'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

jade hoşgeldin aramıza.. kendinden bahsetsene

kübramm canım ellerine sağlık pek güzel görünüyoo

özgemm çok güzel nevresimler.. aşk dolu günlerde kullanın

sibelcimmm kaç gündür geçmişe bakamıyorum durumlar düzeldi mi babayla?? naptın? hatırlatmak istemem cnm ama kusura bakma merak ettim seni.bu arada tüm gelincikle günaaaaaaaaayyyyyydınnnnnnn

çağlaamm saol hepimizinkini
düzelmedi canım tamamen taş oldum ben ve kimseye birşey söylemedim sevgilimle paylaştım tek oda söyle bağır çağır dedi ama yapamadım.hiçbişey olmamış gibi devam ediyoruz ama muhattap olmuyorum pek evde yüzüne bakmıyorum bakmak istemiyorum. annemide kışkırtıyorumm tabi hafiften keşke gelmeseydi gelmeseydi şöyle böyle olurdu onunlaa mutlu değilim falan diye.onu sevmediğimizi bilio saten annem.geçen eve gittim evimizin önünde çardak gibi birşey var annem le o kadın oturuyo çok sinir oldum anne gelirmisin işimiz var acil bişey konuşcam diyerekden eve çektim.kadında diyo siboşş oturuyoduk sende gel falan diye gıcıkk şey onunlada muhattap olmuyorum böyle işte canım

Son düzenleme:

tarif benimkiyle hemen hemen aynı. Hamuruna 4yumurta koyuyorum ben. İç kremasına da yumurta koymuyorum. Yumurta kokar diye. Hamuru ocaktan aldıktan snra sıcak tencereden başka bi kaba al daha kolay soğur. Öyle çok soğuyana kadar beklemıyorum ben 4yumurtanın hepsini kırip mixerle çirpıyorum. En son da 1tane kabartma tozu koyuyorum garanti olsun diye, yarım paket de olur. Akıcı bi hamur olmuyor miksere yapısıyor hatta, kaşıkla mikserden sıyırıp 1-2defa daha çırp, tamamdır. 200derecede kabardıktan snra biraz ısıyı düşürüyorum içinde pişmeyen kısım olmasn diye. Kapağını hiç açmıyoruz fırındayken. Üzeri ekmek gıbı olucak hafif kızarmş gibi ekmeğin kabuğu gibi olucak. Pişer pişmez çikarma 5dk bekle snra al. İç kreması sıcak olmasın. Üzerine de çikolata sosu yap bence. Çikolata donar profıterol gibi olmaz. Dolapta mutlaka beklet soğuk soğuk güzel oluyor. Birde ben çıkolata sosuna damla çıkolata karıştırıyorum soğuduğunda o da yerken hoş oluyor. Bir not da şu davul fırında olmuyor ısı yüksek gelıyor kabarmıyor.
Uzun yazdm galiba ama açıklayıcı olsun diye.

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaaaaa burcu sen de mi ordasınnnn evlendikten sonra da orda mı olcaksın peki?
evet canım çekmeköyden önce kiraya çıkıp para biriktrip sonra kısmetse ev alıcaz.ben çekmeköyde oturuyordum onurlar da mecidiyeköydeydi.onları da taşıdım bu tarafa hatta :))

canım anneni o kadınla çok görüştürmemeye çalış.hoşlanmıyorum o kadından iyi şeyler hissetmiyorum filan de. o kadın da ne yüzsüzmüş ya allah cezasını versin inş..o kadın evli mi cnm? babayla da muhattap olma bence.ama annen sence bu durumu bilse boşanır mıydı? boşanmak istemiyorsa bi bildiği olabilir.

slm kızlr bende varımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aranızda
hoşgeldin jade.burcu ben ne zaman düğün kısmetse

ben de böyle gelinlikleri çok seviyorum ama sevgilim eski tarz sevmıyor.

benimkine göstersem bayıılır... kapalı ya

evet canım çekmeköyden önce kiraya çıkıp para biriktrip sonra kısmetse ev alıcaz.ben çekmeköyde oturuyordum onurlar da mecidiyeköydeydi.onları da taşıdım bu tarafa hatta :))

bi komşu daha yaptım o zamannn hepimiz aynı yerlerde toplanıcızz gibi duruyo

tuğbacım nice aylara canım

merhaba kızlar 01,07 de sözüm oldu kısmetse eylüldede nişanım olucak yani bende allah nasip ederse 2013 geliniyim

merhaba kızlar 01,07 de sözüm oldu kısmetse eylüldede nişanım olucak yani bende allah nasip ederse 2013 geliniyim

hoşgeldin canım senin hangi ay dugunun belli mi?

slm kızlar benımde 17 temmuzda nişanım oldu mayıs ya da hazıran 2013 de evleneceğim bende

sen de hoşgeldin bir haziran gelini daha

kac yasındasınız nerdensiniz tanıtın kendinizi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…