'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın güzelliklerimmmm
daha doğrusu tünaydın ben yeni uyandım sayılır da

kıymetim nice ayların yıllarınız olsun inşallah, hep çok mutlu olun

selaaaaaaaaaamm

ben bugun cok mutluyum kiiiiiiii cunkuuu nişanlıcığım evimizin ilk esyasını aldıııı

bir adet nur topu gibi sony ses sistemimiz olduuu yirim onu ben yine cılgın kutlamalardayız

kıymetcim nice nice aylara yıllaraa inşllah

çağlammmmm güle güle kullanın aşkla kullanın kuzum benimmmm

ya biz şu liste işini yapmadık, yapsak ya tarihleri yazsak
2014 gelinlerinin topiğe baktım da onlar yazmışlar valla

çağlammmmm güle güle kullanın aşkla kullanın kuzum benimmmm

ya biz şu liste işini yapmadık, yapsak ya tarihleri yazsak
2014 gelinlerinin topiğe baktım da onlar yazmışlar valla

teşekkür ederimmmm özgeeeeeeemmmmmmm ay cok mutluyum yaa bir de tuzlugumuz vardı bizim efsane... bundan 1.5 yıl önce almıstık supermanli, o da benim ceyizimin ilkiydi yine gladyatör edasında zaferle tutuyoduk elimizde hey gidi

kuzum böle herkesin tarih vermesini beklersen zor olcak anlasılan.... bence sole yapalım, biz isimleri yazarken de o yontemi uygulamıstık...

biri baslatsın kendi tarihlerini yazıp dierleri de alttan devam etsin.. ilk mesaja altıntı yapıp kendi tarihini yazarak...ama isteme söz nişan falan girilmesin cok karısır sadece kına ve düğün tarihlerini yazalım... herkesin kafasında en azından tahmini bir tarihi vardır kesin bişey olmayan aralarında o tarihleri yazar sonra yagmur değiştirir...

hepimiz yazdıktan sonra yagmur onu kopyalar ilk sayfaya alır... yeni gelenlerinkini ve tarihi keinleşip deişenleri de o düzenler...

2014 2015 yılı için bile tahmini tarih vermiş kızlar... 2013 için haydi haydi verilebilir ki aramızda tarihi kesinleşenler bile var sen ben pastam nurayım....

o zaman biz başlayalım senle çağlammm
sen 2 haziransın önceliği sana veriyorum
yağmur da ilk mesajda düzenler dediğin gibiii
illa tablo mablo yapmaya da gerek yok hem

tamam kuzum ben baslatayım.... tarihi benden önce olanlar alıntı yaptıktan sonra benim üzerime yazsınlar tarihi, tarih sırasına göre gidelim, hangi aradaysak oraya yazalım tarihimizi... başlıyorummm
2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ :123:
Cookie_Dough : 31 Mayıs 2013 Kına
2 Haziran 2013 Düğün :123:

Son düzenleme:
günaydın ballar lokumlar
ben de tarihimi yazıyorum hemen .. kına tarihini sallıyorum ama

telomer
kına: 21.08.2013

düğün: 25.08.2013

2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ :123:
angera : 24 Mayıs 2013 Bekarlığa Veda
25 Mayıs 2013 Düğün :123:
Cookie_Dough : 31 Mayıs 2013 Kına
2 Haziran 2013 Düğün :123:

aLLeGRia : 21 Haziran Kına
22 Haziran Düğün :123:
Telomer : 21 Ağustos 2013 Kına
25 Ağutos 2013 Düğün :123:

Son düzenleme:
Günaydınnn bebeişlerimmmmmmmmm benim tarihim mevsim o dönemlerde eğer yağmurlu olmazsa;

Düğün: 25.05.2013
Kına değil ama kızlarla bekarlığa veda partisi yapmayı düşünüyorum o da 24.05.2013

Son düzenleme:
olmus canım ama istersen en bastaki baslık yazısını kalınlastır biraz cok soluk duruyor...

bir de ilk sayfada yalnızca liste kalsa? üzerindeki yazıyı silsen? kendi adıma konusmak gerekirse obur topikte yasadıgımız tatsız seyleri hatırlatıyo ve hersey acıklıga kavustuguna gore orada durmasının artık bir anlamı yok...

nacizene bir öneri...

özgeme katılıyorum onu fark etmemiştim baslıkta söz nişan da var onu da sil istersen canım sadece kına ve dugun olcak...

tabi onuda kaldırırım hatta kaldırdım

Son düzenleme:
yağmurum yanlış anlama lütfen, herkes nasıl sitiyorsa öyle olsun sadece benim isteğim doğrultusunda olmaz tabi
sen nasıl istiyosan öyle yap canım

yağmurum yanlış anlama lütfen, herkes nasıl sitiyorsa öyle olsun sadece benim isteğim doğrultusunda olmaz tabi
sen nasıl istiyosan öyle yap canım

yooo yanlış anlaamadım belki sizde haklısınız canım herşeyiniz geçti zirveyi yazmak istiyorsunuz ama hiçbişeyini daha yaşamamış olanlar var diye düşündüm sadece ben kendi isteğimi yapmıyorum kesinlikle ne söylerseniz yapıyorum artık ben söylenileni yapıyorum bu kadar
BELKİ DE ORAYA KENDİMİ HİÇ YAZAMICAM YANİ benim açımdan sorun yok cnm

Son düzenleme:
yagmurcum bizim bunları gecmiş olmamızla bir ilgisi yok sadece fazlaca karıscagını dusunuyoruz... 2014 gelinleri de cogu hiçbirseyini yasamamıs ama sadece dugune sayıyolar

tek bir düzen içinde olsun istedigimiz için böyle dusunduk... bizim bunları atlatmamızla bir ilgiisi yok kesinlikle... henüz hiçbişeyim olmamıs olsa da dugun tarihimi sölerdim... aynı sekilde 2011 gelinleri topiğindede boleydi... 2 yıl onceden bile dugun ve kına tarihine sayılıyordu listede...

buyuk ihtimalle onlarda karısmasın diye boyle yapmıslardır...

nasıl istiyorsanız oyle yapın elbette topik de senin bişey diyemem sadece bir fikirdi bizimki mantıklı olcagına inandıgımız hepsi bu

yağmur ben de özge ve çağla gibi düşünüyorum canım.
bunun zirveyi yazmakla bi ilgisi yok.
benim de henüz nişanım olmadı ama sadece düğüne geri sayım yapsak daha iyi.. başta herşeyimizin tarihini verince çokta kolay deşifre oluruz. ilerde bu topik dolar taşar yani üyeden, ziyaretçiden..
yanlış anlamadım demişsin ama gayet alınmış bir biçimde yazmışsın, ne demek 'ben kendi isteğimi yapmıyorum kesinlikle ne söylerseniz yapıyorum artık ben söylenileni yapıyorum bu kadar'
şşttt sopaa geliyo bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…