'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

akıllı gelincikleerrr bence de açııın açııın kk aleminin en hamarat gelinleri oldugumuz bilinsin

wuhuuuuuuuu birileri 11 aydan mı düşmüş yoksaaaaa

ezgim canım otellerin fırsatlarına gitmedmde restaurant aldım ama otellerinde menüleri güzeldir bence

açalım ilk sayfaya bir arkadaş tarih günceller yada sayfaların linkini koyarız nasıl olur kızlarrr

ezgim canım otellerin fırsatlarına gitmedmde restaurant aldım ama otellerinde menüleri güzeldir bence

açalım ilk sayfaya bir arkadaş tarih günceller yada sayfaların linkini koyarız nasıl olur kızlarrr

olur gizom bence.ama ben kafamı çok toparlayamıyorum şu oruca bi alışıyımda

Tünaydın kıymet hoş geldin.

merhabaaa canımm

Kıymetliiimmmm teşekküüürr ederimm canımm ben universitede bulaşık yıkayan taraftım hep Bravo sana baklava açmak mııı hu huuuu die dans edesim geldi

bende teşekkür ederimmm deminden beri tariflere bakıyorum farklı fikirler gördüm özellikle ben yemeğin yapılışı kadar sunumuyla da ilgileniyorum önce gözüm doyucak, ehh ne de olsa terazi burcuyuz estetik ön planda

ben sevgilime profiterol yapıp götürmüştüm gizli gizli, evden nasıl çıkardım Allah bilir :)) fırın sütlaç yapmak için kullanılan alüminyum kaplara koymuştum geriye bir tabak vs. getirmemek için çok beğenmişti sağolsun. bir tek bunu yapsan da olur demişti :))) şimdi de annesi babası evde yoklar tek başına sahur yapıyor oruç tutuyor çok üzülüyorum gidip yemek yapmayı düşünüyorum ciddi ciddi. devamlı dışardan yiyor ev yemeğine hasret kaldı bakalım ona uygun bişeyler öğreneyim de yapınca rezil olmıyım :)) bir de annesi süper yemek yapıyormuş devamlı anlatıyor, evlenince annesinin yemeklerini aramasın valla sinir olurum :))

tek topik fikri daha güzel bence de gizemcim

Son düzenleme:
kızlaaarrr, daha önce de konuşmuştuk '2013 gelinleri mutfakta' adıyla bi topik açalım diye harikaaaa

pelinim evet ben ahşap boyama kursuna gidicem canım. bayramdan sonra başlamayı düşünüyorum çünkü evimize uzak kursun yeri ve bu sıcakta oruçluyken hiç gidip gelemem, yapamam.
ayrıca brownie nin harikaa görünüyoooo, maşallah kuzum elin yatkınmış

çağlam anneciğinin doğum günüsü kutlu olsuuunn

sibeliiimm sen de iyiki doğdun evet biraz geç oldu ama yeni okudum ben geçmişi.. ayrıca düğün tarihiniz kesinleşmiş sanırım, ramazan da mı evleneceksinizzz .. tebrik ederim canım. mussmmuuuutttlluuuuu ol bütün ömrün boyunca..

özgeem, artık düğün tarihiniz de kesinleşti babanı evden ayrılacağın korkusu mu sardı acaba. hani gezme evde otur onlarla vakit geçir mi istiyo acaba :26:

akıllı gelincikleerrr bence de açııın açııın kk aleminin en hamarat gelinleri oldugumuz bilinsin

ayyyy o birileri ben oluyorum sanırsammmm
evetttt 10. ayı da bitiririm inşallahhhhh

bugün balayından dönen arkadaşımla görüştüm, çok özleşmişiz
gözlerinin içi gülüyo yaaa
çok mutlu, darısı bizim de başımızaaaa
tatlı telaşları var bulaşıklar duruyo, ütü duruyo falan diye
ben de istiyorum yaaaaa

bilmiyorum ki kuzum, otorite kurmaya çalışıyo sanırsam üzerimde çünkü kardeşim rest çekti ona..ona sözünü dinletemedi o nedenle bana dinletmeye çalışıyo olabilir
ama dün gönlünü aldık, sevdicek almaya gelmişti beni dondurma yicektik hemen çıkmadık babamın yanına gittik hal hatır sorduk falan
kardeşimi de aldık öyle gittik, belki memnun olmuştur biraz

gönlünü almanız iyi olmuş kuzuuummm
ay seneye şimdi sen 1 aylık gelinsiiiinnnnn
ben de düğün için 1 ay daha bekliyorum sanırım

hepinize çokkk çokkk teşekküürrr ederimmm iyi dilekleriniz için sağolunn bebişlerimmmm
ezgicimmm aminnnnn diyorumm bebeğim kimseye yaşatmasın allah
çağlacımm kesinleşmedii tabiki ama iyi şeyler oluyo gibi 14 ay şarkımız vardı bunu 3 ayda tamamlama şansı varmış dün gece istanbula gitti bebekimm şuan istanbulda 3-4 gün ayarlıcak sanırım oralarda inşalah o yüzden inş olur.ve benim en büyük isteğimm çünkü seneye dün evlenmek Allahın izniyle bakalım :18::18:

yok canım nerde bende o hamaratlık

ama yemek konusunda oldukça yetenekliyim, ağzıma aldığım yemeği pişirebilirim öyle söyleyeyim

Hiç sorma o günlerden sonra mutfaga girmedim bir daha (yaprak sarma, mantı haricinde)

Sanırım sayenizde bende hamarat olacağım gaze gelip mutfağa girerim nişanlandıktan sonra yoksa aşkımı zehirlerim.

MErhaba nasılsın?

Babalar ve kızları tipik kıskançlık sendromu bence babamın arkadaşı beni istediğinde arkadaşını kovmuştu evden rahmetli

MAşşallah baya hamaratmışsın. Sizi görünce kayınvalidemin bana söyleyeceklerini düşünmek bile istemiyorum.

nihai kararımı sormuşsunuz kuzular,, valla en son mesaj attı, zaman vermek istiyorum evet ama kafaam gidip gidip geldiği için ben de ne yaptığımı bilmiyorum. gündüzlerim ona biraz nefes aldır düşüncesiyle, gecelerim de bir daha düzelmeyeceğine dair buhranlarla geçiyor.
Allah hayırlısını versin ama çok zorlanıyorum...

bugün de artık arayıp konuşmak istedim telefonu kapalı, artık sıkıldım bu durumdan, lütfen bana dua edin...

haticee, canım. ismini çok sevdim bu arada teyzemin adı..
mutfak konusuna gelince, yaparsın canım sen de merak etme. zehirlemezsin kimseyi. yapma isteğin olduktan sonra herşey de gelir elinden.ne kadar şanslıyız bizler elimizin altında internet var. dünya mutfaklarından seçmeler bile yapabiliriz

canım benim. allah yardımcın olsun. aşkınızın ilk ve son zorlu sınavı olsun bu ve sonrasında daha da güçlü bi şekilde bağlanarak devam edin..

Kıymetliiimmm profiterol fikri de sabahtan beri aklıma yatmaya başladı:) Biraz daha zaman geçsin onu da denicem Benimkinin ailesi tutmuyor oruç, kız kardeşi nadiren tutuyor. Sahurda kendisi hazırlayıp yiyor, 2 gece de 1 iftarda nobete denk geliyor kendi kendine ayarlıyor birşeyler. Neyseki hamarat aklım onda kalmıyor ama yine de insan sıcak bi çorba içsin istiyor.
Evren annesinin yemeklerini aramaz umarım hoş evlerinde en çok makarna pişiyor arayacağını sanmıyorum ama aratmamak için ben de elimden geleni yapıcam

Nurayııım, evet oruçluyken gitmemelisin canım. Ben başlamak istiyorum, belki bugün çıkışta evrenlerin kırtasiyesine uğrarım ahşap ne varsa toplar gelirim
Browniiimm için de teşekkürler lokumum Keşke yakın olsak hep birlikte yesek..
Canım Allah sana dayanma gücü versin... Belirsizlik kadar iç acıtıcı bişey yok sanırım, ayrılık acısı bile bundan daha az yakar canı. En azından sonucu bellidir ama bu daha sinir bozucu.
Hakkınızda hayırlısını diliyorum canım. Umarım bi an önce gittiği yoldan geri döner ve kırılmış kalbini yeniden onarır...

orkidem, inşallah çok kısa sürede atlatırsınız bu dönemi
yarın öbürgün geçmişse dönüp baktığında boşuna üzülmüşüm, şimdi çok iyiyim diyebilirsin
içine atma cnaım benim gel paylaş bizimle herzaman

eski topiğe bende yazmıştım 2013 te diye.ama görünen o ki olmayacak duaya amin demişim.sizler ve bizler ne kadar plan yaparsak yapalım kaderlerimizin sahibi ol demeyince olmuyor.Allah a şükür sevdiğimle beraberiz ama artık evlilik üzerine planlar kurmaktan sıkıldım.artık kendimle ilgili planlar yapıyorum,örneğin yarım bıraktığım eğitimime devam etmeye başladım.yani diyeceğim o ki kendimiz için yaşıyoruz,umarım anlatmak istediğimi anlamışsınızdır.[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…