tatlım seninkinin branşı ne? öğretmen olacağını bilmiyordum bak.
Öyle balım benm bu işlerim gecici zaten kpss tek umudum kazanırsam çalışırım kazanmazsam evlenene kadar çalışır sonra bırakırım. Çünkü benm eşimde öğretmen olucak inş. o memur ben özel olmaz eşimden sonra eve gelmek istemem
ya kpss de doğu görevi var ya :/ 2 yıla kadar evlenicez zaten kazanırsak nasıl olcak prosedür ne hiç bilmiyorum
Türk dili ve edebiyatı tatlım
ya bana yardım edrmisin:S
bn kpss türkçede çok yanlı yapıyorum. napmam lazım. matta tarhte çoğrafyada sorun yok:S
30sorudan anca 10-15 net oluyor:S napmam lazım
canım ben 5 30 da çıkıyorum devlete bağlıyım ama bu şirketin yazılım projesinde görevliyken burnumdan geldi 11 lerde çıkıyordum ayda 120 sat mesai millet 240 ı 1 yılda yapıyor iyi paralar aldık projedeyken ama hep hastalık çıktı valla çalışmak zormuş bide ben günde 4 saat yol gidiyorum düşünün hırslıyım allahtan ama nasipse evlenincede şirkette çalışmak isterim aile şirketi burası bir giren emekliliğinde çıkar kadro verirlerse ömür boyu burdayım
erkek arkadaşım memur olursa bu şehirden gidicez gibi geliyor ama ben çalışıyorum diye nasıl olucak bu iş diye düşünüyorum son çarem kpss
kızlar bugünde sevgilim gelmiş beni almaya yaz boyu hergün aldı taa bostancılara buraktı canımcım ama gidicek hasret çekicem burda gün sayarım artık kızmayın bana geçen yıl eylülde gitti aralıkta görüştük düşünün öyle hasret kaldım günlerim ağlayarak geçti ekimde yanına gidicem onun ama yinede 1 ay sonra buluşucaz
2 gün önce kpss ye girme kararı aldım ortaöğretim ve önlisans kpss sınav tarihi belli olmuş '23.09.2012'
Benim sorum şu;
- KPSS ortaöğretim ve önlisans konuları,
genel kültür ve genell yetenk kitapları almalısın. basımın 2012 olmasına dikkat et.. konular orda mevcut. matematik mat1 va. mat 2 yok
- KPSS ortaöğretim ve önlisans çalışma kitapları nelerdir?
konu anlatımı olarak ihtiyaç ve yargı ve datayı öneririm. ama bütün soru bankalarını çözmeye çalışmalasın..
-Meslek lisesi bilişim teknolojileri / web tasarımı ve programlama mezunuyum. Ayrıca 2 senelik bilgisayar programlama mezunuyum. NE olarak atanabilirim ?
- Ayrıca bu sene aöf sosyolojiiye yerleştim. Birşey farkeder mi ?
sosyoloji hakkında bi bilgim yok. bnde pc prpgramcısı mezunuyum. tekniker normal memur olarak atanabiliyorsun. ünilere programcı olarak. bakanlığa memur olarak. terch klavuzunda bunlar mevcut
Araştırıyorum 1 saattir ama kesin bi sonuca ulaşamadım lütfen yardım eder misiniz kızlar ? Şimdiden çok teşekkür ediyorumm....
2 gün önce kpss ye girme kararı aldım ortaöğretim ve önlisans kpss sınav tarihi belli olmuş '23.09.2012'
Benim sorum şu;
- KPSS ortaöğretim ve önlisans konuları,
genel kültür ve genell yetenk kitapları almalısın. basımın 2012 olmasına dikkat et.. konular orda mevcut. matematik mat1 va. mat 2 yok
- KPSS ortaöğretim ve önlisans çalışma kitapları nelerdir?
konu anlatımı olarak ihtiyaç ve yargı ve datayı öneririm. ama bütün soru bankalarını çözmeye çalışmalasın..
-Meslek lisesi bilişim teknolojileri / web tasarımı ve programlama mezunuyum. Ayrıca 2 senelik bilgisayar programlama mezunuyum. NE olarak atanabilirim ?
- Ayrıca bu sene aöf sosyolojiiye yerleştim. Birşey farkeder mi ?
sosyoloji hakkında bi bilgim yok. bnde pc prpgramcısı mezunuyum. tekniker normal memur olarak atanabiliyorsun. ünilere programcı olarak. bakanlığa memur olarak. terch klavuzunda bunlar mevcut
Araştırıyorum 1 saattir ama kesin bi sonuca ulaşamadım lütfen yardım eder misiniz kızlar ? Şimdiden çok teşekkür ediyorumm....
Tatlım ben öğrendim bunları teşekkür ederim ilgin için
hiç bişey farketmez cnm diplomanı aldıktan sonra yükselmek için sanırım tekrar sınava gireceksin pek bilgim yok ama
ozman son atamalarda 86 küsürle kapattıgınıda biliyosun:)
Evet cnm ama benm hedef 90 95 en rahat öyle atanabilirim.
:2:
Yükseltme sınavları varmış tatlım ordan geçiş yapabilimuşsun. Veya tekrar kpssye girmen gereklymiş. Öğrendim hepsiniHatta bu sene hazı çalışmışken tekrar össye girmeyi düşünüyorum 2 üni okumayı kppssyi de kazanırsam akşam nöbetçi olarak çalışıp gündüzde okuyabilirmişim.
kızlar mesaim bitiyor çıkmak zorundayım eve biraz geç gidicem ama ilk iş bilgisayar başına geçip yazmak olucak geldiğimde kpssyle ilgili konuşuruz öptüm herkesi
iki yıllık evliliği olan biri olarak size bazı tavsiyelerde bulunayım hanımlar..
evlenirken kimse ailelerini sıkmasın. şu kadar bilezik şu kadar altın diye diretmesin herkes iiçinden geleni yapsın. altınla mutluluk olmuyor.
bir de çalışan bayanlar için çok zor yemek temizlik falan annenize yakın bi yerde ev tutun
şehirleri uzak sevgililer için evliliğe alışmak kolay olmuyormuş (kardeşimden biliyorum onu da ) ayda 2-3 kere gördüğün adamla aynı evde olmak birden zor geliyor diyor. çoraplarıını yere bırakması tabagını yedigi yerine bırakması vs gibi şeyler çok göze batıyormuş.
evlenmeden önce bol bol zaman geçirin kızlar.flört edin görüşün. evlilik herşeyi açıga çıkartıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?