'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Pelininm arkadaşın hakkında pek iyi şeyler düşünmedim açıkcası..

Hani neden öyle dediğinide kesitiremedim... Ne demek yemek ayırmıyosa gelsin ki enişteyi de tanıyomuş yani..

Biraz fesatlık sezdim bu durumda.. Şimdi yanlız gitsen olmayacak,, enişteyle gitsen de ne bileyim sanki rahatsız olursunuz o sözünden sonra..

Ben olsam sanırım gitmezdim..

Çağlam,aynen katılıyoreeee cıxxxxxx
Gizom,güle güle kullan
Ezgim,geçmiş olsun kuzum bende çok sancı çekiyorum eskiden anlamazdım olduğumu ama işte neyse
Pelincim,aynen kızlara katılıyorum yaptığı hoş değil ben olsam katılmazdım.

Pelintoşum bence gitme derim seni bu mesajı bile huzursuz etmiş yanında olduğunu düşünemiyorum bilee
sağol yağmurcum

Evett yaaa seneye gidelimmm lütfennn lütfeeeennnn çok istiorum bağıraa bağıraaaaa şarkılarını solemeeekkkk

pelommmm ben de pek iyi düşünemedim yaaa bana yapılsa gıcık olurum hatta hem de cok :44:

Pelincim,aynen kızlara katılıyorum yaptığı hoş değil ben olsam katılmazdım.

Kızlar çok sağ olun... Bende anlam veremiyorum gerçekten. Hayır arkadaşımın sevgilisi de gelicek beni çağırıo ama sevgilimi neden çağırmıo anlamış değilim... Acaba düşünemio mu desem yok yani neden düşünemesin...
Evren geçen hafta hissetmiş gibi bana demişti ki, sen ve arkadaşların cok farklı dunyalardasınız sen çok farklısın nasıl onlarla bu kadar iyi anlasabiliosun... galiba haklıydı

Yemeğe gitmicem, bu evren'den çok bana yapılan bi saygısızlık zaten evren'in yemekten falan da haberi yok solememiştim. iyi ki de solememişim...

arkadaşlarımıza yıllarımızı verioruz ama bu onları tanımamız için yeterli değil demekki....

Kizlaarrr burda 5 dk once yinee deprem olduuu Allahim daha beterinden korusun ama cok korkuyorumm depremden ya ((( bu sefer yatakta degil balkonda yakaladi bizi

geçmiş olsun canımmm, twitterda bi tane astrolog var nerde deprem olabileceğini risk altında olduğunu söylüyor ve çıkıyor. ben pek takip etmiyorum ama sonradan herkes sen söylemiştin diyor ordan biliyorum.. dün de herkes tekirdağ demiştin diye yazmıştı. Allah korusun afetlerden..

merhaba, ben kuzeniminkini giymiştim bi kere, gerçekten değişik bir his bi kere ağır oluyorlar, kendin kendine bir garip geliyorsun

ben tek annemin gelinliğini giymiştim ya başkada giymedimm oturup ağlamıştı beni görünce

ben tek annemin gelinliğini giymiştim ya başkada giymedimm oturup ağlamıştı beni görünce

valla bende bir tek kuzeniminkini giydim. odadan çıkmıcaktım aslında gel dedi annende görsün kadının gözleri doldu, canım benimmm gerçekten giyince asıl hiç durmaz o gözyaşları

Pelintoşum bence gitme derim seni bu mesajı bile huzursuz etmiş yanında olduğunu düşünemiyorum bilee
sağol yağmurcum
Gitmicem zaten Ezgim...

Mesafe koyucam, tamamen bitiremem. Arkadaşım eylülde nişanlanıcak. Bu sefer kötüye yorup beni kıskanıyo diyebilir (hiç sanmıyorum ama forumda neler okuyoruz...) o sebeptendirki sadece bi süre görüşmemeyi düşünüyorum. İnsanlar böyle işte yüzüne söylemeyince hatasını hep böyle oluyor. Neyse oruçluyum, günaha girmicem...

Çok sağ ol kıymetlim... Geçti çok şükür tekrarlanmamasını, tekrarlansa bile hasarsız atlatmayı diliyorum...

ben de artık gelinlik bakmaya başlamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm

biz 2011 den beri gün sayıyoruz yaaaa bir de bizim haliimizi düşün

kesin tarihe ilk karar verdigimizde de 15 ay vardı... 5 ayı geçmiş bile diyerek kendimi avutmak istiyorum

merhaba kuzular
pelinim deprem için çok geçmiş olsun canım benim, allahım korusun bidaha yaşatmasın .. 99 depremini yaşamıştım ben de ne kadar korkunç olduğunu biliyorum seni çok iyi anlıyorum
arkadaşının daveti konusunda da kızlara katılıyorum, zaten sen de o yönde karara varmışsın.

ilk gelinciğimiz nazlının 8 ayı kalmııışşşş ben evlendiğimde nazlış hamile bile olabilir

yeni gelen gelincikler hoşgeldiniz.

yağmuuurrr, babanlara açıkladınız mı durumu? bayramdan sonra gelecekti ya hani erkek tarafı

Nurayım cok sağ ol kuzucummm, deprem geçti şükür... Arkadaşım konusunda da dicek bişey bulamıyorum. Ben çok polyanna bakmışım hep olaylara.

bugün çok fenayım ya, hayatımda bu kadar susadığımı hatırlamıyorum allahım beni affet bu söylediğim için ve dayanma gücü ver daha kaç saat var sayamıyorum bile

bende 2008 den berı beklıorum hahahaha :) nişanım 2008 de oldu o tarıhten berı düğün tarıhım bellı deıldı..gectiğimiz bu subat ayında tarıhımız belli oldu..

bir zamanların efsanesi gina lollobrigida....

işte gelinlik dediğin zamana böyle meydan okumalı... hiç demode durmuyor

çokkk sıcakkkkkk fenalardayım ben de nurayım gibiiii
suuuu demek sitiyorum ama demicem günaha girmicem

nazlışın 8 ayı kaldııı
çağlamın 9. ayına girmesine çok az kaldıııı
geçiyo zaman bence

bende 2008 den berı beklıorum hahahaha :) nişanım 2008 de oldu o tarıhten berı düğün tarıhım bellı deıldı..gectiğimiz bu subat ayında tarıhımız belli oldu..
2008 de mi nişanlandınız
neden bu kadar süredir bekliyosunuz çok uzun zaman olmuş..

bir zamanların efsanesi gina lollobrigida....

işte gelinlik dediğin zamana böyle meydan okumalı... hiç demode durmuyor

çağlam gerçekten öyle..
hatta 2013 model pronoviaslarda da transparan tüller çıktı yine..
çok cicik

hoşgeldin aramıza.neden o kadar beklediniz kii:44:
nurayım sana ve tüm oruçlulara Rabbim yardım etsin inşallah. bende kıvranıyorum burda yinee ( ilaç içtim tekrar midemi falan mahvetti yaa içsem bi dert içmesem bi dert. tüm vücudum uyuşuyo kafa yapıyo bana

ezgim regl sancısı dimi.. ya yazın hiç çekilmiyo hele bu sıcakta
ben de majezik ile atlatıyorum o sancılı dönemi..

eveeeeeeeeeeet haftaya yarınnn 9 ay yazıcak artık ordaaa 10. aydan da düşiciiiizz tek rakamlara inananamıyorummmm 11 gün sonra da gün olarak 200 lere merhaba dicem yubbii

2008 de mi nişanlandınız
neden bu kadar süredir bekliyosunuz çok uzun zaman olmuş..

çağlam gerçekten öyle..
hatta 2013 model pronoviaslarda da transparan tüller çıktı yine..
çok cicik

ivit kuşummmm yaaa son zamanların tasarımlarına ne kadar benziyor ben de yıllar yıllar sonra inşallah torunlarıma gösterdiğimde büyükanne ne kadar güzelmiş gelinliğin diyebilsinler istiyorum :123:

sinem ben de merak ettim neden o kadar nişanlı kaldınız... çok çok uzun bir süre bence de :44:

ezgimmm kuzum kıyamam ben sana ben de öle oluyorum apranaxtan falan asagısı da kurtarmıo malesef hatta bazen onlarda fayda etmio direk hastane ve igne modu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…