Günaydın kızlar... Çünkü ben daha yeni uyandım öğlen ezanı okunmaya başladı ben bi fırladım hiç uyumazdım bu saate kadar annem de orucum diye uyandırmamış...
Ama çok uyumak iyi gelmiyo insana kendimi yorgun hissediyorum...
Annemmmmm sizin listenizi sevsinler....:123:
Çağla o küçükken gördüğün rüya ve şimdi bulunduğun durum resmen yıllar önce sana geleceğin malum olmuş... Çok güzel yaaa...
Geceki rüyanda hayırlara çıksın inşallah.. Haa bu arada o kolonyadan bende istiyom...
amin canım inşallah... bi erkek cocugum da olursa o zaman tamam tam anlamıyla ruyanın işi bu dicem valla
orda var mı gratis... yoksa sana yollim ben burdan
kuzum bunun en fazla 6 ayını falan ole gecirirsin... sonra yavaastan telasın baslıcak zaten.. düğün zamanına kadar böle beklemekle gecmicek telasa dustun mu ohoooo anlamazsın bile...
biraz daha sabır.. ben de gozumde cok buyutuyorum, artık tam 10 ay değil 8 saymaya karar verdim son 2 ay hazırlık olck askım seferden donmus olcak diye...
sen evlendikten sonra her aksam beraber olcabilceksin üstelik ne guzel birşey bu... keske benim içinde aynı mucize gecerli olabilse
çağlaam, nişana 1 aydan az kaldıı ama yine hazırlık telaşı falan yok. çünkü herşey son hafta yapılacak. alışveriş vs. farklı şehirde olunca böyle oluyo demekki. herşeyi almak için bekliyosun gelsin diye.
mesela birlikte yüzük bakamıyoruz. ben gidip bir kaç yere baktım. o gelince direk üç beş modelden birini seçecek, oysa isterdim birlikte talan edelim kuyumcuları..
düğün içinde ağustosta olacağı için haziran da istanbula gelicez bir hafta 10 gün içinde halledilecek eşya, ev, gelinlik, nikah işlemleri vs..
içime sine sine dolaşıp eşya seçme şansım yok. sevgilicik işte ne kadar anlarsa gidip bakacak bir kaç mağaza belirleyecek oralara götürecek sonra beni. gelinlik dikilemez bile hazır beğeneceğim mecbur..
düğün mekanına bile ben gidip bakamıcam sanırımeylül, ekim gibi ayarlanması gerekiyo zaten.
yani herşeyi bi 10 güne sığdırıcam düşünebiliyo musun.. yani öyle son 2-3 ay hazırlıkla geçer diye bi şey söyleyemiyorum..
şimdi can sıkıcı duruyo fazlasıyla bu yazdıklarım,
olsun ama sonumuz iyi olsun bunlar akla bile gelmez o zaman diye avutuyorum kendimi
Bende gece çok ilginç rüya gördüm.. Şu yemek olayında ki başrol oyuncusu çocuk varya bana mektup yazmış.. GErçekten tıpcı bi yıl sonra doktor olacak... Mektubuda öyle tıbbi terimlerle falan yazmış :90:yeşil bi kağıdın üzerine bi sayfa dolusu yazmış..:90: Mektub önce başka birinin eline geçiyo sonra ben ondan istiyodum ver hadi o benim mektubum diye... Yarın iş yerinde karşılaşmasak bari hiç hazır değilim valla... Hala daha utanıyorum yemekten sonra görüşmedik hiç çünkü...
kızlarrrrr bugün kuyumcukentteydikkk :) onur ben annesi filann alyanslara setlere filan baktık begendikkk :) haftaya pazar da gidip alıcazzz :) ay cok heyecanlı ve güzel bir duyguydu :) ben klasik modellerden hoşlanıyorum onur da oyle oldugu için büyük ihtimalle bunu alacağızz sizce nasıl yakışmış mı? :)) sağ parmağım inciindiği için yüzükleri solda denedik.tek tas modellerle cok güzel durduuEki Görüntüle 474907
kızlarrrrr bugün kuyumcukentteydikkk :) onur ben annesi filann alyanslara setlere filan baktık begendikkk :) haftaya pazar da gidip alıcazzz :) ay cok heyecanlı ve güzel bir duyguydu :) ben klasik modellerden hoşlanıyorum onur da oyle oldugu için büyük ihtimalle bunu alacağızz sizce nasıl yakışmış mı? :)) sağ parmağım inciindiği için yüzükleri solda denedik.tek tas modellerle cok güzel durduuEki Görüntüle 474907
cnm sorduk ama mat olanlar cok ciziliyormuş.eğer bu modeller de öyleyse daha incesini seçerim.teşekkürler uyardığın için.Bu model benim çok hoşuma gidiyo,, Çok zarif duruyo.. Ama tek sıkıntı çok çiziliyo diyolar kullananlar...
özgemmmm teşekkür ederim aminnn inşallahhh
çok yakışmış burcucum, çok beğendim
bi ömür hiç çıkarmayın inşallah
evet pelincimmm benim de parmaklarım ince olduğundan daha kalınları yakışmadı en hoşu bu oldu :)) cok tesekkür ediyorummm daha güzelleri sizin olur inşallah.Bendeee geldim canlarııımm en bolundan aşklandıımmmSabah 10'dan beri aşkımlaydımm, deniz girdik, güneşlendik, yemek yedik çok güzel bi gündü..
Tatlım bu alyansları çok seviyorum. Bi keresinde deneme fırsatım olmustu, en kalın modelden istiyordum ama parmaklarım kucuk oldugu için yakısmamıstıbende seninkinin aynısını takmıstım çok hoş durmustu alyansta klasik seviyorum ben :) Şimdiden hayırlısı olsun canım.
Miniğimmmm güle güle kullanın çok güzelmişşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?