Kizlaarrr burda 5 dk once yinee deprem olduuuAllahim daha beterinden korusun ama cok korkuyorumm depremden ya ((( bu sefer yatakta degil balkonda yakaladi bizi
Kizlaarrr burda 5 dk once yinee deprem olduuuAllahim daha beterinden korusun ama cok korkuyorumm depremden ya ((( bu sefer yatakta degil balkonda yakaladi bizi
Canim sacma degil tabiki.. oyle dusunmeKıyamam canım yaaaa.
Korkmamak elde mi ? :26: Saçma bir soru olacak ama : Nasılsın sakinleşebildin mi ?
tamam netten baktım
Tesekkurler Busracimm, tatlim siddeti bi yana uzunlugu bi yana.. deprem aninda hep saniyeler saatler gibi uzuyo sankigeçmiş olsun canım çok şiddetlimi hissedildi:26:
Canim sacma degil tabiki.. oyle dusunmesakinim canim gecen sefer yeni yatmistim ve o korkuyla cok aglamistim... bu swfee tam muhabbet ediodum anneme biseyler anlatiodum hissettim ve direk sustum balkondan iceri girdik hemen zaten. Ama bugun felaket bunaltici ve nemli bi hava vardi. Bu aksam sevgilim ve kuznmle 20 dk uzakliktaki bi ilceye gittik, donuste aya baktim nedense ben depremn olucgni hissettigim aksamlar hep aya bakarim yine husnu kuruntum sandim ama keske ole olsaydi
Allah daha beterinden korusun...
Ben telefndan griorm bakmadm henuz haber sitelerne kac siddetndeymis blmiorum..
Ozgem de hissetmistir kesinn(((
geçmiş olsun halini anlayabiliyorum ben de 99 depremini yaşamış biri olarak en ufak bir sarsıntıda bu hale geliyorum depremden konuşurken bile içim garip bir şekilde titremeye başlıyor rabbim beterinden korusun inş sanırım 4 şiddetindeymiş
4,5 yaziodu cnm saroz korfezndeymis
Gecmis olsun ben izmitteyim ev resmn sauna durmadn ter dsarisida oyle tum camlar acik vantilator calisio simdi ter icnde uyaniosn sbhlari hep
Tahmin etmistm saros korfezi bnm bulundgm yer zaten canim.
Burasi da felaket nemli aksam ustunden beri ozelliklee.. bunaltici bi hava vardi umarim bi daha tekrarlanmaz...[/QUOTE
]
Ins.canim
günaydın kızlar yeni gelen gelincikler hoşgelmişler
pelommm çok ama çok geçmiş olsun canımm benim kıyamam ben sana hayatım hiç uyumadan günemi başlıcan sen kuzum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?