'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nasıl olsun yoğun off stres vede vallla tatilemi çıksam diye düşünüyorum ayda 4 gün izin alcaktım keim ve kasımda ama napsam diye düşünüyorum şu arada çıkabilirim bunaldım

ben iznimi tükettim son damlasına kadar kullandım hepsini şubata kadar izne çıkamıcam

ben belki sevdiceğimin yanına giderim yada bir tatil organizasyonu ayarlarız beraber çok severiz geip görmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi kışın uludağ içinde kullanabilirim bilmiyorum düşünüyorum onsuzda geçirebilirim diye ama ayrı kalcaz aylarca özliycem

izinlerini kullandıysan bekle tabi ben kullanmadım 7 gün kullandım yazın şimdide kalanları tüketcem

bende ara ara çıktım

ben kalanları ara ara kullancam ayy yerimden kalkıpta çay alamadım henüz, çay sevmem ama istedim ilk kez biri bana çay getirse keşke

selam kızlaaar

dun askımla sapphire e gittik..

ozellikle 4 boyutlu helikopter simulasyonu sky ride ı kesinlikle tavsiye ediyorum

muhteşemdi :)

selam canımm

çok süper bende çok gitmek istiyorum tavsiye ediyorsan gideriz bizdeçok merak ediyorum orayı

kesinlikle tavsiye ediyorum tatlım ama helikopter simulasyonu ile istanbulu gezmeyi unutmayın en cok onu sevdim ben :) askım zaten onu denemek icin goturmustu daha cok iyikide gitmişiz

nere burası:) neye bnzio tam tarf edermisin.bn iilk defa duydum:)

burası Türkiyenin ve avrupanın sanrım aynı zamanda en yuksek binasıymıs canım

toplam da 50 kusur kat var ve en tepede yaklasık 254 metre yukseklige cıkıyorsun

yukardan goruntu aynen google earth gibi oluyor

alt katları alısveriş merkezi ust katı seyir terası

birçok gökdelen yanında yavru gibi kalıyor

Askerin yanına giderken ne götürülebilir evettt yorumlarınızı bekliyorum :93::93:

yemek haricindee :93::93: daha çok hediye türü

canım avrupanın en yüksek binası ve aynı zamanda alışveriş merkezi ve istanbul ayaklarının altında süper bir manzarası varmış istanbulda gezilecek yerlere eklenen biryer

ya tarif edermisin.. benmki gelio hafta sonu. istanbulda olcaz hep. orayada gidelim. tarif edermisin.nerdee tam olarak

Askerin yanına giderken ne götürülebilir evettt yorumlarınızı bekliyorum :93::93:

yemek haricindee :93::93: daha çok hediye türü

askeri malzeme satan yerler var. oraya baakrsan ne uygun daha çok belli olur:S kçk bi tabakta sarma hemencecik o anda yesin die güzel olur bnce:)

levent beşiktaşın oralarda dımı? :S

beşiktasa minibusle geciliyo canım ole yanyana da degiller... aynı yakadalar ama..

metrocity i kanyonu falan biliyomusun peki? istanbulda nerede oturuyosun canım

ececim benim arkadasım asker kurabiyesi yaptırmıstı netteki butik pastacılardan birine cokdegişik ve guzeldi

merhaba kızlar bende geldim sevgilim şuan asker..daha gelmesine 15 ay var =) yeni asker yani..Allah izin verirse bende 2013 sonlarına dogru gelin olucam =) onu beklerken çeyiz almaya başlamam gerekiyor fakat ben yaklasık 5 aydır yeni hiçbirşey almadım çok yavaşladım =) böle giderse 2013 e yetişemem ya neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…