Özge sende bendensin anlaşılan bende mutfağa evlenince girmeyi düşünüyorum.
Gizem verdiğin linkteki büsküvili irmik tatlısını eve gidince yapıcamçok hoşuma gitti.. Canım çekti....
sibelcim bende merak etmiştim bunu çağlam gibi gelince bizi bi aydınlar kuzum
gelincikler tarif konusunda bende yardım ederim ki sizlereee
kendime bir tarif defteri hazırlıyorum.netten,sağdan soldan duyduğum tarifleri yazıyorum ve deniyorum.
aslında bu konuda bir topik açmayıda düşünüyorum en kısa zamanda bakalım artık ne zaman müsait olursam yapacağım
yavrucuklarım ne yapıyormuşşşşşş
okudum azıcık ucundan yazdıklarınızı, öptüm hepinizi
sibelime de mutlu yıllar diyorum, seneye bu zamanlar düğününü kutlayacağız, burda merakla bekleşeceğiz düğünün nasıl geçtiğini falan
sibelin doğum günü pastası da benden
günaydınnn bebeklerimm oyyy teşekkürr ederimmm inşallahh musmutluu huzurlu bi ömür geçiririmm bundan sonra
orkidemm o ne güzel bi pastaa oyyy
teşeküürr ederimm öpeğğriimmm hepiniziiii
Ezgitooommm:)) Sana imreniyordum :) İstanbul gibi bi yerde eve gidiyorsun yorgunluğunu atıp yemekler mamalar yapıosunn gerçekten bu kolay değil helal olsun diyorum yine yeniden :)))
Sen topici hakediosun canım benimmm
en kısa zamanda aç bizlerde faydalanalımmm
Tubaamm bende çookk iyiyim canım
Özgeemm, Haticemm, Çağlaammm ve Gizomm :))
Canlarımm bende mutfaga girmiyorum hatta oraya yazdıgım gibi bu benim ilk deneyimim, geçen haftalarda muffin resimleri paylaşmıştım ama onun yapımı anneme fotograf çekimi bana aitti
Eğer ki bu işi geliştirirsem yakında Pelin'in Eli diye yepyeni bi topicle karşınıza çıkabilirim
Gizomm canım akşama blogumda resimleriyle beraber paylaşıcam tarifini
Bende bir defter oluşturmayı düşünüyorum iyi fikir. Sen aç ebn çalayım tariflerinisibelcim bende merak etmiştim bunu çağlam gibi gelince bizi bi aydınlar kuzum
gelincikler tarif konusunda bende yardım ederim ki sizlereee
kendime bir tarif defteri hazırlıyorum.netten,sağdan soldan duyduğum tarifleri yazıyorum ve deniyorum.
aslında bu konuda bir topik açmayıda düşünüyorum en kısa zamanda bakalım artık ne zaman müsait olursam yapacağım
İnşallah canım sen yap dene yaz sonra bana haber ver kolay zor diye ardından ben deneyeyimçalışıyorum diye kimse elimi bişeye sürdürmüyo canım, rahata alıştım ben de
gerçi üniversitedeyken gayet yapıyodum..yani bende ışık var
evlenince döktürücem artık
gizemimmm geçmiş olsun kuzum
Yok benim bir derdim hamd olsun. Olanlarıda görmezden geliyorum geçinip gidiyoruz.hatcee kusura bakma seninde varmıydı yazdığın bi dert görmedim
çağloşş anneciğininde doğum günüsymüş dün Allah sağlıklı musmutlu ömür versin doğum günü kutlu olsunn
gizomm dikkat et kuzum inşallah geçer hemencikkk
günaydınlaarr gelincikler,
pelinimm bayıldım keklere eline sağlık, mükemmel görünüyor tıpkı tarif sitelerinden alınmış gibi. bende oldum olası meraklıyım mutfağa. 3sene evde kaldım üniversitede çok yemek tecrübem oldu. hamur işleri konusuna ayrı ilgim var. baklava bile açarım
ama hiç orkideninki gibi pasta yapmadım onu da öğreneyim.
2013 gelinlerinde seçme lezzetler yada evliliğe hazırlanıyor diye yemek güncelleri yapabilirz sizce nasıl kızlar aslında topik topik değidle burdaki gibi tek topik yemek topiği evlenncede yazarız sizceee
Pelilaylaylooomumm canımm yerimm ben seniiteşekkür ederimm o güzel düşüncelerin için. açıcam inş en kısa zamanda canım.
gizom aç sende faydalanalım.netteki her siteye güven olmuyor.en azından denenmiş tariflere ulaşmış oluruz.
bi evlenelimde sonra hamarat gelincikler topiği açalım hep beraber
Haticecim geçmiş olsun... O tempoya ayak uydurmak zor olsa gerek...İnşallah ebnde bizimkini zehirlemem. Gerçi annem ameliyat olduğunda 6 ay hem iş hem ev hem mutfak derken tövbe etmiştim. Ozamandan beri girmedim. Şimdi girsem ne yaparım bilmem.
günaydınlaarr gelincikler,
pelinimm bayıldım keklere eline sağlık, mükemmel görünüyor tıpkı tarif sitelerinden alınmış gibi. bende oldum olası meraklıyım mutfağa. 3sene evde kaldım üniversitede çok yemek tecrübem oldu. hamur işleri konusuna ayrı ilgim var. baklava bile açarım
ama hiç orkideninki gibi pasta yapmadım onu da öğreneyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?