'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hmmm...niye ayrı zamanda yapooosun?:26:
siz bohçaları herkesmi yapcaksınız yada enişteyemi?

6 kasım sevgılımın dogum gunu isteme ogun olucak.. hem sadece benım dogum gunumde olmasın bişiler hemde bızım ev kucuk eger herkesı toplarsak sıgamayız, mekandada isteme ve nişan yapamayız bıde onun dogum gunu salı gunune denk gelıyo benımkısı cumartesi gunune eglence ıcın daha uygun yani. Bohçayıda aslında sevgılıcıge yapıcaz ama tabı kucuk hedıyelerde olucak aıleye. buyuklere seccade tulbent tesbıh, tazelere flar falan almayı dusunuyorum

bacım yahu 8 aya inmişssin yaaaaaaaaaaaaa
hmm.anladım canım mantıklı tabi hadi hayırlısı bakalım ayy ne tatlı heyecanlar dimi yaaa

Son düzenleme:
bacım yahu 8 aya inmişssin yaaaaaaaaaaaaa
hmm.anladım canım mantıklı tabi hadi hayırlısı bakalım ayy ne tatlı heyecanlar dimi yaaa

Geliinn oluuuuppp gidiyooruuuuuuuuummmmm , bekarlığaaa vedaaa ediyooooorrruuuummmm :123::123: şuan dahada bi heycanlandım azcık kaldı yaaaaaa nişanı atlatalımda Allah'ın ıznıylee kalkarız altından herşeyin

cnmm hayırlı olsunnn :) kıyafet filan bakmaya basla şimdiden .) yüzük de beğen :)

tabi canımmmmmmmmmm düğün alışverişlerine yada bohça hopumuz toplanır bilem gideriz iyi indirim yaparız hepimize alıncaaa
ayyy bende yerimde duramadım valla sen gidiyorsun ben zıplıyorummmmmmmmmmmm

Oyyy Gelin gelinnnn sevdalı gelinnnn....:123: Kuzum benim yaaa...

Evleninde sıra gelsin bizede....
:119:

cnmm hayırlı olsunnn :) kıyafet filan bakmaya basla şimdiden .) yüzük de beğen :)

canımmm tesekkuuurrr ederiiimm pek öle nişan olmicak canım ya eğlence yapıcaz işte mini payetli bi elbise istiyoorumm yüzüktee aslında cok kararsızım suan ancak baktıgımızda aşık olucaamm

yagmur bıde benı dusunnn suaaannn heycandan mıdemde krampla dolasıorum kaç gundur zaten dahada bı heycanlandımm

hayatııımmmmm meleğiim benımmmm ayaaamı sürüüüüceem hepiniz gelin peşiimdeeennn

seni bu kadar heyecanlandırdığım için kusuruma bakma cağğnımm ama dayanamadım bir anda baktım ve 8 ay yazaayooo yaa

seni bu kadar heyecanlandırdığım için kusuruma bakma cağğnımm ama dayanamadım bir anda baktım ve 8 ay yazaayooo yaa

estaaafirüülllaaaahhh ne kusuruu:)) biridee gidipp benim kurbaayı heycanlandırsa keşke erkekler kulubude olsa, onada deseler böle oluum 8 ay kaldı falan dıyee adam hallederiz kadir gibiii yaa hallederiz kurbaa ona göre hersey tamamdır yarın evlenelım desem tamam ya halederiz diceek

sen mail adresini yaz bana ben sana diye ona mail atıyımmm soraaa oda yerinde duramaz
amannn erkekler klübü olsa ne yazar ne konuşcaklar evlilik mi hiç sanmam hee arada bikaçı konuyu oraya getirir diğerleri de oluum ne acele edio bu yengeler yaa bi imza bi hoca nikahı tamamdır gerisi tefarruattır derleer kesiiiiiiiiiin

benımki konuyu evliliğe getirenlerden olur kesiinn keşkeee bide ince ayrıntıya yorsa o tatlı beyinciniii hersey daha kolayy huzurlu vede cicik olurdu :123::123:

benımki konuyu evliliğe getirenlerden olur kesiinn keşkeee bide ince ayrıntıya yorsa o tatlı beyinciniii hersey daha kolayy huzurlu vede cicik olurdu :123::123:

benimki de ya kesin getirrdi milletin başını da yerdi benimkini yedi btti nasıl yapcam etcem çare bulun diyee
hayrlısı olsun hepimi için inş.
nazlimuu çizelgeyi konuştuk dün silinmiş nasıl yapcam nasıl eklicem ya sen biloomusun:26:

senın cızelgen var suandaaa gözüküüoo :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…