ezgim canım otellerin fırsatlarına gitmedmde restaurant aldım ama otellerinde menüleri güzeldir bence
açalım ilk sayfaya bir arkadaş tarih günceller yada sayfaların linkini koyarız nasıl olur kızlarrr
Tünaydın kıymet hoş geldin.
Kıymetliiimmmmteşekküüürr ederimm canımm ben universitede bulaşık yıkayan taraftım hep Bravo sana baklava açmak mııı hu huuuu die dans edesim geldi
akıllı gelincikleerrr bence de açııın açııın kk aleminin en hamarat gelinleri oldugumuz bilinsin
wuhuuuuuuuu birileri 11 aydan mı düşmüş yoksaaaaa
kızlaaarrr, daha önce de konuşmuştuk '2013 gelinleri mutfakta' adıyla bi topik açalım diyeharikaaaa
pelinim evet ben ahşap boyama kursuna gidicem canım. bayramdan sonra başlamayı düşünüyorum çünkü evimize uzak kursun yeri ve bu sıcakta oruçluyken hiç gidip gelemem, yapamam.
ayrıca brownie nin harikaa görünüyoooo, maşallah kuzum elin yatkınmış
çağlam anneciğinin doğum günüsü kutlu olsuuunn
sibeliiimm sen de iyiki doğdun evet biraz geç oldu ama yeni okudum ben geçmişi.. ayrıca düğün tarihiniz kesinleşmiş sanırım, ramazan da mı evleneceksinizzz .. tebrik ederim canım. mussmmuuuutttlluuuuu ol bütün ömrün boyunca..
özgeem, artık düğün tarihiniz de kesinleşti babanı evden ayrılacağın korkusu mu sardı acaba. hani gezme evde otur onlarla vakit geçir mi istiyo acaba :26:
bilmiyorum ki kuzum, otorite kurmaya çalışıyo sanırsam üzerimde çünkü kardeşim rest çekti ona..ona sözünü dinletemedi o nedenle bana dinletmeye çalışıyo olabilir
ama dün gönlünü aldık, sevdicek almaya gelmişti beni dondurma yicektik hemen çıkmadık babamın yanına gittik hal hatır sorduk falan
kardeşimi de aldık öyle gittik, belki memnun olmuştur biraz
bu pastayı gerçekten yapabiliyorsun mumaşallah diyeyim. bende mutfakta iyiyimdir, tarifi olan herşeyi ilk denememde başarırım, ama hiç pasta yapmadım..:44:
sibelcim doğum günün kutlu olsun dün görmedim malesef. bekar olarak son doğum günün oluyor sanırım
Aç kuzucuumm aççç
Ben bu işe fena sardımmmbi de bu bi birikimdi sanırım, Evremikk de hep hiç yemek yapmadığımdan bahsederdi göstercem ona kim yapamıomuş
Haticecim geçmiş olsun... O tempoya ayak uydurmak zor olsa gerek...
Kıymetliiimmmmteşekküüürr ederimm canımm ben universitede bulaşık yıkayan taraftım hep Bravo sana baklava açmak mııı hu huuuu die dans edesim geldi
akıllı gelincikleerrr bence de açııın açııın kk aleminin en hamarat gelinleri oldugumuz bilinsin
wuhuuuuuuuu birileri 11 aydan mı düşmüş yoksaaaaa
MErhaba nasılsın?merhabaaa canımm
bende teşekkür ederimmmdeminden beri tariflere bakıyorum farklı fikirler gördüm özellikle ben yemeğin yapılışı kadar sunumuyla da ilgileniyorum önce gözüm doyucak, ehh ne de olsa terazi burcuyuz estetik ön planda
ben sevgilime profiterol yapıp götürmüştüm gizli gizli, evden nasıl çıkardım Allah bilir :)) fırın sütlaç yapmak için kullanılan alüminyum kaplara koymuştum geriye bir tabak vs. getirmemek içinçok beğenmişti sağolsun. bir tek bunu yapsan da olur demişti :))) şimdi de annesi babası evde yoklar tek başına sahur yapıyor oruç tutuyor çok üzülüyorum gidip yemek yapmayı düşünüyorum ciddi ciddi. devamlı dışardan yiyor ev yemeğine hasret kaldı bakalım ona uygun bişeyler öğreneyim de yapınca rezil olmıyım :)) bir de annesi süper yemek yapıyormuş devamlı anlatıyor, evlenince annesinin yemeklerini aramasın valla sinir olurum :))
tek topik fikri daha güzel bence de gizemcim
kızlaaarrr, daha önce de konuşmuştuk '2013 gelinleri mutfakta' adıyla bi topik açalım diyeharikaaaa
pelinim evet ben ahşap boyama kursuna gidicem canım. bayramdan sonra başlamayı düşünüyorum çünkü evimize uzak kursun yeri ve bu sıcakta oruçluyken hiç gidip gelemem, yapamam.
çağlam anneciğinin doğum günüsü kutlu olsuuunn
sibeliiimm sen de iyiki doğdun evet biraz geç oldu ama yeni okudum ben geçmişi.. ayrıca düğün tarihiniz kesinleşmiş sanırım, ramazan da mı evleneceksinizzz .. tebrik ederim canım. mussmmuuuutttlluuuuu ol bütün ömrün boyunca..
özgeem, artık düğün tarihiniz de kesinleşti babanı evden ayrılacağın korkusu mu sardı acaba. hani gezme evde otur onlarla vakit geçir mi istiyo acaba :26:
nihai kararımı sormuşsunuz kuzular,, valla en son mesaj attı, zaman vermek istiyorum evet ama kafaam gidip gidip geldiği için ben de ne yaptığımı bilmiyorum. gündüzlerim ona biraz nefes aldır düşüncesiyle, gecelerim de bir daha düzelmeyeceğine dair buhranlarla geçiyor.
Allah hayırlısını versin ama çok zorlanıyorum...
bugün de artık arayıp konuşmak istedim telefonu kapalı, artık sıkıldım bu durumdan, lütfen bana dua edin...
ben sevgilime profiterol yapıp götürmüştüm gizli gizli, evden nasıl çıkardım Allah bilir :)) fırın sütlaç yapmak için kullanılan alüminyum kaplara koymuştum geriye bir tabak vs. getirmemek içinçok beğenmişti sağolsun. bir tek bunu yapsan da olur demişti :))) şimdi de annesi babası evde yoklar tek başına sahur yapıyor oruç tutuyor çok üzülüyorum gidip yemek yapmayı düşünüyorum ciddi ciddi. devamlı dışardan yiyor ev yemeğine hasret kaldı bakalım ona uygun bişeyler öğreneyim de yapınca rezil olmıyım :)) bir de annesi süper yemek yapıyormuş devamlı anlatıyor, evlenince annesinin yemeklerini aramasın valla sinir olurum :))
tek topik fikri daha güzel bence de gizemcim
Nurayııım, evet oruçluyken gitmemelisin canım. Ben başlamak istiyorum, belki bugün çıkışta evrenlerin kırtasiyesine uğrarım ahşap ne varsa toplar gelirimpelinim evet ben ahşap boyama kursuna gidicem canım. bayramdan sonra başlamayı düşünüyorum çünkü evimize uzak kursun yeri ve bu sıcakta oruçluyken hiç gidip gelemem, yapamam.
Canım Allah sana dayanma gücü versin... Belirsizlik kadar iç acıtıcı bişey yok sanırım, ayrılık acısı bile bundan daha az yakar canı. En azından sonucu bellidir ama bu daha sinir bozucu.nihai kararımı sormuşsunuz kuzular,, valla en son mesaj attı, zaman vermek istiyorum evet ama kafaam gidip gidip geldiği için ben de ne yaptığımı bilmiyorum. gündüzlerim ona biraz nefes aldır düşüncesiyle, gecelerim de bir daha düzelmeyeceğine dair buhranlarla geçiyor.
Allah hayırlısını versin ama çok zorlanıyorum...
bugün de artık arayıp konuşmak istedim telefonu kapalı, artık sıkıldım bu durumdan, lütfen bana dua edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?