yagmurcum bizim bunları gecmiş olmamızla bir ilgisi yok sadece fazlaca karıscagını dusunuyoruz... 2014 gelinleri de cogu hiçbirseyini yasamamıs ama sadece dugune sayıyolar
tek bir düzen içinde olsun istedigimiz için böyle dusunduk... bizim bunları atlatmamızla bir ilgiisi yok kesinlikle... henüz hiçbişeyim olmamıs olsa da dugun tarihimi sölerdim... aynı sekilde 2011 gelinleri topiğindede boleydi... 2 yıl onceden bile dugun ve kına tarihine sayılıyordu listede...
buyuk ihtimalle onlarda karısmasın diye boyle yapmıslardır...
nasıl istiyorsanız oyle yapın elbette topik de senin bişey diyemem sadece bir fikirdi bizimki mantıklı olcagına inandıgımız hepsi bu
yağmur ben de özge ve çağla gibi düşünüyorum canım.
bunun zirveyi yazmakla bi ilgisi yok.
benim de henüz nişanım olmadı ama sadece düğüne geri sayım yapsak daha iyi.. başta herşeyimizin tarihini verince çokta kolay deşifre oluruz. ilerde bu topik dolar taşar yani üyeden, ziyaretçiden..
yanlış anlamadım demişsin ama gayet alınmış bir biçimde yazmışsın, ne demek 'ben kendi isteğimi yapmıyorum kesinlikle ne söylerseniz yapıyorum artık ben söylenileni yapıyorum bu kadar'
şşttt sopaa geliyo bak
yağmurcum bişey mi oldu, sanırım canım başka bişeye sıkılmış anlatmak ister misin?
ne demek ben kendimi belki de hiç yazamayacağım..elbette yazacaksın..hepimiz 2013 geliniyiz hepimizin güzel günlerini görücez
yok bişi olmadı canım belirsizlik biraz canımı sıkan iyi aramız şükür bugün iftara gidicez göle hatta ama benim boynum çok ağrıo 2 ilaç içtim geçmedi kasılıyorum haliyle zehir olucak die
biz seni suçlamadık be canım tablo yapılmadı diye
senin görevin değil ki o ayrıca, kim müsaitse o yapar sadece harekete geçmedik hiçbirimiz
2014 gelinlerinde görünce ben de yapalım dedim..sen yapmadın diye bişey asla söz konusu değil
canım benim geçmiş olsun, bak iftara gitçekmişsiniz olumlu düşün lütfenzehir olcak diye düşünme..sevdiğin yanında olcak
işte misin bilmiyorum ama uzan biraz dinlen istersen canım
nebiliyim tuhaf hissettim öle yazılıncakimse tarih vermedi ki mail bekledim ama
dediğim gibi cnm çok acıo böle oldugum durumlarda size sölüyorum sinirli alıngan oluyorum hep köşeme çekiliyorum işte bazen girmiyorum bundan ama offf elbet birgün geçicek yada böle geberip gidicem ya
yağmuurr, kemdimi belki de hiç yazamayacağım diyorsun ama bu topikte olarak, hatta bu topiği açarak sen buna adaysın zaten. hepimiz adayız. çoğumuzda bişeyler belli evet ama kesin değil. herşeyi allah bilir. nasip etmişse göreceğiz.. olay buna dönüyo canım. sen de tahmini tarihini yaz. değişirse de silersin..
ayrıca pelin 2014 gelini olacağım muhtemelen diyor, eğer öyle olursa onu da bizim topiğimize yazarız tarihiyle. burda çünkü, bizimle.. anlatabiliyor muyum..
bütün gelinlerin topiğinde düğün ve kına yazılmış gerçekten, biz de söz, nişan vs. girmeyelim denildi. bu fikir ama sen de bence yazalım daha iyi olur desen evet seninki de bi fikir olacak.. ama sen 'siz atlattınız tabi zirveyi yazmak istiyorsunuz' dediğinde bu fikirden çok alınmaya dönüşüyo.
sen niye bu kadar strese sokuyosun kendini ama
biraz rahat olmaya çalış canım ya, sürekli ağrı içindesin stresten
önceden de sormuştum ama görmedin arada kaynadı galiba, babanlara anlattınız mı durumui haberleri var mı erkek tarafının bayramdan sonra geleceğinden
ya alınmadım diyorum ama alındam sölicem gayet normal bi şekilde yazdım nuraycımmmmm belki siz atlattınız düğünü yazmak istiyorsunuz dedim evet arkasındayım lafımın ki ben tamam girmeyelim bizde silerim şimdi ok ben belki diğer kızlarla yamak isteriz die şeyettim diğer topiklerden farkımız olardı ama tamam deşifre olayı varsa yazmayalım oda doğru ama biz nerde yazcaz heyecan olurdu biraz
neyse ben susıyım beni dövmeden
ticker yapacaksın canım, bak ben nasıl yaşıyorum o heyecanımı. sonra sizlerde bakıp aaa şu kadar günün kaldı diyorsunuz..
yani çağlanın nişanına, özgenin nişanına başta liste yaparak mı heyecanlandık
yağmur sabah o muhabbeti biz özgeyle yaptık ve özgeye daha cok bekleriz diye ben dedim... ama ne ben ne de özge SENİ kastetmedik asla...
sen tarihleri istiyorum diosun ama arada sohbette muhabbete kaynıyor... duyulmuyor... kastetmek istedigimiz oydu senle bir ilgisi yok alınmanı gerektircek bir durum yok yani ortada üzerine alınma lütfen
heyecanını da yasarsın cnm söz nişan tarihin belli oluyosa dugun de olur illa ki
pek girmiyorum canım bu hafta zaten 2 gün yoktum gelemedi işe işte söylenmedi herşey stres abimle annem babam arası biraz iyi değil tartışma yaşandı dün bilmiyorum ya kimse cesaret edemiyo dengesiz insanlar ya benim abimde babamdaaaaaaaaaaa bıktım sinirliymişmiş abim ona bişey sölemicekmişiz onun deiği olcakmış ws. gelde söle bu adama
ticker yapacaksın canım, bak ben nasıl yaşıyorum o heyecanımı. sonra sizlerde bakıp aaa şu kadar günün kaldı diyorsunuz..
yani çağlanın nişanına, özgenin nişanına başta liste yaparak mı heyecanlandık
niye sinirli bu abin senin hergün ya.
bi uzmanla görüşsün bence. ne bu böyle evde terör mü estiriyo hergün ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?