'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

haticecim çooook sevindim ne güzel demiş babacığın

çok sevindim gizommmm askerden bi dönsün hele ben inanıyorum çok güzel bi işe giricek enişte
sonra da ver elini düğünnnnn

Yok bebeğim ne yaptın sen.

2015'ten evvel olmaz,annem vurur beni.

Şaka bir yana bir iğnem bile yok daha.

Çok sevindim senin adına canım,beklemek çok zor,uzaklık çok zor.

Rabbim gönlündekini versin.

kuzucannn benim de bi iğnem yoktu ama yavaş yavaş alcam inşallah
onlar kolay işler valla sen onları hiç düşünme

günaydınnnnnn
yorumların gitmesine üzüldüm yaaaa
ben gittikten sonra bişiler yazıldı mı onu da merak ediyore ayrıca

günaydın gelinciklerimm
pelintoşum bende fenalardayım reglim yaklaştı.her yerim ağrıyor, duygularım kendini şaşmış durumda zaten,halsizlik...+sıcak ve oruç. ama yıkılmadım ayaktayım
gizimmm sen 2013gelinisinn ötesini hiç düşünme bilee herşeyin çok güzel olacak
bugusu olumlu gelişmelerine sevindim.hiç belli olmaz bu işler.bi bakmışsın seneye evlilik telaşına düşmüşsün.olamazz mıı olabilirr
nazlıcann özledim seniii
akşam en son ne yazmıştım, benden sonra yazılmşmıydı merak ediyorum ayrıcana

kızlar günaydınnnnnnnnn canlarım iyi dileklerinize çok teşkkürler

pelom 41.bölümdeyim galiba tam emin olmamakla beraber aşıklar dolu dizgin götürüyorlar işi teknede buluştular felan herkes şüpheleniyor bu arada heyecan dorukta vallla

pelomm bağdat caddesindeydk ben mağaza bakmadan duramam dudaklarımı büzdüm bakmaya başladııkk çok iyi oldu güzel çanta buldum

aslında bende kendimi 2014 alıştırıyordum kuzum hayırlısı bakalım belkide beraber mayıs ayında gideriz peloşşş olabilme olaslığı var bakalım çeyizlerimiz hazır nede olsa

kuzu ben bak peşin alıyorum sen taksite girme kartı kapa inan ben bankamatk karıtmı giriyorum nete bile peşin gitsn die ama tek limango yapıyor bunu

ezgim ve özgem sağolun çok seviyorum sizleri

günaydın gelinciklerimm
pelintoşum bende fenalardayım reglim yaklaştı.her yerim ağrıyor, duygularım kendini şaşmış durumda zaten,halsizlik...+sıcak ve oruç. ama yıkılmadım ayaktayım

Aynen canım butun anlattıkların bende de mevcut.

Kızlar evrenle en son 1 saat önce mesajlaştık. 2 oldu mesaj attım nerdesin diye cevap yok, 2'dir arıyorum yanıt yok. Boyle zamanlarda neden insanın aklına en kötüsü gelir? Çok korkuyorumm

bu arada size dünkü tatlı maceramı anlatayım da gülün azıcık
ezgimin tarifi olan halleyli tatlıyı yapçaktım, malzemeleri aldım sevdiceğin eve gittim
ama mikserimiz yok tabi ki..çatalla çırpayım dedim krem şantiyi
ama olmadı bi türlü ya resmen hiç kıvam tutmadı, su gibi oldu
ben başladım ağlamaya sevdiceğe söyledim aradı hemen kızdı sen manyakmısın bunun için ağlanır mı die gelirken tekrar malzeme getireyim dedi ben de yok artık asla elimi sürmem dedim inatçıyıdır çok fena, hevesim kırıldı mı hayatta denemem
geçen sene araba kullanıyodum onun arabasını, acemiyim tabi, müdahale etti çok karıştı..kızdım 1 sene elimi sürmedim arabaya

tatlı için de çok heveslenmiştim ama napim, çok denedim ama olmadı bi türlü ben de o şekilde bıraktım herşeyi
ağlarken uyuyakalmışım geldi bizimki uyandırdı beni, güldü halime
sonra kalktım toparladım mutfağı ve o su kıvamındaki kremşanti, süt karışımını da bi güzel döktüm
sevdicek teselli etçek ya beni olsun halleyleri yerim ben diyo garibim

Herkese günaydın
Ben bugün işe gidemedim boğazlarım dolmuştu ilaç vermişti doktor pazartesi ya bugün bayağı etkisini gösterdi kalkamadım işimin yarısı telefona bakmak o yüzden dün daha çok zorlandım boğazımı gıcık tuttu gece hiç uyuyamadım nasıl geçer bu verdikleri bişeye yaramıyor ya
annemde bu çocuk sana hiç yaramadı ya hasta oluyorsun kızım dedi ne alaka dedim hiç başın bile ağırmazdı dedi eee dedim artık 25teyim anne o zamanlar 18 19dum dedim sanki kartlaşmışım gibi çok bildim ama neyse gıcık tutmasına çözüm bulan varmı?pastil ve gargara dışında:44:
o kadar şey yazdık dün hepside gitmiş uuuf aşkolsun kk

pelincim m.etme ama bizde saatlerce ulaşamıyoruz aklın kötü birşey getirme işteyse işi vardır yada eve gidiyorsa uyuya kalmıştır.

Son düzenleme:
pelinim korkma canım hemen yazamamıştır duymamıştır.çok iyi anlıyorum seni bende hemen böyle panik oluyorum aşkım kızıyor bana panik atak olma hemen diyee.ferah ol bakıyımmm
özgemm yerim senii yaaa kıyamam niye ağlıyosunn.bir dahakine evde yapıp götürürsün yada mikseri alıp evden sevdiceğinin evinde yaparsın

pelinim sen içini ferah tut, kötü düşünme hiç
işi vardır muhtemelen, üzme kendini olur mu

yağmurum geçmiş olsunc anım yaaa valla bi kurşun döktür sen artık sürekli bişeyler oluyo sana

sorma ezgim yaaa ben böyle bi şeye heves ettiğim zaman olmadığında acayip yıkılıyom
çeyizime direkt bi mikser alayım ben bence

özgem ballım kıyamam sana biliyormusun annem mikserimz bozulduğunda 10 15 dakka aralıksız çırpmıştı krem şantiyi ayyy berbattı mikser hayat demek ama ağlamaya değmezz kuzucum

bana dün sevgilicik malzemeleri aldı akşam beni yolcularken allll bakalım yap gizim dediii bende tabişide yapcam dedim

bu akşamki menüm tavada soslu but yada göğüs kızartma

veeee ezgim ve nurayımın tatlısı tatlının ismi buuuu olsun

kızartmayıda

birkaç damla göz kararı zeytinyasğı yarım kaşık salça kekik kırmızı pul biber ve tuz karıştırıp but yada kanatla marine edilir yağsız bir teflon tavaya butlar konulur üstü kapatılır 5 6 dakka sonra ters çevrilir pişmesine yakın birkaç damla yağ dökülür tavaya üstleri nar gibi kızarır ve servise hazır hem kendi suyunda buharda pişmiş hemde hazır kızarık

ya eskiden çok döktürürdüm de artık ben inandırıcı gelmiyor nedense bilmiyorum ama uff cidden ya arka arkaya geliyor zaten sıcak hararet basıyor fena ya noluyor ki bana ya çok garip

pelimmm ne oldu ulaşamıyormusun nöbettemiydi kuzumm kötü düşünme kötü biryerde çalışmıyor ki kötü bişiy olsun hayatım dalmıştır belkide

yağmur geçmiş olsun canım

pelimmm ne oldu ulaşamıyormusun nöbettemiydi kuzumm kötü düşünme kötü biryerde çalışmıyor ki kötü bişiy olsun hayatım dalmıştır belkide

yağmur geçmiş olsun canım

kuzum bana bünyeme bişiler oluyor ya ya boynum zaten ağrıyor ya grip eklendi damarlarım eklendi ben hasta gelinmi olcam kimse sevmicek beni ki bu yaşta dicekler

Kızlar çok sağ olun. Aradı az önce çok yoğunum kimse yok benden başka dedi (9 da nöbetten çıkmış olması gerekirdi) bende bağırdım biraz telefonu kapadım ve ağlamaya başladım. Şu regli olsam da kurtulsam.

günaydınlarrr
yağmur geçmiş olsunnn
pelincimm gözünaydınn aramış biz kızlar ne kadaaann hassasız yaa
benimde bitemedi gitti adeeeeett bitsede oruca başlasam vicdanımm sızlıııyyy yaaa

ohh gizim eline sağlıkk şimdideenn
yağmurcum geçmiş olsunn tekrardann
pelintoş gözünaydınnn
kızlarr size bimden aldığım kütahyadan bahsetmiştim ya yine geliyor cuma günü.dün önünden geçerken görmüştüm.
gidin bi bakın yakından desenlerine falan.günlük kullanıma alabilirsiniz
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…