'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Merhaba herkese:)
Sanırım erkeklerin değişen hallerinden bahsetmişsiniz.Bu durumdan muzdarip olanlardan biri de benim.En başta sabrı ve olaylara karşı sakin duruşu beni etkilemişti,çok severdim bu halini.Şimdi ani tepkilerle karşılaşıyorum,afallıyorum tabi ister istemez.Diyorum değiştin,hayır diyor ben hep aynıyım.Hadi ordan :)Evlilik hazırlıklarına daha başlamış değiliz,kesin bir tarihimiz de yok.O zaman daha bir değişmesinden korkuyorum.Son dakika golu falan olmasın,Allah korusun..Ama şunu anlıyorum ki şu evliliğe hazırlık sürecinde ak koyun kara koyun herşey genelde ortaya çıkıyor ..Herkes bir garipleşmeye başlıyor..Poff:/ Gözüm korktu şimdi.

burcucum bende de öyle merak etme:)) sadece elbise giymeme karış-a-mıyor. çok seviyorum çünkü.oda biliyor bunu. Allah tan tatilde falan karışmadı rahat rahat giyindim.bu konu beni endişelendiriyordu ama bu sene gittiğimiz tatille pek çok soru işaretimde silindi

tatlım işte benimde yontmam lazım ama yemiyor her türlüsünü :) kıskançlık bizde de büyük problem.

Canım evlilikle alakası olduğunu düşünmüyorum.Zamanla yılları geride bbırakmaya başladıkça oluşuyor bu durum.

Bir tek tatilde karışmaz bana orada da herkes öyle olduğu için cnmm :)

günaydınlaaar geç de olsa

kayınvalideyle oturma konusu olmuş, Onurun annesi de vefat edene kadar kayınvalide kayınpederle oturmuş. ben istemiyorum arada gelsin kalsınlar bir hafta ama öyle devamlı istemem. bu konuyu konuşmuştuk da biz, hastalık vs. olmazsa olmaz öyle zaten demişti. ben başka konulardan mesajı verdim de ayrıca, evde yalnız olmazsak gece hiçbirşey olamaz diye ondan bile isteyemez anneyle oturmayı

kıskançlık konusunda herkese taş çıkarırdım çok kıskançtım. belli etmemeye kendimi iyileştirmeye çalışıyorum baya da yol kat ettim. aynen devam edicem ve kurtulucam bu huyumdan. sevdicek de kadın doktoru konusunda garip bir kıskançlık içinde, erkek doktora gitmemi istemiyor.

en çok dikkatimi çeken de Pelinimle Özgemin dedikleri oldu bende kötü deneyim yaşadıktan sonra cennete düştüğümü düşünüyorum aşkımla tanışarak demek ki onları da yaşamamız lazımmış diyorum şimdi, bu günlerin değerini anlamak için

Canım evlilikle alakası olduğunu düşünmüyorum.Zamanla yılları geride bbırakmaya başladıkça oluşuyor bu durum.

Bir tek tatilde karışmaz bana orada da herkes öyle olduğu için cnmm :)

aynen yoksa orada da karışırdı bana:)) ama çoğu insan evlenince kıskançlığı azalıyor diyor.umarım öyledir

Sadece ikinizmiydiniz tatilde?Bu tatil ilişkinizde önemli bir dönüm noktası oldu mu?Böyle bir tatilin hayalini kuruyorum desem yalan olmaz.Ama evlenmeden önce böyle bir şey bizim için imkansız maalesef .

bizim ilişkide de ksıkanç olan taraf benim malesef
zaman zaman gözüm dönüyo valla

Aynı valla :)) Ama değişmesin ya ,böyle karışmasın ne giydiğime,ettiğime,kimle görüştüğüme..İnşallah bu konuda ne azalır ne çoğalır,aynı oranda devam etsin yürekten diliyorum..

benimkinin adı da onur. cnmmm adamı canevinden vurmuşsun hayatta oturmaz annesiyle

günaydın canlarımm
sevgiliciklerin kıskançlık konusunu konuşuyorsunuz. ben de özgem gibi şanslı kesimdenim .. bazen ben saçma sapan kıskançlıklar yaparım ama onun mantıklı davranışları karşısında utanırım geri adım atarım yani
burcu canım 'anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyo' demişsin :26: daha şimdiden.. bence asla göz ardı etme canım bunu çözmeden de peşini bırakma.. allah korusun ilerde zindan olmuş bir hayat sana ne aşkı hatırlatır ne sevgiyi. çünkü arada saygı kalmaz.

ezgoşuum, ezo geliniiimmm gibi çözüm yolu bulun inşallah şu kıskançlık konusuna..

Günaydın kızlar nasılsınız?

Bir sanırım herkes kıskançlıktan yakınıyor ve bunlardan biride benim. ilk ve son kazgamızda ayrılığın eşiğine gelmiştik oda giydiğim kıyafet konusunda oldu.Neden millet bana bakıyormuş, böyle dikkat çekici giyinmemeliymişim vs. (boydan uzun elbise üzerine bolero giymiştim. Makyaj falan sanırım güzel olmuştum.)

Kayınvalideyle oturma işine gelince ikimizde sıcak bakmıyoruz ve aşkım ev aldı bize. Birde ben ona söyledim evde yabancı olursa geceleri yakınlaşmak yok diye. zaten korkuyorum tam üstüne bu muhabbet gelince "tamam aşkım hak veriyorum" dedi. (kıymet aynı kafadanız desene)

valla bende de bir sürü batık oluştu ama şu utangaçlığı atıp üstümden gidemiyorum bir türlü. Çıplak olmak bende yeterince sıkıntı yaratıyor.:26:

nurayım valla çok kıskanç napcam bilmiyorum annesi bana yardımcı oluyor çok sağ olsun.karışmaz kıza genç kız o filan diyo bana açık açık bluzlar alıyor evlenince geçer diyor herkes

burcuuuuu ! o ne ya anandan emdiğin sütü ağzından burnundan getirmesi
kesinlikle taviz verme yani nurayımın dediği gibi şimdiden böleyse ohoo

yeri gelmişken yazım size benim çoçukluk arkdasım var hergün görüştüğüm konuştugum
sevgilisi asker onunda 1,5 yıldır birlikteler ama çoçuk öle bişiki kızdan istediği evden çıkmıcak asla !
ne bakkal çakkal anneyle biyere gitme 2 adım var aramızda bize gelmesine abisinin düğünü var kızın eylülde ona bile gitme abiye giyersen seni öldürürüm dyen ve daha neler neler ! ilişkilerini hiç onaylamıyorum arkadasımla hergun konusuyoruz bu konuyuda ama
ve herşeyın en ıyısıne layık cok kalbi temız bir kızdır seviyorum sibel diyo sadece bana sevgi biyere kadar diyorum mantıgın geçmesi lazım bi yerden sonra..şiddet bile görüyo bu kız bunca şeye rağmen o cocukla beraber !
konusmaktan anlatmaktan ben yoruldum ama öyle bi ilşkileri var onlarında allah kimseye yaşatmasın en yakın arkdasım ama malesef çook farklıyız

benimkinin adı da onur. cnmmm adamı canevinden vurmuşsun hayatta oturmaz annesiyle

3 Onur'lu bi topik burası valla baktım gözlemledim, en iyisi bunu söyliyim anlasın istemediğimi dedim, e doğruu amaa

Haticem evet aynı mantıktayız

utangaçlığı bırak git derim, ben ağdaya gitmiştim, çok zor geldi ilk sefer sonra alıştım. bence git lazere kesinlikle. evlenince hergün onunla mı uğraşıcaz, sanki uğraşacağımız şey azmış gibi. o işi yapan kadınlar zaten alışmışlar görmeye hiç sorun değil onlara. birde şöyle düşündüm ben batıklardan olan kötü görüntüyü "biri" görünce daha kötü hissedicektim kendimi:26:

siboşum görünen köy kılavuz istemiosa yapcak bişe yok tabi ama bazıları kendilerini cok ii saklıo... evlenene kadar meleği cok guzel oynuyo..

yani birr erkegin yapcagı varsa her turlu yapar... he bazısı beklemeden yapar ama o da ya sapsaldır ya da elindn kacırmayı umursamıodur

nurayım valla çok kıskanç napcam bilmiyorum annesi bana yardımcı oluyor çok sağ olsun.karışmaz kıza genç kız o filan diyo bana açık açık bluzlar alıyor evlenince geçer diyor herkes

şahsen ben şimdi beğenmediğim bir huyunu 'evlenince geçer' diyerek göz ardı edemem.. insan 7 sinde ne ise 70 inde de odur.. evlenince kişiliğimi değişecek bu insanların.. yok canım sen tedbirini al. al karşına konuş.. orta yolu bulun..
örneğin straplez giyemezsin yarım kollu giyebilirsin diyorsa, tamam straplez giymeyeyim ama askılı giyebilirim, nasıl fikrine saygı duyuyor yerine getiriyorsam sen de aynı olgunluğu göstermelisin gibiisnden konuşmalısın.
zaten herşey yerine göre değil mi.. sen bunu bilmiyor musun.. öz güvenine saygısızlık bu.. tabiki aşırısından bahsediyorum.
yoksa her eş arasında olur ufak tefek kıskançlık adı altında seni fazlaca benimseme durumu

aynenn canım bende bir erkeğin değişmeyeceği kanaatindeyim
askerleri çok sert sinirli hattaa pskoljisi bozuk bile derler aama şükürr benimkii hött dedimmi oturann cinstennn
ama beni iş yerınde görsen tanıyamazsın dıyo öle olması gerek saten işte iş evde ev

sibelim ne diyosuun
canım senin bu arkadaşının kendisine saygısı yok, kendisine güveni yok kesinlikle..
ya okudukça çıldırıyorum .. nasıl sessiz kalıyo bu duruma ya, başlatmasın sevgiye. sevgi böyle bişey değil kesinlikle.. neyini seviyomuş? kaşı mı çok güzelmiş, gözlerimi çok güzelmiş kör olasıcanın elleri kırılsın inşallah..
gelde böyle her halta göz yuman kadınlardan çocuk yetiştirmesini bekle.. ooff ya

canım hiç anlam veremiyorum ve biraz çıkar ilşkisi oldugunu düşünüyorum böyle bi ilşkileri var evlilik düşünüolar çoçuğun maddiyatına düşkün gibi malesef. yoksa 1,5 sene oldu dilimde tüy bitti benim yani her allahın günü ayrıolar kesin bu sefer sibel dio ertesi gün barıştık diyo.ağlıyo zırlıyo ama herşeyi kabullenıyo artık yorum yapmıyorum onada hayırlısı olsun diyip geçiyorum çok tuhaf gerçekten anlam vermek zor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…