'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

amin canım inşallah... bi erkek cocugum da olursa o zaman tamam tam anlamıyla ruyanın işi bu dicem valla

orda var mı gratis... yoksa sana yollim ben burdan

çağlaam, nişana 1 aydan az kaldıı ama yine hazırlık telaşı falan yok. çünkü herşey son hafta yapılacak. alışveriş vs. farklı şehirde olunca böyle oluyo demekki. herşeyi almak için bekliyosun gelsin diye.
mesela birlikte yüzük bakamıyoruz. ben gidip bir kaç yere baktım. o gelince direk üç beş modelden birini seçecek, oysa isterdim birlikte talan edelim kuyumcuları..
düğün içinde ağustosta olacağı için haziran da istanbula gelicez bir hafta 10 gün içinde halledilecek eşya, ev, gelinlik, nikah işlemleri vs..
içime sine sine dolaşıp eşya seçme şansım yok. sevgilicik işte ne kadar anlarsa gidip bakacak bir kaç mağaza belirleyecek oralara götürecek sonra beni. gelinlik dikilemez bile hazır beğeneceğim mecbur..
düğün mekanına bile ben gidip bakamıcam sanırım eylül, ekim gibi ayarlanması gerekiyo zaten.
yani herşeyi bi 10 güne sığdırıcam düşünebiliyo musun.. yani öyle son 2-3 ay hazırlıkla geçer diye bi şey söyleyemiyorum..
şimdi can sıkıcı duruyo fazlasıyla bu yazdıklarım,
olsun ama sonumuz iyi olsun bunlar akla bile gelmez o zaman diye avutuyorum kendimi

Son düzenleme:
Bende gece çok ilginç rüya gördüm.. Şu yemek olayında ki başrol oyuncusu çocuk varya bana mektup yazmış.. GErçekten tıpcı bi yıl sonra doktor olacak... Mektubuda öyle tıbbi terimlerle falan yazmış :90:yeşil bi kağıdın üzerine bi sayfa dolusu yazmış..:90: Mektub önce başka birinin eline geçiyo sonra ben ondan istiyodum ver hadi o benim mektubum diye... Yarın iş yerinde karşılaşmasak bari hiç hazır değilim valla... Hala daha utanıyorum yemekten sonra görüşmedik hiç çünkü...

kızlar inşallah 2013te gelin olacağım hayırlısıyla..ama henüz bisey almadım,mutfak eşyaları halılar var,annem çok önceden halı almış bir hayli hiç açılmamış şekilde duruyorlar...ben merak ediyorum hangi markalar olsun hem mobilyalar,hem de mutfak aletleri...nasıl bir süreç beni bekliyor,bayramdan sonra söz kesilecek nasipse:)daha bizimkilere soylemedim erkek arkadşım olduğunu sanki hiç evlenmiyecek gibi davranıyorum :)yarın öbür gün onu da halledeceğim inşallah:)mesela inceliyorum da yatak odalarını falan country tarzı çok hoş geliyor,markaların böyle bir tarza uygun mobilyaları var mı ,bde ne kadar biriktireyim sizce 10 yakın biriktrdim seneye yaza ewlenirim dye tahmin ediyorum...karışık oldu ama:)

Okudukça kendimi gördüm.

Bizim de aramızda tam 15 saat var.

Bence bu çocuk senin için hayırlı canım.

ohhh maşallaahh yaa 2 gün girmedimm tarihlerr falan yazılmışş
benide yazınnnnn 22 temmuz 2013 ama hayalimdeki tarih bu
2 gündür aşklandımm aşklandımmm kayninişşş aradıı oğlumuu yollamıcakmısınn bu tarafa bizde özledik die
o nası bi tepkiyse şaştım kaldım evet ben yollamıyodumm ama böle demesine gıcıırrrr oldumm ve aşkımmı maraşa yolladımm cumartesiye kadar tekrar şafakçıyımm :18:

benim erkek arkadaşım 1saat uzaklıkta kuzucum,inşallah hayrlısı olur canım her sey gönlünzce olur sıkntı yapma,benim arkadsm da uzaktı nişanlısı hafta sonu geldgnde hallettler,her seyde guzel oldu,annene çok iş düşecek bu zanlarda kuzu üzülme ,Allah geçim versin..

kızlarrrrr bugün kuyumcukentteydikkk :) onur ben annesi filann alyanslara setlere filan baktık begendikkk :) haftaya pazar da gidip alıcazzz :) ay cok heyecanlı ve güzel bir duyguydu :) ben klasik modellerden hoşlanıyorum onur da oyle oldugu için büyük ihtimalle bunu alacağızz sizce nasıl yakışmış mı? :)) sağ parmağım inciindiği için yüzükleri solda denedik.tek tas modellerle cok güzel durduu

Son düzenleme:

Bu model benim çok hoşuma gidiyo,, Çok zarif duruyo.. Ama tek sıkıntı çok çiziliyo diyolar kullananlar...

çok yakışmış burcucum, çok beğendim
bi ömür hiç çıkarmayın inşallah

Bu model benim çok hoşuma gidiyo,, Çok zarif duruyo.. Ama tek sıkıntı çok çiziliyo diyolar kullananlar...
cnm sorduk ama mat olanlar cok ciziliyormuş.eğer bu modeller de öyleyse daha incesini seçerim.teşekkürler uyardığın için.

çok yakışmış burcucum, çok beğendim
bi ömür hiç çıkarmayın inşallah
özgemmmm teşekkür ederim aminnn inşallahhh

Bendeee geldim canlarııımm en bolundan aşklandıımmm Sabah 10'dan beri aşkımlaydımm, deniz girdik, güneşlendik, yemek yedik çok güzel bi gündü..

Tatlım bu alyansları çok seviyorum. Bi keresinde deneme fırsatım olmustu, en kalın modelden istiyordum ama parmaklarım kucuk oldugu için yakısmamıstı bende seninkinin aynısını takmıstım çok hoş durmustu alyansta klasik seviyorum ben :) Şimdiden hayırlısı olsun canım.

ben de bugün çooook aşklandım
bu haftasonu çok görüştük sevdiceğimle, ama insan doyamıyo tani
evlilik hayatı çok güzel olcakk..yeri gelcek gezicez tozucaz, yeri gelcek evde tüm gün malak gibi yatıcaz

evet pelincimmm benim de parmaklarım ince olduğundan daha kalınları yakışmadı en hoşu bu oldu :)) cok tesekkür ediyorummm daha güzelleri sizin olur inşallah.

bendee geldııımmmm kııııııı bende aşklandım demek ısterdımmm ama asklanamadııımm ıremle ıftar yaptık sonrada gezentılıge cıktıııkk ve nılıkomda gorup asık oldugum bardakcıklarrdan buldum mıgroosstaaaaaaaa pekı bardaklaar mınnaktan kacabıldı mıııııııııııııı? hayııııııııııııııııııırrrr

mınnak yapım ceyızının en cıcık parcasını ıftaaarlaa sunaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…