'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın fıstıklarrrrr :)

ya biraz moralim bozuldu kızlar size danışayım..siz bu konuların üstesinden nasıl geliyorsunuz ben 2 yıldır didiniyorum ama olmuyoooooooor. erkek arkadaşım her şeyime karışıyor çok kıskanç her şeyime müdahale ediyor özellikle iş konusuna.onun yüzünden iş hayatım allak bullak oldu hiçbir çalıştığım yeri beğenmez etmez.söz konusu benim işim olduğunda amatör onun işi olduğunda profesyonel davranıyoruz.sebebi de evlenecekmişiz tüm sorumluluk onda olmalıymış falan filan.üüüüüüüüf çok maço çok

günaydın cnmmm

bizimkinde de var öle sacma sapan maço huylar kuzum yaaa, pazar gunu kuaforumu dovucekti nerdeyse neymiş cocuk gencmiş.... iki saat didiştik yani rezil ettin beni cocuga dedim... her zaman da gittigim kuafor, kuaforumun ogluydu gordugu cocuk da kapıya kadar gecirmişti beni... yerin dibine girdim cocuga olan bakısını tavırlarını gormen lazımdı

nası gidicem bidaha o kuafore bilemiyorum, bir de bana gitmiceksin sacına fonu ben cekerim adamı hasta etme diyor

sanırım erkeklerin o kısmını yontmak biraz zor

sana da gunaydın yagmurcm

Hayırdır kuzu pek bi mutlusun...

aslında değişik bişey yok be canım..çağla 9. aya düşüyo diye sevindim

gönaydınnnnnnnn aşklarrrrr hepinizi yeğğğğğğğğğğğrimmmmmm

günaydınnn yağmurummmm

burcum, benim sevdiceğin kıskançlık huyu yok o nedenle ben rahatım oldukça o konuda..ama senin durumunda olan çok kız var
bence o kadar müdahale edilmemeli, tüm sorumluluk neden onda olsun ki hayat müşterek

günaydın dedik ahali alan yoksa gideyim ben o zaman yaniii bekleme yapmım boşa
günaydın yağmurcummm

hehehe :) iyimiş kendisi çeksin fönü o zaman..cnm yine bunlar tatlı şeyler. ama benimkinde şöyle kötü huylar var.mesela benim yaptıklarıma karşı çıkıyor anamdan içtiğim sütü burnumdan getiriyor aynı durum kendi başına gelince yine haklı kendisiymiş gibi davranıyor. çok can sıkıcı bir durum her iki durumda da haklıymış gibi davranması öyle yani püff

valla ben alıskın değilim canım ya bizimki sınırı asabiliyo bazen... ben yine inatcılıgımla yaparım dedigimi ama yapamadıgım zamanlar da olmaya basladı...

ama bana yapma dedigini kendisi yapmaz tabi... o durum kotu cidden, öle olsa sen de beni dinlemiosun ya da bana yapma dedigini sen yapıosun deyip takmam asla yani

ya da oturur konusrum... konustunuz mu bu konuyu hiç anlattın mı hatalarını? sıkıldıgını bunaldıgını falan...

bu arada o fön konusunda ciddi... makine mi tarak mı ne lazımsa alalım ben cekicem ogrenicem ben yapıcam saclarına elin adamının eli degmicek bidaha diyo

ya dedim bi git işine nolur

günaydınlarrrrrr
ben yine geç geldimmmm bahaneylee uyuyorumm saten
vallaa temmuzda bitti gitti bizde hala kesin bişi yok

özgemmmm kıymetini bil hayatımmmm.:)

günaydınlarrrrrr
ben yine geç geldimmmm bahaneylee uyuyorumm saten
vallaa temmuzda bitti gitti bizde hala kesin bişi yok

kuzucum dur bakalım daha cok zaman var.... sıkma canını inşallah evleneceksin seneye bu zaman

burcum ya aslında benimkide kırılmaya baslıyo işte bende ondan korkuyorum... ilk zamanlar kedi gibiydi bir de soradan cıkardı bu huylarını

ve biz bu sıra cok inatlasmaya basladık... sadece kıskanclık meselesi de değil her konuda iki inatcı keci gibi davranabilioruz esip gurleyebilioruz... onceden böle degildik cok sessiz sakin bir ilişkimiz vardı evlilik stresinden sanırım diyorum

napsak da yola getirsek sunları

aynen tatlım benimkinde de yoktu zamanla artmaya başladı.isityorki ben evimde oturayım çocuk büyüteyim işe giderken makyaj yapmim.tek onu göreyim üfffff düşündürücüü. ben tepki verince de kız gibi değiştin sen huyun değişti diyor hahahha

Burcucum benimki de kıskançtır. Ama kronikleşmiş bir kıskançlığı yok... Arkadaşlarımdan da kıskanır. Ama o da benim kıskanç olmamdan yakınır bazen. Kıyafetime çok karışmaz straplez elbise almıştı geçen sene bana Ama tayt giymeme acaip uyuz olur

evet çok zaman var ve bisürüü ayrılıklar bizi bekliyo geçenlerde babama çok kızmıştım ona patladım
ben beklemek istemiyorum görüyorum kendi ailemde benimde sonum böle olmasın falan die bağırdım çağırdım ayrılmak istediğimi bile söyledim sırf beklememek için ve okadar sinirlerim bozulmuş ki sürekli ağlar haldeydim bi kaç gün sonra bebekimm ben baban gibi adam değilim aşkımm sabır sadece herşey çok güzel olucak sen benimsin ayrılmak kavga gürültü yok dedi öpücük verdii kandırdı beni

çaloşum ya oh ne güzel tek rakamlı aylara düşüyorsunn
kıskançlık konusu hepimizde bela sanırsam. benimkide fena o konuda. ama ilk başlarda dahada fenaydı. zamanla yonttum ben onu karşılıklı feragat ederek geldik bugünlere.ama gerçekten ilişkimizin büyük bir bölümünde en ciddi sorunumuzdu.empati yapmayı öğrenerek sindirdik bu durumu.hem o eskisi kadar aşırıya kaçmıyor hemde ben daha dikkat ediyorum artık.yinede zaman zaman büyük kavgalara yol açabiliyor ama olsun biz birbirimizi böyle sevdik.en azından ilişkimizi koruyacak kadar aştığımıza inanıyorum bu konuyu. haddime değil ama şöyle bir tavsiyede bulunabilirim kızlar tatlı tatlı alttan işleyin sevdiceklerinizi inatlaşmak çoğu zaman olumlu sonuç vermiyor çünkü.ben çok yaptımda

evet tatlımm ben makine de kullandım zzaman zaman ondan oldu galiba. şimdi kurtulmam şart çünkü görselliği tehdit ediyor

ya canımmmm bu tür durumlarda sakın ayrılık lafını ağzına alma..sen babana sinirlenmiş enişteden çıkarmışsın resmenn

pelincimmm sen ne şanslı kızsın öyle maşallah :) tayt straplez etek yüzücü atlet göğüs dekoltesi bacak dekoltesi bunların hepsi benim hem lugatımdan hemde gardrobumdan çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…