- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Miniimmm sanırım bi hafta sonra gelecek.. Valla gelsin ben ondan köşe bucak kaçmazsam iyi utanıyorum çünkü...
ne zaman gelicek canımmm bencede cıddıyetını anla hoş seninle laylaylom bişi yaşıyabiliceni sanmıyorum sen zaten ılk konusmada durusunla bellı ettın huyunu suyunu gerekırse soylersınde davranıslarını begenmedıgını
Miniimmm sanırım bi hafta sonra gelecek.. Valla gelsin ben ondan köşe bucak kaçmazsam iyi utanıyorum çünkü...
Şimdi apartmandaki komşu kızlar vardı ramazandan sonra düğünü var:123: böle anlatıyo da insana masal gibi geliyobi yandan da özeniyorum o duyguları yaşamayı istiyorum ama hayırlısıyla olsun...
Pelinnnniiiimmm tamamdır senin evlenme yaşın gelmiş ciddi söylüyorum enfes görünüyorlar elcazlarına sağlık bitanem...
Sibelcim sevdiklerinle seni sevenlerle nice seneler arkadaşım Doğum günün kutlu olsun...
GünaydınlaaaaarrrrGüzel bi hafta olsuunnn, musmutlu haberler alalım inşallah
Orkidem bu pastayı da denemek istiyorum
Tubikoommm günaydıınnn napıyosunn kayıp prensess?
günaydınnn bebeklerimm oyyy teşekkürr ederimmm inşallahh musmutluu huzurlu bi ömür geçiririmm bundan sonra
orkidemm o ne güzel bi pastaa oyyy
teşeküürr ederimm öpeğğriimmm hepiniziiii
günaydınlarr
2gün giremedim çok şeyler yazılmış ve birçoğu kanımı donduran cinsten...keşke güzel haberleriniz okusaydım şurda...
çağlam ve siboşum konuyu tekrar açıp sinirlerinizi bozmak istemiyorum. Allah yardımcınız olsun kötü niyetli insanların şerrinden korusun hepimizi inşallah!!!
sibelcim geç oldu kusura bakma doğum günün kutlu olsun.İnşallah özlediğin hayalini kurduğun gibi bir hayat yaşarsın
orkidecim en son neye karar verdin sonlara doğru çok okuyamadım canım.msj geldiğini biliyorum sadece
gizim başınız sağolsunn canım mekanı cennet olsun
özgemmm iyi günlerde kullann
diğer gelinciklerim arada atladığım varsa kusuruma bakmayın umarım iyisinizdirrr
sibelcim ben de dün akşam giremedim nice nice güzel senelere canım benim
günaydın güzelliklerrrrrr
pelinimmm ben geç gördüm brownieniiiii üstelik oruçluyken gördüm
ben de istiyoreeeeee
çok üşengeç oldum artık hiç bişey yapmıom
kendimi evleninceye saklıyorum bence
Günaydın unutulanlar listendeyim
Şaka bir yana kim vefat etmiş?
orkidenin nesi varmış?
Hepsini okuyamadım da?
Gizemcim oruçmusun ondan dolayı mı mide ağrın ?
Çabucak geçer inşallah kuzum dikkat et kendine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?