tamam güzelim. benimkinde de nişan olduğu belli olsun diye yüzük yaptırıyorum magnet üzerine
bakalım gelsin de bi. fotoğrafını çeker koyarım karar veririz
amin kuzularımmmm
babam az önce hemen hemen tam 10 ayınız kalmış düğüne, tarihi aldığınızda 1 sene var daha diyorduk iki ay mı gecmiş vay be falan dedi
annem de kapatırmısın şu konuyu... konuşmayın daha cok var bikere cok... bak vermicem kızımı o olucak sonunda dedi
ben zaman ciddi anlamda yaklaştımı napıcam acaba yaaaa
ayyy ne güzeelllllama öle kopyalayınca kayıyo kızlar yahu o listeden devam ettirsin arkidişler reca edeyoreeeeeeeeeeeee
nurayım dün gittimmmmmmmmm aşklandım ama nasıl güzel bir akşamdır öleee
dimii dimi :) ben üç günde karar vermiştim
timamm lokumummmmmyaaaa burda cok tatlıı seyleeeerr varrr hepsını yaptırası gelıyoo ınsanınnnnnnnnnnn
çağlaam zaman geçiyo gerçekten ama bana geçiyomuş gibi gelmiyo yaamin kuzularımmmm
babam az önce hemen hemen tam 10 ayınız kalmış düğüne, tarihi aldığınızda 1 sene var daha diyorduk iki ay mı gecmiş vay be falan dedi
annem de kapatırmısın şu konuyu... konuşmayın daha cok var bikere cok... bak vermicem kızımı o olucak sonunda dedi
ben zaman ciddi anlamda yaklaştımı napıcam acaba yaaaa
ama öle kopyalayınca kayıyo kızlar yahu o listeden devam ettirsin arkidişler reca edeyoreeeeeeeeeeeee
nurayım dün gittimmmmmmmmm aşklandım ama nasıl güzel bir akşamdır öleee
bendee aynı şeyiii düşünüyooruuum pastam hele annemın sakayla karısık tarihleri ötelemeye çalışma çabaları hem komik geliyo hemde ayrılmak istemediği içiin duygulanıorummmm
lokumummm bu nişan kolonyalarıda cok sevimliii bunlardanda yaptırıcaammm
yaaa kolonya dedin aklıma geldiii aşkıımmmmmmmgratisde mandalinalı kolonya var minicik yok böle bi mislik yok böle bi güzel koku yaaa... kolonya gibi diil hiç elleri de yumusacık yapıoooo yolun duserse bir dene
bir de banyo tuzları var böle çiçekli çiçekli gayet country... onlardan aldım sepetime koyıcııımm banyo için
çağlaam zaman geçiyo gerçekten ama bana geçiyomuş gibi gelmiyo ya
sürekli evdeyim yapacak bişey yok, aşkla uzağız vs. bu yüzden heralde
kızlar gece harika bir rüya gördüm... hala da etkisindeyim o kadar güzeldi ki...
yıllar önce sanırım 9-10 yaslarındayken gördüğüm ve hiç unutamadıgım bir rüya vardır benim çok net gordugum.... bir pistte beyaz üniformalı bir askerle dans ettiğimi pistin diğer ucundada yaslı bir teyzenin mavi bebek patiği ördüğünü görmüştüm o ruyada.. hiç çıkmadı aklımdan...
bu da aynı o netlikteydi... hersey harikaydı anlamlarına baktıgım gordugum nesnelerin hepsi evlilikle ilgili ve cok guzel seyler, yalnız bir srun var...
ruyamdaki adam nişanlım degildi... taamamen baska biriydi hayatımda daha önce hiç gormedigim biri... ve guya ben bu adamla bosanmısım ama yeniden evlnicekmişim...
cok etkisinde kaldım hayırdır inşallah yaa :44:
2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ
minnaksultan : 19 Nisan 2013 Bekarlığa Veda
20 Nisan 2013 Düğün :123:
angera : 24 Mayıs 2013 Bekarlığa Veda
25 Mayıs 2013 Düğün :123:
Cookie_Dough : 31 Mayıs 2013 Kına
2 Haziran 2013 Düğün :123:
aLLeGRia : 21 Haziran Kına
22 Haziran Düğün :123:telomer : 21 Ağustos 2013 Kına
25 Ağutos 2013 Düğün :123:tepeye kendımı yazdım sanmayınn heee tarihe göre sıralı sanıp öle yaptım
[/B]
aaaaaa yarın bakiiimmmmm pastammm işten döneerken var yolumun üstündeeee şekillerii nasıl pekilaaaa nişana uygun olurmu ben yazarım adımızı nişan tarihimizi falan hehehehehe fiyonkla asarım tepesinee
2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ
minnaksultan : 19 Nisan 2013 Bekarlığa Veda
20 Nisan 2013 Düğün :123:
angera : 24 Mayıs 2013 Bekarlığa Veda
25 Mayıs 2013 Düğün :123:
Cookie_Dough : 31 Mayıs 2013 Kına
2 Haziran 2013 Düğün :123:
aLLeGRia : 21 Haziran Kına
22 Haziran Düğün :123:Telomer : 21 Ağustos 2013 Kına
25 Ağutos 2013 Düğün :123:tepeye kendımı yazdım sanmayınn heee tarihe göre sıralı sanıp öle yaptım
[/B]
Rüyan çok güzel canım,Allah hayırlara çıkarsın.
Belki de insan suretine girmiş bir melekti dans ettiğin kim bilir ?
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nazlım inanmıyorum ben uğraştım yaptım kafyı yedim sende yapmışssın yaa çıldırdım burda:84::84:
hahahhhaha bende cıldırrdııımm kii yaaaa oh olsun bizeeeevlilik yolunda tablo yapmak bile zormuş meğeeer
pastam ben yerim onu bugun ıremle ıftar yapalım dıozz eger bulursam alıcaaammm
lokumummmmm sabrın sonu selameet sabretmeyee devam kuzuuumm
çağlam, öyleyse bana 2013 ağustosa kadar zaman geçmeyecek
hep bi uzaklık heepp..
2-3 ayda bir göreceğim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?