdaydın sonra ben geldim sen gittin görüşemedik hiç
tadın yoktu en son şimdi iyi mi moralin canım benim?

gizimmm heyecan dorukta deseneeee :18:
ama ben de çağlam gibi eminim ki sana bayılacaklar..bol şans kuzum..ailesiyle ilk tanışmamda öyle bi kasılmıştım ki heyecandan
o gün geldi şimdi aklıma

nasılsınız bakalım güzeller herşey yolunda mı?

özgem gelmiiiiiiiiiiiişşş iyiyiz kuzucumm napalımmm gün sayıyoruzzz hala safak uzak olsa da

hayallere dalıp gidiorum valla bi gelse su 2

özgem gelmiiiiiiiiiiiişşş iyiyiz kuzucumm napalımmm gün sayıyoruzzz hala safak uzak olsa da

hayallere dalıp gidiorum valla bi gelse su 2

ahhh kuzum yaa valla aynı durumdayım ben de
bugün istanbulda bi duruşma vardı, hakim duruşmayı 7 şubat 2013 e erteledi
benim gözlerim parladı resmen o sıralar düğün telaşında olcaz diye

Canım Sevdiğimle buluştuğumu duyduğu günden itibaren hergün biraz geç kalsam eve anında ya arıyor ya da anneme aratıyor. Haftanın 5 günü spora gidiyordum normalde 2 gündür gidemiyorum.
aslında birçoğumuzun ailesi, erkek arkadaşımız olduğunu öğrendikten sonra böyle davranmaya başladı..
buna moralini bozma hemen, işler ciddiye binince herşey aşılır.

giziiiimmmmmmmmmmmmmmmmm çok çooookk sevecekler seni, sen de onlarıııı inşallah
dualarım seninle... dön de herşey süperdi diye başla anlatmayaa tatlıcıııım

ahhh kuzum yaa valla aynı durumdayım ben de
bugün istanbulda bi duruşma vardı, hakim duruşmayı 7 şubat 2013 e erteledi
benim gözlerim parladı resmen o sıralar düğün telaşında olcaz diye

aynen kuzum yaaa bi gelse o gunler ben zaten askıma da diorum askım 10.5 ay deil tas catlasa 8 ay sayıyorum die... cunku 8 ay gecti mi o donmus ve biz hazırlıklara gomulmus olcaz son 2 ayı saymıorum anlamam bile o yuzdn

bu arada kına için öle assolist abiyeleri falan filan asla ve asla istemeyen biri olarak aklıma bir alternatif geldi... kesinlikle abiye insanı değilim cunku

o yuzden ben kınamda 'mini gelin' olsam...

nikahım ayrı kıyılsa bu konsepti oraya uygulıcaktım ama olmadı kınaya uygulasam?

anlatmak acısından;

şöle beyaz, kısa ve ucus ucus bi elbise

basıma da bu sekilde taçlı bir duvak

ve üzerime de şöyle bir kusak

ne dersiniiiz

harikaa derimm..
çağlam içinden o gün nasıl olmak geliyosa öyle ol.
benim düğünüm farklı bi yerde kınam farklı bi yerde olacağı için ben de buna benzer bişey düşünmüştüm. ben de uzun beyaz bi elbise giyecektim. minik duvak ..etrafımdakilere söyleyince 'ben hiç öyle görmedim babanın evinden illa beyazlarla çıkacaksan gelinliğini giy' dediler
aman onlar ne anlar ki. ben içimden geçeni yapıcam. kararım değişmezse bu şekilde olacak..
bide mesela tepsimi gördünüz, onu boyamadan aldığımız gün bi akrabamıza oturmaya gittik, bayanlar vardı(hepsi akraba ama) işte gösterdim tepsimi beğendiler neyse, sonra bunu ne için yaptırdın dediler, babannem de yüzük tepsisi o dedi. sonra içlerinden biri 'aaa böyle yüzük tepsisi mi olur, gümüş tepsi almıştım ben ona' dedi, bir kaçı da destek çıktı. moralim bozuldu. neyse ki annem biraz bişeyler söyledi de sustular.
eminim nişanda kurdale rengine de laf söyleyecekler, kırmızı olmayacağı için.
amaaannn

ay nurayımmm yaa aklıma kendi hallerim geldi benimki de laf soleyenler oldu elbisemin rengine kurdelanın rengine...

hiç takılmadım valla şimdi de evden cıkarken kırmızı kusak takma derdine milletle cenk ediyorum... ki buna nişanlım da dahil maalesef, neymiş bir anlamı varmıs millet ne dermiş en azından evden cıkarken tak ve rengi kırmızı olsun diyo..

benim icin değil millet bişey der sonra sen uzulursun diyo... millet bu kadar onemli mi dedim ya? ne dicekler? kırmızı kusak takmadı bu evden dul mu cıktı dicekler? desinler zerre kadar takmıyorum örümcek beyinli insanları... benim ne oldugumu sen biliyomusun? Allah biliyomu? tamam gerisi bos milletin agzı torba deil herşeyi sölerler yani

ki bu dugun herkes ne yaparsan yap en alasını da yapsan mutlaka bir kulp takan olacak o yuzden kimseyi dusunerek hareket etme diolar

ben de aynı senin gibi içimden geleni yapıcam zaten kuzum... kim ne derse desin...

yalnız su kırmızı kusak olayında sırf benimki cok ısrarcı diye evden cıkarken baglanan kusak kırmızı olcak sanırım sonra dedigi gibi arabada cıkartırım... belki gelinligimin kendliliginden kusagı olur altta o kalır ya da yakıstırırsam ben baska renk kusak takarım arabada napıyım

kızlar iyi dilekleriniz için sağolun

çağlam ben kırmızı kuşak evden çıkarken takcam erkek kardeşim bağlucak hatta kendim işlemeli bişi yapablrm çıtçıtlı olur bide altta beyaz minimal kurdale olcak zaten araba yada faytona bindğm anda çıkarcam salona girmek istemyorm öyle bana kötü geliyor ama sırf mahalle baskısından bağlıcam mecbur sonra onu çıkarır farklı bir renkte yaparım çıtçıtlı olur oda yada gelinliğin kendisinden beyaz bir kurdele olur bilmiyorum ama kırmızı herşeyi bozuyor

bende söz ve nişanımda kesnlkle kurdale olcaksa giydğmn kıyafete uygun olsun isterim kırmızının bir anlamı varmı ki neden yani kırmızı yüzükte ne alaka ki derler tabi ama milleti memnun edemezsin herşeye kulp buluyorlar malesef

ya eskiden renk renk kurdale olsa eminim başka renkte bağlarlardı :) kırmızı varmış kırmızı bağlanmış, adet diye de gelmiş taa bizlere kadar. böyle diyorum ama laf ediyolar.
ben de senin gibi arabada çıkarıcam o kırmızı kurdale mi neyse işte :)

ben şimdi çıkıyorum kuzucum. sahibi aramış bizi bekliyomuş..nişan mekanıyla görüşmeye gidicez, ne olur çok güzel olsun, isteklerime cevap verebilsiiin
öptüüümm seni

kuzucum yuzuk nurayımın dedigi gibi kırmızıdan baska renk olmadıgı için olabilir ya da eski Türklerdenn gelen bir adet olabilir...

Şaman Türkleri kırmızının kötü güçleri kovduğuna inanırlarmış o yüzden böyle hayırlı işlerde mutlaka kırmızı renkli bir şey bulunurmuş yanlarında... Doğum yapan lohusaların başlarına kırmızı kurdela bağlaması falan hep burdan geliyor

bele takılana farklı bir anlam daha yüklüyorlar ama... Kırmızı ilk gece akan kanı temsil ediyor diyerek işi bekarete baglamıslar... O yüzden bir diğer adı da bekaret kemeridir....

adetler iyi hoş güzel yapana eyvallah da yapmayanı yaftalamak niye

merak etme bebişimmm hersey harika olcakkkk ugurlusun sen inanıyorummmm ben de seni optum kocaman

aaaaaaaa eski türklerdekini bilmiyordm öğrenmiş oldum bir bilgi daha ekledimmmm hemencecik bilgilendirme için teşekkürler

ama bekaret kemerni sevmyorum benim baba tarafımdada anne tarafmdada düğün mekanına gidilmyordu geçen bir tanıdık düğün mekanına kadar girdiii hatta tüm düğün boyunca avrdı hoş değil yani ben istemiyorum akan kan dünyanınnn en saçma zımbırtısı bunun üstüne çok tartışlrda neyse bu halleri dayatıyorlar bana batıyor hiç istemiyorum zorla birşeyler yapmak çağlam

Son düzenleme:

ricA ederim gizommm ni demek

aynen yaaa... bu konuda annem de yanımda Allahtan, boşver kim ne derse desin milletin ne dedigne bakma diyor... o da sevmiyo o kırmızı kurdela butun asaletini alıp goturuyo gelinligin diyo... ama madem illa tak diolar ben de cıkana kadar takar arabada cıkarırım demokraside careler tükenmiyor

ve senin dedigin gibi simdi dayatıolar ya daha da gıcık oluyorum daha cok gozume batıyo

iyi yapmışsın canım anneciğe söylemekle içinde daha rahat olur. dualarım seninle gizom sorunsuz ve güzel olacak inşallah

özgecanımmm iyiyim kuşum merak etme geldi geçti öyle bi esti işte bana. sen nasılsın? tatilin güzel geçmişş

misss gibi geçti ezgim, tadı damağımda kaldı ya
insan daha bi hevesli oluyo sevdiği adamla evlenip her anını beraber geçirmeye
kimbilir belki ramazandan sonra yine bi fırsat geçer elimize, olamaz mıııı olabilirrrrrr

şuan için zaman en büyük düşmanım valla daha hızlı geçse nolur kiiiii

Kızlar ben geldimmmm....

işten çıktım hemen kuaföre gittim evde kendim uğraşmayayım diye...

Kırık fön çektirdim eve geldim bi güzel makyajımı yaptm elbisemi giydim gittim yemeğe...

Kaç kere aradılar hadi nerdesin diye... Evet şüphelerim de yanılmamışım...

O kişiyle karşılıklı oturttular sen gel böyle otur diye... Ben masada pek bi sus pustum.. Aksine o da çok konuşkan...

Bana eliyle üzüm veriyo yok işte dürüm sarıp veriyo falan... Tabi bunlar oldukca ben daha bi utanıyorum...Ama o gayet rahat ...

Sonra hep birlikte foto çekiniyoruz msadakiler diyo bide ikinizi şöyle çekelim... Fotoğrafta çekindik iyimi...

Sonra yanıma geldi numaramı almaya senin bende numaran yoktu versene dedi... İyi dedim verdim.. Bi süre oturdu yanımda ama ben yüzüne bakamadım bile...

O kalkacaktı hadi bırakalım dedi yok falan dedim.. Ama arkadaşlarda yok bıraksın bıraksın dediler..

Neysem böle bi gündü vee ben şimdi sersem gibiyim...

Noliyiiiiiiiiiiii yaaaa....

kübracım ne güzel gelişmeler bunlar böyleeeee
peki sen nasıl hissediyosun? hani şu elektrik olayı var ya o ne alemde?
senden yana da bişeyler varsa zamanla güzel şeyler olur diye düşünüyorummmm
ki sen çoook ama çoookk mutlu olmayı hakediyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…