'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kizlaarrr burda 5 dk once yinee deprem olduuu Allahim daha beterinden korusun ama cok korkuyorumm depremden ya ((( bu sefer yatakta degil balkonda yakaladi bizi

pelinim geçmiş olsun bitanem yaa
ben hissetmedim bu sefer şimdi senden duydum aslında şiddeti de o kadar az değil
kaç saatlerinde oldu canım benim?

günaydın kızlar

günaydın kuzular
Pelinim çoook geçmiş olsun ballı lokmam Rabbim korusunnnn
ay kızçeler gece sahura bi kalktım anavatan kan ağlıyorr regl olmuşumm...sancıdan mahvoldum zaten kaç gündür halsizlik ve ağrı canıma okuyordu.en son 7di ağlamaya ağlaya sızmışım
benim hemen evlenip doğurmam lazım ya

Bebeklerim çok sağ olun.. Allah hepimizi korusun...

Özgem buraya yazdığımdan 5 dk önce oldu tam hatırlamıorum ama 12 buçuk falandı sanırım.. Canım saros körfezi size daha uzak kalıo sanırım o yuzden hissetmemişsindir saros dediğim bize yarım saatlik yol zaten Erikli'nin orası... Malkara'da falan hissedilmiş, akşam malkara'daydk zaten...

kuzucuğum benim de sancım dayanılmaz oluyo ama lisede hastanelik olduğum bi dönemde doktor bana majezik önermişti ve bunu adetin başlamadan 3 gün önceden içmeye başla demişti
öyle yapıyorum senelerdir ve çok şükür hiç ağrı olmuyo
sen de mi denesen acaba?

Allah korusun hepimizi yaa beni de çok korkutuyo depremler
geçmiş olsun canım benim

Sağ ol Özgemm, Allah hepimizi doğal afetlerden korusun inşallahh...

Ezgiimmmmm canım sana da çok geçmiş olsun((

Kızlar size bişe danışıcam... Acaba psikolojikk olarak ben mi yanlıs anlıorum bilmiorummm...

Geçen akşam liseden beri "yakın" olarak gorduğum arkadasm mesaj attı, cuma akşamı iftara bize gel diye. (ablasıyla yaşıyolar) Ben de o gece evren'le görüşürüz nöbette değil diye perşembe olsa olmaz mı dedim... Çünkü sadece beni çağırdığını düşündüm. Yok cnm mümkün değil dedi. Tamam o zaman başka zaman inşallah dedim. Şimdi yine mesaj attı günaydın gelemio musun yarın falan yazmış. Bende dedim nerden aklıma geldiyse... sadece beni mi çağırdınız başka birileri de var mı dedim...
ama arkadaşım erkek arkadşını çağırmış... liseden erkek arkdaslarımızdan ikisini çağırmış... onun dışında bi tane daha kız arkadasımız...

ve bana yarım ağızla evren yemek ayırmıosa o da gelsin yazmış...

acaip alındım ve şuan ne yazıcağımı bilmiyorum .. Ben mi yanlış anlıyorum bana bi akıl verir misiniz...

yani erkek arkadaslarımızda olucak ama benim sevgilim davet edilmiyor

tanışmasalar bi nebze tamam dicem de... Hepsiyle tanısıyolar.

Arkadaşımın evren konusunda bana yaptığı 2. yanlıştı bu giderek daha fazla kırılıyorum...

canım yıllardır denemediğim yol kalmadı.özellikle son 2-3 yıldır çok daha arttı.hap+iğne ile ancak kendime gelebiliyordum.öncesinde ilaç içsemde bişey farketmiyor.ancak olduğum an içersem sancı kuvvetlenemden kesebiliyorm oda mümkün olmuyor uykuda yakalanıyorm hep.ilaç içtikten ancak 2saat sonra sancım geçiyor ama ilaçlar beni serseme çeviriyor.2aydır başka bir hap deniyorum o daha kısa sürede etki ediyor Allah tan iğne gibi

Son düzenleme:
günaydıın herkeseeee geçmişler olsun depremi yasayanlara Allah beterinden saklasın

ah pelom yaaa içim gidiyo seneye yine gelir inşallah bu sefer gidicem şimdiden yapalım totemleri seneye gidelim yaaa aynen benim de annem hastası ondan ogrendim ben de... yok böle bir ses... yasayan efsane resmen

Kızlar enrico yu annemde çok dinlermiş yahu..Çağlam pelinim bakın buda türkçe aranjmanıymış Adieu Mon Pays...
[video=youtube;Dv72dlQX-10]http://www.youtube.com/watch?v=Dv72dlQX-10[/video]

Son düzenleme:
bu da güzelmiş yagmurcum ben bilmiyodum bunu ama tabi orijinali... enriconun o muhtesem bugulu sesi.... Annem bu adam en taş kalpli insanı bile aşık eder der hep

ne kadar haklı

canım arkadaşımın evrene yaptığı 2. yanlış demişsin
eğer öyleyse demek ki var bi alıp veremediği diye düşündüm ben
çünkü sadece kızlar değil erkekler de olacakmış iftarda ve tanışıyolarmış evrenle
seni daha da üzmek gibi olmasın ama ne bileyim ben pek iyi niyetli göremedim bu yaptığını arkadaşının

mesela enriconun şarkılarının türkçe aranjmlarını Ajda Pekkan çok söylemiş kuzum hoşgör sen falan

bu sarkısına da hastayımmmm yaaa

[video=youtube;oq91qZRu0n4]http://www.youtube.com/watch?v=oq91qZRu0n4&feature=related[/video]

pelommmm ben de pek iyi düşünemedim yaaa bana yapılsa gıcık olurum hatta hem de cok :44:

Ee çağlam bu şarkı sana neyi çağrıştırdı ki ben anlamıştım ve tahminimden yanılmadım bir baktımki evet türkçe aranjmanını Gönül Yazar söylüyoreeeeee ARKADAŞIMIN AŞKISIN

Son düzenleme:
canlar aşk dolu güzel gün geçirmeniz dileğiyle

ezgim inanmıyorum bu kadar olur bende uykuda yakalanmıyorm ve sabah işe öyle rezil vaziyette gidiyorum ki acıdan kıvranarak uyuduğum günelri bilirim son 6 aydır düzgün herşey ama işte o acıların tarifi yok ben bugün yarın olmalıyım olamadm diye sinirliyim ve gerginim sıcakta var ve oruç allahm yardım etttt

kızlar kızlar çeyizzzee devam marine serisinin yanında kırmızı puanlı çkb takımı aldım 85 tl ye kahvaltı seti olştrdm 6 kişilik azcık countryi yakaladım sevgilimde sevindirdim

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/502208-gizin-ceyizine-aldiklari-101.html

aman maşallah de gizom gelmesin sancıların tekrar.ben her ay böyle acılar içinde kıvranıyorum işte:2:
çeyizciklerin çook tatlıı hele kaşıklara bayıldımm güle güle kullan. benim sevdicekte böyle deniz,gemi motifli takımlara bayılıyor

kıyamam sana doktora gittinmi canım gösterdnmi rahmiii

canım saolll ben ada kzııyım illa olmasını isterdim ki bir yandan puantiyelerle kendime uydurdum mavi kırmızı ve beyaz uyumunu seviyorum deniz böyle hatırlarım evimden uzaktayken kuzu sevgilim çok sevindi çiçekli şelerle onu boğmamaa kararı aldım şu sıralar

englısh home de marineli şeler var plaj havlusu ve nevresim takımı alacaklarım listesinde

ilk olduğum yıllardan beri gidiyorum hep canım. çok şükür bir sorun yok.sadece serviks kanalında darlık var demişti yıllar önce bi doktor.ancak doğum yapınca rahatlarsın demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…