tatlım ne güzel çok sevindim senin adına,çalışıyor musun?
allegria ne hoş tesadüfff :):):)
inşallah bizimde planladığımız tarih gerçek olur nerede oturuyorsun nikah nerede olacak..
Benimki kısmetse zeytinburnunda
[ı]
adım özge özlemcim
Biz tekirdağda yaşıyoz evimiz de burda olcak düğünümüz de[/ı]
evet canım çalışıyorum bir yayınevinde editörümsen çalışıyor musun?
haticecim cok sevindim ama teklifteki yüzük de ölüçü sormasaymıs keske süprizi kacmısbenimki kafasına göre almstı haliyle sonradan daralttırdık.. ama ilk verdigi gün mutluluktan öle büyük de olsa takmıstım
Benim nişanımın evde olmaz maalesef evimizin bahçeside yok...
O nedenle evimize yakın bir dernek salonu tuttuk fazla büyük bir yer değil.. Ama bu işler için yapılmış genelde nişanlar kınalar orada yapılıyor.
Biz 150-200 kişi arası olucaz..
Uzaktan gelen akrabalarımız olacak .. Mesela kocaeli den ve tekirdağdan evde yemek veremeyiz çünkü çok kalabalık olur kargaşa olur diye.. Bizde dedikki nişanda pilav üstü - döner kola pasta ikram edelim kimse aç dönmesin evine dedik.. şimdi onu hazırlıyoruz..
Yakın tanıdığımızın lokantasında pişecek yemekler salonunda kapalı bir odası var orada da lokantanın garsonları hazırlayım servis edecekler..yemekli nişan olacak anlayacağınız..
Sanırım biraz stressli geçecek... şükürki kıyafetimi 2 gün önce aldım son dakikaya bırakmadım..
şimdi ayakkabı takım elbise çanta iç çamaşırı vs. Tarzında bohçalıklar kaldı onlarıda bu haftasonu çıkıp bakıcaz hayırlısı ile inşş.
evet canım çalışıyorum bir yayınevinde editörümsen çalışıyor musun?
haticecim cok sevindim ama teklifteki yüzük de ölüçü sormasaymıs keske süprizi kacmısbenimki kafasına göre almstı haliyle sonradan daralttırdık.. ama ilk verdigi gün mutluluktan öle büyük de olsa takmıstım
adım özge özlemcim
biz tekirdağda yaşıyoz evimiz de burda olcak düğünümüz de
işin güzelmişşşben de eczacıyım canım.
seninki de cok güzelmiiişşş... küçük bi fındıgımız olursa seni bol bol ziyaret ederiz artık ablası... doktor amcamız bunları istedi diye
çoğu hazırlığı tamamlamışsın ne güzel.geri kalanlarda hallolur.herşey güzel geçsin inşallah.
haticecim evlendikten sonra çalışmayacakmısın canım? buarada demek teklif geliyor hee hadi bakalımm
gizooo anadolu candırr.komşu oliciiz biirbirimizee
çağloşum ay benimkide büyüktü küçültmek için baya beklemek zorunda kalmıştık.çünkü sevdicek istanbuldan almıştı bende bursada okuyordum sürpriz yapıp gelmişti orada takmıştıı.ayyyyy anlatırken bile heyecanlanıyorum halaküçültene kadarda hiç çıkarmadım ama önüne diğer yüzüğümü takıyodum düşmesin diye o şekilde yinede takıyordum.2gündür evde unutuyorum kendimi eksik hissediyorum yaa
inşallah sağlıklı cok tatlı bir fınfdığın olur da sevmek bize de kısmet olur :)
özgecim bir bakımada hemşeriyiz....
Tekirdağın neresindensin ben kırklareliliyim sözlümde tekirdağlı
Hayır canım çalışacağım zaten ilk şartım bu oldu. Ben belediyede çalışıyorum oda ama farklı departmanlardayız çok şükür.
Kıskançlığı deli eder yoksa beni
özgecim bir bakımada hemşeriyiz....
Tekirdağın neresindensin ben kırklareliliyim sözlümde tekirdağlı
çoğu hazırlığı tamamlamışsın ne güzel.geri kalanlarda hallolur.herşey güzel geçsin inşallah.
haticecim evlendikten sonra çalışmayacakmısın canım? buarada demek teklif geliyor hee hadi bakalımm
gizooo anadolu candırr.komşu oliciiz biirbirimizee
çağloşum ay benimkide büyüktü küçültmek için baya beklemek zorunda kalmıştık.çünkü sevdicek istanbuldan almıştı bende bursada okuyordum sürpriz yapıp gelmişti orada takmıştıı.ayyyyy anlatırken bile heyecanlanıyorum halaküçültene kadarda hiç çıkarmadım ama önüne diğer yüzüğümü takıyodum düşmesin diye o şekilde yinede takıyordum.2gündür evde unutuyorum kendimi eksik hissediyorum yaa
[ı]çorluluyum ben canım enişte nerden?
Senle de enişteyle de hemşeriyiz o zaman[/ı]
bir an çalışmayacaksın düşüncesine kapıldımda ondan sordum canım.aynı yerde çalışmak zor olsa gerek ama neyseki sizin departmanlar farklıymış
Kızlar bu arada biri çizelge yapsa kim kimdir kim ne iş yapar nereli diye ben arada baktığımdan karıştırıyor bazen unutuyorum. Özür dilerim ama sanırım benim gibi olan birkaç kişi daha çıkar böylelikle kimseyi unutmamış olurum diye düşünüyorum. Nedersiniz?
Kızlar bu arada biri çizelge yapsa kim kimdir kim ne iş yapar nereli diye ben arada baktığımdan karıştırıyor bazen unutuyorum. Özür dilerim ama sanırım benim gibi olan birkaç kişi daha çıkar böylelikle kimseyi unutmamış olurum diye düşünüyorum. Nedersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?