'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tamam güzelim. benimkinde de nişan olduğu belli olsun diye yüzük yaptırıyorum magnet üzerine
bakalım gelsin de bi. fotoğrafını çeker koyarım karar veririz

timamm lokumummmmm yaaaa burda cok tatlıı seyleeeerr varrr hepsını yaptırası gelıyoo ınsanınnnnnnnnnnn

amin kuzularımmmm

babam az önce hemen hemen tam 10 ayınız kalmış düğüne, tarihi aldığınızda 1 sene var daha diyorduk iki ay mı gecmiş vay be falan dedi

annem de kapatırmısın şu konuyu... konuşmayın daha cok var bikere cok... bak vermicem kızımı o olucak sonunda dedi

ben zaman ciddi anlamda yaklaştımı napıcam acaba yaaaa

bendee aynı şeyiii düşünüyooruuum pastam hele annemın sakayla karısık tarihleri ötelemeye çalışma çabaları hem komik geliyo hemde ayrılmak istemediği içiin duygulanıorummmm

lokumummm bu nişan kolonyalarıda cok sevimliii bunlardanda yaptırıcaammm

ama öle kopyalayınca kayıyo kızlar yahu o listeden devam ettirsin arkidişler reca edeyoreeeeeeeeeeeee
nurayım dün gittimmmmmmmmm aşklandım ama nasıl güzel bir akşamdır öleee
ayyy ne güzeelllll
iyiki gitmişsin yağmuruuummm..
nişan listesi için kopyalama bence canım sen kendin bi yazı şekli oluşturup yaz herkesi böylece kaymaz.

timamm lokumummmmm yaaaa burda cok tatlıı seyleeeerr varrr hepsını yaptırası gelıyoo ınsanınnnnnnnnnnn
dimii dimi :) ben üç günde karar vermiştim

çağlaam zaman geçiyo gerçekten ama bana geçiyomuş gibi gelmiyo ya
sürekli evdeyim yapacak bişey yok, aşkla uzağız vs. bu yüzden heralde

ama öle kopyalayınca kayıyo kızlar yahu o listeden devam ettirsin arkidişler reca edeyoreeeeeeeeeeeee
nurayım dün gittimmmmmmmmm aşklandım ama nasıl güzel bir akşamdır öleee

yaa ben yapamadıııımmmmm altına yazamıomusuunn sen :/ 19 Nisan 2013 Kına 20 Nisan 2013 Düğün :123:

yaaa kolonya dedin aklıma geldiii aşkıımmmmmmm gratisde mandalinalı kolonya var minicik yok böle bi mislik yok böle bi güzel koku yaaa... kolonya gibi diil hiç elleri de yumusacık yapıoooo yolun duserse bir dene

bir de banyo tuzları var böle çiçekli çiçekli gayet country... onlardan aldım sepetime koyıcııımm banyo için

Nurayım olmayoo koyulaştırma var, yok renk ifadeleri hepsi birbirne giriyor çağlacık dün dedi ya o liste üzerinden herkes kendisini o aralığa yazsın ben ilk sayfada düzelticem daha mantıklı
ARKADAŞLARRRRRRRRR!
İlk sayfadan alıntı yapıp tarhiniz hang aralıktaysa koyun yerleştirin kendinzi ben ilk sayfayı düzenlerim anlaşılmayan yer olursa lütfen sorunuz tşk.

aaaaaa yarın bakiiimmmmm pastammm işten döneerken var yolumun üstündeeee şekillerii nasıl pekilaaaa nişana uygun olurmu ben yazarım adımızı nişan tarihimizi falan hehehehehe fiyonkla asarım tepesinee

çağlaam zaman geçiyo gerçekten ama bana geçiyomuş gibi gelmiyo ya
sürekli evdeyim yapacak bişey yok, aşkla uzağız vs. bu yüzden heralde

kuzum aslında sadece askının sana uzak olmasından...

ben 2011 yılının cogunu evde gecirdim ama askım her aksam eve gelebiliodu o donem ve biz her Allahın gunu beraberdik... o yuzden 2011 bana daha cabuk gecti mesela...

şimdi calısıorum ama askım uzak 2012 daha zor geciyo

sabredelim bitecek bu gunler.... güzel gunler gorecegiz aşklı günler

2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

minnaksultan : 19 Nisan 2013 Bekarlığa Veda
20 Nisan 2013 Düğün :123:

angera : 24 Mayıs 2013 Bekarlığa Veda
25 Mayıs 2013 Düğün :123:
Cookie_Dough : 31 Mayıs 2013 Kına
2 Haziran 2013 Düğün :123:

aLLeGRia : 21 Haziran Kına
22 Haziran Düğün :123:
Telomer : 21 Ağustos 2013 Kına
25 Ağutos 2013 Düğün :123:

tepeye kendımı yazdım sanmayınn heee tarihe göre sıralı sanıp öle yaptım [/B]

Son düzenleme:

Rüyan çok güzel canım,Allah hayırlara çıkarsın.

Belki de insan suretine girmiş bir melekti dans ettiğin kim bilir ?

ben de nick imde olduğu gibi baş harfimi küçülttüm

aaaaaa yarın bakiiimmmmm pastammm işten döneerken var yolumun üstündeeee şekillerii nasıl pekilaaaa nişana uygun olurmu ben yazarım adımızı nişan tarihimizi falan hehehehehe fiyonkla asarım tepesinee

kuzucum bak böle netten resimleriini buldum elde durusundan booyutu da belli oluyo

yanında bulunsun mutlaka sıkıldıkca dök ferahla... heheh
alıntıdır resimler...

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nazlım inanmıyorum ben uğraştım yaptım kafyı yedim sende yapmışssın yaa çıldırdım burda:84::84:

Son düzenleme:
çağlam, öyleyse bana 2013 ağustosa kadar zaman geçmeyecek
hep bi uzaklık heepp..
2-3 ayda bir göreceğim sadece

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nazlım inanmıyorum ben uğraştım yaptım kafyı yedim sende yapmışssın yaa çıldırdım burda:84::84:

hahahhhaha bende cıldırrdııımm kii yaaaa oh olsun bizeee evlilik yolunda tablo yapmak bile zormuş meğeeer

pastam ben yerim onu bugun ıremle ıftar yapalım dıozz eger bulursam alıcaaammm

lokumummmmm sabrın sonu selameet sabretmeyee devam kuzuuumm

valla tablosu bu kadr çıldırttıysa oof düşünemiyorum yerimde hopladım inat ettim yapıcam die de ayyyhhhhhhhh neyse şükür oldu

Günaydın kızlar... Çünkü ben daha yeni uyandım öğlen ezanı okunmaya başladı ben bi fırladım hiç uyumazdım bu saate kadar annem de orucum diye uyandırmamış...

Ama çok uyumak iyi gelmiyo insana kendimi yorgun hissediyorum...

Annemmmmm sizin listenizi sevsinler....:123:

Çağla o küçükken gördüğün rüya ve şimdi bulunduğun durum resmen yıllar önce sana geleceğin malum olmuş... Çok güzel yaaa...

Geceki rüyanda hayırlara çıksın inşallah.. Haa bu arada o kolonyadan bende istiyom...

çağlam, öyleyse bana 2013 ağustosa kadar zaman geçmeyecek
hep bi uzaklık heepp..
2-3 ayda bir göreceğim sadece

kuzum bunun en fazla 6 ayını falan ole gecirirsin... sonra yavaastan telasın baslıcak zaten.. düğün zamanına kadar böle beklemekle gecmicek telasa dustun mu ohoooo anlamazsın bile...

biraz daha sabır.. ben de gozumde cok buyutuyorum, artık tam 10 ay değil 8 saymaya karar verdim son 2 ay hazırlık olck askım seferden donmus olcak diye...

sen evlendikten sonra her aksam beraber olcabilceksin üstelik ne guzel birşey bu... keske benim içinde aynı mucize gecerli olabilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…