'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gizomm süper geçmiş iştee maşallahh çok ama çok sevindim herşeyin yolunda gitmesinee.hemencik kaynaşmışsın.kayınannişin sessiz kalması önemli değil eminim sevmiştir seni kiii sevmese hissederdin.umarım bundan sonrasıda hep güzel olsun benim güzel arkadaşımm:13:
beynelcim gözün aydınn görüşebilmişsin aşkınlaa canm buarada isim neydi söylediysen kusura bakma ben kaçırmışım

dua et darısı benim başıma bende eylül ekim gibi tanışacağım sanırım. Düşününce ateş basıyor:26:

dua ediyorum allah yardımcın olucaktır ben çok çok heycanlıydım canım nasıl bittti cidden atlattım

şimdi iftara gel askerdeyken ailemi ziyrt et felan diyor benmkide yok dedim artık onalrda olursa düşer kalırım ama arıcam bayramda onlarıda çok çekiniyorum inan çok canım

gizimmmmm aynı benim gibi olmuşsun ya ben de acayip heyecanlanmıştım
ama bunlar güzel heyecanlar tabi kiiii
herşeyin yolunda gitmesine çoks evindim canım benim

neden öyle oldum özgem medeni cesaretm aşırı derecede olan biriymmm böyle olcağmı inan beklemyordum beni rahataltmak için avm ye girip takı seti baktık biliyomusun pırlanta setler vardı çok pahalı bende çok sade beğendim adama dedim ki bunun pırlanta olmayanı varmıdır var dedi baktık benmkde bunu sorduysan iyisindir dedi biraz rahatladım kuyumcudayken felan birkaç mağaza baktık öyle götürdü eve

ne zormuşşş nede güzelmiş ama

canım benim çok saol evet güzel geçti iyi dileklerinizin sayesinde oldğna inanıyorum çok sağolun, kayınanniş sesiz normaldede öyleymiş benim annemle uzak yakın alakası yok :)))))))) iyikide yok annem kendi gibi insanları severde kayınanniş onun gibi olaydı cıksss bir kulp bulurdu :))))))))))))))))))) hepsi çok iyiiiii ben böyle geçeceğni tahmin bile edememiştim

Kızlar hepinize günaydın, musmutlu bir gün diliyorum..

Gizotumm çok sevindimmmm güzel geçmiş konusmussun bol bol daha nee:))) bu ilk izlenim onemlıydı canım ve sen atlattın tebrik ederim.

Teşekkür ederim canım daha önce söylememiştim adım hatice

umarım hep böyle sevgi ve saygı çerçevesinde olur

Kızlar hepinize günaydın, musmutlu bir gün diliyorum..

Gizotumm çok sevindimmmm güzel geçmiş konusmussun bol bol daha nee:))) bu ilk izlenim onemlıydı canım ve sen atlattın tebrik ederim.

Günaydın lajoie

günaydınlarrrr
gizimm okurken ben eğlendimm yaaa ne güzel şeyler olmuşş bu heycanı hepimiz yaşadık yani tanışanlar
maşallah sizeee kuzucukkk

günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnn

pastam yaa ben de gecen mangoyu kuruttum... keten pantolonları topladım o kdr rahat ve guzeller ki ofisteki herkes suan yana done bunları arıo ama kalmamıs hiçbiyerde pantolonun içindeki seri numarayı aldılar mangoya telefon edip sorcaklar dusun o derece ve 16 liraya aldım tanesini bedavaaaaaaaaaaa

yuppii o zaman biz minik gelin olalımmm ben de bindallı yerine hint kıyafeti giycem düz kırmızı bişey... ama ne ara giyer cıkarırım bilemiorum

gizolettaaaaaaaaaaaammm gizolettaaaaaaaaaam seni merak ederek geldim bugun yolda valla napt bizim kız die... cok sevindim guzel gecmsine kuzum benim hep böle mutlu ol...

aranız hep böle güzel olsun... ben yine kaynanam denen insana gıcık oldum... sanırım hiçbizaman sevemicem ya tam sevmeye basladım diorum anneme karsı bile savınıyorum ama yok yine yapıor yapıcagını! ne bicim insanmıs

hayatcım harika gelişmeler bunlar.... cok seviniyorum adına, ve bu kıpırtıların hiç boş olmadını dusunuyorum

kızlar canlarım sağolun sizi seviyorum

sibelim naptın kavuştunmu sevdiğinee

çağlammmmmmm gizolataaammm ne güzelll bişi öyle çok sevdim kuzum valla şaşkınım cidden çağlam burası ne iyi geldi hep iyi dileklerdualar sayesinde aştım balllım kıpır kıpırım

kayınanana neden sinir oldun balım anlatmak istermisin

çağlammmm hangi pantolon onlar mont ve pantilermi mangodan alan biri olarak ben neden görmedim yahuuuu sitesinde bir gezineyim yada akşammmı gitsemmm çağlam herkes mango poşetleriyle yaaa bende ne var ne var diyorum herkes buluyor kendine göre bende bir gideyim bakayım ama yaa:)))))))

günaydınlarrrr
gizimm okurken ben eğlendimm yaaa ne güzel şeyler olmuşş bu heycanı hepimiz yaşadık yani tanışanlar
maşallah sizeee kuzucukkk
Günaydın pantera

Günaydın canım. Adın Hatice'ymiş sanırım. Ben de Pelin. Çok memnun oldum :)
O memnuniyet bana ait ben buradakilerin adını pek bilmiyorum keşke herkes söylesede kimden bahsediyorsunuz anlasam arada fransızs kalıyorum

Hayırlı olsun canım. Hoş geldin. Pantolon demişken benimde almam gerek arada bizi haberdar edin yahu

dedikodumu yapıormus kendisi.... ben herseyin asırısına kacıomusum ne gerek varmıs anlayısızmısım

evet anlayısızım

ben böle her seyin makulunu dusunmeye calısırken böle tepkiler gelmesini anlamıorum

ilk evladı bu ilk mürveti aman daha iyisi olsun diyeceklerine (durumlarıda varken) böle denilmesini anlayamıorum

he bir de onlar bize gelince annem ona hava atıomus inanabiliomusun gizom yaaa biz adam yerine koyup evimize davet ettik hizmet ettik

dun benimkine söledim tabiki annesine toz kondurmuyo, annem seni cok seviyo bundan eminim daha once de oldu bole seler annemin solediklerini evirip cevirip öle anlatan sizin kulagınıza gelceni bildigi için bilerek yapıp aramızı bozmaya calısanlar var, cekemiolar mutlulugumuzu ellerine koz vermeyin diyor

ikisi de keten canım mavisi ve hardal rengi gibi olanını aldım ben kırmızı haki bir sürü rengi vardı... birisi normal birisinin bilekleri daha dar

model olarak isimlerini bilmiyorum ben de obur renklerini alıcam bulsam ama nerdee tozu bile kalmamıs... via portdan almıstık biz askımla alısverişe gidince bir hafta sonra giden arkadasım hiçbişe bulamadı

çağlam bu kulağna nasıl geldi ve gerçekten inanmıyorum annen hissetmiş bak gerçekten senide değil anneni çekemiyor inanmıyorum çok şaşkınım şimdi

çoğu şeyden vazgeçtin yaaahuu kafayımı yemiş ne aşırısı millet neler istiyor neler yaptıyor herhalde tonalrca burma istemelisin herhalde şunlarada bak inanmıyorum sinirlendim diyorsun ya resti çekicem bu kadın ondan analr varmıymış senin gibi biri daha etrafında yollarlar onlarıda neyse ahhh ahhh kadın onu hakediyor sen ellernde imkanalr varken herşeyden vazgeçtn bide her iki ailenin imkanı varken en iyisini yapcakken vazgeçtin inanmıyorum neyse

çağlam acaba senin sevdiceğinin gibi evirip çevirip getirmesineler yada bu kadında akıl yokmu madem konşyor sizinkelrn tanıdıklarının yanındamı yada aynı ortama girdiğiniz kişilerin yanındamı konuşuyor napıyor yaniii

zaten viaport ve taksim mangoda bulablyorm ne buluyorsam kadiköy kötü bide trup towers var çağlam öyle sesiz ki sinemada bile kimse yok bomboş kuzum mangoya girdiğimde alışverş yapamadmm benmkide güldü kovalamaca yok beceremyorsun diye

balllım pastam güle güle kullan yerim seni kendine göre pantiler buluyorsun diye seviniyorum senin bedeninde az kişi var diye kolayca buluyo

Teşekkür ederim canım daha önce söylememiştim adım hatice

umarım hep böyle sevgi ve saygı çerçevesinde olur

Günaydın lajoie

memnun oldum Hatice:) bende Ezgi
pelintoşş nasılsınn??
çağlammm döverim ben o kadını hee.totonu yesin senin. nasıl kızdım yaaaa...ama inşallah size yanlış aksettirilmiştir kuzum.güzel güzel geçinelim hepimiz kayınannişlerle
buarada çok pis alışveriş yapasım vardıı beni iyice gaza getirdinizz heee

Gizemcimm çok sevindim iiyi geçmesine canımm daha güzel, mutlu günler sizin olsunnn

günaydınlar herkeslere deee

canım çok çok saol iyikide iyi geçti gitti heycanı atlatamadım daha ama

beynelminelll canımmmm senin ismin annişimn ismiyle aynı bende memnun oldum bilmiyordum haticecim

canım çok çok saol iyikide iyi geçti gitti heycanı atlatamadım daha ama

beynelminelll canımmmm senin ismin annişimn ismiyle aynı bende memnun oldum bilmiyordum haticecim

bu tatlı heyecanların hiçç bitmesin canımcımmm

bu arada senin anniişin adı da benimkiyle aynı

hatice memnun oldum ben de özge

çağlam üzüldüm bunları sana yansıtmalarına ya..inşallah yanlış aksettirmişlerdir
sen de benim gibi düşünüyosun düğünü ucuza getireyim diye uğraşıyosun ama demek ki kıymet bilinmiyo
üzme sen kendini..ve bence sana laf taşıyanlara da söyle bi daha sölemesinler sana bişey
gereksiz yere huzurun bozulmasın

kuzum bizim ailecek gorusmedigimiz kavgalı oldugumuz bir teyzem var ve maalesef kaynanam o teyzzemin en yakın arkadası

ona sölüyo o da yayıyo herkese ve bizim kulagımıza geliyo....

anlayıssız biri varsa kendisi baskası değil babam da cok sinirlendi hep nişanlımın hatrına susuyolar yoksa coktan patlamıslardı... bence de bu kadın artık ben ne yapsam hak ediyo yani bir de kızım diye bagırna basar utanmadan... kızı gibi goruomus cok belli gercekten iki yüzlü yaa

trumpı cok merak ediyorum yaaa gitcem bigun mutlaka biz dun arkadasla safirdeydik sky ride yaptık yine harikaydı yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…