'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

iyi geceler kızçelerrr

burcuuu ve çağlammmmmm aynı yerdemisiniz siz vuhu ve aynı siteee burcu sen nasıl razı ettin sevgilinn ailesini çekmeköyde oturmaya şişliden kalkıp çekmeköye naısl geldiler benmklerde şişliyi bıraksalar keşkee

pelimmm pelimmm bugün keyifsizdm yüzüm sivilce doldu bide senide keyifsz yapmamak için hiç mail atmadm bu bir itiraftr pofffffff sabah beriii gerginm bağırdım çağrdım birilerine şirkette iş yapmayı bilmiyolarr

yeni gelincikler gelmişş

pofuduk arkadaşım ben westwingden alışveriş çok yapıyorum kargolama harika çoğu porselen ve bardaklarımı ordan aldım ve seni temin ederim çok güzel kargoluyorlarrr

İyi geceler güzel gelincikler...:123:

Kızlar babam coştu.

Dün sayıyor koltukta : Çamaşır makinesi,bulaşık makinesi,buzdolabı...

Ne renk istiyorsun diyor ? Böyle oldum.

Haaa bir de televizyon dedi.

Televizyonu kaç ekran alayım diyor.

Elektronik fabrikasında çalışması baya yarayacak bize.

oohohh maşallah cnım sevdiğin renkleri söle

Yok kız nerde daha.

Sevdiğim gelinciklerim var burda,arada hasbihal ediyoruz.

Anladım canım.. :)
Ben evlendiğimde tv almayı düşünmüyorum yani biz erkek arkadaşımla öyle düşünüyoruz
Onun yerine evde sinema sistemi kuracağız tv siz ama yani perde ile :)
Tv ye karşıyız biz tv izlemiyoruz erkek arkadaşımla :)

Miniiimmm cikilopummmm disli bi rakipsn vesselamm askitopmm sennle yaris edemezz o bi kerem hiiiiihhh

Hayırlı iftarlarınız olsun kızlar...

Pelinn sen napıyosun sen Edirnede...

Ben seni istanbuldasın biliyodum...

Minimmm oşşş geldinn
Aaa bu soruyu hic yakistiramadim sanaa bebek suraatt :) ben edirne de yasiyorum canim bilmiyor musun? Daha dogrusu edirnenin ilcesinde.
merhaba cnm sana birşey sorucam özel mesaj atamıyorum daha 100yorum yapmam gerekiyorda:) westingten ürün beğendim sanırım sende alışveriş yapmışsın ordan nasıl güvenilir mi
Pofudukkcuuummm canim ben westwing den oldukca fazla alisvers yapiorm cok da memnunm. Porselenleri ole bi ambalajliolarki acilmamacasina tavsiye ederim canim. Kapida odeme secenegi de var oldkca iyi yani :)
Gizotmm farkindaydm bliorm canim arkadasmm yogundun ve stresliydn hissettm bu yuzdendirrki bnde hic rahatsiz etmedm seni ama hep aklimdaydn ve snnle maillesmedgm icin bgn cok bos gecti gizot bu da bi itiraftir balim bocuumm :)

Inanmioooruuuumm inanamiorummm sonunda tv izlemeyen birini bldum cok mesudum ama malesef bnm sevgilim tv manyagidir dizileri programlari bnden cok daha iyo bilir takip eder sinema da ayni sklde ben sevmiorm tv izlemeyi.. seni blduguma cok sevndm canim en son 2 sene once tv izledm son izledgm dizi aski memnuydu noktami iyi koydm yani tv ile olan iliskimde

Hehehe iyi o zaman.. :)
Ben de 1 yıldır filan bıraktım tv izlemeyi.. Tv izlemeyi kendime yasaklıyorum gerek yok :)
Onun yerine ailede insanlar birbiriyle sohbet etsin daha iyi

Hehehe iyi o zaman.. :)
Ben de 1 yıldır filan bıraktım tv izlemeyi.. Tv izlemeyi kendime yasaklıyorum gerek yok :)
Onun yerine ailede insanlar birbiriyle sohbet etsin daha iyi

Musmutlu oldum.:) bazen ortamlarda sirf tiviii izlemedigim icin kendimi asosyal hissediorum.. sakalar falan yapiolar ben anlamiorum tabi arkadaslarim bi ara surekli orcun die bi karakterden bahsediodu ifrit oluyodum sonra hepsini uyardim artik franceska kalmiorum konuya cunku dizilerden konusmayi yasakladim buarada kizlar sanirim 2014 gelinisiniz sanirim. Allah nasip kismet ederse bende 2014 geliniyim.. sizin topicinize ziyarete gelmistim birkac kez :) 2013 die sartlandirmistim bu topice bagliyim bi suru sevdigim arkadaslarim var zaten evlenilcek tarihten cok burdaki samimiyeti ve sohbetleri seviyorum :) artik sizin topicinze de booool bol gelirim :)

Yok yavrum ben muhtemelen 2020'de falan anca...

Yok yavrum ben muhtemelen 2020'de falan anca...

Tatlım hayırlısı en başta... Biz uzun vadeli hayaller kuruyoruz da yarınımızın ne olacağı belli değil. Kısmet ..

Günaydın canlarım. Gece telefonfan kk da takılırsam olucağı bu. Açılamadım hala

günaydınnnnlarrr
gece kalkamadıkk ya püf dayanamam diyede tutmadım oruç pisi pisine gitti bigün daahaa

Günaydın kızlar...

Kimler çalışıyo bugün.. Allah kolaylık versin çalışanlara..

Ben evdeyim ama pek uyuyamadım 9:30'da kalktım...:111:

Birazdan kolları sıvayıp profiterol yapmaya girişeceğim...:125:

Bi şekilde zaman geçirmem lazım ..:97: Hiç geçmiyoooo çünkü...
:120:

günaydınlaar :)))

bugün canımın cananı sevdiceğimle ay dönümümüz

Bebecik ilişkimiz büyümeye devam ediyor, 5aya gırdık çok şükür.

Dün gece olimpiyat açılışını izliyorduk ikimzde benim uykum geldi türkiye gecerken beni uyandırcaktı aşkım. Mesaj atmış ama uyanmamşm zaten yeni dalmıştım. Bi uyandım saat 2.42. Bi yandan olimpiyat geçısinı göremedm diye üzülüyorum bi yandan aşkımla konusmadan uyudu diye. Konuşamasak da mesaj atar, herhalde uyanirım diye atmadı diye düşünüyorum. Konuşurken kutlamayı planladgmdan hayal kırıklığıyla mesaj attım iyi geceler mesajm yok diye, kalktm sahura masaya gttm. Mesaj sesi geldi bir koşuşum var görmeniz lazımdı. Uyumamş unutmamış da benim sahura kalkmamı beklemiş, halbuki yorgundu uyucaktı. Aramş duymamşm mesaj atmş o da. Ama mesajı okumamla sırıtmam doğru orantılı olarak arttı

çok mutlu oldum ama öyle böyle değil. Çok da ayrıntılı yazdım sanırım o yüzden.
Bir kez daha bu adam benim ve ben ona aitim anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…