bendede aynı durum var sadece kendimde sanıyorm kafam dolu işler yoğun ve karştryorum kızlar akşam sakin kafaylaa bakablyorm herkeste olcak değil ama ben isimleri bile karştryorum yeni gelenlerin
bi an başka topiğe geldim sandımm yahu ne kadan çokk gelincikk gelmiş maşallahh
çıkın çıkın gelinn
ders çalışıyorumm amaa şakırrr şakırrr terliorumm bu ne bugün yaa klimayıda kullanmıorumm pek biyerlerimm tutulcak diye
oralarda sıcakmı millet
ivit.. hatta benim kafama gunes gecmiş olabilir bugun... iyi oldu ama içim de aydınlandı diyomusum
ıyyy nasıl da belli güneş geçtiği
Canım ilk günler kovsakda evden gitmeyeceklerine eminim ama kavga ettiğimizde işlere gömülüp eve geç gelmeler başlayacak. Evlendiğimizde oturacağımız ev ikimizinde ailelerine yakın değil ve farklı bir muhit olduğu için ben yalnız kalacağım. Olmadı bir spor salonuna yazılırım diye düşünüyorum. O gelene kadar bende vakit geçiririm.
Benimkisi o zaman oldukça yeni size görehayırlısı olsun hepimizin hakında inşallah
Razamazanı boşayıp Bayrama kavuşursam sevineceğim. Sevdiğim dün parmak ölçünü verde en azından evlenme teklif edeyim diyor. Sanırım bulutların üstündeyim ama ramazan bitene kadar beklemek zorunda
Hayır canım çalışacağım zaten ilk şartım bu oldu. Ben belediyede çalışıyorum oda ama farklı departmanlardayız çok şükür.
Kıskançlığı deli eder yoksa beni
bide içimm bronzlaştı de de tam olsun kuzumm yaa
kız daha dısım bronzlamasadı ki icime sıra gelsin
ofisteki herkes tatilde biyere gidebildi cukulete gbi dondu bense hala peynir tabagı gibi dolasıyorum... bu durum moralimi cok bozuyor
kız daha dısım bronzlamasadı ki icime sıra gelsin
ofisteki herkes tatilde biyere gidebildi cukulete gbi dondu bense hala peynir tabagı gibi dolasıyorum... bu durum moralimi cok bozuyor
al benden de o kadar Çağloşkommm
bu arada ben senin Rihanna'nn 1:
aslında ben yaparım ama böyle ayrıntılı işlerle çok uğraşırım.ama 1200 küsür sayfanın hepsini baz almalı mı, ayrılanlar fln var mıdır?
Önemli değil canım sen bir bak bakalım. Hepimiz için iyi olur yeni gelin geldikçe güncelleriz.aynı mesaj üç kere yayınlandı kusura bakmayın kızlar.:26:
bi an başka topiğe geldim sandımm yahu ne kadan çokk gelincikk gelmiş maşallahh
çıkın çıkın gelinn
ders çalışıyorumm amaa şakırrr şakırrr terliorumm bu ne bugün yaa klimayıda kullanmıorumm pek biyerlerimm tutulcak diye
oralarda sıcakmı millet
çok sıcak ama klima var allahtan:126:
evlenme teklifi miiiiine güzel heyecanla bekliyorum haberlerini
bizim de aileler anadolu yakasında ben ataşehir tarafında oturuyorum, sevgilimin ailesi bostancıda. ama biz karşıda oturucaz %90 bahçeşehirde. çok uzak aslında ama işler ve ev o tarafta olunca burda oturmak saçma. kavga etmeyiz inşallah öyle şiddetli şeyler. şimdilik hep alttan alıyor sevdicek sağolsun
hangi belediyede çalışıyorsun canımm bende kpss sonucuna göre bu tarz bişeyler düşünüyorum. ve kpss ile mi girdin ?
bende öyleyimm ilk defa böle bu aylarda tavuk gibi dolaşıyorumm
iznimde taa eylülde benim anca bayramda kaçıcam inş 3 güncük ne kadar yanabilirsem
benim de planlarım vaaarrrr... gidebilsem ne güzel olur yaaa bayramdan sonraki hafta sonuda böğürtlenle kacasımız var ama neresi olsa gunubirlik olunca bulamıyoruz
kııızzz yavruuum amaaan ben senin yeni nickini tanımadım yaaa
sende ne var yok bakim hala istemeye gelmedi mi eniştem
ahaha bende öyle oluyorum çoğu zaman.hemen panik hemennnben de öyleyim ezgim yaa sabah bulamıyorum bazen bütün evi ayaga kaldırıyorum yuzuklerim nerdeee yuzuklerim nerdeeee inanmıyorum kayboldularrr haayırr diye naralar atıyorum
hatta ben beyaz tenli oldugum icin işe gelip giderken yolda yuruyusumde maruz kaldıgım gunes bile beni carpar... yüzüklerimin oldugu yerde iz olusmus hafif
askımınki de öyle... o daha cok deniz havasına maruz kaldıgı icin tamamen iz olmus yuzugu cıkarsa bile izi duruyo.. dövme gibi
süper olur derim:128:Kızlar bu arada biri çizelge yapsa kim kimdir kim ne iş yapar nereli diye ben arada baktığımdan karıştırıyor bazen unutuyorum. Özür dilerim ama sanırım benim gibi olan birkaç kişi daha çıkar böylelikle kimseyi unutmamış olurum diye düşünüyorum. Nedersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?