günaydın kızlarr
kk daki bazı sayfalar silin miş mi bi tuhaflık var :26:
Kızlar babam sevdiceği sormuş,ailesini sormuş anneme.
Ne yapıyorlarmış,nasıllar diye.
bugu_su'ya eşya almaya başlasak mı,okul da bitiyor demiş.
Hayallerim gerçek oluyor bir bir.
Sevdiceğe söyledim o kadar mutlu oldu ki.
Çok mutluyum kızlar yaaa...:123:
canım 2013 yılında evlenirsin o zaman benim sevgilim şimdi mezun oldu 2008 den beri onun mezun olmasını bekliyordum
kızlar çok ama çok mutluyum sevgilime iş teklifleri yağdı bugün gebzede büyük bir firma aradı bide bahçeşehir üniversitesi günlük belli bir miktar cep harçlığıda verip 5 aylık java eğitimine tabi tutcaklaırnı sölediler işçi sendikası yapıyormuş bunu yeni mezunlara inanamıyorum askere gitmicek olsa çok iyi fırsatlarda geliyor içime su serpti bunlar umudumuz yoktu çünkü
o askerdeyken iş başvurularını ben yapcam heppp
eğer geldiği gibi işe girerse 10 kasım yıldönümüzde bende evlenebilirim büyük ihtimalllyada ağustos 25
Yok bebeğim ne yaptın sen.
2015'ten evvel olmaz,annem vurur beni.
Şaka bir yana bir iğnem bile yok daha.
Çok sevindim senin adına canım,beklemek çok zor,uzaklık çok zor.
Rabbim gönlündekini versin.
günaydın gelinciklerimm
pelintoşum bende fenalardayım reglim yaklaştı.her yerim ağrıyor, duygularım kendini şaşmış durumda zaten,halsizlik...+sıcak ve oruç. ama yıkılmadım ayaktayım
pelinim sen içini ferah tut, kötü düşünme hiç
işi vardır muhtemelen, üzme kendini olur mu
yağmurum geçmiş olsunc anım yaaa valla bi kurşun döktür sen artık sürekli bişeyler oluyo sana
sorma ezgim yaaa ben böyle bi şeye heves ettiğim zaman olmadığında acayip yıkılıyom
çeyizime direkt bi mikser alayım ben bence
pelimmm ne oldu ulaşamıyormusun nöbettemiydi kuzumm kötü düşünme kötü biryerde çalışmıyor ki kötü bişiy olsun hayatım dalmıştır belkide
yağmur geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?