'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yok kuzum ya kaldır gitsin ,, herkes öğrenecek kimliğimizi kaç kişi girip okuyıo kimbilir topiği,,,,

buna bnm yetkim yok.. bn kendi yaptıklarımı editleyip silerim...
bana gösterdiğin tepkiyi diğer arkadaşlarada gösterirsen herkes editler...

Ben geldim kızlar iş görüşmem vardı kabul edildim sonrada eğitimim vardı giremedim. Pazartesi yeni işimde başlıyorum
Tekrar vodafone bünyesinde bu sefer alışveriş mağzasında satış görevlisiyim

canım tebrikler işin hayırlı olsun bizde seni merak ediyorduk nerelerdesin diye artık daha az gelirsin işinden dolayı ama unutma bizi

Son düzenleme:

hoşgeldin ve hayırlı olsun canımmmmmmmm

bende iş arıyorum daha iyi bir yer bulursam çıkmayı düşünüyorum

yeni işin hayırlı uğurlu olsun sirenaycım.
ben de okulda sonra seminerim vardı,yeni geldim.
sizler nasılsınız?yine uçmuş sayfalar

ben çağrı merkezi veya satış istemiyorum ya ama hepde oralardan dönüyorlar çağrı merkezi deneyimim var diye herhalde benim sigorta deneyimimde var ona dönmüyorlar

ben çağrı merkezi veya satış istemiyorum ya ama hepde oralardan dönüyorlar çağrı merkezi deneyimim var diye herhalde benim sigorta deneyimimde var ona dönmüyorlar

ben haziran ayında hep iş aradım bana hep döndüler görüşmelere gitmedim kesin mimlendim diye düşünüyorum şu sıralar başvuru yapmıyorum güneşte 3 yılım biticek ve kadrom yok aralık sonu gibi kadorm olmazsa ayrılcam benle aynı işi yapanlar 3 ayda bir çift ikramiye alıyorlar motivasyonum kalmıyor eşşek gibi çalıştım ama yok işte olmayınca olmuyor tek dileğim kadro almak.

kızlar kpss ye el ele verip çalışalm bence

Öyle balım benm bu işlerim gecici zaten kpss tek umudum kazanırsam çalışırım kazanmazsam evlenene kadar çalışır sonra bırakırım. Çünkü benm eşimde öğretmen olucak inş. o memur ben özel olmaz eşimden sonra eve gelmek istemem

tatlım seninkinin branşı ne? öğretmen olacağını bilmiyordum bak.

aynı durumdayız seninle gizemcim benimde 2 yıl oldu kadro falan yok başka bi yere girsende yapabilir misin tedirginliği var :/

ya kpss de doğu görevi var ya :/ 2 yıla kadar evlenicez zaten kazanırsak nasıl olcak prosedür ne hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…