çalammm seni yerim bennn ne güzell zaman akıp geçiyor kuzummm
evet nurayım malesef regl sancısıartık bütünüz biz onla ya. şirketteki arkadaşlar bile 1hafta öncesinden benimle o sendromu yaşamaya başlıyolar eyvah ezginin reglisi geliyor diye.dillere düştüm artık yaa
çaalışkom allah tan annem hemşirede iğneyi çakıveriyor hemen bana doktora gitmekle uğraşmıyorum
ezgim sende sendrom var normalde bu durumda çoğu insanın başına kötü şeler geliyor iyikide doktora gitmişsin ki bende gittim birşey yoktu ama doktor bana sende sendromsal hareketleri var demişti ben şu anda kaplan gibiyim 3 gündür aşırı gerginim mesela hala sökülemedim ve atlayasım geliyor insanların üstüne küçük birşey dense bile ya duygusal moda girip kapıyorm kendimi yada birden parlıyorum ve herkes bu duruma alışık birkaç arkadaşım daha benim gibi erkek arkadaşım bile ayda 1 hafta kurt kadın halin olsada seni seviyorum diyor ama bu huyumu bir ara arslanpençesiyle yatıştırdım birkaç bitkisel çay iyi geliyor ballım
karın ağrısıylada çok hafif ağrı kesicim varidi ama bittti
ayyy bende olcammm kimbilir nasıl olcakkk off sıcakkta çekilmiyorrrrrr
öle bebişim yaaa geciyo gercekten ne zaman aksam oluyo ne zaman hafta bitio anlamıorum bile... askımla gecen yüzükleri aldıgımız gunu konustuk mesela 1 sene gecip gitmiş bile uzerinden... ne zaman oldu dedik yaaa... surda 1.bucuk ay sonra bir yılımız dolucak nişanlı olarak... Rabbim kalan zamanı da kazasız belasız geçirmeyi nasip eder inşallah
benim tek düşündüğüm aralıktan marta kadar olan süre... bana geçmezse sadece o 4 ay gecmez askım seferde olcagı için
Marttan sonrasını zaten saymamm... şimdi böle bitiveriosa gun o zamanlar hiç anlamam heralde hazırlıklar son sürat baslamıs olur evimle ilgilenmeye de baslarım
annenin hemsire olması buyuk sans kuzum :94:. o halde dra gitmek bile zor cunku surunuyosun resmen
geçeiyorda geçiyor ocaktayken haziran çarçabuk gelsinde sevgilimin bitsin okulu derken nasıl geçti nasıl bitti inanınn bilmiyorum
o yüzden o 4 aylık sürede çarçabuk geçicek çağlam benim hhedefim ilk etapta 2013 ocak o zaman gelicek sevgilicim totem yaptım fazla üstünde durmayınca çabuk acısız atlatıyorm ocaktan hazirana kadar acısız geçti bu askerliğide öyle atlatırsak misler gibi olucak
hedefim 2013 1 ocak hatttahaaaa çarçabuk gel 2013
amin kuzucum inşallah güzel güzel ve tez zamanda geçicek o günlerde. aralık-mart arasıda biz oyalarız seni merak etme. hem dur bakalım daha ne olup bitcek oyalanacak bişeyler elbet çıkacaktır.
ahh şu günde geçse bitse eve gidip uzansam:97:
hepimizin sevgilicikleri çekiyor bu durumu
ezgi sendormun tedavisi daha güç bu davranış hep bizde kalacak arsşanpençesi bana iyi geliyordu bıraktım hayıt ilerde çocuk yapmayıda çok kolaylaştırıyormuş rahmi temizliyen ve insanı etkileyen bir yapısı var
ama magnezyum desteğini duymadım besinleremi ağırlık verilcek canım bunda
tebrik ederimm yavruşumm eminim süper olacaklarrr
ben de öle düşünmeye calısıorum kuzum napimmm ama ilk defa bu kadar uzun ayrılık olcak bize o yuzden geriliorum
bence de gelsin yaaa kış gelsin... yazın böle geciosa kışın daha da cabuk gecersonra da bahar gelsin kavusayım askıma ben
aslında bizim işlerin en yogun donemi olcak canım aralık-nisan arası... o yuzden basımı kasıcak vaktim bile olmadan gecicek belki ama yine de ayrılık işte yaaa ne kadar mesgul olsan da zooorbir haftasonu görmedim mi morallerim cokuyoooor napcaz bakalım
bu arada bu vintage ve country askımı heryere ve herkese asıladım bravo banaaaa... kitapların kapaklarında bile yani
vintage, country temalı kapaklar calıstırdık tasarımcılara bakalım bakalımmmmmmeminim raflarda harika duracaklar
hadi yaaezgimmm linkkk açılmıyor kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?