herkese meraba
görüşmeyeli baya oldu umarım herkes iyidir herkese hayırlı ramazanlar
geçmişi okuyamadım baya gerilerde kalmışım
inş.herkes mutludur yeni evlilik nişan tarihleri vardır
herkese meraba
görüşmeyeli baya oldu umarım herkes iyidir herkese hayırlı ramazanlar
geçmişi okuyamadım baya gerilerde kalmışım
inş.herkes mutludur yeni evlilik nişan tarihleri vardır
Yağmurcumm çok geçmiş olsun canımmm
Dikkat et kendinee
Allah daha beterlerinden korusunnn
hepinize selam hamarat 2013 gelinleri
yağmurcum çok geçmiş olsun allah sıhat versin inşallah iyisndir
büşracım nerelerdeydin özlettin kendini canım
nazlım sorma ben öldüm bütün gün öldüm ekşi surat takıldım iyikide oruç tutmamışsın kuzum ben tuttum ama çok kötüydü
çıkışa yine sevgilicik aldıherzamanki vapur saatime götürdü ben denizde o ana karada kaldııı git gide uzaklaştım aşkımdan üzülüyorum böyle olunca ben böyle ayrılıklar yoruyor artık
eve geldim koşarak hemen saçıma bepanten ve evigen bakımıı yaptım mutfağa girdim veeeee giz tatlıyı yaptı irmik tatlım dolaptaa sonra bulaşık ne varsa hızlıca yıkadım ve masa kurup iftar saatini bekledim
fotoluycam irmik tatlısı tamdır
ezgim çarşamba günüde senin verdiğin preftrolü deniycem oda çok güzel olur inşallah
afiyet olsun güzel gelinlerrr
Gizooo hemen resimlerini görmek istiyorum irmik tatlının, meraklardayııımmm hamarat gizoott
Miiiniiiimmm aşkilitopcanımmmiyisinnn ama neysekiiii bugun okuyunca iletide bi fenaa olduummm
Yağmur geçmiş olsun...
Bende büsküvili irmik tatlımı yaptım.. Muhallebim biraz katı oldu bide büyük borcama döktüm muhallebesi az oldu sonradan üstüne bidaha muhallebi yaptm döktüm... Tadı güzel oldu tarçınlı falan miss gibide yinede daha güzel olabilirdi.. Artık öğrenecem yapa yapa... Haa akşam yemeğini de yaptım fırında patates patlıcan türlüsü... Yaa gözüm doymamış o kadar çok yapmışım ki kaç gün ye ye bitmez.. Hiç elimin ayarı yok hiiiçççç....
kübracım ben de öyleyim yaaa
elimin ayarı hiç yok, tuzu biberi kıvamında oluyo da çok fazla oluyo malesef
sevdiceğe yemek yaparken de uyarma gereği duyuyo hep, bak 2 kişiyiz çok yapıyosun die
kübra canım benimkide çok sıvı ve fazla oldu hattaha 40 dakka aygazda karıştırdım bu sıcakta offff fenalardaydım ilk muhallebi petibör döktüm baktım çok arttı hemen bir kat daha petibör sonra tekrar muhallebi üstünde kırdım biskivüleri daha tadına bakmadım fotosunuda çekcem kuzular
nazlım ben rapunzel ve kontesin birkaç bakımını kendime uyarladım haftada 1 sinemaki, 1 yağlı karışım birde nem maskesi bir hafta bal maskesi yapcam nem ve bal maskesi dönüşümlü olcak saçlarımı 2 parmak kestircem aşırı kırık var nazlım
oyy özgemmmmm ne güzel yemkler yapmışsın maharetli gelinim
pelimiğim ben doğru düzgün bişi yemedim yemekte poffff suda içmedim hala
Hiç sorma o günlerden sonra mutfaga girmedim bir daha (yaprak sarma, mantı haricinde)
Sanırım sayenizde bende hamarat olacağımgaze gelip mutfağa girerim nişanlandıktan sonra yoksa aşkımı zehirlerim.
MErhaba nasılsın?
Babalar ve kızları tipik kıskançlık sendromu bence babamın arkadaşı beni istediğinde arkadaşını kovmuştu evden rahmetli
MAşşallah baya hamaratmışsın. Sizi görünce kayınvalidemin bana söyleyeceklerini düşünmek bile istemiyorum.
kübra canım benimkide çok sıvı ve fazla oldu hattaha 40 dakka aygazda karıştırdım bu sıcakta offff fenalardaydım ilk muhallebi petibör döktüm baktım çok arttı hemen bir kat daha petibör sonra tekrar muhallebi üstünde kırdım biskivüleri daha tadına bakmadım fotosunuda çekcem kuzular
nazlım ben rapunzel ve kontesin birkaç bakımını kendime uyarladım haftada 1 sinemaki, 1 yağlı karışım birde nem maskesi bir hafta bal maskesi yapcam nem ve bal maskesi dönüşümlü olcak saçlarımı 2 parmak kestircem aşırı kırık var nazlım
oyy özgemmmmm ne güzel yemkler yapmışsın maharetli gelinim
pelimiğim ben doğru düzgün bişi yemedim yemekte poffff suda içmedim hala
gizommm yaptığın bakımların ayrıntılarını yazsana bana canım ya
benim de saçlar çalı gibi oldu deniz ve güneşten dolayı, boyası da geldi
biraz toparlansınlar ne zamandır bakım yapmıyom hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?