'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

herkese meraba
görüşmeyeli baya oldu umarım herkes iyidir herkese hayırlı ramazanlar
geçmişi okuyamadım baya gerilerde kalmışım
inş.herkes mutludur yeni evlilik nişan tarihleri vardır

hoşgeldin Büşracım. nasılsın nerelerdesin? bende tık yok tarih falan yok merakını gideriyim sanada hayırlı ramazanlar canım

herkese meraba
görüşmeyeli baya oldu umarım herkes iyidir herkese hayırlı ramazanlar
geçmişi okuyamadım baya gerilerde kalmışım
inş.herkes mutludur yeni evlilik nişan tarihleri vardır

hoşgeldiiinn.. hayırlı ramazanlarr...
yani tanıştıkmı hatırlamıyorumm ama gülden ben..

Allah tuttugunuz oruçları kabul etsin bebekleriiimm bugun midem okadar kotuuu oldukii istifraaa ettim iyikide tutmamışımm daha beter olurdum Allah yardım etsin tutan herkesee Gizim aynı zamanlarda çekmişiz mide ağrısınıı ölüyorum sandııım yaaa :/

hepinize selam hamarat 2013 gelinleri

yağmurcum çok geçmiş olsun allah sıhat versin inşallah iyisndir

büşracım nerelerdeydin özlettin kendini canım

nazlım sorma ben öldüm bütün gün öldüm ekşi surat takıldım iyikide oruç tutmamışsın kuzum ben tuttum ama çok kötüydü

çıkışa yine sevgilicik aldı herzamanki vapur saatime götürdü ben denizde o ana karada kaldııı git gide uzaklaştım aşkımdan üzülüyorum böyle olunca ben böyle ayrılıklar yoruyor artık

eve geldim koşarak hemen saçıma bepanten ve evigen bakımıı yaptım mutfağa girdim veeeee giz tatlıyı yaptı irmik tatlım dolaptaa sonra bulaşık ne varsa hızlıca yıkadım ve masa kurup iftar saatini bekledim

fotoluycam irmik tatlısı tamdır

ezgim çarşamba günüde senin verdiğin preftrolü deniycem oda çok güzel olur inşallah

afiyet olsun güzel gelinlerrr

elleriineee sağlıııkk kuzuuucuuummmm harıkadııır emınımmm gizim tutmak cooook ıstıyoruuum ama ben sabıt duramıyorum yarın bıle sadece ogleden once 2 otelle toplantıı var bıde yanımızdakı bırı ızne cıktıı zorda kalınca hergun yenı bişi öğreniyorum bide ofiste koşturuorum anliicaan :/ pelmikle gecen saç bakımından konsuurken farkettıkte ben ne kdr cok sey yapıyorum sacımaa yaaa acıdım kendımee okadar uğraşıyomusumkı yaparken okadar cok sey yaptıgımın farkında değildiim veeeeeeeee bende artık kurbaaamla ayrılmaaak istemiyooorummmmmmmmm

hepimize afiyet olsun, Allah oruçlarımızı kabul etsin canlarrr
ben de sizden aldığım gazla bu akşam akşam yemeklerini kendi elcaazlarımla yaptım
işten gelip direkt yatıyodum oruçluyken ama iyi oldu, ne zamandır bişey yapmıyodum
sebzeli bulgur pilavı ile patatesli et sote yaptımmm pek güzel oldu
ezgimin tatlısını yarın sevgiliciğe yapçam bu akşam tatlı yapılmıştı bizim evde çünkü
yarın sevgilime gidip yapayım da süpriz olsun
o da haftasonu bi gün beraber yapalım iftarı sana kurufasülye ya da nohut yapçam demiş
şaşırdım valla, bana yemek yapmışlığı var ama daha basit şeyler
bakalım nasıl yapçak çok merak ediyom

Gizooo hemen resimlerini görmek istiyorum irmik tatlının, meraklardayııımmm hamarat gizoott

Miiiniiiimmm aşkilitopcanımmm iyisinnn ama neysekiiii bugun okuyunca iletide bi fenaa olduummm

Yağmur geçmiş olsun...

Bende büsküvili irmik tatlımı yaptım.. Muhallebim biraz katı oldu bide büyük borcama döktüm muhallebesi az oldu sonradan üstüne bidaha muhallebi yaptm döktüm... Tadı güzel oldu tarçınlı falan miss gibide yinede daha güzel olabilirdi.. Artık öğrenecem yapa yapa... Haa akşam yemeğini de yaptım fırında patates patlıcan türlüsü... Yaa gözüm doymamış o kadar çok yapmışım ki kaç gün ye ye bitmez.. Hiç elimin ayarı yok hiiiçççç....

Gizooo hemen resimlerini görmek istiyorum irmik tatlının, meraklardayııımmm hamarat gizoott

Miiiniiiimmm aşkilitopcanımmm iyisinnn ama neysekiiii bugun okuyunca iletide bi fenaa olduummm

Yağmur geçmiş olsun...

yerım senıı beeennn yaaaa aşkım vallaa fenalardaydımmm kızlar şahsen kendı adıma konuşuyorum yemek yapmaktan bıkıcakkksınızzz yakındaa ben yemek yapmayı ve yedirmeyii sevdıgım halde artık bıktım

kübracım ben de öyleyim yaaa
elimin ayarı hiç yok, tuzu biberi kıvamında oluyo da çok fazla oluyo malesef
sevdiceğe yemek yaparken de uyarma gereği duyuyo hep, bak 2 kişiyiz çok yapıyosun die

kübracım ben de öyleyim yaaa
elimin ayarı hiç yok, tuzu biberi kıvamında oluyo da çok fazla oluyo malesef
sevdiceğe yemek yaparken de uyarma gereği duyuyo hep, bak 2 kişiyiz çok yapıyosun die

Gönlümüz bol bizim napalım....

Yaa iyide ben yemek artınca sevmiyorum bi sefer konacak sofraya bitecek artmayacak..

kübra canım benimkide çok sıvı ve fazla oldu hattaha 40 dakka aygazda karıştırdım bu sıcakta offff fenalardaydım ilk muhallebi petibör döktüm baktım çok arttı hemen bir kat daha petibör sonra tekrar muhallebi üstünde kırdım biskivüleri daha tadına bakmadım fotosunuda çekcem kuzular

nazlım ben rapunzel ve kontesin birkaç bakımını kendime uyarladım haftada 1 sinemaki, 1 yağlı karışım birde nem maskesi bir hafta bal maskesi yapcam nem ve bal maskesi dönüşümlü olcak saçlarımı 2 parmak kestircem aşırı kırık var nazlım

oyy özgemmmmm ne güzel yemkler yapmışsın maharetli gelinim

pelimiğim ben doğru düzgün bişi yemedim yemekte poffff suda içmedim hala

gizommm yaptığın bakımların ayrıntılarını yazsana bana canım ya
benim de saçlar çalı gibi oldu deniz ve güneşten dolayı, boyası da geldi
biraz toparlansınlar ne zamandır bakım yapmıyom hiç

gizim bakım şart tabikii ama ben bakım kremınden tut likit keratinine, sarıkızına, barcelinosuna, protekine kadar herseyi pıstlıomusum meğer kafamaa anlatırken yoruluyo ınsann

Haticem nasılsın demişsin kaçırmışım onu kusuruma bakma, içime dert oldu yahuu

valla gündüz ölüyordum da şimdi iyiyim. orucun son saati bayılıyordum az daha gittim yattım.sen nasılsın :))

canım irmik tatlısını ben çok yaptım. baktın koyulaşmadı bir kaşık irmik ekle rahatlıkla korkma bişey olmaz, hatta duruma göre artabilir miktar. ben ölçüsüz yapıyorum duruma göre süt yada irmik ekliyorum

bu arada bende bugün karnıyarık yaptım ev ahalisine. ilk yapışım değil ama gittikçe daha da lezzetli yapmaya başladım. fotoğraf çekicektim ama fenalaşınca kaldı sonrada yenildi çekmedim. bidahaki mamalara artık

benimde aynı durumda. saçıma pek bakım yapmıyorum boyadığım halde. uçlar çok çabuk ölüyor benim ya kestiriyorum 1ay sonra yine aynı oluyor. genel anlamda da sert, kuaförüm bile söyledi

kızlar benim saçlarım hepinizinkinden kötü kestirip yıkakyyım hemen tiftik tiftik oluyor berbat oluyor hem kalın telli hem kuru ben başa çıkamıyorum malesef

ben bu topiklerden çok bilgi öğrendim kızlar

zamanında sinemaki kürünü çok yaptım

bir tutam sinemaki 1 kaşık badem yağı ve 1 bemiks ambülü sinemakiyi kaynatıp süzüyorum içine bemiks ve badem yağını koyup fısfıs şişeye koyuyorum sonra saçıma uygulayıp 2 3 saat bekliyorum sonrada duruluyorum

sinemaki kürünü zamanında 5 ay kadar yaptım ve saçlarım uzadı ama benim saçlarım hem gür hem kırık o yüzden kötü gözüküyor

bir ara zeytinyağı bepanten evigen ve badem yağını karıştırıpta bakım yapmıştım onuda göz kararı koyup 3 saat bekletin saçınızda

bide bu topiklerden gliserinli bakım var o durulanmıyor

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...ar-icin-denedigim-dogal-tarifler-resimli.html

sinemakili kürü ben de çoook önceden yapmıştım ve faydasını görmüştüm uzamıştı saçlarımmm
ama şimdi toparlansın istyiom diğer verdiğin topiğe bi bakiim ben kuzum
saolasın

okudum çok öneriler var insan hangisini yapacağını şaşırıyor. sarımsağı kesin yapmam çünkü ben yemem kokusuna dahi tahammül edemem. sinameki güzelmiş onu deneyeyim. teşekkürler Gizemcimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…