pastaammm nişanı bu taraftaa yaparızz kumkapıdamı yapsam dedımde orasıda biraz fazla meyhane gibii sankiimm
pelmiğiiim imaada bulunmadıda ciiiddennn bozuldu yanii, ee ben her soranaa haziran haziran diyorum dediii haklıda yaa ben stres yaptımm resmen konsuurken terledim yaa bide kokteyl tarzında yapıcaz zatenn gibisinden bişi dediim 2. evliliğiniz değilki ama kızım dediii(( tepsiyiii ve yaptııın çuuuppçuuppları yeriim seniin anneciinn fiyyssbuhhta bize yorum yapmıs heepp yerim onu söleee cevap yazcam simdi onlara
Seneye Ramazanda kaç kişi evli olacak bakalım...:123:
Belki seneye bu vakitlerde yemek tarifleri havada uçuşur....
Şimdilik yok bitanem, yemekten sonra hiç görüşmedik o memleketine gitti,, Ama önce çok ciddi olduğunu bana ispatlaması lazım...
ahhhh ahhhh inşallaah o günleride görürüüüzzz hayatım
Sen nasısın bakalım var mı karşı taraftan bi hareketlenmee
Şimdilik yok bitanem, yemekten sonra hiç görüşmedik o memleketine gitti,, Ama önce çok ciddi olduğunu bana ispatlaması lazım...
İş yerinde de herkese duyurmuş zaten ama benimle daha konuşamadı da yemektede çok şaşkındı bende çok suskun...
özgemmmm çağlanınnn yemek takımınınn yanında çatal kaşık bıçak hediyeli 1599 sanırsam ama bana 1400 gibi bir rakam sölediler bende çok beğeniyordum ama alamıcağım galibaaa
çağlam rosy jardin arasında kararsız kaldık bizde çok şekerler her ikisinide alasım geliyor kendime bir ödül yapcam galibaaa evde koycak yer yok kardeşi üniye postalar postalamaz alcam gibi
kıymetçim gerçekten birikim şart ama yavaştan halledip küçük ufak ne varsa yapınca onlar çıkınca buzdolabydı oturma odasınıyadı aylık ne kadar ödiceğini biliyorsun ben mesela artık mağazada beğenemiyorm netten alıyorum ne alıyorsam canım 1 senedir az çok çeyiz aldım aldıkçada alasım geliyor inan bir yerden başlarsan birikim şart olmuyor ki bunu diyorum ama deli gibide para biriktiriyorum bir yandanda canım
Seneye Ramazanda kaç kişi evli olacak bakalım...:123:
Belki seneye bu vakitlerde yemek tarifleri havada uçuşur....
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok guzellleeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pelmiiikk istereeeemmmm de istereeeeeeeeeeeeemmmmmmm
Uuuufff şiştim..Suyumu da içtim bolcaaaa Allah kabul etsin oruçlarımızı şekerler..
Sözümü tuttuğum gibiiii brownimin fotolarını ekliyoruummtarifte itinayla verilir
zaten başlangıçtan bitişe kadar süreklı çektim :) Annem teknolojiliğimle dalga geçti
Buyrun benim browni cupcake'lerimeee
Eki Görüntüle 469991 Eki Görüntüle 469992 Eki Görüntüle 469993
Çok güzeller canım ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?