Gizoşş ellerine sağlık... Senin muhallebesi baya çok olmuş iki kat büsküvi koymuşsun benimde tam tersine katı oldu tek kata anca yetti...
hoşgeldin Büşracım. nasılsın nerelerdesin? bende tık yok tarih falan yok merakını gideriyimsanada hayırlı ramazanlar canım
hoşgeldiiinn.. hayırlı ramazanlarr...
yani tanıştıkmı hatırlamıyorumm ama gülden ben..
canlarım bugün çıkmak zorunda kaldım kusura bkmayın malum ramazanhepinize selam hamarat 2013 gelinleri
yağmurcum çok geçmiş olsun allah sıhat versin inşallah iyisndir
büşracım nerelerdeydin özlettin kendini canım
nazlım sorma ben öldüm bütün gün öldüm ekşi surat takıldım iyikide oruç tutmamışsın kuzum ben tuttum ama çok kötüydü
çıkışa yine sevgilicik aldıherzamanki vapur saatime götürdü ben denizde o ana karada kaldııı git gide uzaklaştım aşkımdan üzülüyorum böyle olunca ben böyle ayrılıklar yoruyor artık
eve geldim koşarak hemen saçıma bepanten ve evigen bakımıı yaptım mutfağa girdim veeeee giz tatlıyı yaptı irmik tatlım dolaptaa sonra bulaşık ne varsa hızlıca yıkadım ve masa kurup iftar saatini bekledim
fotoluycam irmik tatlısı tamdır
ezgim çarşamba günüde senin verdiğin preftrolü deniycem oda çok güzel olur inşallah
afiyet olsun güzel gelinlerrr
Bugün 8 ile 20:30 arası bütün mesajlar kaybolmuş... Mesajlar, üyelikler, yeni açılan konular hepsi....
aaaaa bende dıyorum bızım hatunlar 2 sayfacık konusmus herkes yogun heraldeee:/
hay Allah yaaa önemli bi gelişme varmıııydıı pekilaaamm kaçırdıığııımmişteyken giremiyoruuumm yaaa uff
hemde çok şey kaçırdın, gelinlikler, yatak odaları, tatlı tarifleri neler neler konuştuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?