az laf çok üretim sizin işler nasıl?
nasıl olsun yoğun off stres vede vallla tatilemi çıksam diye düşünüyorum ayda 4 gün izin alcaktım keim ve kasımda ama napsam diye düşünüyorum şu arada çıkabilirim bunaldım
ben belki sevdiceğimin yanına giderim yada bir tatil organizasyonu ayarlarız beraber çok severiz geip görmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi kışın uludağ içinde kullanabilirim bilmiyorum düşünüyorum onsuzda geçirebilirim diye ama ayrı kalcaz aylarca özliycem
izinlerini kullandıysan bekle tabi ben kullanmadım 7 gün kullandım yazın şimdide kalanları tüketcem
selam kızlaaar
dun askımla sapphire e gittik..
ozellikle 4 boyutlu helikopter simulasyonu sky ride ı kesinlikle tavsiye ediyorum
muhteşemdi :)
selam kızlaaar
dun askımla sapphire e gittik..
ozellikle 4 boyutlu helikopter simulasyonu sky ride ı kesinlikle tavsiye ediyorum
muhteşemdi :)
Selamm canlarr
çok süper bende çok gitmek istiyorum tavsiye ediyorsan gideriz bizdeçok merak ediyorum orayı
nere burası:) neye bnzio tam tarf edermisin.bn iilk defa duydum:)
nere burası:) neye bnzio tam tarf edermisin.bn iilk defa duydum:)
canım avrupanın en yüksek binası ve aynı zamanda alışveriş merkezi ve istanbul ayaklarının altında süper bir manzarası varmış istanbulda gezilecek yerlere eklenen biryer
ya tarif edermisin.. benmki gelio hafta sonu. istanbulda olcaz hep. orayada gidelim. tarif edermisin.nerdee tam olarak
Askerin yanına giderken ne götürülebilir evettt yorumlarınızı bekliyorum :93::93:
yemek haricindee :93::93: daha çok hediye türü
avrupa yakasında berfincim
4. leventte biliyomusun oraları
levent beşiktaşın oralarda dımı? :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?