- 26 Kasım 2010
- 393
- 7
- 96
özlem ve tuğba hoşgeldiniz.. ben de nuray
özlemcim nişan tarihlerimiz yakınmış, benimki de 25 ağustosta. biz de bohça işini abartmamayı düşünüyoruz. öncelik biz. bir de aile bireylerine ufak hediyeler..
inşallah nikah olacak..düğün düşünmüyoruz çünkü ikimizde kendi başımıza yapıyoruz herşeyi ailelerimizin bizim eşyalarımızı alıp baştan aşağı evimizi dizecek yada ne bileyim bize 20 milyar para verip hadi gidin istediğinizi yapın diyecek lüksleri yok..
o nedenle bizde onlara yük olmamak i,çin bu yolu seçtik..
haa tabi şu var a dan z ye herşeyim en kalitelisi en güzeli biz kendi imkanlarımızla yapıyoruz herşeyi sevgiliyken daha aldık beyaz eşyalarımızı ödedik bitti.
kaz tüyü yorganızımdan sweet home dan yatak örümüze kadar herşeyimiz var 1-2 eksiğimiz kaldı onuda nikaha kadar hayırlısı ile tamalarız inş..
ama yinede öyle çok özel şeylere kaçmıyoruz.. birbirimizin ailesine falan cicikli bohçalar yapmıcaz çam sakızı çoban armağanı bişiler alıcaz karşılıklı aile içine o da..
öncelik kendimiz diye düşünüorz.. ama yapmak istememiydik tabiki isterdik ama şu anda önce kendi istediklerimizi istediğimiz standartlarda yapabilmek için çabalıyoruz. başkalarına yani ailelere güzel bohçalar hazırlıcaz diye kendi istediklerimden vazgeçemem zaten onalrın gönlünü yapıcaz
ikimizde çalışıyoruz şükürler olsun kendi yağımızda güzelce kavruluyoruz ama en basit sıradan bir ödüğün salonuna vermeyi isteyebileceğimiz paramız yok...
ayyy nerden geldiysem bu konuya birdenneyse sizler sormadan ben kısa bir özet geçmiş oldum.
oslemys böyle işte :)
tatlım benim erkek arkadasım yönetim bilişim sistemleri okuyor,bikaç dersi kaldı,dualarınızı beklıyorum bu ay belli olacak bitip bitmeyeceği:18::18:
benim okul çoktan bitti, eczacıyım ben, ikimiz de 26 yaşındayız.
okulu biterse söz yapacağız sonra askere gidecek bakalım.
nişanı aile arasında mı yapacaksınız kızlar?bizim oralarda büyük düğün gibi nişanlar var ama ben evimizin bahçesinde yapmak istiyorum.
hoşgeldiniz özlem ve tuğba
özlem canım bende erkek arkadaşımı bekledim mezun olsun diye hemen askere gidicek allahtan seninki ne zaman mezun oluyor
yönetim bilişim sistemini nerede okuyor canım dersler kolaymı zormu canım bu soruları kardeşim için soruyorm etrafta o bölümü okuyan kimse yok ve ben o bölümü yazdırmak istiyorum avantajları varmı sektörde hiç bilgin varmı canım
merhaba canımTuğbacım hoşgeldinnn
Çağlamm nasılsın kuzumm
özgeemmm, ezgimmm
tatlım benim erkek arkadasım yönetim bilişim sistemleri okuyor,bikaç dersi kaldı,dualarınızı beklıyorum bu ay belli olacak bitip bitmeyeceği:18::18:
benim okul çoktan bitti, eczacıyım ben, ikimiz de 26 yaşındayız.
okulu biterse söz yapacağız sonra askere gidecek bakalım.
evinizin bahçesinde yapmak istiyorsan orda yap canım. çokta güzel olur..
biz kafe-restaurant gibi bi yerde 100 kişilik bi nişan yapıcaz.. burda bulunan akrabalarımız ve yakın dostların olacağı bi nişan olacak.
merhaba canım
inşallah verir tüm derslerinide tez zamanda kavuşursunuz sevdiceğinle
:
canım özlem yazmışsın ama sanırım bana sordun:)
işte bikaç dersten büt'e girdi,sınav sonuçları belli olacak bu sıralar.umarım biter de,biz de en azından sözleniriz
beykentte okuyor canım,çok fazla yerde olamyan bir bölüm,ve eğer kendini de geliştirrse iyi iş bulabilir,mesela bnem sevgilimin işi hazır şimdiden,çok mezunu olmadığı için bölümün kolay iş bulunuyor, ve sonucta artık hersey bilişim üzerine tüm şirketler hem yönetim hem de bilişime yönelmek zorunda.iyi kazanır herhalde bilemiyorum iyice arastrsın kardeşin ama bana şu an çok geçerli gibi geliyor..
canım adını yazdıktan hemen sonra düzelltim :))))
bana görede çok geçerli bölüm hem idareci işletme konularında hemde it mantığı var bilgisayar konularında bir nevi mühendis işletme ve endstrü mühendisi mantığında ama daha değişik meslek devlettede yeni yeni açılıyor babam özele göndermek istiyor %50 bursla girebiliyor bakalım saol en azından bir bilene sordum etrafımızda okuyan kismee yok
kızlar istanbulun nerelerinde oturuyorsunuz
çekmeköydeyim ben :)
evlendikten sonra da orda mı olcaksın? öleyse bi komsu daha buldum
o kadar haklısınız ki kızlar, diyorum ya bende kendime diyorum iş bu ne yapsın keyfinden mi böyle yapıyor diye.
zaman geçtikçe birbirimizi daha iyi anlıcaz ve önümüzü daha iyi görücez sanırım.
haticecim aynen erken gelirim seni yalnız bırakmam diyor ama anlayışsız biri olmak istemiyorum. işi varsa kalması gerekiyorsa da kalsın ve bu beni rahatsız etmesin. kendimi buna alıştırıcam. o erken gelirse sevinirim gelmezse de üzülmemiş olurum böylece.
Çağlacım senin durumunu biliyorum ve Allah sana bu durumda olanlara güç kuvvet versin, inşallah uzun yolculuklar sona erer hayırlısıyla her gün beraber olursunuz. evlilik için beklerim de zaten 2014 demiştim ben kendisi tutturdu eylül diye. dün gece konuşmalarımız uçlarda geçti biraz ama ben öyle ayrılık falan düşünmedim. hayatta beni birinin daha bu kadar mutlu edeceğini bu kadar seveceğini düşünmüyorum, bende onu seviyorum. daha bir yıl var, herşeyin hayırlısı olsun.
Ezgim kendimi üzmemem gerek karşı tarafı hiç üzmemem gerek çünkü haketmiyor bunu. bazen haksızlık ettiğimi düşünüyorum. kendi kendimi ikna edicem bu duruma alışıcam.
özgem amin inşallah herşey gönlümüze göre olur. geç olsun güç olmasın hayırlısı olsun dicem.
Merhaba kızlar benide aranıza alırmısınızzzz..
Ben 1,5 ay önce 9 haziranda sözlendim..
Ismim özlem -istanbulda yaşıyorum...24 yaşındayım-çalışıyorum
kısmetse nikah tarihimiz 06-2013 çok heyecanlıyım
ağustos ayında birlikteliğimin 3. Yılı dolacak evlendiğimizde inş. 4 yıldır birlikte olmuş olacağız sözlümle...
Hepinize tekrar sevgi ve selamlarımı iletiyorum
Razamazanı boşayıp Bayrama kavuşursam sevineceğim. Sevdiğim dün parmak ölçünü verde en azından evlenme teklif edeyim diyor. Sanırım bulutların üstündeyim ama ramazan bitene kadar beklemek zorundaamntecim iyiyiz saol kusummmm ya senin adın neydi?
haticecim sana da iyi günler ... iyisindir inşallah tatlım...
coldplay dün beni merak ettiğini sölemişsin albümüm vardı bir ara kaldırdım... boş bir vaktimde yine yaparım inşallah...senin ismin neydi bu arada çoğaldıkça aklımda tutamaz oldum
yeni gelen gelinciklerde hosgeldiler
çağla gerçekten komşu buldun herşeyi geçtim anadolu yakasında toplaşcaz gibi duruyor kızçelerrr
canım muhtemeln burada olacağım,oturduğum siteden ev almayı düşünüyoruz çünkü :) ne zaman evleniyorsunuz siz?
[ı]22sinde yaparsanız eğer aynı gün evlenmiş olcaz
22 haziran benim tarihim de canım[/ı]
[ı]
biz 23 haziranda nişanlandık
benim de çeyiz yok malesef çok ama çok az bişiler aldım ama daha alcak çoook şey var
alırız ama yaa para olsun yeter ki [/ı]
evet gizolettam aynen öyle... dün patronum arkadasla bana siz evleninde bi sizi buraya aldırcam ben dedibence siz karsıya gelin buralarda yasanmaz dedim ben de
valla boguyo beni buraların havası
ben kısmetse 2 haziranda evleniyorum canım... evimizi aldık gecen sene evlendikten sonra da orda oturcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?