'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hoşgeldin canım senin hangi ay dugunun belli mi?

sen de hoşgeldin bir haziran gelini daha

kac yasındasınız nerdensiniz tanıtın kendinizi kızlar

tatlım benim nişan tarihi belli değil daha eylülde olucak ama tahmini düğün tarihi isteğimiz ise 13 haziran sevdiceğimin doğum günü diye ben 24 yaşındayım izmirdeyim bi yandan okuyorum bi yandan çalışıyorum

13 haziran perşembeye geliyo canım, haftaiçi mi düşünüyonuz

aslında sadece bizimki şu an için kafamızdan geçen bi tarih ciddi ciddi düğün tarihi düşünmedik önümüzde nişan var çünkü ... maddi açıdan düşününce hafta içi yapmak daha iyi ama ben cuma yada cumartesi istiyorum

amin canım nazar değmesin hiçbirimize

hayırlısı olsun canım inş adınıza

cnmm sen de mi çekmeköyde oturcaksınnn? yuppiiiiii şimdi nerede oturuyosun

eveeeet çekmeköyde oturcam.. çetinkayayı biliomusun? onun arkasındaki sitelerden birinde nişanlımın aldıgı ev canım

şimdi de osmangazi tarafında oturuyorum çekmeköy sapağından 2-3 durak önce...

ay ne güzel yaaa valla komsularımı bile buldum burdan ben

teşekkürler canım sevdim bu topici bundan böyle burdayım bu yolda danışacağım çoook şey var çünkü

komşu kızlar bi ara toplanalım olmazsa :)

benim ablam da o çetinkayada çalisiyor, satınalma yapıyor.

Ne güzel annene yakın olucaksn, ben karşıya gidersem cok uzak olucam. Taa bahçeşehir
bende komşu bulmalıyım sanırım

merhaba kızlar 01,07 de sözüm oldu kısmetse eylüldede nişanım olucak yani bende allah nasip ederse 2013 geliniyim
hoşgeldiiinn, aynı tarifte benim de sözüm oldu

slm kızlar benımde 17 temmuzda nişanım oldu mayıs ya da hazıran 2013 de evleneceğim bende
hoşgeldiin

cnmm sen de mi çekmeköyde oturcaksınnn? yuppiiiiii şimdi nerede oturuyosun
burcuumm, hep birbirimize yakın olucaz.. gizem, nazlı, ezgi, çağla, ben, sen, sanırım tuğba mıydı dün gelen bi gelinciğimiz daha o taraflardaymış.. ooh oh

yeni gelincikler hoşgelmişler
gizom ya atlamışım ben özür dilerim inşallah kardeşin istediği yere yerleşir hayırlısı olsun kuzum
özgemm topiğini seveyim senin been

hahahaha ay bebeğim sen bizim siteyi tarif ediyosun valla güzel siteler varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…