'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kuzummm tabiiiki o da haklı kendine göreee.. Ya kokteylin ikinci evlilik alakası yok bence ( Ama blmiorummm kuşum sen bana kokteyl istemenn sebeplerni beraberkende anlatmstnn haksız da sayılmazsın kiii bilemedimmm ama gerilmee aşkıımmmm o da yetişemezz dieee korkmusturr anne iştee napsıınnn
Yee onlarıııı sana da yapııcaammki bennn artık mutfagaaa girebilioorumm ve mamalar yapablıorummm yaşasıııınnnn

Kurabiyeemmmm çokk beğendim ferforje şamdanııı 2 gün önce görmüştüm sitesinde hattaa almak geldi içimden ama almadım daha erken peloooo noluoruzz dedimmkurabiyeliğinn de çok güzelkiiiii english home olan hersey guzel güzeell günlerde kullanınnn anniş için güzel bi hediyeee bebeğimm
bende annişimee az önce westwing den mikser aldm bugun farkettim ki mikserciği ömrünü tüketmeye başlamış hiç bozulmasını beklemeden ben alıyım dedim iyi de oldu

Son düzenleme:
annenin o tepsiisini var ya ben çalarım kesin çok güzelmiş yaa

teşekkür ederimmm limomataaam ben de bayıla bayıla aldımmm kendime de alcaktım ama ben de senin gibi daha erken dedim... mobilyalarım falan bi belli olsun da... bakalım baska cesitleri de var cunku belki bunlar buyuk kacabilirdi... teklileri var onlardan alırım o zaman dedim...

annecik bayıldı bayıldıı gözleri parladı resmen bi sarıldı bana... her ne kadar saray hatunu olmalıymıssın sen desem de onun da içinde country bir ruh tasıdıgını biliorum

özgecim babandan dert yanmısın kusum ama hiç takma kafana... sabret sonucta belli bir donem bu ara ara yasıcaz sıkıntılar napalım... bazen ebeveynleri anlamak zor olabiliyo... benim babam da hiç karısmaz bize hatta nişan falan yokken sadece erkek arkadasımken bile evimize gelip gitmişliği vardır kiii daha ortada bişey yokken bizi beraber Konyaya bile yolladı...

ama bikaç kerede azcık geciktik diye baya baya kızdıgı oldu...

hiç belli olmuyor yani... ama belli bi saati gectim mi her 5 dakikada bir arar benimkide bazen o huyuna ifrit olurum... geliorum yoldayım desem bile 5 dk sonra yine calar o telefon

askıma diorum sanırım evlendikten sonraki ilk gunler alısamıcagım olaylardan biri bu olcak.. her an telefon calcak da babam arıcak beni cagırcak gibi hissedicem sanırım

ball pamrakkk pelmiğiiim beniiiiimmmm hepsını yıceeemmmkkkiiiii kokteylı bı sekılde halledıcem valla askım baska turlu ıstemıorum cunkuuummm

pastaaam ya bakıorum ama gormuorum yemınlee kendımce yorum yapıorum buraya yazmıorum yazdım sanıorum hedıyen cok guzel kusuuuum gule gule kullansın anneciikk sende cicini gule gule kullaaann kiii

Çağlaaammm kurabiyemmm bende anneme diorum ki zaten ya o tepsiden bul bana ya da o tepsiyi ver muhtemelen 2. şıkkı seçmek zorunda kalıcakk cunku bulabilceğini hiç ama hiç sanmıorumm
Hatun tepsisini bile koltuklarına gore ayarlıo yaa bi insan bu kadar mıııı uyum delisi oluurr bnmki dee saray hatunu kurabiyem ama kesnlklee ruhlarında bi country ruzgarı esiyoo eminim...
Ben evlenene kadar şu Keşan'a da english home geleydi iyiydiii

Miiiniiiimmm aşkımmm bu konuda kararlıysann ne mutlu en hasarsız yontemdee budur kanımcaa yani kokteyll...

teşekkür ederim pastaaaaaaaam

ya ben olsam ben de isterim o tepsiyi yaaa cok haklısın davanda limonatammm ben de asla anneme yar etmezdimmm

ingliş hom amip gibi cogalıo kuzum yakındır gelmesi ama cok seviniyorum bole cogaldıkca belki Türk milleti olarak ruhsuzlaştırmayı başardıgımız dekorasyon alıskanlıgıımız biraz değişir...

Seneye Ramazanda kaç kişi evli olacak bakalım...:123:

Belki seneye bu vakitlerde yemek tarifleri havada uçuşur....

ahhhh ahhhh inşallaah o günleride görürüüüzzz hayatım

Sen nasısın bakalım var mı karşı taraftan bi hareketlenmee
Şimdilik yok bitanem, yemekten sonra hiç görüşmedik o memleketine gitti,, Ama önce çok ciddi olduğunu bana ispatlaması lazım...

İş yerinde de herkese duyurmuş zaten ama benimle daha konuşamadı da yemektede çok şaşkındı bende çok suskun...

ne zaman gelicek canımmm bencede cıddıyetını anla hoş seninle laylaylom bişi yaşıyabiliceni sanmıyorum sen zaten ılk konusmada durusunla bellı ettın huyunu suyunu gerekırse soylersınde davranıslarını begenmedıgını

bende herşeyi beğeniyorum bir nevresim görüp beğeniyorum başka bir yerde başka bişey görüyorum onu da beğeniyorum şuan çalışmıyorum asıl sorun bu, şimdilik araştırmadayım ki bu süreçte yakın zamanda çalışmaya başlarsam da birikim yapmam zor olacak çünkü ablam evlenecek ona destek olurum illa ki, onun bana okurken az hakkı geçmedi.

bernardoda 4modelde çkb takımı hediyesi vardı sanırım. 2model 1400, diğer 2model de1600dü. ablam da1400tl olanı beğendi. bende beğendim o almazsa ben alabilirim onu. en mantıklısı da para biriktirmek, evlilik sürecine mümkün olduğunca rahat girebilmek. çok iyi yapıyorsun Gizemcim.

Seneye Ramazanda kaç kişi evli olacak bakalım...:123:

Belki seneye bu vakitlerde yemek tarifleri havada uçuşur....

ben olmıcam kesin :)) eylülde düşünüyoruz biz :))

Son düzenleme:
Uuuufff şiştim.. Suyumu da içtim bolcaaaa Allah kabul etsin oruçlarımızı şekerler..

Sözümü tuttuğum gibiiii brownimin fotolarını ekliyoruumm tarifte itinayla verilir

zaten başlangıçtan bitişe kadar süreklı çektim :) Annem teknolojiliğimle dalga geçti

Buyrun benim browni cupcake'lerimeee

bugün bende aşklandımm

aşkla önce alışveriş yaptık sonra sinemaya gittik örümcek adamı izledik. çokk güzel geçti çok eğlendikk

Allah kavuştursun sevdiceğinden ayrı olan herkesi

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok guzellleeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pelmiiikk istereeeemmmm de istereeeeeeeeeeeeemmmmmmm

Kıymetciimmm amin diorumm sevdiceği uzakta olan herkesinn Allah yardımcısı olsuunnn...

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok guzellleeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pelmiiikk istereeeemmmm de istereeeeeeeeeeeeemmmmmmm

Sağ ollll miniiiimmm aşkııımmmmm bole başarılı bi iş çıkarcağmı tahmin etmiodum övünmek gibi olmasın ama güzeller ya hu tadı da bi başka yaniii Eti'yi bileemm tanımam şuaannn

Bu da günün şarkısı ahahaha

[video=youtube;u-kl7oT545Y]http://www.youtube.com/watch?v=u-kl7oT545Y[/video]

ben geldimmm 2 gündürr aşkımlayımmm yeni geldimm eve istemeyerek amaa hiçç canımı sıkamıcamm
doğumm günümdüü bugünn kutladıkkk bi güzel bi yaş daha yaşlandım
okadar sorunum varken gördüm ve anladimkii çok seven değer veren insanlar varmış başta canım sözlümm bitanem
neyse çağlacımmm annişininde doğum günüydü bugünn kutlu mutlu olsunn onada banada nice senelere vee çizelgemmm tam 1 yıl inş seneye bugünn kavuşcam aşkıma
çıkıyorumm şimdi iyi geceler herkese öpüyorummmm

Son düzenleme:
çağlammm canım güle güle kullan annenin hediyeciğide çok güzel inşallah gecende güzel geçiyordur

nazlım kayınannişin ikinci evlilik derken onunda sebebi başka istiyor ki en iyisi olsun hiçbirşeyden kaçınmıcak biri oğlu ve senin için en iyisini istiyoru kıyamam ama o yüklü meblağ harcıycana evinizi güzelce yaparsınız eniştemiz annişine senden önce sölemiş ama mühim değil kimin sölediği aşılmıcak bişi değil yani

pelimikkkk geliyorummmm yemeğeeeeee çok güzel görünüyorlar çok ellerine sağlık

yarın bisküvili irmik tatlısı ve iftar sahur topikinden aldığım pratik tava pizzasını yapacağum iftara eve gelinceinşallah aşk erken bırakırda eve gelip yapablrm fotolarımı bende paylaşabilirimmm kiiiii

pelom tepsiden banada alsınnn anniş söz tepsim nişan tepsim olsun hattaha ayyy aşık oldum tahmnlermnde üstünde mananeeeeee nereden ne zaman almışşşş lütfennnnn onu öpüyprummm banada bullallım

Son düzenleme:
geldım bılee eviinndeee biticeeemmm pelmiiiiiiiiiiiiikkkk

giziiim evett iyiliimiz için diyo bilmem mii hiiiçç herşey şölen tadında olsun istiyoo hatta evden alırken bilee davull zurnalı alcak yerim onuuu ben onun şok olmasına üzüldümm aslındaa kuzumm keşke kurbaa söleseymiş öncedenn neysem artıkk geçti gitti haftaya daha detaylı konuşucaamm konusucaaaz daha dogrusu o kurbaa hele gene satışş yapsınnnn kafasını bıkbıklarımm

sibelciiim nice seneler canımmmm

Sibeliiimmm doğum günün kutlu olsunnn bebeğiimmmm nice mutlu senelereee hep mtlu ol inşallaahh o bebek yüzün hep gülsün canparemmm

Gizoomm canımmm balımm sağ ol, senden de beklıyoruuuzz fotocuklar kuzummm bebeğimm kendini hararete kaptırma ama sakın.. ben çok fenaydım son 2 saattt miiniiimle msn de konstk bişicikk anlamadımm neysekiii ama fenaydımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…