'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ya yemek tarzı bişey olsun istemiyorum ama sarmada güzel fikirmiş en son bayramdan önce gömlek almıştım kendilerine onu götürücem giderken onun yanında başka parfüm götürsem mesela kullanabilir mi?

hosgeldin edacımm aramıza

2013 sonuysa haydi haydi yetişir.. benim daha hiçbişeyim yokk son 1 yıl kala baslarım heralde

son aylarda halledenler bile var

hoşgeldin gelincikkk siz ne kadardır birliktesiniz

hosgeldin edacımm aramıza

2013 sonuysa haydi haydi yetişir.. benim daha hiçbişeyim yokk son 1 yıl kala baslarım heralde

son aylarda halledenler bile var

hoşbuldum canım =)
ben herşeyimi kendim almak istiyorum şuana kadar hep part time aldıgım maaşla aldım kendim alacagım için belkide gözüm korkuyor
senin başlarda olcak sanırım canım

kızlar bugün moralsizliğimin üstüne çok güzel bişey oldu iş yerinde arkadaşlarım pasta almışlar hediye almışlar doğum günümü kutladık,, çççookk mutlu oldum ya,, sağolsunlar unutmamışlar =))

doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllaraaaaaaaaa

hoşbuldum canım =)
ben herşeyimi kendim almak istiyorum şuana kadar hep part time aldıgım maaşla aldım kendim alacagım için belkide gözüm korkuyor
senin başlarda olcak sanırım canım

canım bende kendim alıcam ailemden yardım istemicem
hiç gözün korkmasın cok zevkli bişey zaten insanın sevdigiyle yasayacagı gunlere birşeyler alması binbir tane hayalle

benim başları sayılmaz canım ortaları... 2013 yazı

haziran ayı buyuk ihtimal

doğum günün kutlu olsun hayatcımmmm nice yıllara

beşiktasa minibusle geciliyo canım ole yanyana da degiller... aynı yakadalar ama..

metrocity i kanyonu falan biliyomusun peki? istanbulda nerede oturuyosun canım
ben izmitteyim.. istanbulda vakit geçirelim diyoruz. izmit kçk bi yer. pek bi yerde yok. bizimkiler görür korkusu:)
beşiktaşı biliyorum

iyiki doğdun. rabbim hayırlı ömrüler versin..

malesef canım henüz benim ailem bilmiyor ve bizimkiler askerden gelmeden önce kesinlikle vermez :97: sizin varmı söz nişan
amannnn ailende öğrenir bgün:) bugune kdar getirmisşiniz ne gzl:)

[/QUOTE]

Son düzenleme:

hepimiz için hayırlısı bakalım canım sizin söz nişan varmı

amannnn ailende öğrenir bgün:) bugune kdar getirmisşiniz ne gzl:)

annem biraz arkadaş gibi olsa söylerdim ama malesef öyle degil

Son düzenleme:
doğum günün sanırım canım doğum günün kutlu olsun

doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllaraaaaaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…