- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Evett yaaa seneye gidelimmm lütfennn lütfeeeennnn çok istiorum bağıraa bağıraaaaa şarkılarını solemeeekkkkgünaydıın herkeseeee geçmişler olsun depremi yasayanlara Allah beterinden saklasın
ah pelom yaaa içim gidiyo seneye yine gelir inşallah bu sefer gidicem şimdiden yapalım totemleri seneye gidelim yaaaaynen benim de annem hastası ondan ogrendim ben de... yok böle bir ses... yasayan efsane resmen
canım arkadaşımın evrene yaptığı 2. yanlış demişsin
eğer öyleyse demek ki var bi alıp veremediği diye düşündüm ben
çünkü sadece kızlar değil erkekler de olacakmış iftarda ve tanışıyolarmış evrenle
seni daha da üzmek gibi olmasın ama ne bileyim ben pek iyi niyetli göremedim bu yaptığını arkadaşının
pelommmm ben de pek iyi düşünemedim yaaa bana yapılsa gıcık olurum hatta hem de cok :44:
Pelininm arkadaşın hakkında pek iyi şeyler düşünmedim açıkcası..
Hani neden öyle dediğinide kesitiremedim... Ne demek yemek ayırmıyosa gelsin ki enişteyi de tanıyomuş yani..
Biraz fesatlık sezdim bu durumda.. Şimdi yanlız gitsen olmayacak,, enişteyle gitsen de ne bileyim sanki rahatsız olursunuz o sözünden sonra..
Ben olsam sanırım gitmezdim..
Pelincim,aynen kızlara katılıyorum yaptığı hoş değil ben olsam katılmazdım.
Kizlaarrr burda 5 dk once yinee deprem olduuuAllahim daha beterinden korusun ama cok korkuyorumm depremden ya ((( bu sefer yatakta degil balkonda yakaladi bizi
herkese merhabalar bende tahmini 2013 gelinciğiyim:)şimdiden deli gibi gelinlik modeli bakmaya başladım acayip heycan verici bi duygu bakmak böyle ise bir de giyince nolur çok merak ediyorum.Hepimizin hakkında herşeyin hayırlısı olur inş
ben tek annemin gelinliğini giymiştim ya başkada giymedimm oturup ağlamıştı beni görünce
Gitmicem zaten Ezgim...Pelintoşum bence gitme derim seni bu mesajı bile huzursuz etmiş yanında olduğunu düşünemiyorum bilee
sağol yağmurcum
geçmiş olsun canımmm, twitterda bi tane astrolog var nerde deprem olabileceğini risk altında olduğunu söylüyor ve çıkıyor. ben pek takip etmiyorum ama sonradan herkes sen söylemiştin diyor ordan biliyorum.. dün de herkes tekirdağ demiştin diye yazmıştı. Allah korusun afetlerden..
merhaba, ben kuzeniminkini giymiştim bi kere, gerçekten değişik bir hisbi kere ağır oluyorlar, kendin kendine bir garip geliyorsun
ben de artık gelinlik bakmaya başlamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
biz 2011 den beri gün sayıyoruz yaaaa bir de bizim haliimizi düşün
kesin tarihe ilk karar verdigimizde de 15 ay vardı... 5 ayı geçmiş bile diyerek kendimi avutmak istiyorum
2008 de mi nişanlandınızbende 2008 den berı beklıorum hahahaha :) nişanım 2008 de oldu o tarıhten berı düğün tarıhım bellı deıldı..gectiğimiz bu subat ayında tarıhımız belli oldu..
bir zamanların efsanesi gina lollobrigida....
işte gelinlik dediğin zamana böyle meydan okumalı... hiç demode durmuyor
bende 2008 den berı beklıorum hahahaha :) nişanım 2008 de oldu o tarıhten berı düğün tarıhım bellı deıldı..gectiğimiz bu subat ayında tarıhımız belli oldu..
hoşgeldin aramıza.neden o kadar beklediniz kii:44:
nurayım sana ve tüm oruçlulara Rabbim yardım etsin inşallah. bende kıvranıyorum burda yinee( ilaç içtim tekrar midemi falan mahvetti yaa içsem bi dert içmesem bi dert. tüm vücudum uyuşuyo kafa yapıyo bana
çokkk sıcakkkkkkfenalardayım ben de nurayım gibiiii
suuuu demek sitiyorum ama demicem günaha girmicem
nazlışın 8 ayı kaldııı
çağlamın 9. ayına girmesine çok az kaldıııı
geçiyo zaman bence
2008 de mi nişanlandınız
neden bu kadar süredir bekliyosunuz çok uzun zaman olmuş..
çağlam gerçekten öyle..
hatta 2013 model pronoviaslarda da transparan tüller çıktı yine..
çok cicik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?