kızlar yakın mı hepinizin düğünü
gizoo kaç tane almış öyleeeseni görünce böyle ben diyorum hiç bişi düşünmüyorum hiç aklıma gelmiyor bu detaylarr
haticecim çooook sevindim ne güzel demiş babacığın
çok sevindim gizommmm askerden bi dönsün hele ben inanıyorum çok güzel bi işe giricek enişte
sonra da ver elini düğünnnnn
kuzucannn benim de bi iğnem yoktu ama yavaş yavaş alcam inşallah
onlar kolay işler valla sen onları hiç düşünme
günaydınnnnnn
yorumların gitmesine üzüldüm yaaaa
ben gittikten sonra bişiler yazıldı mı onu da merak ediyore ayrıca
bu arada size dünkü tatlı maceramı anlatayım da gülün azıcık
ezgimin tarifi olan halleyli tatlıyı yapçaktım, malzemeleri aldım sevdiceğin eve gittim
ama mikserimiz yok tabi ki..çatalla çırpayım dedim krem şantiyi
ama olmadı bi türlü yaresmen hiç kıvam tutmadı, su gibi oldu
ben başladım ağlamayasevdiceğe söyledim aradı hemen kızdı sen manyakmısın bunun için ağlanır mı die gelirken tekrar malzeme getireyim dedi ben de yok artık asla elimi sürmem dedim inatçıyıdır çok fena, hevesim kırıldı mı hayatta denemem
geçen sene araba kullanıyodum onun arabasını, acemiyim tabi, müdahale etti çok karıştı..kızdım 1 sene elimi sürmedim arabaya
tatlı için de çok heveslenmiştim ama napim, çok denedim ama olmadı bi türlü ben de o şekilde bıraktım herşeyi
ağlarken uyuyakalmışımgeldi bizimki uyandırdı beni, güldü halime
sonra kalktım toparladım mutfağı ve o su kıvamındaki kremşanti, süt karışımını da bi güzel döktüm
sevdicek teselli etçek ya beni olsun halleyleri yerim ben diyo garibim
Aynen canım butun anlattıkların bende de mevcut.
Kızlar evrenle en son 1 saat önce mesajlaştık. 2 oldu mesaj attım nerdesin diye cevap yok, 2'dir arıyorum yanıt yok. Boyle zamanlarda neden insanın aklına en kötüsü gelir? Çok korkuyorumm
hoşgeldiiinn..
dilerimm engellerin hepsi teeek teeekk ortadan kalkarr..
hoşbuldum ezgi..
valla çokta konuşamadım beynime sıcak işelmişti dopplerde 20.dk.durdu ıkınmayla geçtii ayy o bilem zormuş yahu
neyse toplardamar yetersizliği dedi orta derece olmuş..
damarlar genişlemiş falan filan hatrlamıyorum çokta ama bu gibi şeyler şimdilik ilaç tedavisi varis çorabı verdi sonra kontrol edicek aslında o damarlara iğne tedavisi yapılıyormus ama ben bu havada yapmam beklicez dedi ama inş.geçer yoksa tek tek damarlara iğne enjekte edilyormuş galiba yaşınız çok genç dedi
boğazlarım ağrıodu ordan dahiliyeye indim şişmiş antibiyotik ws.verdi bakalım ne güzel oruç tutuyordum ya...
yerım senıı beeennn yaaaa aşkım vallaa fenalardaydımmmkızlar şahsen kendı adıma konuşuyorum yemek yapmaktan bıkıcakkksınızzz yakındaa ben yemek yapmayı ve yedirmeyii sevdıgım halde artık bıktım
ayyy bi haticemiz vardı bu topikte ordan kalmış demek aklımda direkt hatice ismini yapıştırdım sana
kusura bakma canım
kıymetcim hepimiz yaşadık zaman zaman bu kararsızlıkları, endişeleri..ki hala yaşıyoruzda. sizin ilişkiniz daha yeni sayılır bunları aşıcaksınız zamanla düzene oturur herşey.evlilik büyük bir karar bu kadar detaylı düşünmende çok normal.sevgilinle konuş birlikte çözüm arayın problemlerinze.kendini üzme bu kadargünaydınlaaar kızlar,
benim dün gece fena moralim bozuldu.
sevgilimle konuştuk, konu evliliğe geldi. bizim beklediğimiz şey onun işlerinde belli bir aşama geçmesi işinin büyümesi. bunun için de kendi filmlerini çekmek istiyorlar demiştim daha önce. senaryo yazılıyordu. dün de sordum ne durumda diye bu ara boşladık pek ilgilenemedik dedi. ve şöyle ki sevgilim şuan eve hep geç geliyor iş nedeniyle . sabah da geç gidiyor 11de falan. biz beraber olmaya başladığımızda evlenince böyle olmıcak tabiki o zamana kadar asistan alırız vs. demişti. daha 1 yıl var evet ama ya bu planlar olmazsa diye düşünüp durdum. moralim bozuldu. oldum olası da hep saatleri belli olan bir işi olmalı benim de eşimin de derdim. şimdi bu durum beni daraltıyor. herşeyi düşünüyorum geleceğimizi evliliğimizi. birinci çekincem planladığımız zamanda evlenememek.. ikincisi de evlendikten sonra da bu iş saatleri esnek olursa ben evde koca yolu mu gözlicem..
birde en yakın arkadaşlarımla konuştum dün. birinin sevgilisi almanyada yaşıyor buraya gelmiş. o da gelmişken beraber buluşalım bir akşam dediler çift olarak. bende onura sorarım dedim ama olmaz biliyorum yani. çünkü ortağı bugün ameliyat oluyor ofiste tek kalacak. pazar günü de yazlığa annesini babasını görmeye gidecek paşam. olmayacağını bile bile sordum o da onaylamış oldu. ya ben istiyorum ki beraber böyle paylaşımlarımız olsun. şimdi nasılsa evlendiğimizde de öyle olucak biliyorum değişir diyerek kendimi avutacak kadar kör değilim. yanlış anlaşılmasın gelmek istemiyor değil imkanlar el vermiyor iş yüzünden.
sonra telefonda sesim değişti anladı hemen, bişey yok dedim bende kapattık. her gece kapadıktan sonra bana tekrar mesaj atar güzel sözler söyler, o mesajda canın sıkkın olmasın sen güldüğün sürece ben mutluyum yazmış. bende direnicem umutlarımı yaşatmaya çalışıcam dedim. neden umutsuz konuşuyorsun senin benden başka bir seçeneğin yok bana aitsin hiç bir yere gidemezsin bunu aklından çıkarma yazmış. öyle biraz daha konuştuk buna benzer şeyler.
kendi kendime diyorum ki haksızlık ediyorsun, sanki keyfinden mi olmuyor, iş bu sonuçta. o da evlenelim diye çabalıyor. kendime baktım ben zaten çalışmıyorum şuan, ben ne yaptım evliliğimiz için dedim, hiçbirşey. yani anlayacağınız herşey üstüste geldi beni bunalttı.
bizim ev sorunumuz yok, Onurun ailesi ablasına ev aldılar, bir ev daha var onu da biz kullanıcaz sanırım öyle düşünüyorlar. evlilik masraflarını da hallederiz diye düşünüyorum. yani tarihimiz uzamasın istiyorum. dün gece telefonda planladığımız gibi olmazsa beklicez galiba dedim yani öyle olabilir dedi. halbuki ben 2014mayıs olsun gelecek seneye yetişemeyiz dediğimde ben bekleyemem eylül iyi eylülde olsun dedi.
işte böyle yazdığım gibi karmakarışık oldum. daldan dala atlayarak yazmışım kusura bakmayın
kızlarrrr aranıza sonradan katıldım ama herkese merhaba, adım tuğba, istanbulda yasıyorum beni de aranıza alın,beraber hazırlanalım evliliğe gerçi ben henüz sözlü bile değilim
merhaba tuğba.memnun oldum bende ezgi.bende daha sözlü değilim merak etme
kaç yaşındasın ne kadardır birliktesiniz ne zaman sözleniyorsun :))
kızlarrrr aranıza sonradan katıldım ama herkese merhaba, adım tuğba, istanbulda yasıyorum beni de aranıza alın,beraber hazırlanalım evliliğe gerçi ben henüz sözlü bile değilim
ayyy bi haticemiz vardı bu topikte ordan kalmış demek aklımda direkt hatice ismini yapıştırdım sana
kusura bakma canım
günaydınlaaar kızlar,
benim dün gece fena moralim bozuldu.
sevgilimle konuştuk, konu evliliğe geldi. bizim beklediğimiz şey onun işlerinde belli bir aşama geçmesi işinin büyümesi. bunun için de kendi filmlerini çekmek istiyorlar demiştim daha önce. senaryo yazılıyordu. dün de sordum ne durumda diye bu ara boşladık pek ilgilenemedik dedi. ve şöyle ki sevgilim şuan eve hep geç geliyor iş nedeniyle . sabah da geç gidiyor 11de falan. biz beraber olmaya başladığımızda evlenince böyle olmıcak tabiki o zamana kadar asistan alırız vs. demişti. daha 1 yıl var evet ama ya bu planlar olmazsa diye düşünüp durdum. moralim bozuldu. oldum olası da hep saatleri belli olan bir işi olmalı benim de eşimin de derdim. şimdi bu durum beni daraltıyor. herşeyi düşünüyorum geleceğimizi evliliğimizi. birinci çekincem planladığımız zamanda evlenememek.. ikincisi de evlendikten sonra da bu iş saatleri esnek olursa ben evde koca yolu mu gözlicem..
birde en yakın arkadaşlarımla konuştum dün. birinin sevgilisi almanyada yaşıyor buraya gelmiş. o da gelmişken beraber buluşalım bir akşam dediler çift olarak. bende onura sorarım dedim ama olmaz biliyorum yani. çünkü ortağı bugün ameliyat oluyor ofiste tek kalacak. pazar günü de yazlığa annesini babasını görmeye gidecek paşam. olmayacağını bile bile sordum o da onaylamış oldu. ya ben istiyorum ki beraber böyle paylaşımlarımız olsun. şimdi nasılsa evlendiğimizde de öyle olucak biliyorum değişir diyerek kendimi avutacak kadar kör değilim. yanlış anlaşılmasın gelmek istemiyor değil imkanlar el vermiyor iş yüzünden.
sonra telefonda sesim değişti anladı hemen, bişey yok dedim bende kapattık. her gece kapadıktan sonra bana tekrar mesaj atar güzel sözler söyler, o mesajda canın sıkkın olmasın sen güldüğün sürece ben mutluyum yazmış. bende direnicem umutlarımı yaşatmaya çalışıcam dedim. neden umutsuz konuşuyorsun senin benden başka bir seçeneğin yok bana aitsin hiç bir yere gidemezsin bunu aklından çıkarma yazmış. öyle biraz daha konuştuk buna benzer şeyler.
kendi kendime diyorum ki haksızlık ediyorsun, sanki keyfinden mi olmuyor, iş bu sonuçta. o da evlenelim diye çabalıyor. kendime baktım ben zaten çalışmıyorum şuan, ben ne yaptım evliliğimiz için dedim, hiçbirşey. yani anlayacağınız herşey üstüste geldi beni bunalttı.
bizim ev sorunumuz yok, Onurun ailesi ablasına ev aldılar, bir ev daha var onu da biz kullanıcaz sanırım öyle düşünüyorlar. evlilik masraflarını da hallederiz diye düşünüyorum. yani tarihimiz uzamasın istiyorum. dün gece telefonda planladığımız gibi olmazsa beklicez galiba dedim yani öyle olabilir dedi. halbuki ben 2014mayıs olsun gelecek seneye yetişemeyiz dediğimde ben bekleyemem eylül iyi eylülde olsun dedi.
işte böyle yazdığım gibi karmakarışık oldum. daldan dala atlayarak yazmışım kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?