hoşgeldin canım senin hangi ay dugunun belli mi?
sen de hoşgeldin bir haziran gelini daha
kac yasındasınız nerdensiniz tanıtın kendinizi kızlar
tatlım benim nişan tarihi belli değildaha eylülde olucak ama tahmini düğün tarihi isteğimiz ise 13 haziran sevdiceğimin doğum günü diye ben 24 yaşındayım izmirdeyim bi yandan okuyorum bi yandan çalışıyorum
13 haziran perşembeye geliyo canım, haftaiçi mi düşünüyonuz
benimkine göstersem bayıılır... kapalı ya
bi komşu daha yaptım o zamannnhepimiz aynı yerlerde toplanıcızz gibi duruyo
tuğbacım nice aylara canım
benimkine göstersem bayıılır... kapalı ya
üstünde dantelmiş,boyuna kadar tülmüş,vintagemiş sevmiyor.ben de bayılıyorum eski model şeylere.dalga geçiyor benimle, babaannemin gelinliği de böyle sen seviyorsun istersen onu dene diyemodern kabarık olacakmış illa ki, sevgilim böyle konulara ilgili sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum, ilgisiz olsa da iyi değil aslında.
bi komşu daha yaptım o zamannnhepimiz aynı yerlerde toplanıcızz gibi duruyo
tuğbacım nice aylara canım
cnmm sen de mi çekmeköyde oturcaksınnn? yuppiiiiii şimdi nerede oturuyosun
hatta ben de de çekmeköydeyim ama merkeze biraz uzağım.
taşdelende filan mısın cnm:)) ben çekmeköy sapağının arkasında kalıyorum alışmam zor oldu buralara. kafa dengi insanlarla komşu olcam ne güzelll :)
tatlım benim nişan tarihi belli değildaha eylülde olucak ama tahmini düğün tarihi isteğimiz ise 13 haziran sevdiceğimin doğum günü diye ben 24 yaşındayım izmirdeyim bi yandan okuyorum bi yandan çalışıyorum
cnmm sen de mi çekmeköyde oturcaksınnn? yuppiiiiii şimdi nerede oturuyosun
hayırlısı olsun canım inş adınıza
eveeeet çekmeköyde oturcam.. çetinkayayı biliomusun? onun arkasındaki sitelerden birinde nişanlımın aldıgı ev canım
şimdi de osmangazi tarafında oturuyorum çekmeköy sapağından 2-3 durak önce...
ay ne güzel yaaa valla komsularımı bile buldum burdan ben
eveeeet çekmeköyde oturcam.. çetinkayayı biliomusun? onun arkasındaki sitelerden birinde nişanlımın aldıgı ev canım
hoşgeldiiinn, aynı tarifte benim de sözüm oldumerhaba kızlar 01,07 de sözüm oldu kısmetse eylüldede nişanım olucak yani bende allah nasip ederse 2013 geliniyim
hoşgeldiinslm kızlar benımde 17 temmuzda nişanım oldu mayıs ya da hazıran 2013 de evleneceğim bende
burcuumm, hep birbirimize yakın olucaz.. gizem, nazlı, ezgi, çağla, ben, sen, sanırım tuğba mıydı dün gelen bi gelinciğimiz daha o taraflardaymış.. ooh ohcnmm sen de mi çekmeköyde oturcaksınnn? yuppiiiiii şimdi nerede oturuyosun
bugün çok susadım ya
hoşgeldiiinn, aynı tarifte benim de sözüm oldu
ayy ayy ne güzel yaa benim isteme +söz oldu yüzük taktınızmı peki? biz taktık sözlüm istedi takmayı genelde kızlar ister amabizde tersi oldu gerçi iyide oldu söz ve nişan arası 2 ay gibi bi zaman çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?