'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Özge sende bendensin anlaşılan bende mutfağa evlenince girmeyi düşünüyorum.

çalışıyorum diye kimse elimi bişeye sürdürmüyo canım, rahata alıştım ben de
gerçi üniversitedeyken gayet yapıyodum..yani bende ışık var
evlenince döktürücem artık

gizemimmm geçmiş olsun kuzum

Son düzenleme:
özgem banada annem bişicik yaptırmıyor çalışıyorum diye ama işte bir yerde birşeyler öğrenmem lazım yapa yapa pişiyorum bende öyle ilk yaptığım mükemmel olmuyor malesef birde kendimce notlar alıyorum bir bakıyorumki zaten yılalrdır hatunlar bunu püf noktası olarak söylüyorlarimiş biribirlerine öğrencez napalım

çok kolay olmakla beraber en azından tuturabilmek adına bunları yapıp fotolomayı düşünüyorum

Bisküvili İrmik Tatlısı

Coco Star Kurabiye Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Patates Pizzası Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

PEYNİRLİ KIRMIZI BİBER DOLMASI | saklı lezzetler

Gizem verdiğin linkteki büsküvili irmik tatlısını eve gidince yapıcam çok hoşuma gitti.. Canım çekti....

Tubaamm bende çookk iyiyim canım

Özgeemm, Haticemm, Çağlaammm ve Gizomm :))

Canlarımm bende mutfaga girmiyorum hatta oraya yazdıgım gibi bu benim ilk deneyimim, geçen haftalarda muffin resimleri paylaşmıştım ama onun yapımı anneme fotograf çekimi bana aitti
Eğer ki bu işi geliştirirsem yakında Pelin'in Eli diye yepyeni bi topicle karşınıza çıkabilirim

Gizomm canım akşama blogumda resimleriyle beraber paylaşıcam tarifini

Son düzenleme:
sibelcim bende merak etmiştim bunu çağlam gibi gelince bizi bi aydınlar kuzum
gelincikler tarif konusunda bende yardım ederim ki sizlereee
kendime bir tarif defteri hazırlıyorum.netten,sağdan soldan duyduğum tarifleri yazıyorum ve deniyorum.
aslında bu konuda bir topik açmayıda düşünüyorum en kısa zamanda bakalım artık ne zaman müsait olursam yapacağım

Ezgitooommm:)) Sana imreniyordum :) İstanbul gibi bi yerde eve gidiyorsun yorgunluğunu atıp yemekler mamalar yapıosunn gerçekten bu kolay değil helal olsun diyorum yine yeniden :)))
Sen topici hakediosun canım benimmm
en kısa zamanda aç bizlerde faydalanalımmm

ezgim bende yaptığım tatlıları tarif defter,mde biriktiriyorum yapacaklarımda yazıp deniyorum ,yemek değilde tatlı poğaça börek pratik ve görsel tarifler ile ilgili birde arşivim var topik açmayıda düşünüyorum inşalllah güzel paylaşımlarımız olur

geçen yıl yaptıklarımın fotolarını çekiyordum onları eklsemmi acebaaaa

bu pastayı gerçekten yapabiliyorsun mu maşallah diyeyim. bende mutfakta iyiyimdir, tarifi olan herşeyi ilk denememde başarırım, ama hiç pasta yapmadım..:44:

günaydınnn bebeklerimm oyyy teşekkürr ederimmm inşallahh musmutluu huzurlu bi ömür geçiririmm bundan sonra
orkidemm o ne güzel bi pastaa oyyy
teşeküürr ederimm öpeğğriimmm hepiniziiii

sibelcim doğum günün kutlu olsun dün görmedim malesef. bekar olarak son doğum günün oluyor sanırım

Pelilaylaylooomumm canımm yerimm ben senii teşekkür ederimm o güzel düşüncelerin için. açıcam inş en kısa zamanda canım.
gizom aç sende faydalanalım.netteki her siteye güven olmuyor.en azından denenmiş tariflere ulaşmış oluruz.
bi evlenelimde sonra hamarat gelincikler topiği açalım hep beraber

İnşallah ebnde bizimkini zehirlemem. Gerçi annem ameliyat olduğunda 6 ay hem iş hem ev hem mutfak derken tövbe etmiştim. Ozamandan beri girmedim. Şimdi girsem ne yaparım bilmem.

Bende bir defter oluşturmayı düşünüyorum iyi fikir. Sen aç ebn çalayım tariflerini

İnşallah canım sen yap dene yaz sonra bana haber ver kolay zor diye ardından ben deneyeyim

Yok benim bir derdim hamd olsun. Olanlarıda görmezden geliyorum geçinip gidiyoruz.
Geçmiş olsun gizem

günaydınlaarr gelincikler,

pelinimm bayıldım keklere eline sağlık, mükemmel görünüyor tıpkı tarif sitelerinden alınmış gibi. bende oldum olası meraklıyım mutfağa. 3sene evde kaldım üniversitede çok yemek tecrübem oldu. hamur işleri konusuna ayrı ilgim var. baklava bile açarım
ama hiç orkideninki gibi pasta yapmadım onu da öğreneyim.

Tünaydın kıymet hoş geldin.

Ben uzun zamandır mutfağa girmiyorum.. Kızlar hakkaten topik işi süpper olur birbirimizi görerek gaza gelir öğreniriz.. Benim çokca eğitim almam lazım bu konuda...

2013 gelinlerinde seçme lezzetler yada evliliğe hazırlanıyor diye yemek güncelleri yapabilirz sizce nasıl kızlar aslında topik topik değidle burdaki gibi tek topik yemek topiği evlenncede yazarız sizceee

bende onu diyorum işte gizom tek topikte toplarız.ama tarifler arada kaynar bizim muhabbetimizin arasında şöyle yapabiliriz düğün tarihleri gibi ilk sayfada tariflerimiz olur kolayca ulaşabilelim diye yada varsa bildiğiniz pratik öneriler öyle yaparız canlar

kızlar buarada bişey sorcam.fırsat sitelerinden otellerin iftar fırsatlarından alan var mı hiç?bir arkadaşım alma otellerden kötü oluyor fırsatla gidince demiştide sizede sorayım dedim

2013 gelinlerinde seçme lezzetler yada evliliğe hazırlanıyor diye yemek güncelleri yapabilirz sizce nasıl kızlar aslında topik topik değidle burdaki gibi tek topik yemek topiği evlenncede yazarız sizceee

bence süper fikirimm giziiimmmm..
hem birbirimizden değişik tarifler öğrenirizz..
hemde gördükçe gaza gelirizz..

Aç kuzucuumm aççç
Ben bu işe fena sardımmm bi de bu bi birikimdi sanırım, Evremikk de hep hiç yemek yapmadığımdan bahsederdi göstercem ona kim yapamıomuş
İnşallah ebnde bizimkini zehirlemem. Gerçi annem ameliyat olduğunda 6 ay hem iş hem ev hem mutfak derken tövbe etmiştim. Ozamandan beri girmedim. Şimdi girsem ne yaparım bilmem.
Haticecim geçmiş olsun... O tempoya ayak uydurmak zor olsa gerek...

Kıymetliiimmmm teşekküüürr ederimm canımm ben universitede bulaşık yıkayan taraftım hep Bravo sana baklava açmak mııı hu huuuu die dans edesim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…