'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tatlım ne güzel çok sevindim senin adına,çalışıyor musun?

evet canım çalışıyorum bir yayınevinde editörüm sen çalışıyor musun?

haticecim cok sevindim ama teklifteki yüzük de ölüçü sormasaymıs keske süprizi kacmıs benimki kafasına göre almstı haliyle sonradan daralttırdık.. ama ilk verdigi gün mutluluktan öle büyük de olsa takmıstım

işin güzelmişşş ben de eczacıyım canım.

çoğu hazırlığı tamamlamışsın ne güzel.geri kalanlarda hallolur.herşey güzel geçsin inşallah.
haticecim evlendikten sonra çalışmayacakmısın canım? buarada demek teklif geliyor hee hadi bakalımm
gizooo anadolu candırr.komşu oliciiz biirbirimizee
çağloşum ay benimkide büyüktü küçültmek için baya beklemek zorunda kalmıştık.çünkü sevdicek istanbuldan almıştı bende bursada okuyordum sürpriz yapıp gelmişti orada takmıştıı.ayyyyy anlatırken bile heyecanlanıyorum hala küçültene kadarda hiç çıkarmadım ama önüne diğer yüzüğümü takıyodum düşmesin diye o şekilde yinede takıyordum.2gündür evde unutuyorum kendimi eksik hissediyorum yaa

Canım elimi bile daha tutamıyor garibim korkuyor tokatı yapıştıracağım diye.

adım özge özlemcim
biz tekirdağda yaşıyoz evimiz de burda olcak düğünümüz de

Düğün yeri hala kesin olmamakla birlikte avrupa yakası evimizin taksitlerini ödüyor hala aşkım esenkentde oturacağız

Hayır canım çalışacağım zaten ilk şartım bu oldu. Ben belediyede çalışıyorum oda ama farklı departmanlardayız çok şükür.
Kıskançlığı deli eder yoksa beni

Hayır canım çalışacağım zaten ilk şartım bu oldu. Ben belediyede çalışıyorum oda ama farklı departmanlardayız çok şükür.
Kıskançlığı deli eder yoksa beni

bir an çalışmayacaksın düşüncesine kapıldımda ondan sordum canım.aynı yerde çalışmak zor olsa gerek ama neyseki sizin departmanlar farklıymış

ben de öyleyim ezgim yaa sabah bulamıyorum bazen bütün evi ayaga kaldırıyorum yuzuklerim nerdeee yuzuklerim nerdeeee inanmıyorum kayboldularrr haayırr diye naralar atıyorum

hatta ben beyaz tenli oldugum icin işe gelip giderken yolda yuruyusumde maruz kaldıgım gunes bile beni carpar... yüzüklerimin oldugu yerde iz olusmus hafif

askımınki de öyle... o daha cok deniz havasına maruz kaldıgı icin tamamen iz olmus yuzugu cıkarsa bile izi duruyo.. dövme gibi

bir an çalışmayacaksın düşüncesine kapıldımda ondan sordum canım.aynı yerde çalışmak zor olsa gerek ama neyseki sizin departmanlar farklıymış

Bizim hikayemiz biraz komik adam hep peşimdeymiş ama ben görmüyormuşum Beni süründürmek hoşunamı gidiyordu, gidiyor deyip duruyor. Yok kız yanıma gelen her erkeğe bir kulp takacağına eminim.

Kızlar bu arada biri çizelge yapsa kim kimdir kim ne iş yapar nereli diye ben arada baktığımdan karıştırıyor bazen unutuyorum. Özür dilerim ama sanırım benim gibi olan birkaç kişi daha çıkar böylelikle kimseyi unutmamış olurum diye düşünüyorum. Nedersiniz?

bendede aynı durum var sadece kendimde sanıyorm kafam dolu işler yoğun ve karştryorum kızlar akşam sakin kafaylaa bakablyorm herkeste olcak değil ama ben isimleri bile karştryorum yeni gelenlerin

bence de yapalım,böylece birbirimizi unutmamış oluruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…