merhaba kızlar bende geldim sevgilim şuan asker..daha gelmesine 15 ay var =) yeni asker yani..Allah izin verirse bende 2013 sonlarına dogru gelin olucam =) onu beklerken çeyiz almaya başlamam gerekiyor fakat ben yaklasık 5 aydır yeni hiçbirşey almadım çok yavaşladım =) böle giderse 2013 e yetişemem ya neyse
merhaba kızlar bende geldim sevgilim şuan asker..daha gelmesine 15 ay var =) yeni asker yani..Allah izin verirse bende 2013 sonlarına dogru gelin olucam =) onu beklerken çeyiz almaya başlamam gerekiyor fakat ben yaklasık 5 aydır yeni hiçbirşey almadım çok yavaşladım =) böle giderse 2013 e yetişemem ya neyse
hosgeldin edacımm aramıza
2013 sonuysa haydi haydi yetişir.. benim daha hiçbişeyim yokk son 1 yıl kala baslarım heralde
son aylarda halledenler bile var
hosgeldin edacımm aramıza
2013 sonuysa haydi haydi yetişir.. benim daha hiçbişeyim yokk son 1 yıl kala baslarım heralde
son aylarda halledenler bile var
2 yıl oldu canım =)
kızlar bugün moralsizliğimin üstüne çok güzel bişey oldu iş yerinde arkadaşlarım pasta almışlar hediye almışlar doğum günümü kutladık,, çççookk mutlu oldum ya,, sağolsunlar unutmamışlar =))
kızlar bugün moralsizliğimin üstüne çok güzel bişey oldu iş yerinde arkadaşlarım pasta almışlar hediye almışlar doğum günümü kutladık,, çççookk mutlu oldum ya,, sağolsunlar unutmamışlar =))
hoşbuldum canım =)
ben herşeyimi kendim almak istiyorum şuana kadar hep part time aldıgım maaşla aldım kendim alacagım için belkide gözüm korkuyor
senin başlarda olcak sanırım canım
ben izmitteyim.. istanbulda vakit geçirelim diyoruz. izmit kçk bi yer. pek bi yerde yok. bizimkiler görür korkusu:)beşiktasa minibusle geciliyo canım ole yanyana da degiller... aynı yakadalar ama..
metrocity i kanyonu falan biliyomusun peki? istanbulda nerede oturuyosun canım
iyiki doğdun. rabbim hayırlı ömrüler versin..kızlar bugün moralsizliğimin üstüne çok güzel bişey oldu iş yerinde arkadaşlarım pasta almışlar hediye almışlar doğum günümü kutladık,, çççookk mutlu oldum ya,, sağolsunlar unutmamışlar =))
amannnn ailende öğrenir bgün:) bugune kdar getirmisşiniz ne gzl:)malesef canım henüz benim ailem bilmiyor ve bizimkiler askerden gelmeden önce kesinlikle vermez :97: sizin varmı söz nişan
canım bende kendim alıcam ailemden yardım istemicem
hiç gözün korkmasın cok zevkli bişey zaten insanın sevdigiyle yasayacagı gunlere birşeyler alması binbir tane hayalle
benim başları sayılmaz canım ortaları... 2013 yazı
haziran ayı buyuk ihtimal
amannnn ailende öğrenir bgün:) bugune kdar getirmisşiniz ne gzl:)
malesef canım henüz benim ailem bilmiyor ve bizimkiler askerden gelmeden önce kesinlikle vermez :97: sizin varmı söz nişan
şafak kaç canım ve nerede askerin
tekirdağda cnm şafak karanlık daha 3 ay bitti 4.ayımızdayız 15 ay
askerlik 12 ay olsun da 3 ay erken gelsin 3 ay az bi zmaan değil
doğum günün sanırım canım doğum günün kutlu olsun
doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllaraaaaaaaaa
canım bende kendim alıcam ailemden yardım istemicem
Hiç gözün korkmasın cok zevkli bişey zaten insanın sevdigiyle yasayacagı gunlere birşeyler alması binbir tane hayalle
Benim başları sayılmaz canım ortaları... 2013 yazı
haziran ayı buyuk ihtimal
Doğum günün kutlu olsun hayatcımmmm nice yıllara
ben izmitteyim.. Istanbulda vakit geçirelim diyoruz. Izmit kçk bi yer. Pek bi yerde yok. Bizimkiler görür korkusu:)
beşiktaşı biliyorum
iyiki doğdun. Rabbim hayırlı ömrüler versin..
Amannnn ailende öğrenir bgün:) bugune kdar getirmisşiniz ne gzl:)
kızlar çok teşekkür ederim çok sağolun ,, dua edin banada yeni yaşımda şu içimde ki sıkıntı artık beni terk etsin,,, nolurrrr
hepimiz için hayırlısı bakalım canımsizin söz nişan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?