'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben bu tatlıyı biliyorummkiiii
hem pratik hem lezzetliiii
ellerine sağlıııkk

ezgiiiişkoooo en son tarifini ben de yapçammm canım çektiiii
özgecanım yap kuzum çok basit zaten vaktinide almaz
ben bu tatlıyı biliyorummkiiii
hem pratik hem lezzetliiii
ellerine sağlıııkk

afiyet olsunnnn senle tanışmadık ama tanıyorum artık seni kızlardan güldensin pelinin kuzeni bende ezgi memnun oldum

Ayy bu fikirde hoooşş bunu da denicem ay hangi birini denicem ama güzelki çok güzel:))) Yarın da yeni bişiler yaparım belki

Şuuu halley tarifi de pek hoşumaa gitti çok pratik bişii tam bizim gibi çalışan bayanlar için

özgecanım yap kuzum çok basit zaten vaktinide almaz

afiyet olsunnnn senle tanışmadık ama tanıyorum artık seni kızlardan güldensin pelinin kuzeni bende ezgi memnun oldum

evet evet o benimmmm ... bi görünüp bir kaybolan kuzenn
memnun oldum Ezgi'cimmm...

sırayla hepsini dene Pelintoşum ramazan boyu hergün yeni bir tatlı
sanırım 2013 agustos gelini olacagım ama önümde hala engeller var, umarım dilediğim gibi olur
hoşgeldinn ne gibi engeller var ki?? inşallah Alalh gönlüne göre verir

bak bunlarda 2paketkremşanti yazıyor ben demiştim daha güzel olur diye bende alt komşudan almıştım tarifi.ayy güne giden baayanlar gibiyim her gittiğim yerden tarif topluyorum ama en büyük yardımcım google

kızlar slm
geçmişe gidecek vaktim yok ne olur kızmayın taşınma süreci geçirdik bu arada ve benm bugün doktor günümdü kalp damar doppler çekilmeye gittim geldim bakalım ne olacak sonuçlarıda aldım amaa şükür diyim yinede...
sıcak beynime işledi saat 12den 4e kadar yollarda hastanede koşturdum durdum hayırlısı.
umarım herkes iyidir kimler var acaba:44:

hoşgeldin yağmurr. ne dedi doktor nasıl çıktı sonuçların?

hoşgeldin canım..
inşallahh tertemiz çıkar sonuçlar sen içini ferah tut tatlımmm..
hava yine çok basııık yaa tamda öğlen sıcağında dışarlardaymışsınn

hoşgeldin yağmurr. ne dedi doktor nasıl çıktı sonuçların?

hoşbuldum ezgi..
valla çokta konuşamadım beynime sıcak işelmişti dopplerde 20.dk.durdu ıkınmayla geçtii ayy o bilem zormuş yahu
neyse toplardamar yetersizliği dedi orta derece olmuş..
damarlar genişlemiş falan filan hatrlamıyorum çokta ama bu gibi şeyler şimdilik ilaç tedavisi varis çorabı verdi sonra kontrol edicek aslında o damarlara iğne tedavisi yapılıyormus ama ben bu havada yapmam beklicez dedi ama inş.geçer yoksa tek tek damarlara iğne enjekte edilyormuş galiba yaşınız çok genç dedi
boğazlarım ağrıodu ordan dahiliyeye indim şişmiş antibiyotik ws.verdi bakalım ne güzel oruç tutuyordum ya...

hoşgeldin canım..
inşallahh tertemiz çıkar sonuçlar sen içini ferah tut tatlımmm..
hava yine çok basııık yaa tamda öğlen sıcağında dışarlardaymışsınn

sonuçları aldım hayatım işte yazdım yukarda çok kötü değil ama iyide sayılmaz şükür..sağolasın
aynen öle hala kafamın yandığını hissediyorum akşam banyo yapsamda..

çok geçmiş olsun canım.umarım iyileşirsin en kısa sürede ve dahasına gerek kalmaz inşallah. şükür tabi bak ne güzel demişsin Allah beterinden korusun

geçmiş olsun...
canım çok dikkat et kendinee ilaçlarını sakın ihmal etme.. tedavinide aksatmaa..
orucuda dert etme sağlık bu Allah korusunn sana bişiy olsa ne oruç kalır ne bişi..
iyileş sonra yine tutarsın tutamadıklarının kazasınıda..

çok geçmiş olsun canım.umarım iyileşirsin en kısa sürede ve dahasına gerek kalmaz inşallah. şükür tabi bak ne güzel demişsin Allah beterinden korusun

amin cnm amin ama keşke olmasaydı başlangıçmı dedim kötümü ortasında dedi niye başlangıç değilki tedavi daha çabuk cevap verirdi of neyse bildiği vardır rabbimin şükür!
sağol canım

Yağmurcumm çok geçmiş olsun canımmm
Dikkat et kendinee
Allah daha beterlerinden korusunnn

herkese meraba
görüşmeyeli baya oldu umarım herkes iyidir herkese hayırlı ramazanlar
geçmişi okuyamadım baya gerilerde kalmışım
inş.herkes mutludur yeni evlilik nişan tarihleri vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…