'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aslında ben yaparım ama böyle ayrıntılı işlerle çok uğraşırım.ama 1200 küsür sayfanın hepsini baz almalı mı, ayrılanlar fln var mıdır?

aslında ben yaparım ama böyle ayrıntılı işlerle çok uğraşırım.ama 1200 küsür sayfanın hepsini baz almalı mı, ayrılanlar fln var mıdır?

bi an başka topiğe geldim sandımm yahu ne kadan çokk gelincikk gelmiş maşallahh
çıkın çıkın gelinn
ders çalışıyorumm amaa şakırrr şakırrr terliorumm bu ne bugün yaa klimayıda kullanmıorumm pek biyerlerimm tutulcak diye
oralarda sıcakmı millet

ivit.. hatta benim kafama gunes gecmiş olabilir bugun... iyi oldu ama içim de aydınlandı diyomusum

ıyyy nasıl da belli güneş geçtiği

Hayır canım çalışacağım zaten ilk şartım bu oldu. Ben belediyede çalışıyorum oda ama farklı departmanlardayız çok şükür.
Kıskançlığı deli eder yoksa beni

evlenme teklifi miiiii ne güzel heyecanla bekliyorum haberlerini
bizim de aileler anadolu yakasında ben ataşehir tarafında oturuyorum, sevgilimin ailesi bostancıda. ama biz karşıda oturucaz %90 bahçeşehirde. çok uzak aslında ama işler ve ev o tarafta olunca burda oturmak saçma. kavga etmeyiz inşallah öyle şiddetli şeyler. şimdilik hep alttan alıyor sevdicek sağolsun

hangi belediyede çalışıyorsun canımm bende kpss sonucuna göre bu tarz bişeyler düşünüyorum. ve kpss ile mi girdin ?

kız daha dısım bronzlamasadı ki icime sıra gelsin

ofisteki herkes tatilde biyere gidebildi cukulete gbi dondu bense hala peynir tabagı gibi dolasıyorum... bu durum moralimi cok bozuyor

bende öyleyimm ilk defa böle bu aylarda tavuk gibi dolaşıyorumm
iznimde taa eylülde benim anca bayramda kaçıcam inş 3 güncük ne kadar yanabilirsem

aynı mesaj üç kere yayınlandı kusura bakmayın kızlar.:26:
Önemli değil canım sen bir bak bakalım. Hepimiz için iyi olur yeni gelin geldikçe güncelleriz.

Allah yardımcın olsun canım

çok sıcak ama klima var allahtan:126:

Klima en sıcak günlerde çalışmıyordu benim burada çatı katındayım bide düşün zaten uyku uyunmuyor

aslında evlenme teklifini çok önceden etti. Hatta ekim gibi nişan mayıs gibide evlenelim diyor.bizimkisi evi almamış olsaydı bende orada oturmazdım:44:

bende öyleyimm ilk defa böle bu aylarda tavuk gibi dolaşıyorumm
iznimde taa eylülde benim anca bayramda kaçıcam inş 3 güncük ne kadar yanabilirsem

benim de planlarım vaaarrrr... gidebilsem ne güzel olur yaaa bayramdan sonraki hafta sonuda böğürtlenle kacasımız var ama neresi olsa gunubirlik olunca bulamıyoruz

al benden de o kadar Çağloşkommm
bu arada ben senin Rihanna'nn 1:

kııızzz yavruuum amaaan ben senin yeni nickini tanımadım yaaa

sende ne var yok bakim hala istemeye gelmedi mi eniştem

yazın çalışmak çok zorr yaa 3 ay tatil istiyorrr ölee mi meslekk istioor beeenn
benim tosbiktee durmuyo valla yerinde istanbula gitti gelemedi daha
yaa kimmiş amante ben biliyomuyummkii :26:

ahaha bende öyle oluyorum çoğu zaman.hemen panik hemennn
süper olur derim:128:
al benden de o kadar Çağloşkommm
bu arada ben senin Rihanna'nn 1:

eneemmm tubiş kız senmiydinnn ben sana cevap yazdım ama çaktırmadım adını hatırlamadığımı diyorum kim bu bide samimi yazmış hatırlamazsam ayıp olur dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…