Kizlaarrr burda 5 dk once yinee deprem olduuuAllahim daha beterinden korusun ama cok korkuyorumm depremden ya ((( bu sefer yatakta degil balkonda yakaladi bizi
Canim sacma degil tabiki.. oyle dusunmesakinim canim gecen sefer yeni yatmistim ve o korkuyla cok aglamistim... bu swfee tam muhabbet ediodum anneme biseyler anlatiodum hissettim ve direk sustum balkondan iceri girdik hemen zaten. Ama bugun felaket bunaltici ve nemli bi hava vardi. Bu aksam sevgilim ve kuznmle 20 dk uzakliktaki bi ilceye gittik, donuste aya baktim nedense ben depremn olucgni hissettigim aksamlar hep aya bakarim yine husnu kuruntum sandim ama keske ole olsaydi
Allah daha beterinden korusun...
Ben telefndan griorm bakmadm henuz haber sitelerne kac siddetndeymis blmiorum..
Ozgem de hissetmistir kesinn(((
günaydın kuzular
Pelinim çoook geçmiş olsun ballı lokmam Rabbim korusunnnn
ay kızçeler gece sahura bi kalktım anavatan kan ağlıyorr regl olmuşumm...sancıdan mahvoldum zaten kaç gündür halsizlik ve ağrı canıma okuyordu.en son 7di ağlamaya ağlaya sızmışım
benim hemen evlenip doğurmam lazım ya
Bebeklerim çok sağ olun.. Allah hepimizi korusun...
Özgem buraya yazdığımdan 5 dk önce oldu tam hatırlamıorum ama 12 buçuk falandı sanırım..Canım saros körfezi size daha uzak kalıo sanırım o yuzden hissetmemişsindir saros dediğim bize yarım saatlik yol zaten Erikli'nin orası... Malkara'da falan hissedilmiş, akşam malkara'daydk zaten...
kuzucuğum benim de sancım dayanılmaz oluyo ama lisede hastanelik olduğum bi dönemde doktor bana majezik önermişti ve bunu adetin başlamadan 3 gün önceden içmeye başla demişti
öyle yapıyorum senelerdir ve çok şükür hiç ağrı olmuyo
sen de mi denesen acaba? [/I][/B]
Ben geldimm bebekler :)
Bugun bi sürü gelincik gelmiş bi sürü de muhabbet olmuş yine.. Zor yakaladım ipin ucunu
Çağlam canım Enrico Macias demişsin konser demişsin... Ahh ahh1 ay önce de Ankara'daydı. İçim gitmişti. Şimdi İstanbul'da... Şarkılarını öyle seviyorum ki hepsi ezberimde, annem de genç kızken dinlermiş. Şimdi de ben devam ettiriyorum onun neslini Çok isterdim gitmek keske haftasonu olsaymış oof neyse efkarlanıyorum cidden bi de Yasmin Levy konsere geldiğinde böyle olmuştum ben...
Ben hala stresliyim üzerimde atamadığım bi hırçınlık var galiba, orucun da etkisiyle söyleneni yanlış anlama ve anlamama belirtileri baş gösterdi. Bir garip haldeyim yani
Sağ ol Özgemm, Allah hepimizi doğal afetlerden korusun inşallahh...
Ezgiimmmmm canım sana da çok geçmiş olsun((
Kızlar size bişe danışıcam... Acaba psikolojikk olarak ben mi yanlıs anlıorum bilmiorummm...
Geçen akşam liseden beri "yakın" olarak gorduğum arkadasm mesaj attı, cuma akşamı iftara bize gel diye. (ablasıyla yaşıyolar) Ben de o gece evren'le görüşürüz nöbette değil diye perşembe olsa olmaz mı dedim... Çünkü sadece beni çağırdığını düşündüm. Yok cnm mümkün değil dedi. Tamam o zaman başka zaman inşallah dedim. Şimdi yine mesaj attı günaydın gelemio musun yarın falan yazmış. Bende dedim nerden aklıma geldiyse... sadece beni mi çağırdınız başka birileri de var mı dedim...
ama arkadaşım erkek arkadşını çağırmış... liseden erkek arkdaslarımızdan ikisini çağırmış... onun dışında bi tane daha kız arkadasımız...
ve bana yarım ağızla evren yemek ayırmıosa o da gelsin yazmış...
acaip alındım ve şuan ne yazıcağımı bilmiyorum .. Ben mi yanlış anlıyorum bana bi akıl verir misiniz...
yani erkek arkadaslarımızda olucak ama benim sevgilim davet edilmiyor
tanışmasalar bi nebze tamam dicem de... Hepsiyle tanısıyolar.
Arkadaşımın evren konusunda bana yaptığı 2. yanlıştı bu giderek daha fazla kırılıyorum...
bu da güzelmiş yagmurcum ben bilmiyodum bunu ama tabi orijinali... enriconun o muhtesem bugulu sesi.... Annem bu adam en taş kalpli insanı bile aşık eder der hep
ne kadar haklı
mesela enriconun şarkılarının türkçe aranjmlarını Ajda Pekkan çok söylemiş kuzum hoşgör sen falan
canlar aşk dolu güzel gün geçirmeniz dileğiyle
ezgim inanmıyorum bu kadar olur bende uykuda yakalanmıyorm ve sabah işe öyle rezil vaziyette gidiyorum ki acıdan kıvranarak uyuduğum günelri bilirim son 6 aydır düzgün herşey ama işte o acıların tarifi yok ben bugün yarın olmalıyım olamadm diye sinirliyim ve gerginim sıcakta var ve oruç allahm yardım etttt
kızlar kızlar çeyizzzee devam marine serisinin yanında kırmızı puanlı çkb takımı aldım 85 tl ye kahvaltı seti olştrdm 6 kişilik azcık countryi yakaladım sevgilimde sevindirdim
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/502208-gizin-ceyizine-aldiklari-101.html
aman maşallah de gizom gelmesin sancıların tekrar.ben her ay böyle acılar içinde kıvranıyorum işte:2:
çeyizciklerin çook tatlıı hele kaşıklara bayıldımm güle güle kullan. benim sevdicekte böyle deniz,gemi motifli takımlara bayılıyor
Ee çağlam bu şarkı sana neyi çağrıştırdı ki ben anlamıştım ve tahminimden yanılmadım bir baktımki evet türkçe aranjmanını Gönül Yazar söylüyoreeeeee ARKADAŞIMIN AŞKISIN
kıyamam sana doktora gittinmi canım gösterdnmi rahmiii
canım saolll ben ada kzııyım illa olmasını isterdim ki bir yandan puantiyelerle kendime uydurdum mavi kırmızı ve beyaz uyumunu seviyorum deniz böyle hatırlarım evimden uzaktayken kuzu sevgilim çok sevindi çiçekli şelerle onu boğmamaa kararı aldım şu sıralar
englısh home de marineli şeler var plaj havlusu ve nevresim takımı alacaklarım listesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?