'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evlilikte kendinle ilgili planlar arasında değil mi?
dediğin gibi bizler hayal kurarız, planlarız ... ne kadarı kısmetimizde varsa o kadarını yaşarız.
eğitimine devam etme kararın da bir plan. eğer nasibine yazılmışsa başaracaksın.. tıpkı hayalini kurduğun kişiyle yaptığın evlilik planları gibi aynı ölçüde... ne biri fazla ne biri eksik.. kul çizer kader güler

Son düzenleme:

cnm benim yanımda olduğunuzu her zaman biliyorum

ama konuş konuş nereye kadar zaten yeterince kasvetli bir durum, çok konuşmamaya bakıyorum bu konuyu ama annem bile fark etmiş ne oldunuz diyor. hani selçuk gelecekti gelmeyecek mi diye bile sordu. ne desem bilemedim. içim acıdı resmen ne hale düştük diye. annem zaten çok istekli değildi, iyi düşün evlenmek zorunda değilsin,deyip duruyor. iyice karman çorman oldum, ruhum arapsaçı yanii.

özge hatırlar mısın bilmem bizim bekarr kızlar topicinde pamukprensenpathem vardı hani, sevdiğinden ayrıydı sonra birdenbire sözlenip evleniverdiler. şimdi bebişi olacak hamile. sürekli bu süreçte o düşüyor aklıma, sonumuz ayrılık olmayabilir, hatta daha da iyi olabilirz diye teselli buluyorum

yaa ben sana kıyamammm
canıım hep aklımdasın biliyo musun, hep dualarımdasın.. allahım gönlünü feraha çıkarsın.. çok zor bi durum. acaba anlatamadığı ne derdi var, bunu geri döndüğünde açıklar umarım sana.
onun da bizim bilmediğimiz ama onu ve seni bu hale getiren derdine çareler versin rabbim..

evet hatırlamaz mıyım canım benim, nice örnek daha var onun gibi
sen kendini kötüsüne hazırlıyosun ama belki çok daha büyük bi aşkla bağlanacaksınız
her ilişkinin bi sınavı oluyo bi şekilde, siznki de bu demek ki
keşke hiç olmasa, keşke boşa geçmese şu zamanlar ama yazıldıysa oluyo işte
ve ben inanıyorum ki çok acılar çeken insanlar bi şekilde çok güzel ödüllendiriliyorlar

orkidecim inşallah hakkında hayırlısı olur ve tez zamanda mutluluğa kavuşursun canım
diğer gelinciklerim dua ederken sizleride unutmadım tabiii Allah hepimizin gönlüne göre versin amiiiiiiinnnn
gizoooo akşama bende irmik tatlısı yapıciiimm canımı çektirdin bide canım domates çorbası istiyor iş çıkışı hemen gidip mamalarımı yapıyım.

İrmik tatlım güzel olursa fotoda koyarım ama güzel olursa.. Bu kıvamının biraz sert olması için sütünü azmı koymak gerekiyo yani muhallebi gibi cıvık olmasın dilimlenebilsin istiyorum..

Pelintoşş profiterol mü yapıciksinn bak sana pratiğini öneriyim hamuruyla uğraşmak istemiyorsan yalancı profiterol yapabilirsin yani tuzsuz etimek koycaksın hamur yerine.çok değişik ve güzel oluyor
kübracım yeterince donunca sertleşiyor zaten

İnşallah canım benim Allah'tan en büyük dileğim bu. duygusal ve subjektif davranıyorum ama napayımm

ezgi bu tarifin eticici bebeli olanıda benm yalancımdı eti cici bebe üstüne muhallebi üstüne kako sos

katı için sütü az koycaksın kübracım inşallah akşam yaparız bide patates pizzası denicem oruç sahur topiklerinde güzel tarifler oluyor akşamda okuyacağım bir

bide bide ekşili köfte yapmak istiyorum kızlar

yok canım nerde bende o hamaratlık

ama yemek konusunda oldukça yetenekliyim, ağzıma aldığım yemeği pişirebilirim öyle söyleyeyim

olsuunnn bizde öğreniriz yaparız

ayrıca inşallah en yakın zamanda tekrar güzel günlerinize dönersiniz. bu durumların zorluğunu bilirim yaşadım, Allahım hakkınızda hayırlısını nasip etsin. ne kadar zor olsa da kendini rahat bırak, iyi şeyler onları beklemekten vazgeçtiğimizde olur hep derler çok da doğru.

nuraycım senin kurabiye tarifinden şeker hamurunu öğrenmiş oldum, bilmiyordum. ramazan sonunda yada kendimi iyi hissettiğim uğraşma gücümün olduğu bir gün denicem mutlaka

evet aynen işte sıcak yemek yesin istiyorum dışarda da güzel şeyler yiyor ama aynı şey değil bence. Onur'un da annesi tutmuyor hasta zaten kemoterapi görüyor. babasıda tutmuyor sanırım. ablası eniştesi tutuyorlar. ama şuan evde değiller işte yazlıkta kalıyorlar, sevgilicik tek. :
bence biz ne yapsak beğenirler aşkla yapıcaz daha ne olsun

ayyy ezgi etimekliyi denesemmmii çok güzelll buda eticicibebli olanı buzlukta bekletincede dondurma gibi oluyordu eticicbebeyi hiç sevmem annecik hep böyle yedirirmiş ben minikken ilk denediğim tatlıda buydu hatta bunudamı yapsam ne aç gözlüyümmmmm kiiiii gözüm döndüüü

nurayım tesekkur ederim kuzummm anneciklere babacıklara nice yaslar uzun saglıklı ömürler versin Allah

özgem yaa ben de 10. ayı yicem az kaldı zaman geciyor mu ne

ozamann sana ultra pratik bir tatlı tarifi daha geliyorrrr yakala gizoooo nette var mı bilmiyorum hemen yazıyorum çok kısa zaten
halley tatlısı:
1 paket 10lu halley
1 paket krem şanti
süt
çikolata sosu

yapılışı:
halleyleri bir kaba küçük parçalar halinde elinle doğra. sonra arkasındaki tarife göre hazırladığın kremşantiyi ekle bir güzel karıştır ikisini harmanla.sonra servis yapacağın tabağa/borcam yay güzelce ve dolaba koy canım. o biraz soğurken çikolata sosu hazırla (arkasında tarifi oluyor onunda) ama koyu kıvamlı yap sütü biraz daha eksik koy tariftekinden.piştikten sonra bi 10dk falan soğutup dolapta bekleyen tatlının üzerine bir güzel döşe. tatlımız hazırrrrr.geriye sadece soğuması kalıyor. enaz 2 saat dolapta beklet.ne kadar uzun kalırsa o kadar lezzetli oluyor.hele ki ertesi güne kalınca daha da güzel

not:)) bunu 2 paket kremşantiyle denemeyi düşünüyorum öylede güzel olabilirim kanaatimce

ozamann sana ultra pratik bir tatlı tarifi daha geliyorrrr yakala gizoooo nette var mı bilmiyorum hemen yazıyorum çok kısa zaten
halley tatlısı:
1 paket 10lu halley
1 paket krem şanti
süt
çikolata sosu

yapılışı:
halleyleri bir kaba küçük parçalar halinde elinle doğra. sonra arkasındaki tarife göre hazırladığın kremşantiyi ekle bir güzel karıştır ikisini harmanla.sonra servis yapacağın tabağa/borcam yay güzelce ve dolaba koy canım. o biraz soğurken çikolata sosu hazırla (arkasında tarifi oluyor onunda) ama koyu kıvamlı yap sütü biraz daha eksik koy tariftekinden.piştikten sonra bi 10dk falan soğutup dolapta bekleyen tatlının üzerine bir güzel döşe. tatlımız hazırrrrr.geriye sadece soğuması kalıyor. enaz 2 saat dolapta beklet.ne kadar uzun kalırsa o kadar lezzetli oluyor.hele ki ertesi güne kalınca daha da güzel

not:)) bunu 2 paket kremşantiyle denemeyi düşünüyorum öylede güzel olabilirim kanaatimce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…