'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar hepinize ayrı ayrı çokk teşekkür ederim kutladığınız için. inşallah nice nice aylarımız yıllarımız olur

çok mutluyum bugün, gittim biraz da alışveriş yaptım. yarın iftar yapıcaz çok şık olmak istedim yeni ciciler aldım kendime:108: bugün de kuzenime davetliyim akşam. susuzluk fena, Allahım şükretmeyi ne de güzel öğretiyor yaşata yaşata :44:

Son düzenleme:
bendee yazınkii listeyeeeeee
2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ
angera : 24 Mayıs 2013 Bekarlığa Veda
25 Mayıs 2013 Düğün
Cookie_Dough : 31 Mayıs 2013 Kına
2 Haziran 2013 Düğün

aLLeGRia : 21 Haziran Kına
22 Haziran Düğün
Telomer : 21 Ağustos 2013 Kına
25 Ağutos 2013 Düğün

MinnakSultan : 19 Nisan 2013 KINA
20 Nisan 2013 Düğün

benide yazııın
26 nisan kına
28 nisan düğün
:))

Son düzenleme:
Öncelikle herkese selamlar... Nasılsınız

Bende tahminen 2013 gelini olacağım Allah'ım nasip ederse...
Cottonsugar canım çeyiz topiğindeki yazı için yazdım özellikle buraya.
Henüz bir çeyiz topiğim yok ve size de selam vermek istedim...

Son düzenleme:
2014 gelinlerinin listede 2013 gelini de vardı 2015 gelini de
o nedenle ne pelinimizi, ne kübramızı ne de bugumuzu kimseciklere vermeyizzzzzz

Ben seni yeriiimmmm...

Sevdicek polis olsa,ben de hemen atansam.:97:

Siz bebek topikleri açarken biz daha yeni evleniyor oluruz herhalde.

Lokmalarım bende neden kulağım çınlıyor diyorum.. Yerim sizi ben.

Allahım nasip kısmet ederse 2014 benim yılım olsun... Mesela, ramazana denk gelebilir belki şuan tamamen ortalama bi tarih söylüyorum..
14 Haziran 2014 ..

Hayırlısı ile inşallah.

Canlarım bugun mustakbel kayınannişim ve görümcem gelmişti bize iş çıkışı görüştük azıcık :) ben yorgundum.. onlar konustu ben dinledim sonra çarşıya çıkıp ahşap kutu pembe boya ve sedefli beyaz boya aldım. şuan kutunun buyuk kısmını boyadım, pembeye :) çok güzel renk bayıldım güzel iş çıkarırsam koyucam resmini

Bi de bi de ... ben çok susadım off Allahım sen günah yazma

kızlarrr kimsecikler yok mu .( yarın kuyumcular carsısına gidicez yuzuk bakmayaa acık mıdır acaba yarın?

burcucum kapalıçarsıyı falan kast ediyosan bilemiyorum ama normalde kuyumcular pazar günleri kapalı...

bikaç hafta once yeltendik de kapılar duvardı...

sizin nişan mı olcak kuzum :44: sanki kpss bekliosunuz siz de diye hatırlıordum ama karıstırıorum galba

tatlım bizim bayramdan sonra evde söz nişan bir arada olacak. ben bir yandan kpssye hazırlanıyorum memur olmak için.yrn da yüzüklere bakalım diye plan yaptık bugün baktık ama beğendiğim model olmadı maaleseff. cumartesileri de işten gec cıkıyorumm.kapalıcarsıdan farklıymıs kuyumcular carsısı güneslideymiş

bebeklerıımmmmmmmm ablamın loplopu ele geçirdimm bende maagnet istoooruuummm nişaaann içinn hani el olanlar vardı yaa onlardaaann

Hoşgeldinnn canım,nasılsın,alışabildin mi işine ?

evett tatlımmm alıştım çok şüküürr hatta iş kakalanmaya bile başladımm çağla pastamın deyimiyle welcome businees lifee olduuumm

tatlım böle el şeklinde magnetler vardı benim loplopta kayıtlıydı ama felçç geçirdi benim pc nurayımm atmıştı link orda görmüştüm bakındım ama geri sayfalarda kalmış bulamadım sabah gorunce attırır

kızlar ne zamandır yokum ortalarda beni kimse merak etmemiş

canımcımm topiciğimiz o kadar yoğunlaştı ki ondan atlamıştırız. çok gelincikler geldi :) geçenlerde bende 1 hafta girmedim beni de kimse merak etmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…