'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aşkı memnuda 37.bölümdeyim ne heyecanlı ne heycanlı neden izlememişim be bu diziyi yahuuu

fotoları çektim tatlımı eklerim tiremusuyu andırıyor biraz

Gizoşş ellerine sağlık... Senin muhallebesi baya çok olmuş iki kat büsküvi koymuşsun benimde tam tersine katı oldu tek kata anca yetti...

Gizoşş ellerine sağlık... Senin muhallebesi baya çok olmuş iki kat büsküvi koymuşsun benimde tam tersine katı oldu tek kata anca yetti...

kuzum kare borcama yaydım ondanmı arttı acaba kocaman borcam değildi canım belki borcamlarmız farklıdır bende dedim ilki kat üst üste yapayım

yalnız şekeri herzamanki gibi az koydum çok hafif oldu uçtum yiyince çok bencilce oldu kendim şekerli sevmiyorum diye herkese dayatmış gibi olmam inşalllah evdekiler daha yemedi kübra herkes dışardaaa hava alıyor burası yanıyor ballım

hadi yarında birşey deneyelim

şirketteki herkes bu kız hergün oruç tutsun uyuşukluğu gitti diyor haklılar eve gidip bulaşık yıkamayı bırak tatlı tuzlu haftasonu hariç yapmazdım allah güç verdi

Canlarımmm ben geldiiimmm

Evremiikk beni tavlada 4-2 yendii Daha devam edemedikk çok kırasıya bi mucadeleydi Zarı atan kazanır kıvamında Ama gördüğünüz gibi yenildim Olsuuunn aşkta kazanayım bende

Gizooommm balımmm harika görünüo harikaaaa Ayy tatlı komasına gireceğiz hu huuu Çok beğendimm canımmm gerçektennn

Hayatcımm sen tutturamadın mı ayarı:26: Ya ben sanırım bi 3 sene önce yapmştım irmik tatlısı ki çok severim yanılmıosam 2 bucuk su bardağına 2 bardak irmik konuluodu... oyle hatırlıorum emin olmasam da.. Kıymetlim de bu konuda belki bizi bilgilendirir çünkü çok uzun zaman oldu yapalı

Gizomm canım şekersiz oldu demişsin daha güzel canım hafif olmuş tam ramazanlık susatmazdaaa

Özgemmm gelinlik pronovias olunca ben burdayım die bagırıo tabi haliyle, ben beğendim zarif seçimler için her zaman pronovias reklam gibi oldu ama oyle bu sene bu şekilde transparan omuzlu gelinlikler pek moda pronoviasın vitrinlerini tülden yakalar süsledi gerçekten çok şık. Boyun uzun olduğu içinde bu kesimdeki bir gelinliği (belden oturtmasından bahsediyorum) çok guzel kaldırabileceğini düşünüyorum tatlıların tatlısı

Canlarım bende resimleriyle tarifimi paylaştım merak edenler için :))

Pelin'in Evreni...

hoşgeldin Büşracım. nasılsın nerelerdesin? bende tık yok tarih falan yok merakını gideriyim sanada hayırlı ramazanlar canım

hoşgeldiiinn.. hayırlı ramazanlarr...
yani tanıştıkmı hatırlamıyorumm ama gülden ben..

canlarım bugün çıkmak zorunda kaldım kusura bkmayın malum ramazan

ezgimm tatildeyim kuzum annişin alçısı çıkınca apar topar yazlıga geldik netten koptum bi süre deniz kum güneş tadını çıkardım ramazan başlayıncada bi yogunluk oldu hala çözemedim sebebini:44: tarih içinde hayırlısı kuzum en dogru zamanda olcak bence

güldencim merhaba büşra ben daha önce tanışmamıştık memnun oldum

gizim ailemle son tatilin tadını çıkarıyorum sende iyisindir inş. sevdiceginin babası ile tanışma oldumu? eger olduysa umarım herşey çok güzel geçmiştir :18:

kızlar bu saç olayında banada yardım edin
güneşten denizten iyice saçaklı bişe oldum
çamterebentin ve bademyağı kullanıyorum saglıklı uzasın ve dökülmesin diye ama kırıklara bi çözüm bulamadım ve iyice arttı çok kestirip kısaltmakda istemiyorum uzasın uzun saçlı gelin olayım

bir zamanalr saçlarımı uzatmak için çok emek verdim ama 2 yıl önce kullandığım açıcı yüzünden uçlarda kalan kısımlar ölmüştü.
sırf uzun saçlı gelin olmak için kıyamıyrdum, kesemiyordum.
yakın zamanlı tüm evlilik planlarımı iptal etmiş olmanın verdiği rahatlıkla saçlarımın barbie bebek saçına dönen kısmını kestirdim bir hafta önce, uzamasını çok istiyordum ama artık sağlıkla uzar inşallah deyip teselli ediyorum kendimi.

bakım için önerilerinizi ben de beklerim ama

ıyı aksamlar bebeklerııımmm , saç her hatunun derdıı malesef, bende kafayı yedım saçımla gecen sene ocaktan baslayıp ekime kadar falan düzenli olarak sinameki kullandım ve cidden saçım cok uzadı uclardakı kırık ve tiftik olan kısmımada ılık zeytınyagı ve protek kullandım tabii gene düzenli olarakta 2 3 ayda bi 1 cm kadar kestirdim saçlarımı hatta bazen dahada fazla oldu bu v şeklindeydi saçım şimdi düz oldu katlarım aynı boy olsun diye uğrrastım. sinamekiyiiii herkese tavsiye ediyorum

ilk futuraf 15 ocak 2011 uçlardaki sarı ksıım farkındaysanız artık yok şuanda uçlarda olan kısımda ilk fotodaki dip rengim deniz güneş sayesinde açıldı okadar arada cok rahat 1 karış saçta kestim

Son düzenleme:
hay Allah yaaa önemli bi gelişme varmıııydıı pekilaaamm kaçırdıığııımm işteyken giremiyoruuumm yaaa uff

Ayy pek bi sevindirik oldum, dün yaptığım tatlıdan komşuyada vermiştim bugün tarifini istedi çok güzel olmuş diye...

teknikkkk arızzaaaaaaaaaaaaaa çok kötüüüü yaaaaaa topikim 100 sayfadaydı bugün aldığım çeyizlerimi tekrar yüklicem pofffff

çağlamın eklediği veee kızların eklediği ne varsa kaydedemedm şirkette ekledm allahtan

nazlım ölürüm ben sana kuzum naptın nasılsın

aşklandım geldimmmmm forever newden çok sade krem bir çanta aldım istediğim gibi kolları var uzatması var hem şık hem sade benim sevgilim pudra pembesi seviyorum diye parlak taşlarla bezenmiş çantayı al dedi olmasss sade isterim dedim bide pelommm forever newde çiçekli çanta vardı hatırlarmısın bilmem nazlım nil senle gittiğimzde baktığım o uçmuştu ama bu aldığım çanta hem uygun hem şık 40 tl yee aldımmmm

regl olcam diye huzursuzum sevgilimide kötü etkiliyorum sıcak oruç ve regl başlangıç sendromları fenalardayım fenalarda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…