ozaman sana iyi alışverişler canım en güzelleri senin olsun
evett tatlımmm alıştım çok şüküürr hatta iş kakalanmaya bile başladımm çağla pastamın deyimiyle welcome businees lifee olduuumm
tatlım böle el şeklinde magnetler vardı benim loplopta kayıtlıydı ama felçç geçirdi benim pcnurayımm atmıştı link orda görmüştüm bakındım ama geri sayfalarda kalmış bulamadım sabah gorunce attırır
sağ ol büşracımmmm :) inşallah beğenirim bir şeyler
leplobuna geçmiş olsun canımbaktım nette el şeklinde kurabiye gördüm onlarda şıkmış aslında neyse nuraycım yarın aydınlatır seni kuzum:13:
tesekkurler tatlım ya bende bakındım görsellerde bulabılırmıyım dıye ama bulamadım istedıgım gıbısiz napoosunuz bakalımmm gıremıorum hafta ıcı anca aksam gırıorum o satttede kımsecıkler olmuoooo
tesekkurler tatlım ya bende bakındım görsellerde bulabılırmıyım dıye ama bulamadım istedıgım gıbısiz napoosunuz bakalımmm gıremıorum hafta ıcı anca aksam gırıorum o satttede kımsecıkler olmuoooo
Ne kadar az kalmış sevdiceğinle kavuşmanıza.
Ben KPSS çalışıyorum canım,sevdicek de sonuç bekliyor.
tickerıma baktıkça pırpır oluyooo içiiiiimmmmmminş sonuclar guzel olur canımmmm sende en guzel sekılde atlatıcaksın inş biz burda dualarla neleri atlattıkk 1 senedir
Amin canım,inşallah.
Allah çok büyük gerçekten.Tek sıkıntımız iş.
Ailelerimiz tanışıyor ve rızaları var şükür.
bakma en büyük aşamayı geçmişsinizz inan , İş'te bi yerde beklıyoo bak ben aylarca bıdı bdıı yaptım iş iş iş diye modelistlik okudum ama basiretim bağlanmış gibi hiç alakasız bi iş yapıyorum şuan patroncum beni kandırdıek iş olarak yapıcam modelistliğide bekliyo bi yerde kısmetiniz bana derlerken hı hııı diyip geçiştiriodum ama cidden öyleymişş su akıcak yolunu bulucak yeterki olumlu düşünün
Nişan Elleri/ Magnet | Bekarlığa Veda Partisi Hediye ve Aksesuar Tasarım
tatlım böle el şeklinde magnetler vardı benim loplopta kayıtlıydı ama felçç geçirdi benim pcnurayımm atmıştı link orda görmüştüm bakındım ama geri sayfalarda kalmış bulamadım sabah gorunce attırır
yağmurcum düğün tarihlerini veren gelincikler var. listeye al istersen onları da..Herkese günaydın güzel bir pazar günü geçirelim inş.
kimler var kiiiğğğ:44:
Çağla hayrolsun ya alala:26:
Allah hayır etsiiinn pastaaammmm rüyadandaki tüm güzellikleriii süpeeerman eniştemizle yaşaaa
lokumummmm illa el demiyorum ama nişan oldugu bellı olsun işte sen bi yaptır bakalım dediğin gibi sonrada ben hemen yaptırırımm onlar hazır olsun bari
iviiitt bennnniide yazın tabloyaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?