prefiterolll bunu yapablme olaslığın var pelottt ayyy fenlardayım akşam irmik tatlısını yapcammm
Profiterol Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri
eski topiğe bende yazmıştım 2013 te diye.ama görünen o ki olmayacak duaya amin demişim.sizler ve bizler ne kadar plan yaparsak yapalım kaderlerimizin sahibi ol demeyince olmuyor.Allah a şükür sevdiğimle beraberiz ama artık evlilik üzerine planlar kurmaktan sıkıldım.artık kendimle ilgili planlar yapıyorum,örneğin yarım bıraktığım eğitimime devam etmeye başladım.yani diyeceğim o ki kendimiz için yaşıyoruz,umarım anlatmak istediğimi anlamışsınızdır.[
orkidem, inşallah çok kısa sürede atlatırsınız bu dönemi
yarın öbürgün geçmişse dönüp baktığında boşuna üzülmüşüm, şimdi çok iyiyim diyebilirsin
içine atma cnaım benim gel paylaş bizimle herzaman
özge hatırlar mısın bilmem bizim bekarr kızlar topicinde pamukprensenpathem vardı hani, sevdiğinden ayrıydı sonra birdenbire sözlenip evleniverdiler. şimdi bebişi olacak hamile. sürekli bu süreçte o düşüyor aklıma, sonumuz ayrılık olmayabilir, hatta daha da iyi olabilirz diye teselli buluyorum
özge hatırlar mısın bilmem bizim bekarr kızlar topicinde pamukprensenpathem vardı hani, sevdiğinden ayrıydı sonra birdenbire sözlenip evleniverdiler. şimdi bebişi olacak hamile. sürekli bu süreçte o düşüyor aklıma, sonumuz ayrılık olmayabilir, hatta daha da iyi olabilirz diye teselli buluyorum
evet hatırlamaz mıyım canım benim, nice örnek daha var onun gibi
sen kendini kötüsüne hazırlıyosun ama belki çok daha büyük bi aşkla bağlanacaksınız
her ilişkinin bi sınavı oluyo bi şekilde, siznki de bu demek ki
keşke hiç olmasa, keşke boşa geçmese şu zamanlar ama yazıldıysa oluyo işte
ve ben inanıyorum ki çok acılar çeken insanlar bi şekilde çok güzel ödüllendiriliyorlar
yok canım nerde bende o hamaratlık
ama yemek konusunda oldukça yetenekliyim, ağzıma aldığım yemeği pişirebilirim öyle söyleyeyim
haticee, canım. ismini çok sevdim bu arada teyzemin adı..
mutfak konusuna gelince, yaparsın canım sen de merak etme. zehirlemezsin kimseyi. yapma isteğin olduktan sonra herşey de gelir elinden.ne kadar şanslıyız bizler elimizin altında internet var. dünya mutfaklarından seçmeler bile yapabiliriz
Kıymetliiimmm profiterol fikri de sabahtan beri aklıma yatmaya başladı:) Biraz daha zaman geçsin onu da denicemBenimkinin ailesi tutmuyor oruç, kız kardeşi nadiren tutuyor. Sahurda kendisi hazırlayıp yiyor, 2 gece de 1 iftarda nobete denk geliyor kendi kendine ayarlıyor birşeyler. Neyseki hamarat aklım onda kalmıyor ama yine de insan sıcak bi çorba içsin istiyor.
Evren annesinin yemeklerini aramaz umarım hoş evlerinde en çok makarna pişiyor arayacağını sanmıyorum ama aratmamak için ben de elimden geleni yapıcam
ayyy ezgi etimekliyi denesemmmii çok güzelll buda eticicibebli olanı buzlukta bekletincede dondurma gibi oluyordu eticicbebeyi hiç sevmem annecik hep böyle yedirirmiş ben minikken ilk denediğim tatlıda buydu hatta bunudamı yapsam ne aç gözlüyümmmmm kiiiii gözüm döndüüü
ayyy ezgi etimekliyi denesemmmii çok güzelll buda eticicibebli olanı buzlukta bekletincede dondurma gibi oluyordu eticicbebeyi hiç sevmem annecik hep böyle yedirirmiş ben minikken ilk denediğim tatlıda buydu hatta bunudamı yapsam ne aç gözlüyümmmmm kiiiii gözüm döndüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?