'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Acaip yıpranmış ama ya bugun baktım süpürgeden de beter yani... napıcağımı bilemedim psikolojim bozuldu kuşiiiikkk Taamm saçlarım seninki kadarken kuafor küt yapmıştı bana işte kuşummm çıplak gibi kalmıştım birden bire... Tabi bi yandan da rahatlık
Hmm bayrama doğru bu güzel fikir akıl akıldan üstündür gel yiyeceğimm senii pufulikiimmm
Şimdideennn Allah kavustursunnn bebilopuummm
Saçlar yıkılıooo bu aradaaa çok güzellerr upuzunn veee dümdüüüzzz
Maşallah maşallah Allahım nazarlardan saklasınkiii seniiii
Sağlıklı uzaması için de istiyorum kestirmek ama şimdi bayramdan sonra ben gene denize gircem gene yıprancak saçım en iyisi mi ben bu yazı atlatayım ama boya işini bayramda halletmek istiyorum... koyu renkleri seviyorum ki ben

tesekkur ederimmm aşkikooommmmm gözlerin daha bi ortaya cıkıo kusum koyu renkte yakısıo sana ama sıcak tonlarııı kışında ten renginle uygun olur heemm bencede şu yazı atlatmaya bak aşkımmm hatta mümkünse boya yerine cila attır bayramda bile boşa yıpranmasın gene denize girceksen gene akıcak. Ben şimcik Aşk'ın kollarınaa uçuyoorumm bi yiyecağğımmm gelecaaağııımmm

çorluda da var burdan aldım kuzucum bennn ama daha alcak çok şey var resmen eriyorum english home daaaa
senin böyle keyfinin yerinde olması beni çok mutlu ediyo pelimimmm hep böyle neşeli ol sennnn
benim sevdicek anlamıyo çeyiz olaylarından ya da daha alışık değil ondan
ona ne gerek var buna ne gerek var niye acele ediyon evlendikten sonra da alımır vs dedi dün hevesimi baltaladı
ama hatasını anladı sonra, neyse alışçak o da artık nerden bilsin çeyize neler alınır di mi
bugün gidip bikaç bişi daha alayım diyorum english home dannn

Beenn tesekkur eder bebelakiiimmm :) butuuunn tavsiyelerne uycamkiiii bayramdan sonra 1 2 kez daha girerim gibi gelio askooo riske atmicm hic o yuzdeenn..

Hadiii bakalimm bolcanaaa asklaannnn vee gellll

Kuslarr gunaydiiiinnnn, tekirdag hayallerim baltalandiiii

Son düzenleme:
nazlimuu maşallah canım o saçlarına
benim de o boylarda, nişandan sonra da pelmik gibi kısaltmayı düşünüyorum benim de uçları süpürgeye döndü resmen sonra 1 sene de güzel güzel uzasınlar

kimsecikler yok muu bugün, herkes aşkıcığının yanında mı .. ben de istiyorum amaaaaa

Son düzenleme:
Nurayiiiimmm ben burdaym kusuuummmm hala cikamadim yataktan beennn askiminn yaninda degilimmm kuzucummm yalniz degilsinkiii

Nurayiiiimmm ben burdaym kusuuummmm hala cikamadim yataktan beennn askiminn yaninda degilimmm kuzucummm yalniz degilsinkiii

günaydın peloşumaaaa
çok özledim ben aşkımı uff hep böyle gün sayıcaz azıcık görücez birbirimizi
kaldı 28 gün

Burda yok (ne english home var ne bernardo var hic bisi yoookkk ooofffff forum gelcek ama buraya o zaman tum magazalar olcaakkk

Ozgeeemmmm cok sag ol bebiisiiimm hepimiz her daim mutlu olalimm insallahh nazarlar degmesinn...
Ayyy kuzumm bnmkini ilk english home a goturdugumde cocuk kendinni anaokukunda sandi onluk aliorum ne gerek var dio sennki gibi evlwnnce de alinir onlar dio manyak askim blmiolar ki ceyizde neler oluurrr onlarda haklii...
All bebisimm bende en yakin zamandaa gitmeliyimm bu hafta baltalandik babasi tarafindann hos babasinaa gerek yokk evremikk hala uyuyoooo

Maşşalh pastam saclarınaaa... benimkilerde öleydi işte tek bi farkla ama böle saglıklı degillerdi

özgecimm nevresim cok cici güle güle aşkla yatın içindee

tek anı saklayan ben değilmişim bu arada hi hi hi gittiğimiz yerlerin biletleri, beraber yedigimiz ilk çukulatanın kağıtları çer çöp herseyi saklıyorum

ramazan da bize sekte vurdu ya... zaten bir tek önümüzdeki hafta burda birde sonrasında bayram sonrasına kadar yok burda benimki...

bu aksam bize iftara gelcek orda gorucem işte, dun de iftar sonrası bi tur atabildik sadece... haftayada sonrasında yok die ailelerle iftar muhabbeti olur bitti gitti... sonra bekle gelsin bayram.. bir de bitsin de aska kavus

neyseki bayram sonrası izne cıkıyo.. o yuzden acısını cıkartacağuuzz

pelommmmmmmm trip trip trippppp oldu heppp regli gibiydim hey maşalllah bombaardıman acımadan saydımda durdum hiç yakıştıramadım kendime ama

country takımı istemedi benim aşkummm ince porselen al ama beyazlar yada siyah bile olur modern çizgi olsun dedi benim aşkım çeyiz işinden anlıyorz kızlar illa çiçekli istiyorsan misafirlere dayatma lütfennnn dedi gezmeyi bakmayı sevdiği gibi eleştirmeyide seviyor şahsen karışmaması daha isabet olurdu bende pembiş bir yemek takımı bulabilirim ama ince porselen olcak ona eminim artık

pelommm açelyaa ve jardini alıp kendime doğum günü hediyesi yapmayı düşünüyorum jardin candır ne kadar şirin o öylee benmki dün bernardoda bunlar bildiğin sizi sen ve senn gibileri tuzağa düşürme yollarını bulmuş hafif çiçek hafif pembelik oldu hemen country al tabi giz diyo

beyaz eşyalardada çok eğlendik ya biz evlenceğmiz zaman şıp diye alcaz fiks aynı şeyi aynı modeli beğeniyoruz yine tekonosada takıldık tv de baktık eğlenceliydi englısh home aradı gözlerm ama bulamadııı

nazommm maşallahhh ayyy yerim o saçlarını senide şimdi aşklanıyorsunudr kuzum iyi oldu buluşmanız hasret giderin ikinizde iş güç mesellerinde çok yoğunsunuz hayatım

nazom sinemaki kürüne hemde bemiks kullanarak geri dönüyorum bide saçımı kestircem minik olcak kat felan yaptırmıyorum 2 senedir bana yakşmıyor çünkü ayçangülün takvimi ile gidicem buraya yazarım uyguladıklarımı gün gün çok yıprandı saçlarım ama boyada yaptırmam lazım

kızlar bende nereye gitsek giriş karları fişler biletler saklarım hatta sinema seansları gidilinen filmler hep biriktirmm bir kutuda

benimde ağustos 12 13 korkulu rüyam askere yoıllucam açıkçası zaman hiç geçsin istemesemde biran önce gidip hayırlısıyla gelsin istiyorum çok korkuyorum ama başa gelen çekilcek o yokkken saçıma başıma ağırlık verip bakımdan bakıma koşturrum bakalım kendimi oyalama yöntemleri buluyorum

bide yemek yapma işini fazlalaştırcam canım ne çekiyorsa orucum diye geçen yıl yapıyordum benimki askere gidince dahada artar yaptıklarım inşallah

bugün görüşmeme kararı aldık sıcakta ben dün fenalaşınca giz seni yoramam dedi haklıda gerçekten dün fenalık geçircektim bugün çok şükür rahat geçiyor ki ilk günde rahat geçti birşey yememiştim bile iftarda ama kızlar siz siz olun benm hatamı yapmayın cuma akşamı iftarda doğru bişi yemedm 2 bardak suyla sahurdada 2 bardak suyla durdum 4 bardak suyla 48 saat geçirmek gibi birşey oldu hırçın ve agresiftim o yüzden daha kendime eziyet etmicem dikkat etcem kilo kaybediyorum çünkü 2 kilo birgünde gitti başım dönmeye başladııı

biz de işte sıcak cok etkilemesin diye gorusmuyoruz kuzum iftar sonrası yuruyuse cıkıoruz hem şişkinlik gidiyo iyi oluyo...

ben haftaiçleri tutamıyorum zaten iş yerim uzak oldugu yol meselesi oldugu için... oruc tutmadıgım halde basım donuyo cunku... zaten yasak bana evdeyken de iiftar saatlerine dogru kötü oluyorum el ayak titremesi göz kararması oluyo atıorum kendimi yataga hemen

canım senin zaten tutmaman lazım yoksa daha kötü olursan bende şimdi 50 kiloya düşmekten korkuyorum 50 ye düşersem çıkarmaya başlıyorum yediklerimi midem kötülüyor şu anda 55 olmuşum ki 57 normal kilomdu o yüzden biraz korkum var ben böyle kasarken sen yediklerine azcık dikkat et senin daha dikkatli olman gerekiyor

2009 da işe girdiğimde ben çok kötüydüm çağlam balık hapları herşey yaptım kilo alamadm millet hastaymışım gibi bakıyordu boyumda uzun öyle garipti ki minyon tipli olaydım öle olmazdı ama ben kastım kastım kilo almak için çabaladım resmen ufacık birşeye moralim bozulur yemek yemezdm aylarca öğle aralarında yemek yemeden çalştm iştahım yoktu sonra yiyen bir arkadaş grubum oldu farklı bir alana geçtim onlara uya uya çok iyi oldu normal bir kilodayım şu anda şükrediyorum

sende başarırsın inşallah canım zor değil zamanla birazda kasınca oluyor birşeyler

Son düzenleme:
bu aralar babamla yıldızımız barışmıyo bi türlü
sevdicekle gezmeme tozmama asla karışmayan adamın bu aralar gözüne batıyoruz nedense
çok geziyomuşuz, ki nişanlanmamı o istedi, adı konsun bi daha nereye giderseniz gidin karışmam asla demişti
geçenlerde kavga etmiştik 1 hafta küs durmuştuk..
dün ben kayınvalidemlere iftara gittim de arkamdan söylenmiş yine..bana hiç sormuyo, geziyo çok, damatla konuiçam vs demiş
benim de herşeye hemen moralim bozulur zaten..dünden beri tatım bu konuya

canım babanı azcık anlamakla beraber düğün tarihi alınmış bence kızmaması gücenmemesi lazım konuşun tatlılıkla halledin çünkü yüzük takılmış nişan olmuş bu saaten sonra her gezmenizde elleriniz kollarınız dolcak yani oda görcek

birilerimi birşey diyor acaba canım etrafta bişeyler diyenler varmıdır

bide gezmen lazım nişanlılık süreci ayrı bir süreçmiş o yüzden tadını çıkarın kuzum

çevreden bişey diyenler yoktur kuzum ama bence nedeni farklı
erkek kardeşimle problemi var..onaylamadığı bi kız arkadaşı var..ama sözünü de geçiremiyo kardeşime
o nedenle bana sardı bu aralar
herkes kızıyo babamın bu tavrına, ben de biraz kinciyim..üzülünce bi daha normale biraz zor dönüyorum o nedenle içimden konuşmak da gelmiyo
bu zamana kadar tek laf etmemiş şimdi sorun çıkarmaya çalışması çok saçma işte

bebeklerım tesekkur ederıııımmmm valla kese kese düzelttim bende yıpranık hallerinii en aşada sarı saç hiç kalmadı üst kısımda kaldı yoksa bi okadarda saçım gitti valla

Giziim aycangül blog açtı artık tarihleri ordan veriyo ben hiçbişi yapamıorum yaa yazın çekilmiyoo bakım anca likit keratinim var ondan kullanıorm onu kullandıgımdan berı etrafımdakıler sacların ne guzel parlıo demeye basladı pek bi hoşlaştım aslında şu sarıları komple kesesiiim var ama bu sefer kat kat olmak zorunda kalıcak saçıııımmmmm boydan gitmicek pek çünkü en altta sarı yoookk

aşklanıp geldım doyamadıııımmm tabiii üsküdara götüürdüüü benii aşkııımmm ben halaaa oruç tutamıorummm reglm bugun bıtıyo ıns pastamında tavsıyesıyle filizler küfteyee gittiiikk kahvaltı falan yaptık sonra eve gectık kayınannımıde gorıım dıyee benım kurbaa annesıne nisanda düşündüğümüzü sölememiiişşş!! kadıncaaz haziranda sanıyoo 9 ay kaldı falan derken nisana çektiğimizi öğrendi resmenn bozuldu bende kurbaayaa bozulduuumm ölesinemi konusuyooruuuzz biizz yani!! neysee babasına haber vermıs bıkac gun evel kasımda işlerini ayarla istanbula gel Nazlıyı isticez diye tamam demiş. şimdi kızcelerim bana bildiğiniz güzel fasıl mekanlarını sölermisiniz nişan eğlencesi içiinnn onlarıda ayarlamam lazımmm off bı gerıldım ben bugun nedendir bilinmez

ay pastammm hakkaten yaaa 9 ayın kaldı suracıktaaaaa

tekli rakamlara düştün bileeeee hep böle cabuk gecsin su zaman yaa

fasıl mekanları kadınınköyünde cok var kuzum... kilise var ya hani oranın yanı arkası önü her bi tarafı fasılcı doluydu en son... orda barlar sokagı gibim böle biyer var üzeri asmalarla kapalı balıkcıların o tarafta oralarda da var öle bakabilirsin... isim olarak bilmiorum biz arakdaslarla gidip rasgele birine otururduk vur patlasın cal oynasn

ben de az önce bı dısarı cıktım arkidişimle saclarını simsiyah yapmıs o da gorunce bi yadırgadım beraber ingliş homa gittik

anacuumun bugun dogum gunusu ona şu şamdanlardan;

Kendime de kelebekli çay setim için bu kurabiyelikten aldımmm

Ben geldimm canlarımmm

Nazlışkoommm gerilmeee neden gerildinn kuzum İnci Teyze ima da mı bulundu yoksa sen kendini mi sıktın kurbik enişte soledi diee.. Yapmaa bebeğiimm boleee mutlu son'a çoookk az kaldııı

Nurayımm sabah solemeyi unuttum sana kuzum sen ahşap boyama kursuna yazılıcaktın di mi :26: Bende ahşap boyamaya başlamak istiorum.. Ramazan boyunca 6da evde olcam ve kendimi bişiler meşgale bulmak istiorumm ne zamandır aklımdaydı vaktm de yoktu artık vakit ayırmak istiorumm belki evrenin kardeşi boyamada yardımcı olur bana o bu konuda gerçekten usta cunku.. kutularrr, tepsileeerr yapmak istiorumm... Evrenn kız kardeşi çeyiz sandığını bile kendi boyamış çünküüüüü ..

Sabah aniden çıkıverdimmm aşkk aradı bugun babasıyla programları vardı iptal etmişler biz görüştükkk aylar sonra tv izledim ve aşk-ı memnu çok güzeldiii 2-3 saat once eve geldimm evremıkk nobete gittiii...

Kızlarr eve geldiğim gibi blogları gezmeye başladımm canım tatlı şeyler cekti napsam napsam derkeeennn browni cupcake yaptııımmm eveett ben yaptım hemde her zerresine kadar aayyy ne güzel bi duygu imiş tadına bakamıorum malum zaten yaparken hararete kaptırdım galiba Allahın gücüne gitmesin ama çookk susadımm, ben ki suyu çok aramayan biri olarak bu fena oldu Dayanıcaz Allahım güç kuvvet vercek inşallah...

Cupcakeleriminn büssürüüü büssüürüüü fotosunu da çektimm ama iftardan sonra paylaşcam sizinlee

Gizommm canımmm hani anneminn meshur bi tepsisinden bahsediodum hatırlıo musun bebişim sonunda o tepsiyi fotografladımmm cupcakeler sebep oldu annem de eski biiir country'ciiiiii İşte annemin tepsi ve vazosuuuu, bunlardan bizimde olsuuunnn

pastaammm nişanı bu taraftaa yaparızz kumkapıdamı yapsam dedımde orasıda biraz fazla meyhane gibii sankiimm

pelmiğiiim imaada bulunmadıda ciiiddennn bozuldu yanii, ee ben her soranaa haziran haziran diyorum dediii haklıda yaa ben stres yaptımm resmen konsuurken terledim yaa bide kokteyl tarzında yapıcaz zatenn gibisinden bişi dediim 2. evliliğiniz değilki ama kızım dediii (( tepsiyiii ve yaptııın çuuuppçuuppları yeriim seniin anneciinn fiyyssbuhhta bize yorum yapmıs heepp yerim onu söleee cevap yazcam simdi onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…