- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
kübracım ne güzel gelişmeler bunlar böyleeeee
peki sen nasıl hissediyosun? hani şu elektrik olayı var ya o ne alemde?
senden yana da bişeyler varsa zamanla güzel şeyler olur diye düşünüyorummmm
ki sen çoook ama çoookk mutlu olmayı hakediyosun
Canım benim teşekkür ederim...
O elektirik işi ne bileyim sanki o masadayken dedim ki yok biz farklı dünyaların insanıyız...
Normalde ben çok konuşkanımdır ama yemek bile yiyemedim düşün...
Onunda gayet rahat hareketleri beni deli etti...
Şu an bütün vücuduma ateş basıyo terliyorum.. Bana noluyo anlamıyorum...
Canım benim teşekkür ederim...
O elektirik işi ne bileyim sanki o masadayken dedim ki yok biz farklı dünyaların insanıyız...
Normalde ben çok konuşkanımdır ama yemek bile yiyemedim düşün...
Onunda gayet rahat hareketleri beni deli etti...
Şu an bütün vücuduma ateş basıyo terliyorum.. Bana noluyo anlamıyorum...
etkilenmişsin kuzum ondan heyecanlanıyosundur bu ateş ter ondandırrrrr
ama tam emin değilsin yine de..bu aşamada ağırdan almak iyidir diye düşünüyorum
bi süre arkadaş gibi görüşürsünüz sen iyice tartarsın arkadaşı..
bakalım tavırları hareketleri sana zamanla nasıl gelicek
Evet kesinlikle en ağırından alıcam...
Korkuyorum çünkü... Erkek mi? Güvenmek mi ?
neden ateş basıyor acaba
canım benim anlattıklarından anladığım hoşuna gitmiş gibi.
Çünkü tatlı tatlı gıcık olmuşsun öyle sinirle, tiksinerek değil.
e rahat olamadığından biraz utanmışsın onun tavırlarından bu da oldukça doğal.
hemen akşamına belki aramaya çekinir ama yarın aramasını bekliyorum
Yok aman aramasın...
Böyle damsız iyiydim ben.. Nerden çıktı bu heycanlar şimdi yaa...:18:
valla bence de kafana göre yaşamak güzel, 1 haftadır yalnız olan biri olarak söylüyorum
ama gelir de kendini sevdirirse birileri neden olmasın
Sen nasılsın şimdi canımmm...
Çizelgeyi kaldırmışsın hemen...
şimdilerde iyiyim de vana gidersem, onca yaptığım çeyizlik alışverişlerimi yine görürsem, gezdiğimiz yerlere yalnız gidersem ne olurum bilmiyorum.
hoş daha 1 hafta oldu 'biraz ara' durumumuz ama çizelgeyi görmek istemiyorum.
kendimi en olmazına hazırlıyorum acı çekmekten öylesine çok korkuyorum yani
KIyamam ...
Bencede böyle düşünki alıştır kendini...
Van'a ne zaman döneceksin.. Daha ne kadar orda kalacaksın canım ya yokmu tayin işi falan..
Van güzel bi şehir mi...
yaaaaaaaa giziiimmm aileyle gorusmeyee gideeerr , hayattımmm taze tazeee hoşlaşmalar yaşaar vee ben muhabbetlere geeeç kalırııım ppöööfff!! şu işyerinde sabit durabilsem keşşkeeeözlüyoorum siziiii beeeeeeeeeeeeee isyeaaaaaaaaannnnn!!! pastam pastam pastaaam bendee minik gelin oliciiim çintiyanımı çıkardıktaan sonraaaa cokta sevımlı olur benım miniminnağğıımmm bugun iş cıkısı ablamla alısverısın dıbıne vurduk genee colezıooone abonesı oldum resmeeen eskıden pek begenmezdım ama suan modellerıne bayılıyooruuum yaa cok cicik elbiseler aldım vee mangooodaaa % 70 ındırım vardı sezonda pahalıya alanlar ıcın coook uzuldum cunku resmen 45 mılyona 2 elbıse 1 pantolon aldım
günaydın kızlarrrrrrr
nazlımmm mango poşeti göryorum herkeste bir ben gidemedm bu indirimde mangoya bu akşam yada yarın baksammı ki aldıklarını güzel günlerde kullan
kızlar dün aileyle tanıştım ve çok güzeldiiii babanesi süper bir babanne hattaha benim yaşlılık halim dedim cabbar teyzeee yaa sürekli hadiii yeee hadiii yee dediii rahatsız duruyordum utangaçlıktan kadın tam sevgilicğe döndüğümde arkama aystk koydu bir hışımla yaslan ama dedi çok güldüm elimde peçetyle oynuyordum aldı peçeteyi rahat ol dedi
ablası yanıma oturmuştu kalktğnda benmki hemen yanıma oturdu ablasıda oooo yerm kapılmışşş dedi sonra benmki kalktığnda ablası hemen geldi yanıma ben gizi tanıyorum ama dedi güldü :))))))))))))))) sonra her eyrde minik gizin fotoları vardı torunları ona ölüp bitiyorlar herkes keşke gizde burda olsaydı dediii severdin dedi o evimizin ışığı ölüyoruz ona dediler babası geldiğinde çağrlam gelsinler hanımkızımız sevsin bebeğimizi dedi
sonra babası babannesine takıldı kızımızın ismi neee anne dedi ben babanneye giz diyince kadın anlamadı sonra fotoğrafları gösterdiler kadın şaşırdı aynı isim ailede iki kızımızında ismi aynımı dedi gülüştüüü, sonra sen adadan biz burdan nasip ne güzel bir kader dedii
kızlar babanesi resmen evlendirdi bizi beni hiç bırakmadı sarıldı öptü şaşkınım bendede garip bir duygu oldu çok sevdim çok
annesiii babası gelene kadar sohbette iyidi ama sesiz bir bayan bende çok sesliyim yaa baabsıyla güzel muhabbet kurdu benmki hattaha dediki babamla öyle konştn ki sözünü bile kestin nasıl cadı oldğnu gördüüü dedi :)))))))))))))
kuzeni vardı burda üniversite stajı yapıyor kız demezmi senelerdr seni görmek istiyorm seninki bir başbaşa getirmedi çok mutlu oldm tanıştğmza dedi sonra işte hala kızları vardır dedi bende hepsni biliyorm ismlerni saydım kız şaşırdı dedim bütün aileyi tanıyorum kiiiii :)))))))
babanne nüfusa alcağdı bir ara 5 saatlk yol gittiğimi duyunca öyle bir üzüldü ki kendi annem öyle vah vahhh yavrummm yazıkk alllah zihin açıklığı versin kolaylık versin die dua etttii:))))))))))))))
bana mamalar hazırlamışlar zahmet edip sarma sarmışlar çok şaşırdım ben böyle beklemiyordum zahmete girmişler benim için
benim çay içmedğmi biliyor ablası hemen vişne suyu getirdi içmeyince hadi ama iç heycanlısın ama ama iç dedi kısık sesle babannenin kulağda az işitiyor o duydumu ne 2 saniye sonra hadi kızım iç dedi
babanne ıslak mendil verip durdu bana kimseye vermyor sürekli bana verdi çok tatlı bebek gibi yaaaa ilgiyide seviyor tabağmda ne yemedysem baskı yapa yapa hal oldu en son tamam dolma yiyim dedim yedim biraz daha sonra babanne benm hatrım için biraz daha biraz daha dedi çok güldüm yaaa :)))))))))))
kızlarrr babanne yanımda ablası yanımda die genel olarak onlarla muhabbet geçti annne biraz sesiz ve ağır sorular sordu ailemle ilgili nasıllar ne zamandır burdalar kızım dedi konuştuk ettik bildiğiniz muhabettler
babasıda geldi onlada aynı muhabettler geçti ama çok sevdim
benim sevgilim annesine çekmiş dün buna iknan etttim maydonz yemez anneside yemezmş laf arasında kaynannişten aldım ama annesi maydonuzu yenmş benmkde yensin hiçbişi yemedi dün maydonz var die
kısacası çok eğlenceli güzel garip heycanalrda olduğum bir gün geçirdim nasıl atlattım ne oldu ne bitti inan anlamadım sevdilermi onu bile bilmiyorum tek bildiğim çok kızardığım utandığım halı deseninii çıkarcağdım bir ara ahahahahaha erkeklerde oluyordu bu durum yaaa bendede olduuu
Hayırlısı olsun canım hakkında umarım sonuna kadar böyle mutlu olursun.
Ei7 Sevindim hem olsun bende dünden daha iyiyim hatta dün sevdiğimle buluştuk onun için süperim
canım saol çok farklı heycanlarimiş yaşamayınca bilemiyorum halada heycanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?