'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hahahaha ay bebeğim sen bizim siteyi tarif ediyosun valla güzel siteler varr

evlendikten sonra da o sitede mi oturcaksın... ay bi de aynı siteymiş... valla pek bi mutlanırım...

site hayatını biliorum cunku malesef komsuluk pek olmuyor herkes calısan tipler falan oldugu için ben komsularım olsun isterim amaa

özelden attım cnm oturduğum sitenin adını :) buradaki kızlardan bir şey olmazda üye olmayan da girip okuyor ya ondan :) yanlış anlaşılmasın lütfen

o kadın evli 2 çoçuklu oğlu benim yaşımda canım yüzsüz evet aklıma getirmemeye çalışıyorum geriliyorum mübarek gün günaha girmicemm nese annem boşansa işte canıma minnet ama annem boşanmıyo tatlımm
böle işte hayırlısı diyip geçiyorum onları Allaha havale ediyorum şimdilik yapabildiğim telden numaralarını sildim kadının bide faceden sildim engelledim başka bişicik yapamadım Allahım akıl fikir versin ne diyim

ayyyyyyyyyy şaka mı :) hahaha dünya tesadüflerle doludurrr :) cnmm site çok güzel çok memnunuz biz :) sen de seversin eminimmm her yere de ulaşımı kolay

valla şaka gibi yaaaa gercekten tesadüfe bak

ay çok sevindim bunu duyduguma zaten eve bakmaya gittigimizde cok nezih bir yer gibi gorunmustu bana hemen ısınmıstım daireye de siteye de...

inşallah biz de cok memnun kalırız yaaa

evet tatlım rahat edersiniz.havuzu güzel güvenlik ilgili içinde oturanlar da saygılı insanlar. ev çok kullanışlı valla güzel yerden ev almışsınız cnmm:) eve yerleştireceğin zmn yardıma gelirim sana hihihiih ben şimdi çıkıyorum dersaneye gitcem.öpüyorummm minnoşlar

ayy çok teşekkür ederim düşünmen bile yeterr canımmmmm

ne güzel ilk komsumu buldum bile hem de daha tasınmadaaaan

görüşürüz komsucugumm

yaaa klavyemıınnn sag kısmııı calısmıyooo sakaaa gıbıııııııı ekran klavyesıyle yazıoruuuuummmmmm ooff en nefret ettıgım olaylardan bırııı ohh pastam komsudaa bulmuuuusss hepımııız bı arada olucaaazz ınsss Gızııımmmmmmmmm herzaman dualarımdasınız bebegııımmm

Çikilopcuuukk ne gördüüü pembiş toptopçuukkk:26::26::26: Bendee nefrett edıorummm ekran klavyesndennn Düzeliirrr inşallahh aşkııımmmm

Bugunn sinirliydiinnn hafifteenn hafifteennn smdiii nasısınnn sakinsiinn diiiiyyy miiii bebeğiiimm

Canlarııımmm eve geldiğim gibi uyuyorum 2 gundur ve sürekli en tatlı yernde uyandırılıorum ama olsuunnn uyumakk guzelmıs işten gelip de.. Sanırım Edirne için iftar vakti olmak üzere.. Öpüldünüzz, afiyet olsun canlarım

Son düzenleme:

askımmm benımmm askııııımmmmmmmmmm ıyııımm bebısııımmmm baya bı yogunlastık sonraaa bende bakamadım pek tılıfonaaa gelınce bende kakaladım onaa en sınırlı musterıyııı hahahahahahahahahaaha ohh sefam olsunnnn hıhhh
pempık loplopuuummm yakında gıdıcı sankı kusumm sag tarafına felc geldı hıcbı tus calısmıyoooo yaaaa tamııırr vaktıı geldıııı artıkımmm kusıkoooouuuwww

Son düzenleme:
Hayırlı iftarlarınız olsun kızlar...

Pelinn sen napıyosun sen Edirnede...

Ben seni istanbuldasın biliyodum...

Minimmm oşşş geldinn

hahahaayyyyy

işteee benimmm aşkokuuummmm veee şimdiii demetten bi parçaaa gelioooooooorr unutuuupp acımı alıcaaamm öcüümüüüü asıl o o zaman görecek gününüüüü

yeriiimmm seniii yaaaaa aşkııımmmm bnmmm miiiniiiiiiiiimmmmmm

oşş buldummm hayatııımm napayysııınnnn

pelllmııııgııımm hakettı ama beyaaaa toy gordu benı zahaaar alırım öcümü fitil fitil hahahahhaha

Son düzenleme:
merhaba cnm sana birşey sorucam özel mesaj atamıyorum daha 100yorum yapmam gerekiyorda:) westingten ürün beğendim sanırım sende alışveriş yapmışsın ordan nasıl güvenilir mi

yanlısın var canım ben kredı kartı bıle kullanmıyorumm o yuzden netten alısverıs yapmıoruumm yapaamıoruuumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…