aşkımmm yaa hazır uzamıskeeennn kestırmeee geneee pişman olursuuunnn eminiiimmm beeenşimdik kırıkları aldır cok kısaltmadan sana sıcak tonlar cok yakısıyoo altın kahve süper olur zeminide hazır zaten 2 3 boyamadada tam oturur kuzucuuumm bayrama dogru yaptırırsınn sezgilerin dogru askımmmmm azda olsa görüşüciiiizz aşkitoomlaa çok deli özledim kurbaamıı bende en son keşana gelırken düzlemiştim askımm okdr yoruldumkı mola vere vere düzledim resmen kestiğim boya gelmiş saçlarımm pek bi mutlandımmm totoma kaldı 4 5 parmak
Eki Görüntüle 469743
Acaip yıpranmış ama ya bugun baktım süpürgeden de beter yani... napıcağımı bilemedim psikolojim bozuldu kuşiiiikkkTaamm saçlarım seninki kadarken kuafor küt yapmıştı bana işte kuşummm çıplak gibi kalmıştım birden bire... Tabi bi yandan da rahatlık
Hmm bayrama doğru bu güzel fikir akıl akıldan üstündür gel yiyeceğimm senii pufulikiimmm
Şimdideennn Allah kavustursunnn bebilopuummm
Saçlar yıkılıooo bu aradaaa çok güzellerr upuzunn veee dümdüüüzzz
Maşallah maşallah Allahım nazarlardan saklasınkiii seniiii
Sağlıklı uzaması için de istiyorum kestirmek ama şimdi bayramdan sonra ben gene denize gircemgene yıprancak saçım en iyisi mi ben bu yazı atlatayım ama boya işini bayramda halletmek istiyorum... koyu renkleri seviyorum ki ben
Ben geldimm kimse kalmamış..
Odamı topladımm gece gece temizlik aşkım tuttu ve dolaplarımı sildim... Makyajlarımın takı setlerimin ve ojelerımın olduğu çekmeceyi komple boşalttım ve neler buldum neler :)
Geçen sene kuzenlerimle 11 Eylül akşamı evren nöbetteyken baskın yapmıştık ona, o da çok sevinip güzel bi kağıda bişiler yazıp kaşesini basıp imzasını atmıştıNe ara çekmeceme koymuşum bilmiyorum ama onunla başladı geçmiş maceram... Sonra onun aldığı takılar... Sonra Cunda adasında 3 gün boyunca kapısını aşındırdığımız Abbas Tur kartvizitleri :) Resmen geçmişe gittim... 1 sene öncesine... 1 sene önce bugün Cunda'daki son gecemizdi hatta Zaman ne kadar çabuk geçiyor... Bunu bir kez daha farkettim. Tabi bunlara bakarken boş durmayıp resimlerini çektim ve bebişime de whatsapp tan gönderdimm, beraberce bi nostalji yaşadık ama ne derler geçmişe değil geleceğe bak... Umarım gelecekte daha güzel günler bizi bekler
Gizom balım peteğim, sen ve trip. İnanmam!Yok yani sende o ışığı hiç görmüyorum ben Ama orucun etkisindendir. Akşam 8 gibi bende bi kızıverdim, konuşmayalım şuan acıktım ve gerginim dedim. İftardan sonra da hiçbişi olmamış gibi devam ettik. Sonra beni aldı zaten beraber vakit geçirdik Her neyse canım jardin senin de favorin rosy ve jardin beğeniyordun. bana ilk linklerini attığında tutulmuştum resmen.. Daha sonra jardin daha sıcak görünmeye başladı şuan ki favorim jardin. her an rose carnival'i bile sollayabilir ikisi farklı kulvarlarda olsa.
Bugün akşam üzeri vakit geçsin die evrenle mudo çıkarması yaptık. Patronum ve eşine yakalandıkUtandım biraz ama geçti sonra. Zaten yurtdışı işleri dolayısıyle tanıyorlardı birbirlerini sima olarak Esas konuma geleyim, mudo'nun ürünlerini beğeniyorum ciddi anlamda beğeniyorum. Ama porselenleri kalın tek düşündüren o.:26: kabartma desenleriyle apayrı bi hava katıyo ve renkleri beyaz değil çoğu kremin de koyusunda seramik havası katılmış gibi ama bilemiyorum... Bi yanım mudo candır diyor bi yanım da daha neleri var
Özgeeemmmm English Home çıkarması mı yaptın bebeğimm, bende istiyorum bu aralar gitmek hatta yarın evreni kandırırsam ve erken uyanabilirsek belki tekirdağ tekiraya giderizenglish home mağazasına girip pozitif enerjiler almaya ihtiyacım var
Ne çok konuştum ben yine...
tesekkur ederimmm aşkikooommmmmgözlerin daha bi ortaya cıkıo kusum koyu renkte yakısıo sana ama sıcak tonlarııı kışında ten renginle uygun olur heemm bencede şu yazı atlatmaya bak aşkımmm hatta mümkünse boya yerine cila attır bayramda bile boşa yıpranmasın gene denize girceksen gene akıcak. Ben şimcik Aşk'ın kollarınaa uçuyoorumm bi yiyecağğımmm gelecaaağııımmm
Nurayiiiimmm ben burdaym kusuuummmm hala cikamadim yataktanbeennn askiminn yaninda degilimmm kuzucummm yalniz degilsinkiii
çorluda da var burdan aldım kuzucum bennn ama daha alcak çok şey var resmen eriyorum english home daaaa
senin böyle keyfinin yerinde olması beni çok mutlu ediyo pelimimmm hep böyle neşeli ol sennnn
benim sevdicek anlamıyo çeyiz olaylarından ya da daha alışık değil ondan
ona ne gerek var buna ne gerek var niye acele ediyon evlendikten sonra da alımır vs dedi dün hevesimi baltaladı
ama hatasını anladı sonra, neyse alışçak o da artık nerden bilsin çeyize neler alınır di mi
bugün gidip bikaç bişi daha alayım diyorum english home dannn
biz de işte sıcak cok etkilemesin diye gorusmuyoruz kuzum iftar sonrası yuruyuse cıkıoruz hem şişkinlik gidiyo iyi oluyo...
ben haftaiçleri tutamıyorum zaten iş yerim uzak oldugu yol meselesi oldugu için... oruc tutmadıgım halde basım donuyo cunku... zaten yasak banaevdeyken de iiftar saatlerine dogru kötü oluyorum el ayak titremesi göz kararması oluyo atıorum kendimi yataga hemen
bu aralar babamla yıldızımız barışmıyo bi türlü
sevdicekle gezmeme tozmama asla karışmayan adamın bu aralar gözüne batıyoruz nedense
çok geziyomuşuz, ki nişanlanmamı o istedi, adı konsun bi daha nereye giderseniz gidin karışmam asla demişti
geçenlerde kavga etmiştik 1 hafta küs durmuştuk..
dün ben kayınvalidemlere iftara gittim de arkamdan söylenmiş yine..bana hiç sormuyo, geziyo çok, damatla konuiçam vs demiş
benim de herşeye hemen moralim bozulur zaten..dünden beri tatım bu konuya
canım babanı azcık anlamakla beraber düğün tarihi alınmış bence kızmaması gücenmemesi lazım konuşun tatlılıkla halledin çünkü yüzük takılmış nişan olmuş bu saaten sonra her gezmenizde elleriniz kollarınız dolcak yani oda görcek
birilerimi birşey diyor acaba canım etrafta bişeyler diyenler varmıdır
bide gezmen lazım nişanlılık süreci ayrı bir süreçmiş o yüzden tadını çıkarın kuzum
aa düğünün hafta içi mi olucak senin
bu arada ilk defa gordum ben seni geldigini kacırdım sanırım topiğe hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?