hoşgeldiiinn, aynı tarifte benim de sözüm oldu
ayy ayy ne güzel yaa benim isteme +söz oldu yüzük taktınızmı peki? biz taktık sözlüm istedi takmayı genelde kızlar ister amabizde tersi oldu gerçi iyide oldu söz ve nişan arası 2 ay gibi bi zaman çünkü
bizim de isteme söz oldu canım 1 temmuzda.. sevdiceğim bana tektaş taktı sadece ona yüzük takmadık.. nişanımız da 25 ağustosta
hahahaha ay bebeğim sen bizim siteyi tarif ediyosun vallagüzel siteler varr
özelden attım cnm oturduğum sitenin adını :) buradaki kızlardan bir şey olmazda üye olmayan da girip okuyor ya ondan :) yanlış anlaşılmasın lütfenevlendikten sonra da o sitede mi oturcaksın... ay bi de aynı siteymiş... valla pek bi mutlanırım...
site hayatını biliorum cunku malesef komsuluk pek olmuyor herkes calısan tipler falan oldugu için ben komsularım olsun isterim amaa
evet canım çekmeköyden önce kiraya çıkıp para biriktrip sonra kısmetse ev alıcaz.ben çekmeköyde oturuyordum onurlar da mecidiyeköydeydi.onları da taşıdım bu tarafa hatta :))
canım anneni o kadınla çok görüştürmemeye çalış.hoşlanmıyorum o kadından iyi şeyler hissetmiyorum filan de. o kadın da ne yüzsüzmüş ya allah cezasını versin inş..o kadın evli mi cnm? babayla da muhattap olma bence.ama annen sence bu durumu bilse boşanır mıydı? boşanmak istemiyorsa bi bildiği olabilir.
özelden attım cnm oturduğum sitenin adını :) buradaki kızlardan bir şey olmazda üye olmayan da girip okuyor ya ondan :) yanlış anlaşılmasın lütfen
ay gitme ordan gitmeen kötü ihtimal annene geldin mi bana ugrarsın artık
ayyyyyyyyyy şaka mı :) hahaha dünya tesadüflerle doludurrr :) cnmm site çok güzel çok memnunuz biz :) sen de seversin eminimmm her yere de ulaşımı kolay
valla şaka gibi yaaaa gercekten tesadüfe bak
ay çok sevindim bunu duyduguma zaten eve bakmaya gittigimizde cok nezih bir yer gibi gorunmustu bana hemen ısınmıstım daireye de siteye de...
inşallah biz de cok memnun kalırız yaaa
evet tatlım rahat edersiniz.havuzu güzel güvenlik ilgili içinde oturanlar da saygılı insanlar. ev çok kullanışlı valla güzel yerden ev almışsınız cnmm:) eve yerleştireceğin zmn yardıma gelirim sana hihihiih ben şimdi çıkıyorum dersaneye gitcem.öpüyorummm minnoşlar
yaaa klavyemıınnn sag kısmııı calısmıyooo sakaaa gıbııııııııekran klavyesıyle yazıoruuuuummmmmm ooff en nefret ettıgım olaylardan bırııı ohh pastam komsudaa bulmuuuusss hepımııız bı arada olucaaazz ınsss Gızııımmmmmmmmm herzaman dualarımdasınız bebegııımmm
Çikilopcuuukk ne gördüüü pembiş toptopçuukkk:26::26::26: Bendee nefrett edıorummm ekran klavyesndennnDüzeliirrr inşallahh aşkııımmmm
Bugunn sinirliydiinnn hafifteenn hafifteennn smdiii nasısınnn sakinsiinn diiiiyyy miiii bebeğiiimm
Canlarııımmm eve geldiğim gibi uyuyorum 2 gundur ve sürekli en tatlı yernde uyandırılıorum ama olsuunnn uyumakk guzelmıs işten gelip de..Sanırım Edirne için iftar vakti olmak üzere.. Öpüldünüzz, afiyet olsun canlarım
askımmm benımmm askııııımmmmmmmmmmıyııımm bebısııımmmm baya bı yogunlastık sonraaa bende bakamadım pek tılıfonaaa gelınce bende kakaladım onaa en sınırlı musterıyııı hahahahahahahahahaaha ohh sefam olsunnnn hıhhh
oşş buldummm hayatııımm napayysııınnnn
ooohhhhhhh sefan olsun hayatııımmm Allah kabul etsınnnn
merhaba cnm sana birşey sorucam özel mesaj atamıyorum daha 100yorum yapmam gerekiyorda:) westingten ürün beğendim sanırım sende alışveriş yapmışsın ordan nasıl güvenilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?