Kızlar babam sevdiceği sormuş,ailesini sormuş anneme.
Ne yapıyorlarmış,nasıllar diye.
bugu_su'ya eşya almaya başlasak mı,okul da bitiyor demiş.
Hayallerim gerçek oluyor bir bir.
Sevdiceğe söyledim o kadar mutlu oldu ki.
Çok mutluyum kızlar yaaa...:123:
canım babanınn merak edip sorması geleceği düşünmesi ne hoş
siz aynı üniversitedemi okuyorsunuz neredeseniz son senenizmiydi canım bu yıl
Canım o benden iki yaş büyük,geçen yıl mezun oldu.
Ben de seneye mezun oluyorum inşallah.
Geçen yıl Temmuz ayında ailelerimiz tanışmıştı.
Allah çok büyük yaaa.
canım 2013 yılında evlenirsin o zaman benim sevgilim şimdi mezun oldu 2008 den beri onun mezun olmasını bekliyordum
kızlar çok ama çok mutluyum sevgilime iş teklifleri yağdı bugün gebzede büyük bir firma aradı bide bahçeşehir üniversitesi günlük belli bir miktar cep harçlığıda verip 5 aylık java eğitimine tabi tutcaklaırnı sölediler işçi sendikası yapıyormuş bunu yeni mezunlara inanamıyorum askere gitmicek olsa çok iyi fırsatlarda geliyor içime su serpti bunlar umudumuz yoktu çünkü
o askerdeyken iş başvurularını ben yapcam heppp
eğer geldiği gibi işe girerse 10 kasım yıldönümüzde bende evlenebilirim büyük ihtimalllyada ağustos 25
Canlarim ben geldim inananmiyorum sayfalar dolusu yorumlarmiz silinmis .. telefndan griyorum bi tuhaflik oldgnu farkettm ama sayfa sayisini yanlis hatirliorm herhalde dedim.
Onca gelinlik hos yatak odalari poooff ucup gitti havaya bize bunu yapmayacaktn kk
Bugusum:) (ismini versen ne guzel olur nick kullanmaktan nefret ediyorum) senin adina cok sevindm ama 2015 demissin cnm sen kac yasndasn ki seneye olur insallah:) ceyiz isi kolay sip die halloluyo merak etmr cankusum:)
Nazommm seni ozledm cookkkisyeeaannnn
Gizom balim sevgilicin is teklifi almasi normal cnku o bis muhendis cnm bnm o isin pesinde degil isler onun pesinde kostrcak onu cok acik coookk sizi guzel gunler bekliyor tatlim hersey daha da guzel olcak icimden bi his seneye evlenecegini soyluyor gizotm 2013 snn yilin olacakkhayirlisiyla
Gizosm ceyz topicin 100. Sayfaya ulasmisti ve ck mutlu olmstm ben basa mi sardik((
Olsun yine yapariz
Kizlar yorgnm 2 saat sonrada sahura kalkicam hepiniz opuldnz coookkkk sabah gorusmekk uzere
Kızlar babam sevdiceği sormuş,ailesini sormuş anneme.
Ne yapıyorlarmış,nasıllar diye.
bugu_su'ya eşya almaya başlasak mı,okul da bitiyor demiş.
Hayallerim gerçek oluyor bir bir.
Sevdiceğe söyledim o kadar mutlu oldu ki.
Çok mutluyum kızlar yaaa...:123:
canım 2013 yılında evlenirsin o zaman benim sevgilim şimdi mezun oldu 2008 den beri onun mezun olmasını bekliyordum
kızlar çok ama çok mutluyum sevgilime iş teklifleri yağdı bugün gebzede büyük bir firma aradı bide bahçeşehir üniversitesi günlük belli bir miktar cep harçlığıda verip 5 aylık java eğitimine tabi tutcaklaırnı sölediler işçi sendikası yapıyormuş bunu yeni mezunlara inanamıyorum askere gitmicek olsa çok iyi fırsatlarda geliyor içime su serpti bunlar umudumuz yoktu çünkü
o askerdeyken iş başvurularını ben yapcam heppp
eğer geldiği gibi işe girerse 10 kasım yıldönümüzde bende evlenebilirim büyük ihtimalllyada ağustos 25
Sağol Kastamonu yoldaşım.
Gizim ben memur olmadan düşünmüyorum evlenmeyi.
Acelesi yok,siz gidin,ben arkadan gelirim.
Sevdiceğinin iş mevzusuna da çok sevindim,Rabbimiz çok büyük.
canım hiç kendine böyle şartar koyma bende hep çok güzel bi işim olmadan evlenmem diyordum ama malum günümüz şartları düzgün bi iş bulamadımki güzelini arasak
hayırlısı neyse o olur inş. ayrı kalmak çok zor bende nişanlımdan sonra mezun oldum artık kavuşmak için gün saymaktan yoruldum okulun bitince daha iyi anlıyosun bunu
Hayırlısı canım;kul yazarmış,kader gülermiş.
Uzaklık çok zor,yaşamayan bilmez.
sevdiginden uzakta olmak gerçekten çok zor aradaki bagı güçlendirmekle koparmak arasında incecik bi bağlantı oluyor araya mesafe girince eger gerçekten seven bi çiftsen tüm olumsuzluklarına ragmen bu mesafeler daha çok bağlıyor seni karşındakine...
bugum evlenince sizde kastamonudamı yaşamayı düşünüyosunuz
Öyle bir niyetimiz var canım ama hayat ne gösterir bilemem.
Uzaklık konusunda dediklerinde çok haklısın.
Cidden çok çok ince bir çizgi.
hayırlısı canım hakkınızda kastamonu gelini olursan sende görüşürüz artık:13:
öğrenciliğin tadınız çıkar şimdilik hayatının en güzel dönemleri
İnşallah canım,görüşmek üzere;iyi geceler.
Gizommm senin sıpanım benne sıpasınnn yaaa gözlerim odlu dolu olduuuu 2013 senin yılın olcak hep bu lafı sölüyorsun hepte mutlanıyorum bizim olsun pelommmmm abine sebep olamıcak seninde yoksa 2013 sonunda kasım gibi ikimizde gidebilirz biliyorsun demi
2.sezon aşkı mmnudayım fena gerilimlerdeyim pelommmmm
hiç bilmezdim böyle arancağmızı yahuuu şaşırıyorum pelim valla öyle umutsuzdum kiiiii bu kadar olur piyasada iş oyk giriyor millet 1 ay çalşmıyor ama çok şaşkınım bugünnn
yahuuu bu saat olmuş hala uyuymamışım ne bu enerji diyorum ve yatağa gidiyorum
not bende bir tuaflık olduğunu telde farkettim ama teldendir dedim koşarak eve geldim ve ne göreyim herşey geri sarmış o kadar çağlamın gelinlikleri senin odaların gittti gitttiii gittttiii çok üzgünüm çok bide benim 100 sayfam ne muhabetler döndü yeni aldığım cicileri koymuştum paristen bahsetmiştik boşamıydı pelottttel birliğiyle ikimizde yüzlere gelcez inşalllah
nazlım gece gelebilme ihtimalini özledim iş kadını oldğndan beri yoksun buralarda sen en son yazardın ben sabahın bir körü tren istasyonunda yüzümde bir tebesümle okur ilk msjı atardım ahhh ahhh nerde o eski günler desemde senin bu yorgunluğun tatlı yorgunluk
öpüldünüzzz uykuyaa koşuyorummmmmmmmm
İnşallah canım benim.21 yaşındayım Pelinim.
İnşallah hallolur ya,sizin fikirlerinizden de yararlanacağım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?