'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Miniimmm sanırım bi hafta sonra gelecek.. Valla gelsin ben ondan köşe bucak kaçmazsam iyi utanıyorum çünkü...

Şimdi apartmandaki komşu kızlar vardı ramazandan sonra düğünü var:123: böle anlatıyo da insana masal gibi geliyo bi yandan da özeniyorum o duyguları yaşamayı istiyorum ama hayırlısıyla olsun...

Pelinnnniiiimmm tamamdır senin evlenme yaşın gelmiş ciddi söylüyorum enfes görünüyorlar elcazlarına sağlık bitanem...

Sibelcim sevdiklerinle seni sevenlerle nice seneler arkadaşım Doğum günün kutlu olsun...

yokkk kıızz ne evlenmesiii bu benimm ilkk cupcake imm dahaa çookk hamım pişicemm dahaaa çookk sağ ol nur yuzluummmmm

yavrucuklarım ne yapıyormuşşşşşş

okudum azıcık ucundan yazdıklarınızı, öptüm hepinizi

sibelime de mutlu yıllar diyorum, seneye bu zamanlar düğününü kutlayacağız, burda merakla bekleşeceğiz düğünün nasıl geçtiğini falan

sibelin doğum günü pastası da benden

Günaydınlaaaaarrrr Güzel bi hafta olsuunnn, musmutlu haberler alalım inşallah

Orkidem bu pastayı da denemek istiyorum

Tubikoommm günaydıınnn napıyosunn kayıp prensess?

günaydınnn bebeklerimm oyyy teşekkürr ederimmm inşallahh musmutluu huzurlu bi ömür geçiririmm bundan sonra
orkidemm o ne güzel bi pastaa oyyy
teşeküürr ederimm öpeğğriimmm hepiniziiii

Günaydınlaaaaarrrr Güzel bi hafta olsuunnn, musmutlu haberler alalım inşallah

Orkidem bu pastayı da denemek istiyorum

Tubikoommm günaydıınnn napıyosunn kayıp prensess?

günaydın kuzucummmm geldim artık burdayımmm

sen napıyosunnn bebişimmm

günaydınnn bebeklerimm oyyy teşekkürr ederimmm inşallahh musmutluu huzurlu bi ömür geçiririmm bundan sonra
orkidemm o ne güzel bi pastaa oyyy
teşeküürr ederimm öpeğğriimmm hepiniziiii

siboşumm dün girememiştimmm geç oldu ama doğum günün kutlu olsun canımcımmm

günaydııııınnn kızlarrrr..
Sibel'cimm nice mutlu yaşlara sevdiceğinle birlikte..
biraz geç oldu ama

Günaydın millet Herkese hayırlı haftalar diliyorum.
Sibel geçmiş olsada doğum gününü en kalbi duygularımla kutluyorum. Sevdiklerinle birlikte nice yıllara...
Sultan eski arkadaşlar bilirler benim bu konuda ne kadar ters olduğumu ama baksana şimdi birini seviyorum ve evlenmeyi planlıyorum. Eğer kaderinde varsa ona hayır desende o senin yanında oluyor. Benimkisi 2008 den beri peşimdeydi ve mayıs ayından beri birlikteyiz. Düşün ama bu heyecanlar gerçekten farklıymış. İnsanın kalbi ağzından fırlayacak gibi onu düşünüyorsun, özlüyorsun, yanında olmasını istiyorsun. Yanındayken zaman bitecek ve ayrılacaksınız hüznü kaplıyor benliğini. İnsan hem acı çekiyor hemde çektiği acıdan zevk alıyor garip bir duygu

günaydınlarr
2gün giremedim çok şeyler yazılmış ve birçoğu kanımı donduran cinsten...keşke güzel haberleriniz okusaydım şurda...
çağlam ve siboşum konuyu tekrar açıp sinirlerinizi bozmak istemiyorum. Allah yardımcınız olsun kötü niyetli insanların şerrinden korusun hepimizi inşallah!!!
sibelcim geç oldu kusura bakma doğum günün kutlu olsun.İnşallah özlediğin hayalini kurduğun gibi bir hayat yaşarsın
orkidecim en son neye karar verdin sonlara doğru çok okuyamadım canım.msj geldiğini biliyorum sadece
gizim başınız sağolsunn canım mekanı cennet olsun
özgemmm iyi günlerde kullann
diğer gelinciklerim arada atladığım varsa kusuruma bakmayın umarım iyisinizdirrr

sibelcim ben de dün akşam giremedim nice nice güzel senelere canım benim

günaydın güzelliklerrrrrr
pelinimmm ben geç gördüm brownieniiiii üstelik oruçluyken gördüm
ben de istiyoreeeeee
çok üşengeç oldum artık hiç bişey yapmıom
kendimi evleninceye saklıyorum bence

Günaydın unutulanlar listendeyim
Şaka bir yana kim vefat etmiş?
orkidenin nesi varmış?
Hepsini okuyamadım da?

Özge sende bendensin anlaşılan bende mutfağa evlenince girmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
günaydııııııııııııııııııııııııııııın siboşum senin de dogum gunun kutlu olsun

brownniler harikaa pelommmm

ve ezgicimmm kocaman bir aminnnnnnnnnn diyorum

gğnaydın kızlar

sibelcim çok mutlu güzel bir yıl geçirisin inşallah

pelommm browni tarifinide istiyorumda istiyorum

hayatcım canım inşallah en hayırlısı olur hakkında çokta mutlu olursun

orkide canım inşallah aşarsınız inan üzülmen böyle bir konuda çok saçma geliyor sebepsiz gidişler durmalar saçma bana göre inşallah tatlıya bağlanır herşeyde eskiye dönersiniz

offf garip bir mide ağrısı çekiyorum şişkinlik var 3 kiloya yakın verdim ben mahfoldum yaaaaa

gizom geçmişler olsun cok cok diikat et kuzum aman

siboşum bişey sorcam seneye bugun askıma kavuscam demişsin... o zaman kesinleşdi mi 2013 gelini olcagın????

Günaydın unutulanlar listendeyim
Şaka bir yana kim vefat etmiş?
orkidenin nesi varmış?
Hepsini okuyamadım da?

hatcee kusura bakma seninde varmıydı yazdığın bi dert görmedim
çağloşş anneciğininde doğum günüsymüş dün Allah sağlıklı musmutlu ömür versin doğum günü kutlu olsunn
gizomm dikkat et kuzum inşallah geçer hemencikkk

Gizemcim oruçmusun ondan dolayı mı mide ağrın ?

Çabucak geçer inşallah kuzum dikkat et kendine...

canım orucum belki sıkıştı gece yediklerim uyurkende karpuz yemiştim dün 11 gibi bilmiyorum yüklenmemmi oldu ağırlık var üstümde ilk kez mide yada gaz sıkışması yaşıyorum soda iyi gelir iftarda soda içerim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…