'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlar babam sevdiceği sormuş,ailesini sormuş anneme.

Ne yapıyorlarmış,nasıllar diye.

bugu_su'ya eşya almaya başlasak mı,okul da bitiyor demiş.

Hayallerim gerçek oluyor bir bir.

Sevdiceğe söyledim o kadar mutlu oldu ki.

Çok mutluyum kızlar yaaa...:123:

canım babanınn merak edip sorması geleceği düşünmesi ne hoş

siz aynı üniversitedemi okuyorsunuz neredeseniz son senenizmiydi canım bu yıl

canım babanınn merak edip sorması geleceği düşünmesi ne hoş

siz aynı üniversitedemi okuyorsunuz neredeseniz son senenizmiydi canım bu yıl

Canım o benden iki yaş büyük,geçen yıl mezun oldu.

Ben de seneye mezun oluyorum inşallah.

Geçen yıl Temmuz ayında ailelerimiz tanışmıştı.

Allah çok büyük yaaa.

Canım o benden iki yaş büyük,geçen yıl mezun oldu.

Ben de seneye mezun oluyorum inşallah.

Geçen yıl Temmuz ayında ailelerimiz tanışmıştı.

Allah çok büyük yaaa.

canım 2013 yılında evlenirsin o zaman benim sevgilim şimdi mezun oldu 2008 den beri onun mezun olmasını bekliyordum

kızlar çok ama çok mutluyum sevgilime iş teklifleri yağdı bugün gebzede büyük bir firma aradı bide bahçeşehir üniversitesi günlük belli bir miktar cep harçlığıda verip 5 aylık java eğitimine tabi tutcaklaırnı sölediler işçi sendikası yapıyormuş bunu yeni mezunlara inanamıyorum askere gitmicek olsa çok iyi fırsatlarda geliyor içime su serpti bunlar umudumuz yoktu çünkü

o askerdeyken iş başvurularını ben yapcam heppp

eğer geldiği gibi işe girerse 10 kasım yıldönümüzde bende evlenebilirim büyük ihtimalll yada ağustos 25

Son düzenleme:

Yok bebeğim ne yaptın sen.

2015'ten evvel olmaz,annem vurur beni.

Şaka bir yana bir iğnem bile yok daha.

Çok sevindim senin adına canım,beklemek çok zor,uzaklık çok zor.

Rabbim gönlündekini versin.

Canlarim ben geldim inananmiyorum sayfalar dolusu yorumlarmiz silinmis .. telefndan griyorum bi tuhaflik oldgnu farkettm ama sayfa sayisini yanlis hatirliorm herhalde dedim.

Onca gelinlik hos yatak odalari poooff ucup gitti havaya bize bunu yapmayacaktn kk

Bugusum:) (ismini versen ne guzel olur nick kullanmaktan nefret ediyorum ) senin adina cok sevindm ama 2015 demissin cnm sen kac yasndasn ki seneye olur insallah:) ceyiz isi kolay sip die halloluyo merak etmr cankusum:)

Nazommm seni ozledm cookkk isyeeaannnn

Gizom balim sevgilicin is teklifi almasi normal cnku o bis muhendis cnm bnm o isin pesinde degil isler onun pesinde kostrcak onu cok acik coookk sizi guzel gunler bekliyor tatlim hersey daha da guzel olcak icimden bi his seneye evlenecegini soyluyor gizotm 2013 snn yilin olacakk hayirlisiyla

Gizosm ceyz topicin 100. Sayfaya ulasmisti ve ck mutlu olmstm ben basa mi sardik ((

Olsun yine yapariz

Kizlar yorgnm 2 saat sonrada sahura kalkicam hepiniz opuldnz coookkkk sabah gorusmekk uzere

ne sıpasınnn yaaa gözlerim odlu dolu olduuuu 2013 senin yılın olcak hep bu lafı sölüyorsun hepte mutlanıyorum bizim olsun pelommmmm abine sebep olamıcak seninde yoksa 2013 sonunda kasım gibi ikimizde gidebilirz biliyorsun demi

2.sezon aşkı mmnudayım fena gerilimlerdeyim pelommmmm

hiç bilmezdim böyle arancağmızı yahuuu şaşırıyorum pelim valla öyle umutsuzdum kiiiii bu kadar olur piyasada iş oyk giriyor millet 1 ay çalşmıyor ama çok şaşkınım bugünnn

yahuuu bu saat olmuş hala uyuymamışım ne bu enerji diyorum ve yatağa gidiyorum

not bende bir tuaflık olduğunu telde farkettim ama teldendir dedim koşarak eve geldim ve ne göreyim herşey geri sarmış o kadar çağlamın gelinlikleri senin odaların gittti gitttiii gittttiii çok üzgünüm çok bide benim 100 sayfam ne muhabetler döndü yeni aldığım cicileri koymuştum paristen bahsetmiştik boşamıydı pelottttel birliğiyle ikimizde yüzlere gelcez inşalllah

nazlım gece gelebilme ihtimalini özledim iş kadını oldğndan beri yoksun buralarda sen en son yazardın ben sabahın bir körü tren istasyonunda yüzümde bir tebesümle okur ilk msjı atardım ahhh ahhh nerde o eski günler desemde senin bu yorgunluğun tatlı yorgunluk

öpüldünüzzz uykuyaa koşuyorummmmmmmmm

bugusu canım çeyiz işi kolayyyy biz sana yardımcı olur kampanyalarla ilgili fikir verirz hep beraber öğrendik bişileri biz çok araştırdık ama değdi canım bu yaz başlarsın almaya sende

neden 2015 askerlik iş güç ne alemde bunlar varsa sen 2014 başında bile evlenirsin canım evlenmemen için engel yok tabii kpss sınavı beklemiyorsa memur olcaksan işe girerim öyle yaparım diyorsan beklemen şart

ben şu anda çalışmasaydım evlilğin altından kalkamazdım çünkü ne kadar durum olursa olsun şimdi 3 alırken çalışmasam 2 yada 1 alacaktım sürekli gidip gelemicektim nettende alışveriş yapamıcaktım çalışmak şart özellikle benim için herşeyi kendim yaptım taaaki son 2 haftadır babamın kartına el koydum koyalı bazıları ondan hediye diyelim olsun artık o kadardemiii

sende ayda belli miktar harçlığından arttır ufak tefek şeyler almaya başla canım madem 2015 yada 2014 büyük parçaların parasını koy kenara örnek yemektakımı tencere seti felan para olunca şıp diye alıyorsun malum kampanya ve indirim hiç bitmez

bizim çeyiz topiklerimize bakabilirsin şahsen ben aldıklarımı aldım ama yemek takımı tencereler felan ortada yok onlar için para attı annem kenara şıp die alcaz nasipseee

kk bizi bugün silmiş süpürmüş çok kızdım kk ya okadar dik dötük biz buralara

canım çok sevindim babanın olumlu yaklaşması çok güzel olmuş destek vermesi seni daha güçlendirir

gizim sevgilinin iş teklifleri hayırlısı hangisi ise o olsun inş. askerlikte aradan çıkınca gerisi kolay

Sağol Kastamonu yoldaşım.

Gizim ben memur olmadan düşünmüyorum evlenmeyi.

Acelesi yok,siz gidin,ben arkadan gelirim.

Sevdiceğinin iş mevzusuna da çok sevindim,Rabbimiz çok büyük.

Sağol Kastamonu yoldaşım.

Gizim ben memur olmadan düşünmüyorum evlenmeyi.

Acelesi yok,siz gidin,ben arkadan gelirim.

Sevdiceğinin iş mevzusuna da çok sevindim,Rabbimiz çok büyük.

canım hiç kendine böyle şartar koyma bende hep çok güzel bi işim olmadan evlenmem diyordum ama malum günümüz şartları düzgün bi iş bulamadımki güzelini arasak
hayırlısı neyse o olur inş. ayrı kalmak çok zor bende nişanlımdan sonra mezun oldum artık kavuşmak için gün saymaktan yoruldum okulun bitince daha iyi anlıyosun bunu

Hayırlısı canım;kul yazarmış,kader gülermiş.

Uzaklık çok zor,yaşamayan bilmez.

Hayırlısı canım;kul yazarmış,kader gülermiş.

Uzaklık çok zor,yaşamayan bilmez.

sevdiginden uzakta olmak gerçekten çok zor aradaki bagı güçlendirmekle koparmak arasında incecik bi bağlantı oluyor araya mesafe girince eger gerçekten seven bi çiftsen tüm olumsuzluklarına ragmen bu mesafeler daha çok bağlıyor seni karşındakine...
bugum evlenince sizde kastamonudamı yaşamayı düşünüyosunuz

Öyle bir niyetimiz var canım ama hayat ne gösterir bilemem.

Uzaklık konusunda dediklerinde çok haklısın.

Cidden çok çok ince bir çizgi.

Öyle bir niyetimiz var canım ama hayat ne gösterir bilemem.

Uzaklık konusunda dediklerinde çok haklısın.

Cidden çok çok ince bir çizgi.

hayırlısı canım hakkınızda kastamonu gelini olursan sende görüşürüz artık:13:
öğrenciliğin tadınız çıkar şimdilik hayatının en güzel dönemleri

giziiimm pelmiiimm bende cooook ozluyoruuum yaa kendımı sürgünde gibi hissediyoruum aksamları anca 11e kadar dayanabılıyorumm gunduzlerıde pek totomun ustunde oturamıorummm (( ama aklım fikrim kalbim hep sizlerle bebekleriiimmm benii çoook özleyiiimm emiiiiiiiiiii

Günaydıınnn günaydııınnnn güzell bi güüünnn burdaa hava kapalııı ama benim içimde güneş açmış sanki

Burcumdan mıdııırrr yoksa regl olmama yakın olmamdan mıdır bilmem bi gün öyleyim bi gün böyleeee bünyem bile isyeanlardaaa

Gizommm senin sıpanım ben evet hep senin için 2013 senin yılın olcak diyorum cunku hissediyorum gizommm neden olmasıınnn 6. senenizde evlenin gizom bundan güzeli mi vaar ki oyle de olcaaaakkk ben artık 2014 e inandırdım kendimi kısmetse 2014'te olur balparmağımmm :123:

gizom snnle devam etmek istiorm aşkı memnuya bana kaldgn bolumu yaz ahaha beraber izleyelm

gizooottt yine paristen bahsedeceğiz yine muhabbetler cevireceğizzz sen isteeee
bu aradaa canım akşam atlamışımm forever new den çanta mı aldıııınnnn inanamıoruuummmm ve bu kadar oluurrr bende dün trendyolda forever new kampanyasından beyaz dantelli elbiseyi vuruldum ama almadımm alsa mıydım ya da tükenmemişse almalıyım pooofffff kararsızlık zooorrr
21 yaşındayım Pelinim.

İnşallah hallolur ya,sizin fikirlerinizden de yararlanacağım inşallah.
İnşallah canım benim. Seve seve yardımcı oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…