ozamann sana ultra pratik bir tatlı tarifi daha geliyorrrr yakala gizoooonette var mı bilmiyorum hemen yazıyorum çok kısa zaten
halley tatlısı:
1 paket 10lu halley
1 paket krem şanti
süt
çikolata sosu
yapılışı:
halleyleri bir kaba küçük parçalar halinde elinle doğra. sonra arkasındaki tarife göre hazırladığın kremşantiyi ekle bir güzel karıştır ikisini harmanla.sonra servis yapacağın tabağa/borcam yay güzelce ve dolaba koy canım. o biraz soğurken çikolata sosu hazırla (arkasında tarifi oluyor onunda) ama koyu kıvamlı yap sütü biraz daha eksik koy tariftekinden.piştikten sonra bi 10dk falan soğutup dolapta bekleyen tatlının üzerine bir güzel döşe. tatlımız hazırrrrr.geriye sadece soğuması kalıyor. enaz 2 saat dolapta beklet.ne kadar uzun kalırsa o kadar lezzetli oluyor.hele ki ertesi güne kalınca daha da güzel
not:)) bunu 2 paket kremşantiyle denemeyi düşünüyorum öylede güzel olabilirim kanaatimce
özgecanım yap kuzum çok basit zaten vaktinide almazezgiiiişkoooo en son tarifini ben de yapçammm canım çektiiii
ben bu tatlıyı biliyorummkiiii
hem pratik hem lezzetliiii
ellerine sağlıııkk
Pelintoşş profiterol mü yapıciksinn bak sana pratiğini öneriyim hamuruyla uğraşmak istemiyorsan yalancı profiterol yapabilirsin yani tuzsuz etimek koycaksın hamur yerine.çok değişik ve güzel oluyor
kübracım yeterince donunca sertleşiyor zaten
özgecanım yap kuzum çok basit zaten vaktinide almaz
afiyet olsunnnnsenle tanışmadık ama tanıyorum artık seni kızlardan güldensin pelinin kuzeni bende ezgi memnun oldum
sanırım 2013 agustos gelini olacagım ama önümde hala engeller var, umarım dilediğim gibi olur
sırayla hepsini dene Pelintoşum ramazan boyu hergün yeni bir tatlı
Ayy bu fikirde hoooşş bunu da denicemay hangi birini denicem ama güzelki çok güzel:))) Yarın da yeni bişiler yaparım belki
Şuuu halley tarifi de pek hoşumaa gitti çok pratik bişii tam bizim gibi çalışan bayanlar için
hoşgeldinnsanırım 2013 agustos gelini olacagım ama önümde hala engeller var, umarım dilediğim gibi olur
ezgim harleyliii tatlıyı hemen arşive ekliyore ve yapıyoree ayyy süpersin prefiterolüm benim
linkte buldum ezgimmm canım
~~ BİRSENCE RESİMLİ YEMEK TARİFLERİ ~~: HALLEY PASTASI - HALLEY PASTA
http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/222859-supriz-halley-tatlisi.html
HARLEY PASTA | Mutfak Maceraları
kızlar slm
geçmişe gidecek vaktim yok ne olur kızmayın taşınma süreci geçirdik bu arada ve benm bugün doktor günümdü kalp damar doppler çekilmeye gittim geldim bakalım ne olacak sonuçlarıda aldım amaa şükür diyim yinede...
sıcak beynime işledi saat 12den 4e kadar yollarda hastanede koşturdum durdum hayırlısı.
umarım herkes iyidir kimler var acaba:44:
kızlar slm
geçmişe gidecek vaktim yok ne olur kızmayın taşınma süreci geçirdik bu arada ve benm bugün doktor günümdü kalp damar doppler çekilmeye gittim geldim bakalım ne olacak sonuçlarıda aldım amaa şükür diyim yinede...
sıcak beynime işledi saat 12den 4e kadar yollarda hastanede koşturdum durdum hayırlısı.
umarım herkes iyidir kimler var acaba:44:
hoşgeldin yağmurr. ne dedi doktor nasıl çıktı sonuçların?
hoşgeldin canım..
inşallahh tertemiz çıkar sonuçlar sen içini ferah tut tatlımmm..
hava yine çok basııık yaa tamda öğlen sıcağında dışarlardaymışsınn
yağmurum çoook geçmiş olsun canım
dikkat et kendine olur mu
hoşbuldum ezgi..
valla çokta konuşamadım beynime sıcak işelmişti dopplerde 20.dk.durdu ıkınmayla geçtii ayy o bilem zormuş yahu
neyse toplardamar yetersizliği dedi orta derece olmuş..
damarlar genişlemiş falan filan hatrlamıyorum çokta ama bu gibi şeyler şimdilik ilaç tedavisi varis çorabı verdi sonra kontrol edicek aslında o damarlara iğne tedavisi yapılıyormus ama ben bu havada yapmam beklicez dedi ama inş.geçer yoksa tek tek damarlara iğne enjekte edilyormuş galiba yaşınız çok genç dedi
boğazlarım ağrıodu ordan dahiliyeye indim şişmiş antibiyotik ws.verdi bakalım ne güzel oruç tutuyordum ya...
hoşbuldum ezgi..
valla çokta konuşamadım beynime sıcak işelmişti dopplerde 20.dk.durdu ıkınmayla geçtii ayy o bilem zormuş yahu
damarlar genişlemiş falan filan hatrlamıyorum çokta ama bu gibi şeyler şimdilik ilaç tedavisi varis çorabı verdi sonra kontrol edicek aslında o damarlara iğne tedavisi yapılıyormus ama ben bu havada yapmam beklicez dedi ama inş.geçer yoksa tek tek damarlara iğne enjekte edilyormuş galiba yaşınız çok genç dedi
boğazlarım ağrıodu ordan dahiliyeye indim şişmiş antibiyotik ws.verdi bakalım ne güzel oruç tutuyordum ya...
çok geçmiş olsun canım.umarım iyileşirsin en kısa sürede ve dahasına gerek kalmaz inşallah. şükür tabi bak ne güzel demişsin Allah beterinden korusun
hoşbuldum ezgi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?