'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bizde çok şükür şunu getirin bunu getirin demiyorlar:)

şehir dışında oturcaz ve sevglim şehir dışında.. ve ben onla sık sık buluşamıyorum.
ve kafamda hep acabaalr var:S

kardeşimin öyle şu an evliliği. bilecikliyiz biz ve onun sevgilisi ankaradaydı. sürekli görüüşülmüyordu ayda 2-3 gün gelirdi sevgilisi.neyse evlendiler kız kardeşim ankarada şuanda daha önce görmediğim şeylerini görüyorum diyor benim yanımda nasıl kibar çok düşünceli olan insan aslında evin içnde ööyle değilmiş diyor.
bol bol görüşmeye bakın canım sizz farklı ortama girin sürekli her yerde nasıl davranıyor gör.

kızlar ben geldimm
ay bi uyumusum bi uyumusum ki şişmişim resmennn
taaa ki mağazadan aranılana dekk, sanırm çok tatil yapıorm die kendi kendimi nazara getirdm, yarn ve öbür gün bahçeşehirdeki akbatı avmde yeni mağazamızın açılışına gidiorm desteğe, 2 gün buralarda olamıcam akşam gelince girerim belki

bu arada yeni yazılanları okudum beni de alın kpss furyasının içine nitekim en az 90 hedefimm:18:

ayh bende başka şehre gelin gidicem korktum şimdi

ayyy valla keşke ben de başka şehre gitsem.
bizim memleketler aynı,bizim sülaleden bi tek kendi ailem burda. ama onun yedi göbek burda resmen.
ilk evlenince 1-2 yıl kalıp gitmeyi düşünüyorum. hem diğer gelinleri de ankara'da.
kendi aileme de,onun ailesine de çok yakın olmamak en iyisi.

nasılsın canım bende yeni başlayan dizilere gz gezdiriyorum ama hala izlediğim bir dizi yok sadece vampir günlükleri var

iyiyim canım napayım, sevgilim hasta olma yolunda,onla uğraşıyorum.
ben de bi tek how i met your mother izleyicisiyim.
hiç bilmiyorum dizi, bana önerebilirsin bak:)

tam bir film canavarıyım ama dizilerle aram çok yok.

sorma canım bende öyle televizyon karşısında izlemem güzel bir dizi varsa netten uygun olduğumda bakarım ama vampir günlükleri hep yayın gününü beklerim, how ı met your motheride çok izledim hattaha sezon finalinden sonra baya şaşırdım ama onuda öyle gördüğümde izliyorum başkada birşeye bakmıyorum pek.

yapabilceğim bişey yok:S biz 2 3 ayda 1hafta geçiyoruz işte beraber.. bu yzden çelişkilerim var haliyle.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…