'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kız tubiş basım dondu valla benimde senin hızını yakalayamıyorum

az kaldı az sabreet... sınavdan hemen sonra gelir artık seni de katarız nişanlılar kervanına

çağlam sende baştan 23haziran diyordun di mi

yok bebelakkk... hiç 20 lere kaymadım ben 9 haziran diyodum ama kaynımın o tarihde sınvaları olcak die 2 ye aldık

aldık ne oldu... biz tarihi aldık bi hafta sonra 1-7 haziran arası olcagını ogrendik... o kadar dedim 9 dan vazgecmeyelim bak hemen belli olmaz o tarihler diye ama sakalım yok ki...

sakal bırakcam askım artık diorum yani

al benden de o kadar. Geçenlerde dedim hatta aşkıma da beni dinlemeyi öğrenıceksın diye. Ne konuda uyarsam haklı çıkarım öyle bir durumum var :)) bende sakalm yok ki sözüm dinlensin dedim aman aşkım bırakma ben dinlerim diyor bırde dalga geçiyor

Ben geldimm bebekler :)

Bugun bi sürü gelincik gelmiş bi sürü de muhabbet olmuş yine.. Zor yakaladım ipin ucunu

Çağlam canım Enrico Macias demişsin konser demişsin... Ahh ahh 1 ay önce de Ankara'daydı. İçim gitmişti. Şimdi İstanbul'da... Şarkılarını öyle seviyorum ki hepsi ezberimde, annem de genç kızken dinlermiş. Şimdi de ben devam ettiriyorum onun neslini Çok isterdim gitmek keske haftasonu olsaymış oof neyse efkarlanıyorum cidden bi de Yasmin Levy konsere geldiğinde böyle olmuştum ben...

Ben hala stresliyim üzerimde atamadığım bi hırçınlık var galiba, orucun da etkisiyle söyleneni yanlış anlama ve anlamama belirtileri baş gösterdi. Bir garip haldeyim yani

kuşşlarımm ben gelenkoooooooooo nişan heycanııylan dolup dolupp taşıyoorumm 3 aycııım kaldıı nomads'a giden varmı aranızda bebeklerim ? ortaköyde yer , yorumlardan bi tek müzik için iyi şeyler yazmıo bide biraz kazık dıyolar ama belirlersem kalaba olucamız ıcın uyguna ayarlarmısım gıbı gelıyoo bide patroncumla konuscam belkı tanıdıgıdır :44: sevgılıcım babasınada solemıs kasımda burda ol sımdıden ayarla dıye babası antalyada oldugu ıcın, babasıda sömestrda olsa olmaz mı demiş kurbacımda olmaz demiş

Son düzenleme:

hoşgeldin nazlıcım bende geldim
ooo ne güzel haberler yaaaaaaa maşallah hadi hayırlısı bakalım 24 kasım mı?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…