yağmuur
annen nasıl izin verebiliyo abinin bo kadar sinirli olmasına bağırıp çağırmasına.. doğurduğu evlat yai insan ondan korkar hale nasıl geliyo
çok pohpohlayıp, aman o erkek bir dediğini iki etmeyin mantığı var bizim toplumumuzda malesef
küçüklüğünden yükseltemeyecek sesini büyüklerine ki büyüdüğünde önü alınamaz olmasın.
benim kardeşim de bazen şaşırıyo galiba kendini bağırıyo sinirleniyo ama allahtan annem haddini bildiriyo.
en ufak şeye sinirlenir yemeğe bileeeeee hiç yere oof sorunlar çok cnm çok
uzmanmı yok artık abimmi hayatta
diyorki bişey olduğunda siz benim doğuştan sinirli olduğumu bilmiyormusunuz
benim abim 29 bitiyor 30 yaşında çocuk değilki korksun annemden dün annemi ağlattı bak abim çok merhametlidir kıyamaz ama gözü kararıyor bazen üzdü annemi babam yüzünden ama off neyse
doğuştan sinirli mi
ben olsam çok dalga geçerdim ya, evet altına yaparken çok sinirliydin diye
şaka maka allah yardımcınız olsun canım..
huysuz insanı çekmek zor.
yemeğe niye sinirleniyo ya, daha güzelini yapabiliyosa yapsın buyursun da.. şükretsin ki allah onu da vermiş yani.
canım benim kardeşimde çocuk değil 19 yaşında 20 sine girmek üzere.
küçükken korkacaktıi aslında korkmayacaktı da saygısını bozmayacaktı.. bence büyüğüne sesini yükselten insan saygısızdır. bunu bazen ben bile yapsam pişmanlıkla özür diliyorum annemden.
insan 7 sinde neyse 70 inde de odur..
ağaç yaş iken eğilir..
artık ezan okunsuun çok susadııım
ay oruç başıma vurdu galiba
güzelinden değil yani az tuzsuz olur ot gibi der salata normal yapılır bilmiyormusunuz çok seviyorum niye çok yapıımıyor der,babam sorumsuzdu bni ailevi problemler var buara özelde anlatırım anneme saydrdı bağrdı vs.içeri geldi annem ağladı yani huysuz aynen öle çok çok iyidir ama huysuz işte biraz...of için şişti boşwerin beni yani sizide sıkıyorum ama ben kaskatıyım şuan ve akşama gitmek istemiyorum
oyyy kıyamam kuzum yaa 1ay kaldı nurayım hadi heyecanını yaşayalım şaka maka
ben geldimmmherkese meraba umarım bütün gelincikler iyidir hoştur
canım bırak iyi de olmasın. Iyilik neye yarıyor. Nerde iyilik...
Evli değil dimi abin. Nolur kusura bakma ama evlenipte bi kızın başını yakmamış iyiki. Ben seni çok iyi anlıyorum emin ol. Bu yüzden bu kadar tepkiliyim bu tür insanlara.
Allah yardımcınız olsun, onu da hayırla ıslah etsin.
Bir an önce yuvanı kurup kurtulursun inşallah o hayattan.
Babanın sorumsuzluğundan ders alıp annene daha bi destek olmalı daha bi huyuna suyuna gitmeli. Yazık kadıncağızı ağlatmış yaBin kere özür dilese ne olur artık.
Neyse canım bugün git sevgilinle iftara güzelce. Hiç düşünme evi, 2 saatte olsa uzaklaş o ortamdan. Mutlu olmaya çalış..
valla daha büyük heyecanım var şu anda.. Yaklşaşık 6 saat sonra canım su'yumla bulaşacağıızzz.. Buz gibi bekliyo beni .. Ooyyyy
sen bilirsin cicim. ama ben olsam en mutsuz anımda giderdim, kafamı dağıtır enerji toplardım. daha güçlü dönerdim eve.ya işte anlatırım sana mailde haklı yönleri var ama annem napsın atsa atılmıyor babamı yani ama oda erkek olarak yediremiyor sorumsuzluğu o yzden böle ama nediyimki evlense böle olmaz ama bakalım gitmek istemiyorum cnm acıo zehir ederim akşamı die tutuğum bildiğin sırtım kolum ne güzel hayal kurmuştuk ya ama yok kursağımda kalıyor böle işte
ah bi suyu içsek açlığımızda gelir aklımıza...bende çok susuzluk çekiyorum ya açlık değil ama susuzluk offf
Ben çıkıyorum kızlar eve gidiyorum hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın
hoş geldin büşracııımm
topiğin ilk sayfasına bakarsan tahmini ve kesin düğün tarihlerini göreceksin :)
sen de yaz da yağmur eklesin seni de
Kızlar ilk sayfa düzenlenmesi yapılmış vee harika olmuş...
Liste artarak ve mutlulukla uzar gider inşALLAH...:119:
Kaç saattir mutfaktayım:104: profiterolu yaptım sonunda ayy ne zahmetliymiş ama değdi sanırım güzel görünüyo... :76:
Elimide fırına değdirdim canım nası acıyo buzla geziyorum..:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?