'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nişanı aile arasında mı yapacaksınız kızlar?bizim oralarda büyük düğün gibi nişanlar var ama ben evimizin bahçesinde yapmak istiyorum.

bende nikah istiyorum. bunun bir çok sebebi var. sevgilimin ailesi çok geniş değil benim ailem çok geniş. ama bizimkiler de kız verince resmen yasa giriyorlar kız veriyoruz birde oynayalım mı diye fikirlere sahip olanlar var. bende öyle şıkkkıdı oynıyım meraklısı değilim sevgilim de değil. düğün masrafı da cabası. o parayla güzel bir balayı yapmak istiyoruz ki çok mantıklı. düğün yapıcam insanlar arkasından aman ne güzel düğündü diyecekler bitti gitti. bunlar benim fikirlerim yine de kesin konuşmak istemem zaman ne gösterir bilmem aileler işin içine girer olaylar değişir bunları söylediğimle kalırım

ne güzel herşeyin hazır, hiç sıkılmazsınız tarihiniz yaklaştığında da

hoşgeldiniz özlem ve tuğba

tuğba canım bende erkek arkadaşımı bekledim mezun olsun diye hemen askere gidicek allahtan seninki ne zaman mezun oluyor

yönetim bilişim sistemini nerede okuyor canım dersler kolaymı zormu canım bu soruları kardeşim için soruyorm etrafta o bölümü okuyan kimse yok ve ben o bölümü yazdırmak istiyorum avantajları varmı sektörde hiç bilgin varmı canım

Son düzenleme:
nişanı aile arasında mı yapacaksınız kızlar?bizim oralarda büyük düğün gibi nişanlar var ama ben evimizin bahçesinde yapmak istiyorum.

evinizin bahçesinde yapmak istiyorsan orda yap canım. çokta güzel olur..
biz kafe-restaurant gibi bi yerde 100 kişilik bi nişan yapıcaz.. burda bulunan akrabalarımız ve yakın dostların olacağı bi nişan olacak.

ben kaçıyorum şimdilik güzeller, gizimin tavsiye ettiği sinameki kürünü yapıcam, kötü kokuyormuş aslında akşam mı yapsam diyorum neyse ben gidip bemix ve sinamekiyi alıp geliyim.. öpüyorum hepinizi

canım özlem yazmışsın ama sanırım bana sordun:)
işte bikaç dersten büt'e girdi,sınav sonuçları belli olacak bu sıralar.umarım biter de,biz de en azından sözleniriz

beykentte okuyor canım,çok fazla yerde olamyan bir bölüm,ve eğer kendini de geliştirrse iyi iş bulabilir,mesela bnem sevgilimin işi hazır şimdiden,çok mezunu olmadığı için bölümün kolay iş bulunuyor, ve sonucta artık hersey bilişim üzerine tüm şirketler hem yönetim hem de bilişime yönelmek zorunda.iyi kazanır herhalde bilemiyorum iyice arastrsın kardeşin ama bana şu an çok geçerli gibi geliyor..

haticecim sanada hayırlı günler canım
Tuğbacım hoşgeldinnn
Çağlamm nasılsın kuzumm
özgeemmm, ezgimmm

merhaba canım

inşallah verir tüm derslerinide tez zamanda kavuşursunuz sevdiceğinle
özlem hoşgeldin aramızaa
görüşürüz kıymett

Son düzenleme:

umarım hayal ettiğin gibi olur, bahçemiz güzel,süslerim bi de açık büfe hazırlarım diyorum.ama oturmak için fln sandalye mi konur bilemiyorum, hiçbir fikrim yok.şöyle kokteyl gibi olsun istiyorum tabi aile arasında olacak bizim öyle abartı bişey yok.bunlar benim fikirlerim sevgilime hiç sormuyorum ahahaha

amntecim iyiyiz saol kusummmm ya senin adın neydi?

haticecim sana da iyi günler ... iyisindir inşallah tatlım...

coldplay dün beni merak ettiğini sölemişsin albümüm vardı bir ara kaldırdım... boş bir vaktimde yine yaparım inşallah... senin ismin neydi bu arada çoğaldıkça aklımda tutamaz oldum

yeni gelen gelinciklerde hosgeldiler

canım adını yazdıktan hemen sonra düzelltim :))))

bana görede çok geçerli bölüm hem idareci işletme konularında hemde it mantığı var bilgisayar konularında bir nevi mühendis işletme ve endstrü mühendisi mantığında ama daha değişik meslek devlettede yeni yeni açılıyor babam özele göndermek istiyor %50 bursla girebiliyor bakalım saol en azından bir bilene sordum etrafımızda okuyan kismee yok

kızlar istanbulun nerelerinde oturuyorsunuz

çekmeköydeyim ben :)

Benim nişanımın evde olmaz maalesef evimizin bahçeside yok...
O nedenle evimize yakın bir dernek salonu tuttuk fazla büyük bir yer değil.. Ama bu işler için yapılmış genelde nişanlar kınalar orada yapılıyor.
Biz 150-200 kişi arası olucaz..
Uzaktan gelen akrabalarımız olacak .. Mesela kocaeli den ve tekirdağdan evde yemek veremeyiz çünkü çok kalabalık olur kargaşa olur diye.. Bizde dedikki nişanda pilav üstü - döner kola pasta ikram edelim kimse aç dönmesin evine dedik.. şimdi onu hazırlıyoruz..
Yakın tanıdığımızın lokantasında pişecek yemekler salonunda kapalı bir odası var orada da lokantanın garsonları hazırlayım servis edecekler..yemekli nişan olacak anlayacağınız..
Sanırım biraz stressli geçecek... şükürki kıyafetimi 2 gün önce aldım son dakikaya bırakmadım..
şimdi ayakkabı takım elbise çanta iç çamaşırı vs. Tarzında bohçalıklar kaldı onlarıda bu haftasonu çıkıp bakıcaz hayırlısı ile inşş.

Canım ilk günler kovsakda evden gitmeyeceklerine eminim ama kavga ettiğimizde işlere gömülüp eve geç gelmeler başlayacak. Evlendiğimizde oturacağımız ev ikimizinde ailelerine yakın değil ve farklı bir muhit olduğu için ben yalnız kalacağım. Olmadı bir spor salonuna yazılırım diye düşünüyorum. O gelene kadar bende vakit geçiririm.

Benimkisi o zaman oldukça yeni size göre hayırlısı olsun hepimizin hakında inşallah

Razamazanı boşayıp Bayrama kavuşursam sevineceğim. Sevdiğim dün parmak ölçünü verde en azından evlenme teklif edeyim diyor. Sanırım bulutların üstündeyim ama ramazan bitene kadar beklemek zorunda

çağla gerçekten komşu buldun herşeyi geçtim anadolu yakasında toplaşcaz gibi duruyor kızçelerrr

evet gizolettam aynen öyle... dün patronum arkadasla bana siz evleninde bi sizi buraya aldırcam ben dedi bence siz karsıya gelin buralarda yasanmaz dedim ben de

valla boguyo beni buraların havası

canım muhtemeln burada olacağım,oturduğum siteden ev almayı düşünüyoruz çünkü :) ne zaman evleniyorsunuz siz?

ben kısmetse 2 haziranda evleniyorum canım... evimizi aldık gecen sene evlendikten sonra da orda oturcam

allegria ne hoş tesadüfff :):):)
inşallah bizimde planladığımız tarih gerçek olur nerede oturuyorsun nikah nerede olacak..
Benimki kısmetse zeytinburnunda

tatlım ne güzel çok sevindim senin adına,çalışıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…