'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

leplobuna geçmiş olsun canım baktım nette el şeklinde kurabiye gördüm onlarda şıkmış aslında neyse nuraycım yarın aydınlatır seni kuzum:13:

leplobuna geçmiş olsun canım baktım nette el şeklinde kurabiye gördüm onlarda şıkmış aslında neyse nuraycım yarın aydınlatır seni kuzum:13:

tesekkurler tatlım ya bende bakındım görsellerde bulabılırmıyım dıye ama bulamadım istedıgım gıbı siz napoosunuz bakalımmm gıremıorum hafta ıcı anca aksam gırıorum o satttede kımsecıkler olmuoooo

Ne kadar az kalmış sevdiceğinle kavuşmanıza.

Ben KPSS çalışıyorum canım,sevdicek de sonuç bekliyor.

bulursun canım daha nişana vaktin var sanırsam ben tatildeyim deniz kum güneş üçlüsüyle şafak sayıyoduk ramazan başladı oruç,sıcak,uyku üçlüsü olduk ve halaaaaaaaaaaaa şafak sayıyorum ben

Ne kadar az kalmış sevdiceğinle kavuşmanıza.

Ben KPSS çalışıyorum canım,sevdicek de sonuç bekliyor.

tickerıma baktıkça pırpır oluyooo içiiiiimmmmmm inş sonuclar guzel olur canımmmm sende en guzel sekılde atlatıcaksın inş biz burda dualarla neleri atlattıkk 1 senedir

tickerıma baktıkça pırpır oluyooo içiiiiimmmmmm inş sonuclar guzel olur canımmmm sende en guzel sekılde atlatıcaksın inş biz burda dualarla neleri atlattıkk 1 senedir

Amin canım,inşallah.

Allah çok büyük gerçekten. Tek sıkıntımız iş.

Ailelerimiz tanışıyor ve rızaları var şükür.

Amin canım,inşallah.

Allah çok büyük gerçekten. Tek sıkıntımız iş.

Ailelerimiz tanışıyor ve rızaları var şükür.

bakma en büyük aşamayı geçmişsinizz inan , İş'te bi yerde beklıyoo bak ben aylarca bıdı bdıı yaptım iş iş iş diye modelistlik okudum ama basiretim bağlanmış gibi hiç alakasız bi iş yapıyorum şuan patroncum beni kandırdı ek iş olarak yapıcam modelistliğide bekliyo bi yerde kısmetiniz bana derlerken hı hııı diyip geçiştiriodum ama cidden öyleymişş su akıcak yolunu bulucak yeterki olumlu düşünün

İnşallah canım yaa.Birçok yere başvurdu sevdicek,hiçbiri olmadı.

Polislik var şimdi,onu bekliyoruz.

Karamsarlığa düşüyoruz bazen,birbirimizden çıkarıyoruz hıncımızı.

Doğru bir şey mi,değil elbette...

Haklısın canım,aileler önemli.

Rabbim çizmiştir elbet bir yol.

Son düzenleme:
kızlar gece harika bir rüya gördüm... hala da etkisindeyim o kadar güzeldi ki...

yıllar önce sanırım 9-10 yaslarındayken gördüğüm ve hiç unutamadıgım bir rüya vardır benim çok net gordugum.... bir pistte beyaz üniformalı bir askerle dans ettiğimi pistin diğer ucundada yaslı bir teyzenin mavi bebek patiği ördüğünü görmüştüm o ruyada.. hiç çıkmadı aklımdan...

bu da aynı o netlikteydi... hersey harikaydı anlamlarına baktıgım gordugum nesnelerin hepsi evlilikle ilgili ve cok guzel seyler, yalnız bir srun var...

ruyamdaki adam nişanlım degildi... taamamen baska biriydi hayatımda daha önce hiç gormedigim biri... ve guya ben bu adamla bosanmısım ama yeniden evlnicekmişim...

cok etkisinde kaldım hayırdır inşallah yaa :44:

Herkese günaydın güzel bir pazar günü geçirelim inş.
kimler var kiiiğğğ:44:
Çağla hayrolsun ya alala:26:

Son düzenleme:
çağlam hayır olsun canımmmm
daha çoook eskiden beyaz üniformalı birini görmen de çok hoş ya, Allahın işi baksana
son rüyanı da o kadar takma kafana hayır olsun, eniştedir o enişte

bu arada dün yeni tarihler veren gelincikler oldu sanki :26:

valla bence de hayroolsun kuzular

eveeet gormustum ama o zaman cok sasmamıstım duruma cunku ailemde asker cok var.... bilinçaltı heralde demiştim...

şimdi askıma yoruyorum..

benimkine de anlatmadım ruyayı baska adam gordum diye beni kesebilir

zaten dün kaynımla beni işletmeye çalıştılar daha dogrusu kaynım işletmeye çalıştı bu da destek olmus... ama akıllar turkcelle bi sordum isimleri cıktı... bu sefer de ben onları işlettim ava giderken avlandılar... nasıl kudurdu benimki

Nişan Elleri/ Magnet | Bekarlığa Veda Partisi Hediye ve Aksesuar Tasarım
By Primarima: BİR SEPET NİŞAN MAGNETİ
lokumuuum, ben benim magnetleri garnet dizayn da yaptırıyorum.. kendin tasarlayıp yaptırabilirsin yine mesela yukarıdaki eli beğenmediysen istediğin gibi anlatırsın öyle yaparlar.. benimkiler gelsin memnun kalırsam sana tavsiye ederim.

Herkese günaydın güzel bir pazar günü geçirelim inş.
kimler var kiiiğğğ:44:
Çağla hayrolsun ya alala:26:
yağmurcum düğün tarihlerini veren gelincikler var. listeye al istersen onları da..

çağla kuşuuum hayrolsun rüyan.. gördüğün şeylerin anlamı güzelmiş hiç takılma o soruna, iyiye yor kuzucum..

Son düzenleme:
Allah hayır etsiiinn pastaaammmm rüyadandaki tüm güzellikleriii süpeeerman eniştemizle yaşaaa

lokumummmm illa el demiyorum ama nişan oldugu bellı olsun işte sen bi yaptır bakalım dediğin gibi sonrada ben hemen yaptırırımm onlar hazır olsun bari

iviiitt bennnniide yazın tabloyaaaa

tamam güzelim. benimkinde de nişan olduğu belli olsun diye yüzük yaptırıyorum magnet üzerine
bakalım gelsin de bi. fotoğrafını çeker koyarım karar veririz

ama öle kopyalayınca kayıyo kızlar yahu o listeden devam ettirsin arkidişler reca edeyoreeeeeeeeeeeee
nurayım dün gittimmmmmmmmm aşklandım ama nasıl güzel bir akşamdır öleee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…