'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tuğbacım hoşgeldin aramıza hakkınızda hayırlsı olsun ,

kıymetcim; ezgime katılıyorum daha cok taze bir ilişkiniz var o dönemlerde hepimizzin herkesin yasayabilcegi ve yasadıgı sorunlar bunlar

koca yolu mı gözlicem demişsin ya, eğer işiyse bu yapacak ne var ki? bak bende gözlicem hem de aksam gelsin diye değil belki gidecek aylarca gelemeyecek ben annemlerin yanında kalmak durumunda bile kalıcam... göze aldım ama hepsini, yeter ki eşim olsun bu aadam diye

ev sorununuz yoksa kira ödemeyeceksiniz demektir, kazanc durumunuza göre aylık ödemeleri sizi sarsmayacak sekilde kredi bile cekebilirsiniz... kul sıkısmyaınca hızır yetişmezmiş, bir kapı acılır siz yola cıktıktan sonra... eylül ile mayıs arası 8 ay... zaten beklesen de beklemesen de cok buyuk farklar olacagını sanmam maddi acıdan

illa bekleyelim derse de beklersiniz ne günler ne yıllar gecti omrumuzden bir 8 ay mı gecmeyecek... bunlar icin canını sıkma seni seven adamı da kırma tatlım ... nacizane ..

tuğbacım hoşgeldin ben de özge memnun oldum
aynı yaştayız ve aynı şekilde düşünüyoruz en az bi 3 yıl çocuğumuz olmasın evliliğimizi yaşayalım diyoruz biz de
hayırlısı olsun inşallah

kıymetçim herkesin kendisine göre küçük büyük tedirginlikleri vardır evlilik hakkında
ama birbrinizi sevdikten sonra aşılmayacak sorunlar değil hiçbirisi
inşallah gönlünüzce olur herşey

haticecim hoşgeldinnn

o kadar haklısınız ki kızlar, diyorum ya bende kendime diyorum iş bu ne yapsın keyfinden mi böyle yapıyor diye.

zaman geçtikçe birbirimizi daha iyi anlıcaz ve önümüzü daha iyi görücez sanırım.

haticecim aynen erken gelirim seni yalnız bırakmam diyor ama anlayışsız biri olmak istemiyorum. işi varsa kalması gerekiyorsa da kalsın ve bu beni rahatsız etmesin. kendimi buna alıştırıcam. o erken gelirse sevinirim gelmezse de üzülmemiş olurum böylece.

Çağlacım senin durumunu biliyorum ve Allah sana bu durumda olanlara güç kuvvet versin, inşallah uzun yolculuklar sona erer hayırlısıyla her gün beraber olursunuz. evlilik için beklerim de zaten 2014 demiştim ben kendisi tutturdu eylül diye. dün gece konuşmalarımız uçlarda geçti biraz ama ben öyle ayrılık falan düşünmedim. hayatta beni birinin daha bu kadar mutlu edeceğini bu kadar seveceğini düşünmüyorum, bende onu seviyorum. daha bir yıl var, herşeyin hayırlısı olsun.

Ezgim kendimi üzmemem gerek karşı tarafı hiç üzmemem gerek çünkü haketmiyor bunu. bazen haksızlık ettiğimi düşünüyorum. kendi kendimi ikna edicem bu duruma alışıcam.

özgem amin inşallah herşey gönlümüze göre olur. geç olsun güç olmasın hayırlısı olsun dicem.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar benide aranıza alırmısınızzzz..
Ben 1,5 ay önce 9 haziranda sözlendim..
Ismim özlem -istanbulda yaşıyorum...24 yaşındayım-çalışıyorum
kısmetse nikah tarihimiz 06-2013 çok heyecanlıyım
ağustos ayında birlikteliğimin 3. Yılı dolacak evlendiğimizde inş. 4 yıldır birlikte olmuş olacağız sözlümle...
Hepinize tekrar sevgi ve selamlarımı iletiyorum

maşallah bugün çok bereketli kaç tane gelincik geldi :))

hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz güzeller

başka kimler var haziran gelini olarak tarihlerle yazarlarmı benimlki tahmini
22.06.2013 yada 23.06.2013 henüz cmts mi pazarmı yapsak karar veremedikte

Son düzenleme:

düğün mü yoksa nikah vs. mi düşünüyorsunuz ?

Son düzenleme:

evet canım biz de 2-3 yıl gezeriz istediklerimizi yaparız vaktimiz olsun diyoruz,çok memnun oldum

siz ne durumdasınız?sözlendiniz mi nişanlandınız mı?çeyizler ne durumda? benim hiçbir şeyim yok henüzz

düğün mü yoksa nikah vs. mi düşünüyorsunuz ?

inşallah nikah olacak..düğün düşünmüyoruz çünkü ikimizde kendi başımıza yapıyoruz herşeyi ailelerimizin bizim eşyalarımızı alıp baştan aşağı evimizi dizecek yada ne bileyim bize 20 milyar para verip hadi gidin istediğinizi yapın diyecek lüksleri yok..
o nedenle bizde onlara yük olmamak i,çin bu yolu seçtik..

haa tabi şu var a dan z ye herşeyim en kalitelisi en güzeli biz kendi imkanlarımızla yapıyoruz herşeyi sevgiliyken daha aldık beyaz eşyalarımızı ödedik bitti.
kaz tüyü yorganızımdan sweet home dan yatak örümüze kadar herşeyimiz var 1-2 eksiğimiz kaldı onuda nikaha kadar hayırlısı ile tamalarız inş..

ama yinede öyle çok özel şeylere kaçmıyoruz.. birbirimizin ailesine falan cicikli bohçalar yapmıcaz çam sakızı çoban armağanı bişiler alıcaz karşılıklı aile içine o da..
öncelik kendimiz diye düşünüorz.. ama yapmak istememiydik tabiki isterdik ama şu anda önce kendi istediklerimizi istediğimiz standartlarda yapabilmek için çabalıyoruz. başkalarına yani ailelere güzel bohçalar hazırlıcaz diye kendi istediklerimden vazgeçemem zaten onalrın gönlünü yapıcaz

ikimizde çalışıyoruz şükürler olsun kendi yağımızda güzelce kavruluyoruz ama en basit sıradan bir ödüğün salonuna vermeyi isteyebileceğimiz paramız yok...

ayyy nerden geldiysem bu konuya birden neyse sizler sormadan ben kısa bir özet geçmiş oldum.
oslemys böyle işte :)

canım ben de yeniyim adım tuğba,sen de hoşgeldin sözlenmişsin bir adım öndesin bizden, eğer yetişirse biz de agustuos düşünüyoruz sevgilimle.

22sinde yaparsanız eğer aynı gün evlenmiş olcaz
22 haziran benim tarihim de canım

evet canım biz de 2-3 yıl gezeriz istediklerimizi yaparız vaktimiz olsun diyoruz,çok memnun oldum

siz ne durumdasınız?sözlendiniz mi nişanlandınız mı?çeyizler ne durumda? benim hiçbir şeyim yok henüzz

biz 23 haziranda nişanlandık
benim de çeyiz yok malesef çok ama çok az bişiler aldım ama daha alcak çoook şey var
alırız ama yaa para olsun yeter ki

çok mu var okul bitmesine ???
Yaşlarınız kaç acaba merak ettim meslekler nedir

tatlım benim erkek arkadasım yönetim bilişim sistemleri okuyor,bikaç dersi kaldı,dualarınızı beklıyorum bu ay belli olacak bitip bitmeyeceği:18::18:

benim okul çoktan bitti, eczacıyım ben, ikimiz de 26 yaşındayız.

okulu biterse söz yapacağız sonra askere gidecek bakalım.

özlem ve tuğba hoşgeldiniz.. ben de nuray

özlemcim nişan tarihlerimiz yakınmış, benimki de 25 ağustosta. biz de bohça işini abartmamayı düşünüyoruz. öncelik biz. bir de aile bireylerine ufak hediyeler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…