bendee geldııımmmm kıııııııbende aşklandım demek ısterdımmm ama asklanamadııımm ıremle ıftar yaptık sonrada gezentılıge cıktıııkk ve nılıkomda gorup asık oldugum bardakcıklarrdan buldum mıgroosstaaaaaaaa pekı bardaklaar mınnaktan kacabıldı mıııııııııııııı? hayııııııııııııııııııırrrr
mınnak yapım ceyızının en cıcık parcasını ıftaaarlaa sunaaar
Eki Görüntüle 474950 Eki Görüntüle 474949
Afiyeettt olsunnn aşkıımmm yarasınn sanaaaBardaklaar çok güzelkiiii ben de nil de görmüştümmmm mutluluklaaa kullanınnn bebiiiiiimmmm
bendee geldııımmmm kıııııııbende aşklandım demek ısterdımmm ama asklanamadııımm ıremle ıftar yaptık sonrada gezentılıge cıktıııkk ve nılıkomda gorup asık oldugum bardakcıklarrdan buldum mıgroosstaaaaaaaa pekı bardaklaar mınnaktan kacabıldı mıııııııııııııı? hayııııııııııııııııııırrrr
mınnak yapım ceyızının en cıcık parcasını ıftaaarlaa sunaaar
Eki Görüntüle 474950 Eki Görüntüle 474949
Ama bunlar çok güzel...Sevdiceğinle güle güle kullan canım.
Ben ne zaman göreceğim aşkımı yaaa....
tesekkuurr ederııızz balııımmmaylardır benımdee delı gıbı aradıgım bulamadıım ıcınde uzuldugum bardakcıklardııı kendılerıı gozumun nuru artık bunnar en kısa zamandaaa kavus askınaaa emııııııııııııı
komsucugummmm alyanslar harikaaa... bende bunun beyaz altın olanını denedim ama olmadı benim parmaklara parmak denen bişey olmayınca
pastamı da o bardaklara koyar içerimmmmmmmgüle güle kullan kuzuuummm
ben de bugun asklandım ki oh eve daha yeni geldim... uzerime kokusu sinmiş kokusunu yediğiminin...Batman'e gittiiiiiiiiiiiiiiiikkk
Kara Şovalye hakkaten yükselmiş yani neydi o filmm öyleee
nolcak bizim bu cizgi roman askımız bilemiorum sıra suparman de... 2013 e bir superman filmi cıkarırlarsa cok MANİDAR olcak bak yetkililer litfeen size burdan sesleniyorum.... örümceği batmani thor u tamamladık sıra ondaaaaa
Günaydın Güzeller...
İyi Haftalar...
kızlar ne zamandır yokum ortalarda beni kimse merak etmemiş
Ahahaha dansını tahmin edeblioruumm bebilooppp
yaaa yaramaasııın amaaaaaaaskımmmm bende coook sevmıstım ama bulamamıısstıımm hıcbı yerdee bugunnn valla denk geldım nası sevınc dansları ettım mıgrostaa gormen lazımdııı . ılk orucumun hurma cekırdegını saklaadıımmm kurusun cuzdanıma koyuuucaamm
günaydın kuzularrrrr
özledim sizlerii çookk.haftasonu giremedim hiç.ama tüm gelinciklerim iyi gördüğüm kadarıylaa aman maşallah
canım okadar kalabalıklaştık ki hepimiz arada kaynıyıveriyoruzz iyisindir inşallah
liste çook güzelbende gönlümden geçen tarihi yazıyım bari
2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ
minnaksultan : 19 Nisan 2013 Bekarlığa Veda
20 Nisan 2013 Düğün
ei17: 15 Mayıs 2013 Kına
17 Mayıs 2013 Düğün
angera : 24 Mayıs 2013 Bekarlığa Veda
25 Mayıs 2013 Düğün
Cookie_Dough : 31 Mayıs 2013 Kına
2 Haziran 2013 Düğün
aLLeGRia : 21 Haziran Kına
22 Haziran Düğün
Telomer : 21 Ağustos 2013 Kına
25 Ağutos 2013 Düğün
Günaydın özgeherkese günaydınnnnnnn :) ben de buz devrinin son filmini merak ediyorum ama henüüz gidemedikkk
Geçmiş olsun canım sadaka ver istersen. Allah korusun
Ahahaha dansını tahmin edeblioruumm bebiloopppOrucunuuu Allah kabul etsinn aşkımmm bende dün bu senenin ilk firesini verdim... Evremik deniz diye tutturunca kırmadım onu
Günaydıııınnnnmusmutluuu bi güünnn musmutlu bi haftamızz olsun inşallahh
Bu aradaaa akşam english home sevdam yuzunden az kalsın geberiodukdenizden donuste burger king yapalım dedikk neysee ışıklarda duruyoruzz yanımızda da bi araç var bagajına bi baktım kocaman bir english home poşeti ben başladım bırbırbır konusmaya english homeeeee benimm çiçeksiii eviimm falan yapıorum derken yeşil yandı adam yanlıs seride gecmiş ve yan taraftaannn çookkk ufak bi milimleeeee kurtardııı evremikk kornaya falan basıyooo birazcııkkkk sinirlendi de.. ben sustum tabi sonra dedi aşkım korktun mu korktum da o bu değil senin dikkatin takdire şayan ben orda english home die kafayı sıyırmısımm adam bize bindiriodu yaa dedim
Sabah 24 saatlik nöbetten çıkmıştı ve biz direk denize gittik neredeyse 40 saattir uykusuzdu ve bi o kadar dikkatliydiii aşkım benim yaaaa
Günaydın Sultanım nasılsın?
Herkese mutlu bir hafta diliyorum.
Hafta sonu burnumu bile dışarı çıkarmadım ama iyiyim şükür...
Bide odam çok sıcak olmasa fevkaladenin fevki olacak amaaaa
Sen nasılsın canımm..
haftasonu tesbih namazına gittim bir kere onun haricinde bende evden çıkmadım.
Çok mutluyum çünkü aşkımla uzun uzun telefonda konuştuk hafta sonu
beni gelinlik konusunda şimdiden uyarıyor açık bir gelinlik istemiyor. ben inadına göğüs veya sırt dekolteli diyorum deliriyor.
evliliğe özendirmek için evi nasıl döşeyeceğimizden konuşup durduk. delimiyiz neyiz hala nişanlı bile değiliz ama tüm hayatımızı programladık.
evlendikten 2 yıl sonra çocuk istiyor paşam
Sanırım bu şekilde ekimde nişana evet diyeyim diye uğraşıyor
Sen nasılsın canım? Pek bir aksiyon olmamış anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?