'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pelimim aramış ohhhh

ezgim dün bimdeydik baktık akşam peçete halkalı peçete ve masa örtüsü takımı vardı adada hemen tükeniyor 1 saatte bostancıdakinde duruyordu millet karşıda olunca almıyor seçenek yok diye dün anneciğime alacaktım çokta uygundu altın sarı ve beyazı vardı düzbeyazını alsamıydım diye düşünüyorum

kütahyada çok tatlı ama adada kalmıcaktır benim annemin 3 tane 12 kişiliği var sözde yetermi acaba
arkadaşım metroya gidip 2 adet 6 kişilik 1 adette 12 kişilik lalezar modeli ve bir başka beyaz model aldı bizde şimdiden alallım acebaaaaa

çok ucuz yaaa alsak mı acabaaaa
ama ben günlük takımımı bernardodan istiyodumm bilemedim şimdi
bu da hem kütahya hem de çok ucuz
kararsız kaldım :26:

off offff ben gidiorrr 3 konum varr yaa coğrafya-mat- geooo çok az kaldı sınava ve ben yetiştiremicem giderek stres oluyorumm satenn
öpüorummm hepinizi

Son düzenleme:
gizoo kaç tane almış öyleee seni görünce böyle ben diyorum hiç bişi düşünmüyorum hiç aklıma gelmiyor bu detaylarr

günaydınlaaar kızlar,

benim dün gece fena moralim bozuldu.
sevgilimle konuştuk, konu evliliğe geldi. bizim beklediğimiz şey onun işlerinde belli bir aşama geçmesi işinin büyümesi. bunun için de kendi filmlerini çekmek istiyorlar demiştim daha önce. senaryo yazılıyordu. dün de sordum ne durumda diye bu ara boşladık pek ilgilenemedik dedi. ve şöyle ki sevgilim şuan eve hep geç geliyor iş nedeniyle . sabah da geç gidiyor 11de falan. biz beraber olmaya başladığımızda evlenince böyle olmıcak tabiki o zamana kadar asistan alırız vs. demişti. daha 1 yıl var evet ama ya bu planlar olmazsa diye düşünüp durdum. moralim bozuldu. oldum olası da hep saatleri belli olan bir işi olmalı benim de eşimin de derdim. şimdi bu durum beni daraltıyor. herşeyi düşünüyorum geleceğimizi evliliğimizi. birinci çekincem planladığımız zamanda evlenememek.. ikincisi de evlendikten sonra da bu iş saatleri esnek olursa ben evde koca yolu mu gözlicem..

birde en yakın arkadaşlarımla konuştum dün. birinin sevgilisi almanyada yaşıyor buraya gelmiş. o da gelmişken beraber buluşalım bir akşam dediler çift olarak. bende onura sorarım dedim ama olmaz biliyorum yani. çünkü ortağı bugün ameliyat oluyor ofiste tek kalacak. pazar günü de yazlığa annesini babasını görmeye gidecek paşam. olmayacağını bile bile sordum o da onaylamış oldu. ya ben istiyorum ki beraber böyle paylaşımlarımız olsun. şimdi nasılsa evlendiğimizde de öyle olucak biliyorum değişir diyerek kendimi avutacak kadar kör değilim. yanlış anlaşılmasın gelmek istemiyor değil imkanlar el vermiyor iş yüzünden.

sonra telefonda sesim değişti anladı hemen, bişey yok dedim bende kapattık. her gece kapadıktan sonra bana tekrar mesaj atar güzel sözler söyler, o mesajda canın sıkkın olmasın sen güldüğün sürece ben mutluyum yazmış. bende direnicem umutlarımı yaşatmaya çalışıcam dedim. neden umutsuz konuşuyorsun senin benden başka bir seçeneğin yok bana aitsin hiç bir yere gidemezsin bunu aklından çıkarma yazmış. öyle biraz daha konuştuk buna benzer şeyler.

kendi kendime diyorum ki haksızlık ediyorsun, sanki keyfinden mi olmuyor, iş bu sonuçta. o da evlenelim diye çabalıyor. kendime baktım ben zaten çalışmıyorum şuan, ben ne yaptım evliliğimiz için dedim, hiçbirşey. yani anlayacağınız herşey üstüste geldi beni bunalttı.

bizim ev sorunumuz yok, Onurun ailesi ablasına ev aldılar, bir ev daha var onu da biz kullanıcaz sanırım öyle düşünüyorlar. evlilik masraflarını da hallederiz diye düşünüyorum. yani tarihimiz uzamasın istiyorum. dün gece telefonda planladığımız gibi olmazsa beklicez galiba dedim yani öyle olabilir dedi. halbuki ben 2014mayıs olsun gelecek seneye yetişemeyiz dediğimde ben bekleyemem eylül iyi eylülde olsun dedi.

işte böyle yazdığım gibi karmakarışık oldum. daldan dala atlayarak yazmışım kusura bakmayın

gizoo kaç tane almış öyleee seni görünce böyle ben diyorum hiç bişi düşünmüyorum hiç aklıma gelmiyor bu detaylarr

ahhh canım bu ne ki takı kurdalesi iğnedanlık hepiciğini kendim yapcamda
arkadaşıma daha 2 ay var evde 3 adet 12 kişilikleri oldu kalabalık gelcekler söz istemeye onalrı kuzenler teyzeler felanda

bize kalabalık olmucaz ev küçük birinci dereceler gelcek 24 kişi taş çatlasa kuzummm hoş 50 kişi mevlütte sığmıştık ama olsun

Halleyleri yerim ha. Çok hoşsunuz ya,bayıldım.

İnşallah canım benim ya hayırlısı bakalım.

Not : Adım Hatice değil,o nerden kalmış aklında.

Şükürler olsun ki aramış.

Günaydınlar güzel gelincikler...

çok geçmiş olsun canım kısa sürede atlatrsin umarım:26:

kızlarrrr aranıza sonradan katıldım ama herkese merhaba, adım tuğba, istanbulda yasıyorum beni de aranıza alın,beraber hazırlanalım evliliğe gerçi ben henüz sözlü bile değilim

kıymetcim hepimiz yaşadık zaman zaman bu kararsızlıkları, endişeleri..ki hala yaşıyoruzda. sizin ilişkiniz daha yeni sayılır bunları aşıcaksınız zamanla düzene oturur herşey.evlilik büyük bir karar bu kadar detaylı düşünmende çok normal.sevgilinle konuş birlikte çözüm arayın problemlerinze.kendini üzme bu kadar

kızlarrrr aranıza sonradan katıldım ama herkese merhaba, adım tuğba, istanbulda yasıyorum beni de aranıza alın,beraber hazırlanalım evliliğe gerçi ben henüz sözlü bile değilim

merhaba tuğba.memnun oldum bende ezgi.bende daha sözlü değilim merak etme
kaç yaşındasın ne kadardır birliktesiniz ne zaman sözleniyorsun :))

merhaba tuğba.memnun oldum bende ezgi.bende daha sözlü değilim merak etme
kaç yaşındasın ne kadardır birliktesiniz ne zaman sözleniyorsun :))

çok memnun oldummm, ,canım ben 26 yaşındayım, aralıktan beri beraberiz ama önceden ailesini de tanıyordum, sevgilim de meger beni sevıyormuş ben onu tanımıyormuşum, o yüzden kısa süre de olsa hemen evlilik konusunda geldik, e bi de yaşım genç değil artık malum

sevgilim okulu bu yaz biterse, kasımda askere gidecek kısa dönem, ağustosta evlenmek istiyoruz nasıl yetişeceğiz bilmiyorum ama sevgilim 2013 illaki diye tutturuyor.çünkü evliliği çocuksuz gezerek geçirecgmz yıllarımız olsun istiyoruz

Hoş geldin Tuğba benimde henüz nişan falan yok merak etme

ayyy bi haticemiz vardı bu topikte ordan kalmış demek aklımda direkt hatice ismini yapıştırdım sana
kusura bakma canım

Canım ben buradayım kusura bakmayın sabah baktım kimse yok sonra işlere gömülmüşüm

Canım iş konusu benide çok korkutuyor. Sevdiğim tam bir iş kolik evlenince nasıl olacak bilmem. birde yükselme ihtimali var o zaman hepten herifin yolunu gözleyeceğim. Gerçi şimdi bekarım ondan böyle evlenince evde seninle olmak varken kimse beni iş yerinde tutamaz diyor. bakalım

Yağmur, özge, özlem, çağla, tuğba, ezgi, pelin ....... (arada ismini yazmadıklarım özür diliyorum hepinizden.) hepinize hayırlı günler diliyorum.

Param olsa muhakkak alırdım o yemek takımından çok ucuz ve kaliteli

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…