sibelcimmm kaç gündür geçmişe bakamıyorum durumlar düzeldi mi babayla?? naptın? hatırlatmak istemem cnm ama kusura bakma merak ettim seni.bu arada tüm gelincikle günaaaaaaaaayyyyyydınnnnnnn
cnm ismin tuğba sanırımm hoş geldinn :) bende çekmeköydeyim
bir zamanların efsanesi gina lollobrigida....
işte gelinlik dediğin zamana böyle meydan okumalı... hiç demode durmuyor
kızlar günaydın inşallah gün çabuk biter fenalardayım regl olmam lazım bugün ya bugün yada 28 tarihe göre ama 3 4 gündür mahfetti beni burnumun üstünde 2 benek sivilce var hafif ürperti hafif sıcaklık yaşıyorum akşama doğru olsada 2 gün evde yatsam
kıymetcim şu tarife göremi yapayım nasıl yapayım canım sence
Profiterol Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri
bugün biraz yoğunluk yaşıcam ara ara okurum ama yazamayabilirim herkese güzel günler kızlar
bizim bugün 6. ayımız aşkımlaaaaa
evet canım çekmeköyden önce kiraya çıkıp para biriktrip sonra kısmetse ev alıcaz.ben çekmeköyde oturuyordum onurlar da mecidiyeköydeydi.onları da taşıdım bu tarafa hatta :))aaaaaaaaaaaaaa burcu sen de mi ordasınnnn evlendikten sonra da orda mı olcaksın peki?
çağlaamm saol hepimizinkini
düzelmedi canım tamamen taş oldum ben ve kimseye birşey söylemedim sevgilimle paylaştım tek oda söyle bağır çağır dedi ama yapamadım.hiçbişey olmamış gibi devam ediyoruz ama muhattap olmuyorum pek evde yüzüne bakmıyorum bakmak istemiyorum. annemide kışkırtıyorumm tabi hafiften keşke gelmeseydi gelmeseydi şöyle böyle olurdu onunlaa mutlu değilim falan diye.onu sevmediğimizi bilio saten annem.geçen eve gittim evimizin önünde çardak gibi birşey var annem le o kadın oturuyo çok sinir oldum anne gelirmisin işimiz var acil bişey konuşcam diyerekden eve çektim.kadında diyo siboşş oturuyoduk sende gel falan diye gıcıkk şey onunlada muhattap olmuyorum böyle işte canım
hoşgeldin jade.burcu ben ne zaman düğün kısmetseslm kızlr bende varımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aranızda
topiğin hayırlı olsun cnm,link veriliyor mu bi bakalım :)
ben de böyle gelinlikleri çok seviyorum ama sevgilim eski tarz sevmıyor.
evet canım çekmeköyden önce kiraya çıkıp para biriktrip sonra kısmetse ev alıcaz.ben çekmeköyde oturuyordum onurlar da mecidiyeköydeydi.onları da taşıdım bu tarafa hatta :))
merhaba kızlar 01,07 de sözüm oldu kısmetse eylüldede nişanım olucak yani bende allah nasip ederse 2013 geliniyim
slm kızlar benımde 17 temmuzda nişanım oldu mayıs ya da hazıran 2013 de evleneceğim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?